Eurooppa Politiikka

Europarlamentaarikko: Pandemia totalitaarisen globalismin koetinkivi?

Saksan Alternative für Deutschland (AfD)-puolueen europarlamentaarikko Christine Anderson. Kuva: Kuvakaappaus YouTube / Euroopan parlamentti 2023

Saksan Alternative für Deutschland (AfD)-puolueen europarlamentaarikko Christine Anderson piti aiemmin tänä kesänä puheen, jossa hän väitti, että pandemia oli itse asiassa globalistien testi, jolla he halusivat selvittää, kuinka tottelevaisia maailman väestö olisi totalitaarisen vallankaappauksen suhteen.

”Koko tämä hulluus, tämä niin sanottu pandemia, oli vain testipallo. Jättimäinen testipallo. Kysykää, mitä varten? Nähdäkseen kuinka pitkälle he voisivat mennä, nähdäkseen tarkalleen mitä heidän pitäisi tehdä saadakseen vapaat yksilöt vapaassa ja demokraattisessa yhteiskunnassa suostumaan siihen, että heidät pakotetaan tottelemaan”, Christine Anderson sanoi.

Hän esitteli globalistien suunnitelman, jonka tarkoituksena on heikentää kansallista itsemääräämisoikeutta ja identiteettiä sekä korvata se maailmanvallalla, joka sanelee ihmisten oikeudet.

”Lopullisena tavoitteena on muuttaa vapaat ja demokraattiset yhteiskuntamme totalitaarisiksi yhteiskunniksi. Heidän tavoitteenaan on riistää meiltä jokaiselta perusoikeudet, vapaus, demokratia ja oikeusvaltio. He haluavat päästä eroon kaikesta tästä.”

”Koko ihmiskunnan historiassa ei ole koskaan ollut poliittista eliittiä, joka olisi ollut huolissaan tavallisten ihmisten hyvinvoinnista, eikä se tilanne ole erilainen nytkään… Jumalan tähden, lopettakaa totteleminen. Alkakaa kapinoida. He haluavat saada teidät, jos ette ryhdy vastarintaan”, hän lisäsi.

Katso alla olevalta videolta koko ohjelma Euroopan parlamentin istunnosta (tekstitys englanniksi):

Lähde: Samnytt

21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Milenkiintoista Ivermektiinistä. Kuinkahan moni kuoli vain siksi, että se haluttiin vaieta pois ja suorastaan kieltää lääkäreitä käyttämästä sitä? Tutkimuksen mukaan kolme neljäsosaa kuolleista olisi säilynyt hengissä. Näin se Sanna hoiti hienosti koronatouhut. Näinhän on annettu ymmärtää, että hallitus Suomessa toimi erinomaisella tavalla koronan kohdalla.

Totuus vaan on toinen.

https://mkrsuomi.fi/vertaisarvioitu-tutkimus-sensuroitu-koronalaake-ivermektiini-olisi-vahentanyt-ylikuolleisuutta-74-viranomaisten-eristystoimet-tehottomia/

Ilkka Manttari

Sanna on perässähiihtäjä, kuten melkein kaikki poliitikot. Ei tule mieleen edes joskus tehdä annetusta faktasta jonkinlaista tarkistusta, siinä mielessä että jos jokin asia ilmenee virheelliseksi niin siitä voisi sitten itse ottaa selvää. No tuo on nykypoliitikolle vieras käsite. Riittää kun palkka juoksee. Yesman on paras ystävä., totuudesta viis. Totuus on aina riskialtista ja sitä jokainen itseäänkunnioittava poliitikko välttää. Suosittelen linkkiä. Noita on monia.

John Quiman

Olla jotain valtavirtausta vastaan ei ole edullista omalle uraputkelle, joka on se tärkein asia, kun hoidetaan kansan valisemana luottamustehtävää ja huolehditaan kansakunnan hyvinvoinnista.

Ilkka Manttari

Jotkut vielä ihmettelevät miksi politiikkojen ja yhteiskunnallisten asioiden hoitamisen suosio laskee. Poliitikkojen ja asioiden hyvän hoitamisen ristiriita on huutava.

John Quiman

Nykypoliitikot ovat lähinnä kansaa hyväksikäyttäviä rötösherroja, kuten Vennamo heitä nimitti. Harva yrittää olla vastuullinen kansanedustaja virkansa tarkoituksessa.

