Eurooppa Kulttuuri Terveys ja hyvinvointi

Britannialainen tutkimus: Transsukupuolisten propaganda kouluissa huolestuttaa lapsia ja nuoria

Kuvituskuva: Piqsels / (CC0).

Varhaisella seksuaaliopetuksella ja transsukupuolisuuspropagandalla on selvästi vaikutusta siihen, että oppilaat tulevat epävarmoiksi biologisesta sukupuolestaan. Tämä on nyt todistettu Britanniassa tehdyssä tutkimuksessa. Kuinka suurta vahinkoa tämä tulee vielä aiheuttamaan?

Noin 25-35 vuotta sitten kouluissa biologian oppiaineessa oli seksuaalikasvatusta käsittelevä jakso. Se ajoittui noin kuudennelle tai seitsemännelle luokalle, kun lapset tulivat murrosikään. Tuolloin kaikki oli kuitenkin erilaista kuin nykyään. Sukupuolia oli kaksi ja lapsille opetettiin perusasiat. Klassinen seksuaalikasvatus, joka oli täysin ideologiavapaata ja jossa keskityttiin puhtaasti biologisiin tosiasioihin.

Nykyään tällä ei tietenkään ole enää merkitystä. Koulut degeneroituvat yhä enenevässä määrin transsukupuolisten ideologioiden leikkikentäksi, jotka käyttävät hyväksi omiin tarkoituksiinsa nuorten murrosiän aikaisia hormonitasapainon muutoksia ja lasten viattomuutta ennen murrosikää. Kuten 16-18-vuotiaille brittiläisille teini-ikäisille tehdystä tutkimuksesta käy ilmi, tämä sukupuoliharhojen indoktrinaatio tuottaa pelottavia tuloksia.

Asiasta kertoo brittiläinen Mail Online:

”Teini-ikäiset kyseenalaistavat biologisen sukupuolensa, koska he altistuvat ”woke-seksuaalikasvatusmateriaalille. Lähes kolmasosalle oppilaista opetetaan, että ”naisella voi olla penis”. Viidesosalle oppilaista on kerrottu, että ”mies voi tulla raskaaksi”, kertoo ajatushautomo Civitasin raportti. Raportti herättää kysymyksiä nuorille annettavan haitallisen ja graafisen seksuaalikasvatusmateriaalin vaikutuksista ja painostaa opetusministeriötä antamaan rehtoreille ohjeet transsukupuolisista oppilaista ennen kesälukukautta.”

Erityisen huolestuttavaa on se, että noin 10 prosenttia 1 168:sta Englannissa tutkitusta oppilaasta ilmoitti haluavansa itse vaihtaa sukupuolta tai ainakin tunsi luokkatoverin, joka oli tehnyt niin. Raportissa todettiin myös, että 1097:stä kyselyyn osallistuneesta 12-16-vuotiaiden vanhemmasta 77 prosenttia vaati laillista oikeutta nähdä kaikki sukupuoli- ja parisuhdekasvatusmateriaalit.

Tässä näkyy transsukupuolisten ideologien ja aktivistien kasvava epävarmuus lapsia ja nuoria kohtaan. Aina uudelleen ylitetään rajoja, joita pitäisi oikeastaan kutsua alaikäisten seksuaaliseksi hyväksikäytöksi. Mutta niin kauan kuin vanhemmat eivät nouse tätä vastaan yhtenäisesti ja johdonmukaisesti, mikään ei muutu.

Lähde: Daily Mail, Report24

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Kansakunta halutaan ajaa mieleltään sekopäiseksi. Uudenlainen kasvatus aloitetaan jo kouluissa hyvin varhain. Mikäpä siitä voisi olla tuloksena kuin sekopäinen kansa, jopa lopulta tuhoutuu, koska se ei ole enää elinvoimainen.

Tämä uudenlainen kasvatus tuskin rajoittuu sukupuolisekoiluihin. Varmaan kaikkiin asioihin halutaan ideologinen kasvatus. Siitä se sekopäisyys sen kuin voimistuu.

Noiden julmuudella ei ole mitään rajaa. He haluavat valtaa hinnalla millä hyvänsä ja kasvattavat lapset sekopäiksi, jotka palvelevat ideologiaa. Tämä lisää pahoinvointia rajusti ajan kanssa.

He täyttävä mielen toimimattomilla valheilla ja kehuvat kuin hyvä asia se on. Kasvava lapsi ei osaa arvioida syötetyn tiedon järjellisyyttä ja myöhemmin niistä valheista on hyvin vaikea päästä eroon.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka

Kukaan ei ole koskaan vastannut kysymykseeni, miten ennen pärjättiin kun tätä touhotusta ei ollut. Meillehän sanotaan että ” näitä on ollut aina olemassa. ” Niin varmaan, mutta miten he selvisivät läpi elämän kun nyt pitäisi kaikista tehdä hame päällä kulkeva MT – potilas ? Eikö ennen ollut paljon ahdasmielisempää populaatiota kuin nykyään, joten väittämä siitä että suvaitsemattomat ovat tehneet transsujen elämästä mahdotonta ei liity todellisuudessa mitenkään siihen, miten ulkopuoliset ovat heidät kokeneet tai mieltäneet ?

John Quiman

Elivät ennen omissa oloissaan, eivätkä pitäneet itsestään meteliä, eikä niihin juuri kiinnitetty huomiota.

Kerran tanssiravintolassa, joka oli aika tyhjä, kävin hakemassa tanssiseuraksi naista, joka oli selkä minua kohden. No, kun lähdettiin kohti tanssilattiaa, huomasin, että jaa, tämä onkin naiseksi naamioitunut jätkä. No, en sanonut mitään ja tanssin jälkeen saatoin takaisin pöytään. Kiitin ja lähdin omaan pöytääni. Siellä kyllä kaveri nauroi makeasti, mutta eipä sille transulle mitään sanottu.

Toni Lajos

Kuvassa keikistelevä pari on roisi malli tämän ajan elämänmenosta, tätä ihanuutta meilläkin vihervasemmisto hinkuu, Ylen pattipolviset toimittelijat kaivavat uutisiin aihetta ylistäviä kaduntallaajia kertomaan kuinka tärkeää on olla ” oma itsensä ” ilmoittamalla Kelaan jotta uusi henkilötunnus olisi saatava…pian.

S. “seant” A

Eu on vaatii samaa Unkarille ja ei sen takia anna heille kuuluvia eu rahoja, vaikka Unkarin vaalien aikana tehdyssä kyselyssä yli 80% oli sitä mieltä ettei lapsille suvaita tätä.

John Quiman

Suvaitsevaiset suvaitsemattomat eivät kunnioita kansan tahtoa. Heille demokratia on heidän ideologiansa yksivaltiutta.

Uusimmat uutiset