Kotimaa Rikos

Ampumavälikohtaus Vantaan Simonkylässä

Kuvituskuva, Pixapay

Vantaan Simonkylässä on tapahtunut ampumavälikohtaus maanantaina 11.9.2023 aamuyöstä.

Epäilty tekijä on ampunut ulkoapäin Punalatvantiellä sijainneeseen asuntoon, missä on tapahtuma-aikaan ollut ihmisiä sisällä. Alustavien tietojen mukaan kukaan asunnossa tapahtumahetkellä ollut ei ole loukkaantunut.

Epäilty tekijä on poistunut paikalta ennen poliisin partioiden saapumista. Poliisi jatkaa etsintöjä mahdollisen tekijän tavoittamiseksi ja tapahtuman selvittämiseksi.

Tapauksen tutkinta on alkuvaiheessa ja poliisi tiedottaa tapauksesta lisää tutkinnan edetessä.

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Ruotsin malliin tulitettu pihalta asuntoon. Ruotsissa ovat jo kehittyneempiä, kun päryyttelevät konetuliaseella sarjoja asuntoihin. Viimeinen villitys on ollut tyhjentää lippaat rappukäytävässä kohteen oven läpi. Ei olla Ruotsin tiellä?

John Quiman

Ruotsin malliin ammuskeltu pihalta asuntoon. Ruotsissa ovat jo kehittyneempiä, kun päryyttelevät konetuliaseella sarjoja asuntoihin. Viimeinen villitys on ampua lippaat tyhjiksi rappukäytävässä kohteen oven läpi. Ei olla Ruotsin tiellä?

John Quiman

Tämä jäi odotushuoneeseen. Kesti 11 tuntia ennen kuin se tuli hyväksytyksi. Tuosta näkee mihin sanaan se kompastui ja heitettiin odotushuoneeseen. Hankalaa vaan, kun hyväksyntä kestää päivän tai vuorokauden ajan. Hieman hidastaa kommentteja.

Ilkka

Mutta ei sitten tullut mieleen kysyä paikalla olleilta kukahan tekijä voisi olla, sillä en usko että satunnainen ohikulkija käväisi keppostelemassa. Tietysti klaanin säännöt kieltävät sanomasta nimeä, ikää tai muutakaan, mutta toisaalta jos ei halua uutta kokemusta samalta tyypiltä, voisi auttaa asiaa kun nimeäisi tekijän nyt.

John Quiman

Mafiat käyttävät pelkoa ihmisten hallintaan. Puhu ja tule poistetuksi väestökirjanpidosta.

Poliitikot käyttävät median halukkaalla avustuksella sitä samaa kikkaa eli pelkoa hallitakseen ihmisiä. Nykyisin ei kuitenkaan yleensä yhtä raa’alla tavalla, mutta pelkoja voi luoda muullakin kuin hengen menon tai väkivallan uhalla.