Kulttuuri Muu maailma

Disney kieltäytyi leikkaamasta homokohtauksia ”Lightyear”-elokuvasta

Malesialaisia musliminaisia. Kuvituskuva: Flickr.

Malesian elokuva-alan sensuuriviranomaiset ilmoittivat perjantaina, että Disney päätti poistaa animaatioelokuvan ”Lightyear” maan elokuvateattereista, koska se kieltäytyi leikkaamasta homoseksuaalisuutta edistäviä kohtauksia.

Elokuvasensuurilautakunta kertoi hyväksyneensä elokuvan vanhempien suostumuksella alle 13-vuotiaille tietyin muutoksin. Kohtaukset ja dialogit, joiden se havaitsi sisältävän LGBTQ-elämäntapaa edistäviä elementtejä, jotka rikkovat elokuvasensuuria koskevien suuntaviivojen keskeisiä näkökohtia, määrättiin ”leikattaviksi ja mykistettäviksi”, lautakunta sanoi lausunnossaan.

”Elokuvan levittäjät eivät kuitenkaan suostuneet noudattamaan ohjeita ja päättivät sen sijaan peruuttaa elokuvan esittämisen”, lautakunta sanoi ja lisäsi, ettei se tee kompromisseja LGBTQ-kohtausten suhteen. Lausunnossa ei täsmennetty, mitkä kohtaukset rikkoivat sensuuriohjeita.

”Lightyear” sisältää näyttelijä Uzo Aduban äänellä esittämän naishahmon, joka suutelee naispuolista kumppaniaan yhdessä kohtauksessa 200 miljoonan dollarin elokuvassa.

Viranomaiset suuressa osassa muslimimaailmaa ovat kieltäneet ”Lightyearin” esittämisen elokuvateattereissa, koska se sisältää muun muassa lesboparin suudelman. Muslimit pitävät homoja ja lesboja syntisinä, ja monet muslimienemmistöiset maat kriminalisoivat samaa sukupuolta olevien suhteet. Myös Yhdistyneet Arabiemiirikunnat ilmoitti kieltävänsä Pixarin animaatioelokuvan esittämisen elokuvateattereissa LGBTQ-kohtausten vuoksi.

Lähde: AP

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
eetee

Ai HOMO olikin Lesbokohtaus? No nyt kiinostaa vähän enemmän.

Juha

Toki muutama promille ihmisistä syntyy väärään kehoon ja on mieltynyt samaan sukupuoleen.. se sallittakoon, mutta se on tilastollisesti marginaalista. Jokainen tuntee sen naisellisen miehen tai miehekkään naisen, jonka makuuhuoneasiat on sen oma asiansa, kunhan ei tule iholle.. Mutta se että yhteiskunta toimii marginaalien ehdoilla on asia johon täytyy puuttua. Miehen ja naisen välistä parisuhdetta ja normaalia heterotouhua täytyisi promotoida 100 kertaa enemmän. Eli nyt Disney voikin olla sata vuotta tuomatta marginaaleja esille..

Ilkka Forsten

Disneys voisi seuraavaksi tuottaa ” Good Year ” rangasmainoksen, jossa valkosivurengas käpälöi mustaa rengasta Pekka Haaviston äänellä. Siinä menisi taas arabimaailmalta bitti vinoon.

juha II

Disneyn väki EI vielä tiedäkkään, että heidän kaulansa leikataan eikä heidänkään toivomuksia kuunnella sen enempää.

Lieväasteinen

Aina ilahduttaa, kun suvakit ja muslimit torailevat keskenään. Sateenkaari ja puolikuu on (onneksi) ylitsepääsemätön ristiriita.

Haloo!?!

Islamissa julkisateenkaari pääsee välittömästi köydenjatkeeksi. On se vaan niin ”suvaitsevainen” uskonto. Ja sit nää hinuri-itihipit haluaa näitä kemuja pää märkänä Suomeen? Haloo?!? Ihan sairasta idioottia logiikkaa, onko näillä ituhipeillä ihan kaikki muumit laaksossa..? Huumeet tehneet tehtävänsä…

Vuoroin vieraissa

On myös mahdollista, että julkisateenkaari saa lentotuntien myötä lentolupakirjan, jota tosin ei enää ensimmäisen lentotunnin jälkeen tässä maailmassa tarvitse.

kivenheiton kaari

Totta turiset.
Sateenkaarijengi tykkää Puolikuuporukasta, koska se muodostaa uhan Valtaväestölle.
Toistaiseksi Puolikuuporukka sietää Sateenkaarijengiä koska siellä on heille hyödyllisiä idiootteja.