Ilkka

” Plandemia ” oli sitä mitä sanakin tarkoittaa. Suunniteltu joukkohysterian koekenttä millä siis kokeiltiin kuten meppikin sanoo, kuinka helposti kokonaiset kansakunnat muutetaan kritiikittömiksi subjekteiksi. Oli hyvin erikoista että samaan aikaan vuodesta jyllää normaali kausi-influenssa, mutta koronavuosina sitä ei ollut lainkaan. Mihin se katosi hetkellä kun ihmisten kesken tarttuvuus oli mitä suurinta ? Muistan myöskin väittämän että muuntunut virus tarttuisi jo muutaman sekunnin lähikontaktista, ja kuitenkin antifat BLM yms liikkeet saattoivat mellastaa kaduilla eikä mitään tartunta-aaltoa tullut. Totteleeko covid siis punavihreää jäsenkirjaa, ilmeisesti ?

Kun tilanne oli päällä, kirjattiin KAIKKI kuolemantapaukset covid:n aiheuttamaksi ellei uhrilla ollut rokotetta. Jos jäit auton alle mennessäsi ottamaan piikkiä, olit koronan uhri kun patologi selvitti kuolinsyytä. Kaikki vanhukset kuolivat vain koronaan vaikka he ovat kaikkein vähiten missään tekemisissä ulkomaailman kanssa. Juottolat pakotettiin ajamaan asiakkaat pihalle johonkin kellonlyömään mennessä, ikään kuin koronakin olisi tietoinen kellosta. Ja miten ihmeessä virus osasi lopettaa samalla kertaa vaarallisuutensa kun rajoituksista luovuttiin. Katosiko viruksen teho poliittisella käskyllä, nähtävästi. Miksi niin moni puhuu nyt sivuoireista, jos se olisi pelkkää foliohattuilua, kuoliko ne ihmiset joita kohtasi sydämen pysähdys ilman mitään järjellistä syytä vain siksi, että halusivat uskottavutta viruksen vaarallisuudelle. Miksi henkilöt kuten minä, jolla ei ole ensimmäistäkään piikkiä, saattoi asioida marketeissa päivästä toiseen ilman maskia, eikä mikään tarttunut. Miksi ne joilla on kolme piikityskertaa takana, sairastivat esimerkiksi viime talvena niin sanotun koronan useaan kertaan. Jos rokotteen suoja oli luokkaa kuukausi tai pari, sen pitäisi jo soittaa hälytyskelloja. Kausi – influessa, joka on siis jokavuotinen ilmiö, muuntuu myöskin vuodesta toiseen, mutta siihen ei liitetä mitään hysteriaa. Ja sokerina pohjalla, Montako suomalaista poliitikkoa on kärsinyt sivuoireista, vaikka heidän väitettiin ottaneen rokotteet ? Ei tule yhtään mieleen.

John Quiman

Rokotteiden valmistajat ovat jo myöntäneet kuulusteluissa, että eri ryhmille ja eri maille tarjottiin erilaisia rokotteita. Jotkut ovat tutkineet ja havainneet, että jotkut saivat pelkkää placeboa eli suolavettä. Poliitikot liene niitä, joille placebo-ruiskut tarjottiin ja jotkut muutkin merkittäväksi katsotut. Lääketeollisuuden omat työntekijät saivat toisenlaisen rokottteen, ilmeisesti placeboa.

Joillakin poliitikoilla on varmaan tietoa siitä, että kyseessä oli suuren luokan huijaus, mutta eivät voi sitä sanoa jo siksikin, että hysteeriseksi pelotellut äänetäjät hylkäisivät ko. poliitikon. Vain jotkin äänestäjäryhmät antavat äänensä sellaiselle, joka puhuu huijauksesta huijauksena. Valtaosa elää vieläkin sokeassa uskossa, että rokotteet ja sulkutilat pelastivat heidät.

Jos kansalaisten tottelevaisuutta testattiin, testattiin varmaan samalla eri valtioiden hallintojenkin tottelevaisuutta.

Piikitysten seurauksena on kuollut paljon lentäjiä sydänongelmiin. Jopa niin paljon, että monet lentoyhtiöt ja etenkin pienet tilaslentoja rikkaille myyvät lentoyhtiöt haluavat rokotamattomia lentäjiä. Huippu-urheilijoiden sydänongelmiin kuolleiden määrä on noussut radikaalisti juuri rokotteiden vuoksi. Lista on varmaan niin pitkä, että sitä saisi kirjoitta koko päivän, jos vaikka alkaisi kerätä tietoa asiasta.

On todettu, että sulkutilat olivat enemmän haitta kuin hyöty. Samoin maskit olivat lähinnä haitta, eivät hyöty.

Lapsia haluttiin silmät kiilue rokotella, jotta eivät tartuttaisi isovanhempiinsa. Kouluisskin jotkut rokoteintoilijat houkuttelivat ja pelottelivat lapsia. Tämä, vaikka oli hyvin tiedossa, että rokote ei estä taudin kantamista eli rokotettu tartuttaa siinä kuin rokottamatonkin. Seurauksena kuoli lapsia sydänongelmiin.

