Muu maailma

Yhdysvallat: Suivaantunut musta pastori yritti uppopaistaa McDonald’s -työntekijän

Kuva: Wikimedia Commons / CC BY 4.0 DEED / Vjatšeslav Argenberg.

Pikaruokalan henkilökunta oli kuulemma ”kohdellut epäkunnioittavasti” pastorin vaimoa.

Kirkon pastorina toimiva musta mies nimeltä Dwayne Waden Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa on joutunut rikossyytteisiin tämän yritettyä työntää McDonald’s -työntekijän pään rasvakeittimeen.

Wadenin vaimo toimi paikallisessa McDonald’sissa esimiehen työharjoittelijana, kun hän soitti aviomiehelleen ja pyysi tätä tulemaan avuksi, ”koska henkilökunta kohtelee häntä epäkunnioittavasti.”

Waden saapui pian paikalle ja välittömästi hyökkäsi erään työntekijän kimppuun, lyöden häntä toistuvasti, kunnes hän lopulta nappasi tätä kurkusta kiinni ja yritti työntää hänen päänsä rasvakeittimeen. Sivulliset tulivat tilanteeseen väliin ja työntekijä välttyi näin uppopaistetuksi tulemiselta.

Uhri sai laajoja mustelmia päähänsä ja kasvoihinsa, sekä raapimisjälkiä kaulaansa. Wadenia odottaa nyt rikossyyte törkeästä pahoinpitelystä.

Lähde: Mirror

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Rasismiin vetoamalla kääntyy juttu USA:ssa toisinpäin, pastori ja vaimo saavat sellaiset korvaukset että oksat pois. Muuten alkaa sellaiset BLM mellakat että puoli kaupunkia on poltettu.

Peter Kreisler

Noin sitä ilosanomaa levitetään.
Jälleen tässäkin tapauksessa on nähtävissä kristittyjen oma kuvitelma paremmuudesta muihin ei-uskoviin tai vääräoppisiin ihmisiin verrattuna. Jotain hyvin samankaltaista verrattuna muslimien käytökseen vääräoppisia ja ei-uskovia kohtaan. Olen havainnut saman sekopäisyyden myös joissakin valkoihoisissa pastoreissa, eli hulluus ilmiönä on tasa-arvoinen ja suvaitsevainen.

Ilkka

Jos nyt mietit asiaa uudelleen, huomaat ettei tässä ollut mitään tekemistä uskonnolla. Ei pastori hikeentynyt siitä että joku olisi julistanut hänen kannastaan poikkeavaa sanomaa.

Peter Kreisler

Kuitenkin nämä toisten kunnioitusta vaativat ja itsensä muiden yläpuolelle asettavat ihmiset ovat yleensä uskovaisia tai jotenkin psykiatrisesti ongelmaisia, vai onko kyseessä vain yksi ja sama ryhmä, kuka sen tietää.
Uskonto on jokaisen oma asia, mutta kun se on luonteeltaan manipulaatiota on sillä taipumus muokata ihmisistä toisten asioihin puuttuvia kaikentietäjiä ja henkilöitä joille esim. väkivalta on luvallinen tapa toimia koska he ovat jumalansa valittuja.

John Quiman

Jos katsotaan Suomen uskovaisia, ovat he lähinnä harmittomia, mutta jos katsotaan Suomen ns. suvaitsevaisia, ovat he hyvin varmoja paremmuudestaan ja valmiit mihin tahansa alistaakseen toiset aatteensa alle. Uskovaisten kohdalla maahan marssineet oikeauskoiset ovat ainoa mainittavasti ongelmallinen ryhmä.

Vasemmiston parissa väkivallan hyväksyminen on tavallisinta. He uskovat olevansa jonkin korkeamman totuuden asialla ja siksi oikeutettuja mihin tahansa. He eivät käsitä olevansa uskovaisia, koska heidän uskontonsa on poliittista aatetta.

Suomessa ja pitkin Eurooppaa politiittiset aatteet ovat merkittävin ongelmien lähde. Oikeauskoiset ovat suuri ongelma, mutta poliittisten aatteiden ihmisten lukumäärä on valtava ja he ovat tuoneet oikeauskoiset ongelmaksi.

Peter Kreisler

Kyllä, yhtäläisyyksiä uskonnon kanssa löytyy poliittisista aatteista ja suvakkiudesta erityisesti.

n/a

Selitys löytyy DNA:sta, ei raamatusta

Ilkka

McDonalsin uusin hitti. Uppopaistettu työntekijä, osta nyt ja saat kaupan päälle ilmaisen pastorin vaimoineen.

n/a

Yritti vaan kastaa eksyneen lampaan