Komedia tulee päättymään sateenkaaren katoamiseen auringon laskiessa ja (puoli)kuun noustessa.

Maila Laukas

Homostelu-propagandaa tuputetaan jo pikkulapsillekin. Sairasta touhua! Antaisivat lasten olla lapsia ja kehittyä aikuisiksi ihan rauhassa ilman tällaisia ylimääräisiä vaikutteita. Aivot kehittyy jopa 25-30 vuotiaaseen saakka.

Huru-ukko

Vaikuttaa kyllä siltä,että aika monella se aivojen kehitys on kesken vielä kolmekymppisenäkin. Ja jopa vanehmpana.

Puolueeton

Ajat muuttuvat ja kultuurit muuttuvat. Kun kulttuurista katoavat säännöt, kultuurikin tuhoutuu vähitellen. Niin kai on historia osoittanut. Läntinen kulttuuri on lopuillaan.
Itäiset kulttuurit ovat kohoamassa ja ottavat johtoaseman seuraavina vuosisatoina. Voi olla, että läntisessä kulttuurissa sorrutaan yhä suvaitsevaisempaan ja samanarvoisempaan tilaan ja viimeisessä vaiheessa omaksuttuja arvoja puolustellaan räjäyttelemällä ydinpommeja.

Vuoroin vieraissa

Länsimaisen kulttuurin tuhoamisen takana on pieni globalistien ryhmä joka kuvittelee olevansa jumalia Maan päällä ja oikeutettuja tekemään muille mitä haluaa ilman rangaistusta. Nämä omistavat niin rahan kuin velankin luontioikeuden, vallassa olevat poliitikot, USA:n sotateollisen kompleksin, Hollywoodin, läntisen mediakentän lähes kokonaisuudessaan ja ovat käytännössä lähes kaikkien sotien, perversioiden ja tuhoisien ideologioiden takapirut(sic!). Palvovat s..tanaa ja niiden suunnitelma maailmanvallan kaappaamiseksi on nimeltään Sionin viisaiden vanhempien pöytäkirjat, minkä ne itse ovat nimenneet ”antisemitistiseksi väärennökseksi”. Kummastipa siinä mainitut asiat vain näyttävät toteutuvan, etsikääpä ja lukekaapa.

Kata

Walt Disney,joko kryonisessa säilytyksessä tai oikeasti kuulemma tuhkattuna tuumii:”Viekää tuhkatkin pesästä”…vaikka Akullakaan ei ollut housuja(ei muillakaan)..sekin ”huomattiin” meillä muistaakseni Kemissä. 😀

Tätä tyrkytystä on joka sarjassa joita nuoret katselee..flixillä on huomattu asia.

Jussiboy

Ei ole tuputusta, on vain kuva moniarvoisesti yhteiskunnasta. Täällä meilläkin oli prideviikolla kirkossa sateenkaarimessu, ja kirkko oli melkein täynnä, suurin osa oli ihan tavallisia ihmisiä, nuoria ja vanhoja. Me körttiläiset olemme suvaitsevaisia ja se on hyvä. Meidän juhlille voi jokainen tulla sellaisena kuin on.

kivenheiton kaari

Körttiläiset ovatkin suvaitsevaisia.
Ongelma on siinä että muslimiväestö lisääntyy kantaväestöä nopeammin ja sen myötä lisääntyvissä Moskeijoissa ei taida tuollaisia sateenkaarimessuja olla.

Moniarvoisuus muuttuu demografisen kehityksen myötä arvosodaksi

Kata

😀

Ilmari

Jos kerran suurin osa oli ihan tavallisia ihmisiä, miksi se järjestettiin sateenkaarimessuna? Haluttiin nöyristellä Setaa?

Tuumailija

Ja suuressa ”unelmien” maassa saavat eräät toteuttaa mielihalujaan: https://www.partisaani.com/news/decadence/2022/06/19/video-miehet-keskeyttavat-lapsille-tarkoitetun-transupedofiilin-satutilaisuuden/

Ihan normaalia että pedot yms. yritetään normalisoida ja heille kuuluu enemmän oikeuksia kuin ”normaaleille”, tätähän tämä priden poliittinen agenda ajaa. Ei Impivaarakaan ole tällaisesta paitsi jäänyt.

Piti mennä sitten Tuska festivaalikin pilaamaan propagandalla: https://www.inferno.fi/uutiset/tuska-festivaalin-puheohjelma-julki-puhumassa-muun-muassa-attila-csihar-a-w-yrjana-tomi-joutsen-ja-johanna-vehkoo/

Nähtävästi on ollut pakotteena että saa enää edes järjestää.

Kata

Voihan Tuska..uskomatonta.Oksetus vomitus.