Ilkka

Mikäli muistat, THL:n ihan ensimmäisiä tiedotteita oli ettei virus tartu lapsiin, sitten yht-äkkiä tarttuikin. THL julisti ettei maskien käyttö auta mitään, sitten niitä kuulemma tarvittiin, sitten taas ei, ja taas kierros alusta. Vaikka sama THL on nyt julistanut ettei koronaa enää pidetä muuna kuin normaalina flunssana, alkaa taas olla viesteissä sama sävy, käyttäkää maskeja syksyn tullen. Kohonnut tartuntariski on jälleen keskuudessamme, niin ja johan THL on kehottanut tiettyjä ryhmiä ottamaan ” tehosterokotuksen. ” On tietysti tarpeen tehostaa kuolleisuutta, muutahan ne ei ole tehostaneet.

Marko Kristian

Noinhan se on, ja ne maskit menee ihan siihen samaan, maski=orjan merkki.
Suomen hallitus meni aluksi sanomaan totuuden että maskeista ei ole hyötyä, varmaan Marinin isännät WEFissä antoivat käskyn ja sen jälkeen mistä tahansa kangasrätistä naamalla ”olikin hyötyä”.
Samaan kaiketi menee että ihan tietoisesti ajoivat pienyritykset konkurssiin, jotta isot ketjut jotka omistaa se rikkain promile saa markkinat. Se korona kun tunnetusti tarttuu pienyrityksissä, mutta ei suurissa supermarketeissa jne.
Paljon ne ihmiset kyllä hyväksyi kun Australiassa antoivat sulkea itsensä ihan ”karanteeni leireileille” määräämättömäksi ajaksi vaikka eivät edes olleet sairaita.
Poliisit pahoinpiteli 12-vuotiaita tyttöjä jotka oli ilman maskia kaupassa.
Poliisit ajoi autolla miehen yli joka käveli kadulla ilman maskia jne jne..
Ja nyt kaikki hulluus vain unohdettiin, Suomessakin pitäisi tutkia hallituksen, THL:n ym tekemiset jälkikäteen, mutta ei ne vain unohdettiin.

Peter Kreisler

THL on kummallinen laitos, tuttavani on töissä THL:n virassa, hän kertoi, että asian oikea laita kyllä tiedetään, mutta jostain syystä kaikesta vain vaietaan.

John Quiman

Suomikin tarvitsisi ”pillinpuhaltajia”, eli henkilöitä, joilla on tietoa väärinkäytöksistä viranomaisten tai muiden tahojen parissa, jotka tulisivat julkisuuteen ja kertoisivat avoimesti tietonsa. Heillä on suojanaan ilmoittajansuojelulaki (Laki Euroopan unionin ja kansallisen oikeuden rikkomisesta ilmoittavien henkilöiden suojelusta).
Ilmoittaja on sankari, etenkin, kun on kyse näinkin vakavista vääryyksistä kuin mitä koronaan liittyen on paljon ja kansalaisten terveydellä on leikitty.

Jospa tuttavasi voisi kirjoitella vaikka anonyymisti tietojaan esim. Kansalaiselle, vaikka ei esiin tulisikaan, olisi se mahtava juttu. Mikä vaan kanava, josta tieto pääsisi päivänvaloon ja valistamaan maailmaa. Valtamediaan ei pääse ennen kuin koko homma alkaa romahtaa, jolloin poliitikot ja media alkavat pestä kilvan käsiään, jotta heidän syyllisyytensä ei vain tulisi esille.

Peter Kreisler

Täytyypä vihjaista tästä mahdollisuudesta.

John Quiman

Juu, olisi hienoa, jos syntyisi ”THL:n syväkurkku”. Muistanevat monet Watergaten ilmiantajaa kutsutun syväkurkuksi.

Ilkka Manttari

Lukemani mukaan maskin käyttö oli yksi syy Espanjantaudin levinneisyyteen ja tappavuuteen aikoinaan. Jotta maski toimisi sen pitäisi olla kunnollinen (leikkaussaleissa käytetty luokka) ja sitä pitäisi vaihtaa aika tiheään. Mikä tahansa riepu ei käy, siitä tulee vain aika nopeasti bakteerilinko.

John Quiman

Leikkaussalienkin maskit ovat viruksille helppo nakki, koska viruksen näkökulmasta katsoen sen reiät ovat valtavia. On yhtä hyvä este kuin lentopalloverkko hyttysille.

On sattunut minunkin silmiini tuo Espanjantaudin ja naamareiden ystävyys.

Ilkka Manttari

Unohdin mainita tuon, vaikka on ehkä paras syy maskin käytöstä kieltäytymiseen. Toimii bakteereihin.

John Quiman

Minulle on ollut aika samantekevää millaista rättiä olen maskina pitänyt, koska olen pitänyt sitä hyvin huonosti eli ainakin nenä on jäänyt ulkopuolelle. Jos joku on huomauttanut, ole sanonut, että ups, ja korjannut. Seuraavien askelten jälkeen se on taas vahingossa tipahtanut nenän alapuolelle. Vain pakkotilanteissa olen pitänyt, eikä sellaisen kesto ole yleensä ollut kuin aika lyhyt aika.

Ilkka Manttari

Ei ole ollut ongelma edes terveydenhuollossa. Itse sanoin, ja se on totta, että ongelmia keuhkoissa, joten en voi käyttää. Eivät tietenkään velvoittaneet, kuinka voisivatkaan. No en tiedä tarkistivatko, mutta tuskin edes itse olivat tosissaan.

Ilkka

Siinä oli jotain tosi parodista kun välillä näki liikennevaloissa vierellään olevan auton kuljettajan, joka oli YKSIN kotterossa, ja maski naamalla. Kuka siinä autossa oli tartuntavaarassa, tai kuka siinä olisi tartuttanut mitään kuskille.

Seurasin kerran yhtä nais-ihmistä joka lähti edelläni marketista. Mitä hän teki. Pysähtyi ulko-oven pieleen, nosti maskin otsalle, veti posket lommollaan sätkän, nykäisi naamarin lätyn eteen ja meni YKSIN autoonsa. Autossa hän otti maskin heti pois ja ripusti sen taustapeiliin roikkumaan, joten uskallan otaksua että samaa rättiä käytettiin ties miten pitkään. Eläköön hygienia ja vastuullisuus muista kanssaihmisistä.

En tiedä saiko auto koronatartunnan, todennäköisesti, mutta sehän on vain auto.

Peter Kreisler

Itse olen samaa mieltä, kuuliaisuuskoe oli vähintäänkin oleellinen osa pandemiaa, sitä paitsi pandemian virallinen määritelmäkin muutettiin juuri ennen tätä Covid pandemiaa, samaten Force majeure määritelmästä poistettiin perusteluna oleva pandemia. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kun vielä huomioidaan miten Covid viirus aktivoitui aina poliittisen tilanteen niin edellyttäessä, voi todeta hämmästyttävän monien ja koulutettujenkin ihmisten olevan aivan käsittämättömän herkkäuskoisia.
Huijauksen läpimenoon vaikutti erityisesti pelko ja paniikki, joka tunnetusti vaentaa järjen sekä myöhemmin se, että rokotuksen ottaneet olivat tehneet peruuttamattoman valinnan ja eivät voineet enää ns. ”vaihtaa leiriä” myöntäen olleensa väärässä.

Koomisiakin asioita jutussa on, kuten ensimmäinen muka Kiinasta tullut video, jossa ihmiset kuolivat ja kaatuilivat kadulle, videota tarkemmin tutkiessa huomasin, että autojen rekisterikilvet oli peitetty teipillä, eikä editointiteknisesti ja rekisterikilpien muoto oli aivan muu kuin Kiinalaisen kilven muoto. Eli sairastuneet tulivat teippirullien kanssa ulos, peittivät ulkomaisten autojen kilvet ja kaatuivat kuolleina kadulle.

Ilkka

Paras vastalääke covid:n tuomaan uhkaan oli Ukrainassa alkanut sota. Sen myötä ei ole kukaan tarvinut maskeja. Voi sentään, olisi sota saanut alkaa jo pari vuotta aiemmin niin siviiliuhreilta olisi vältytty koko euroopassa. Jos sotatilan aikana kun muukin hygienia on olematonta, ei leviä hengenvaaralliseksi luokiteltu virus, niin silloin kannattaa alkaa miettimään paljonko jutussa oli vedätystä. Miten oli mahdollista että viruksen ” pahimpina ” aikoina, Kosovosta pääsi suomeen Albaaneita ilman mitään tarkastuksia. Meillä on tilaa refugees welcome kyltit nähtävästi torjuivat paremmin virusta kuin Pfizerin rokotteet. ” Kiintiöpatologeja ” virtasi rajojen yli koko ajan, mutta taudin uhkakuva ei kasvanut sen myötä. Ymmärrän että kova fyysinen kunto, joka on saatu soutamalla välimeren yli, antoi vahvan suojan mutta jotenkin tuntuu että aliravittu Ibrahim oli muutenkin immuuni sille mikä tuntui haittaavan koko ajan valkoisia yhteiskuntia.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa