Kotimaa Kulttuuri Politiikka Uutiset

Haastattelussa Suomi Herää-tapahtuman juhlapuhuja Tapio Rantanen

Tapio Rantanen. Kuva: Suomi Herää.

Itsenäisyyspäivä lähenee ja niin lähenee myös päivään kuuluvat kansallismieliset kokoontumiset. Kansalainen haastatteli Suomi Herää-tapahtuman juhlapuhujia. Tässä haastateltavana on Tapio Rantanen, Sinimustan Liikkeen hallituksen jäsen ja Satakunnan piirin puheenjohtaja.

Itsenäisyyspäivän Suomi Herää-tapahtumaan on vajaa viikko aikaa. Millaiset ovat tunnelmat ennen tapahtuman h-hetkeä?

– Tunnelmat ovat hyvällä tavalla odottavat. Viime vuotta isompaa osallistujamäärää itse odotan kiristyneen maailmantilanteen johdosta ja senkin seurauksena kansallismielisyyden nostaessa jatkuvasti profiiliaan. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa eli perinteen kivijalkaa olemme tässä valamassa ja on todella hienoa olla luomassa sitä.

Olet puhujana tapahtumassa. Mitä aihetta puheesi tulee käsittelemään?

– Puheeni tulee käsittelemään yksilön itsenäisyyttä ja vapauksia ja miten ne vertautuvat itsenäiseen kansaan.

Millaiset terveiset haluat lähettää lukijoille?

– Haluan lähettää kaikille lukijoille haasteen tulla paikalle ja jos sait kipinän lähteä tätä lukiessasi, niin tule nykäisemään minua hihasta ja kerro se.

 

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Totuus esille

Planeettamme ylimmän rikollisen ”eliitin” ylläpitämät ilmasto- ja energiahuijaus, ”evil twins” eli pirulliset kaksoset, kulkevat käsikädessä. Maailman ehkä tähänastisista suurin keksijänero Nikola Tesla patentoi n. 100 vuotta sitten kvanttienergiageneraattorin, jolla voidaan tuottaa sähköenergiaa PÄÄSTÖTTÖMÄSTI ja pienehköjä laitteistokustannuksia lukuunottamatta ilmaiseksi milloin ja missä päin maailmaa tahansa, käytännössä rajattomasti. Nuo kaikkein kovimman luokan rikolliset estävät Nikola Teslan patentoiman keksinnön massavalmistuksen ja -markkinoinnin. Lukuisat muut ovat kehittäneet samaa, itsessään täysin ilmaista ja PÄÄSTÖTÖNTÄ kvantti- eli nollapiste-energiaa hyödyntäviä muun tyyppisiä laitteita; demonstroituaan keksintönsä toimivuuden julkisesti he ovat päätyneet noiden roistojen salamurhaamiksi.
Niinollen mm. energiakriisi on täysin keinotekoinen ja siis planeettamme ylimmän rikollisen ”eliitin” ylläpitämä. Kasveille välttämättömän hiilidioksidin vähentäminen ilmakehästä on ”taistelua tuulimyllyjä vastaan” eli täysin idioottimaista ja samoin esim. viherkommunistien vaatimukset metsäojien tukkimiseksi ja turpeennoston kieltämiseksi.
Tärkeä osuus ilmasto- ja energiahuijauksen onnistumisessa on massahypnoosilla: valheellinen, rikollisen ”eliitin” kontrolloima valtamedia suoltaa taukoamatta erilaisia ilmasto- ja energiamantroja päivästä toiseen loputtomasti. Massahypnoosi tehoaa niin tavallisiin tallaajiin, poliitikkoihin kuin itseään energiasiantuntijoina itseään pitäviinkin.
Aiheesta kerrotaan esim. ’Clean energy akademy’ -sivustolla ja lukuisilla muilla, varsinkin englanninkielisillä sivustoilla. Tarvittaessa voi käyttää deepLtranslator-sivustoa englannista suomeen kääntämisessä.

ike

👍 👍 👍

John Quiman

Aika tavattoman kauan sitten päädyin ajattelemaan, että jos joku keksii tai pystyy tarjoamaan laitteen, jolla saa energiaa ilmaiseksi tai hyvin pienin kustannuksin, on ainoa mahdollisuus sen levittämiseen laittaa se nettiin vapaasti saataville. Jos sellainen leviää nopeasti, ei tekijän ”hävittäminen” enää auta asiaa. Jos yrittää jotenkin tienata sillä, patentoida sen tai muuten pitää tekniikkaa omassa hallussaan, pääsee hengestään ennen kuin on killinkiäkään netonnut.

Olen lukenut joistain, jotka ovat kehitelleet vedellä käyviä autoja, mutta aika pian ovat onnistuneet tekijät päässeet hautuumaalle lepäilemään, ei tullutkaan aurinkorannoilla lepäilyä vaurastumisen myötä. En tiedä paljonko niissä on totta, mutta tuollaisiakin juttuja on.

Niissä vesi kai hajotetaan vedyksi ja hapeksi, koska en näe muuta mahdollisuutta, mutta kuinka sen saa toimimaan, siitä minulla ei ole hajuakaan. Enkä nyt sano, että en tiedä vain siksi, että en pääsisi hengestäni, vaan ihan vaan siksi, että en tiedä. Jos tietäisin, en toki sanoisi tietäväni.

On vedellä toimivia generaattoreita, ainakin niin väitetään.
https://www.youtube.com/watch?v=5MZe5IfdwIM
Nuo ovat kai vielä hengissä. Vaan en tiedä ovatko myyneet yhtään. Enkä tiedä toimivatko ne oikeasti. Video on kuusi vuotta vanha, mutta eipä tuo ole maailmaa valloittanut. Jos toimisi, luulisi sen olevan tuossa ajassa jo valtaisa hitti. Eikä ole kasojiakaan kuin 11 tuhatta.

Osa on varmaan huijauksia, osa ei oikeasti toimi kuin parhammillaan huonosti, mutta kuka tietää, onko joku tehnyt täysin toimivan. Sellainenhan estetään. Huijareita kannattaa suosia, jotta ajatus vaikkapa vedellä toimivasta moottorista pääsisii naurettavuusluokkaan.

Ensimmäinen versio jäi odotushuoneeseen. Sana tel.oit.taa ei päässyt läpi.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
ike

Vähän sama juttu kun noiden UFO-tapausten kanssa, nykyisin kai UAP. Yhdysvaltojen armeija teki joskus 50- 60-luvulla kaikkensa että saivat ajatuksen naurunalaiseksi ja aika pitkään onnistuivatkin. Ajat kuitenkin muuttuvat ja ihmiset alkavat kyselemään.

John Quiman

Siinä onkin sellainen laji, missä löytyy kertomuksia yllin kyllin. Vaikea löytää siitä kasasta asialliseksi katsottavia kertomuksia.

Hankaloittaa tietysti sekin, että jos meillä on niin vähän tietoa, että meillä ei ole oikein mitään todellisuuteen ja omiin havaintoihin perustuvia kokemuksia. Vaikka jokin vaikuttaisi todelta, ei se tunnu täysin todelta, ennen kuin havainnoitsijalla on omakohtaista kokemusta asiasta, jolloin siihen saa tuntuman.

Vaikka olisi kuinka uskottava tarina, jää se ainakin jossain määrin epätodelliseksi ilman omakohtaista kokemusta, joka voisi vahvistaa tarinan uskottavuutta.

ike

Tetoa kyllä löytyy, vaatii vähän vaivaa. Siinä olet oikeassa että asioita sekoittaa aika kova ”taustakohina” ja tiedon löytäminen voi olla työlästä. Ehkä parhaiten tietoa löytyy eläkkeellä olevilta upseereilta ym. Eivät aktiivipalvelusaikanaan ole kovin halukkaita niistä puhumaan, mutta eläkkeellä…

Totuus esille

Tässä on eräs varsin uskottavalta vaikuttava – ja vavisuttava – esitys:
The Letters and Notes of Matilda O’Donnell MacElroy and the TOP SECRET Official Transcripts of the U.S. Army Air Force”. Se on pdf-muodossa vapaasti downloadattavissa mm. Ufopanel-sivustolta.
Kirjasta on pitkähkö esittely tämän vuoden Ultra-lehden kaksoisnumeron 4-5 lopussa. Kirja on käännetty myös suomeksi otsikolla ”Roswellin avaruusolennon haastattelu” ja lienee pian saatavilla esim. Suomalaisesta kirjakaupasta hintaan 38,95 €. Aikaisempi painos lienee mennyt kuin ”kuumille kiville”.

John Quiman

Prisman sivulla 31.95 – Suomalainen kirjakauppa on kallis.

John Quiman

Löytyi vain docx-tiedostona, mutta se onkin kysely, ei mitään kirjan sisällöstä.
Ufopanel-sivustoa ei löydy.

Minulle tuli tilattuna Ultra-lehti joskus 70-luvulla, mutta jossain vaiheessa se alkoi tuntua toistolta eli ei mitään mielenkiintoista enää.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
John Quiman

Koska docx on uudempaa Word-formaattia, ei minulla toimi. Varmaan jollain toisellakin on sama ongelma. Löytyy helposti nettisivuja kuuklailemalla ”docx to doc” ja tiedoston saa muutetuksi doc-formaattiin hetkessä.

John Quiman

Aikoinaan, vuosikymmeniä sitten, paneuduin noihin vallan runsaasti ja myös Dänikenin kirjoituksiin ja sen kaltaisiin muihin lähteisiin. Jossain vaiheessa oli ”kylläinen”, eikä sittemmin ole enää kiinnostanut laittaa siihen aikaa, ellei ole sattunut kohdalle jotain varteenotettavaa.

Saa kahlata läpi valtavasti materiaalia, jos haluaa löytää jotain laadukasta, eikä useimmiten siitäkään voi tietää, onko se sitten niin laadukasta kuin miltä vaikuttaa.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Maippi

Syväekologia tuolla sinimustalla fasistipuolueella lienee Linkolan tapaista eli linkolalaisutta? Se on kaukana kommunismista. Vihersiirtymä terminä on joko kulttuurimarksistinen tai muuten epämääräinen yleistermi, neutraali. Ekologia on luontoa kunnioittava ja siis järkevä, harmoninen elämänasenne, mutta yhteiskunnallinen toteuttamistapa täytyy olla oikeudenmukainen, viisas ja tieteeseen perustuva eikä mitään väkivaltaista vouhotusta.

John Quiman

Sinimusta vaikuttaa liikaa kansallissosialistiselta tai muulta kansalaisten vapautta rajoittavalta puolueelta. Kaikki ismit ja opinkappaleisiin perustuvat poliittiset liikkeet ovat haitallisia. Joillekin merkitsee vain leipä ja sirkushuvit jotain, ei henkilökohtainen vapaus. Joillekin se henkilökohtainen vapaus on ykkösasia, olipa niiden sirkushuvien ja leivän kanssa miten vaan.

Runtiti-pou

Porno on siis sinulle tärkeämpi asia kuin sananvapaus

John Quiman

Nyt pika pikaa optikolle tai lukemisharjoituksiin.

Runtiti-pou

Rajoitetaanhan nytkin vapauksia ja nimenomaan tärkeimpiä: ei ole sallittua vastustaa suomalaisten hävittämistä ym. Ei ole edes puhuminen näistä asioista sallittua. Nyt siis kansalliset liikkeet haluavat vastustaa tuhoamista ja kaikkea typerää ja tuhoisaaa asiaa, jotka ovat yhteisölle uhka. Tämä on sitten mielestäsi kauheaa vapauden rajoittamista. Minusta on selvää, että kun yhteisön etu vaarantuu, henkilökohtainen vapaus loppuu siihen

John Quiman

Tuttua puhetta kommunisteilta. Kuka määrittelee yhteiskunnan edun tai uhan? Kansallissosialismissa ja kommunismissa sama taho määrittelee sen, eikä yksilöllä ole mitään vapautta.

Molempien edustajilla on sama tapa kieltää vapaus samoilla perusteluilla ja oikeuttaa heidän käsitystensä ehdoton valta. Ikään kuin se olisi ainoa vaihtoehto täydelle anarkialle. He eivät ymmärrä mitä länsimaissa aikoinaan, erinäisiä vuosikymmeniä sitten vapaus tarkoitti. Siitähän ei ole enää paljoa jäljellä. Nuoret eivät siitä tiedä mitään ja siksi he kai uskovatkin kommunistien ja kansallissosialistien puheisiin vapaudesta, jota he hallitsevat, ei yksilö itse.

He väittävät, että täysi anarkia seuraa, ellei heidän rajoittamaansa vapauteen suostuta. He rakoittavat vapauksia aika runsaasti omien käsitystensä mukaisesti, he eivät kykene ymmärtämään vapautta, joka perustuu yksilöiden omaan valintaan ja rajoituksia, joita asetetaan hyvin minimaalisesti vahingonteon estämiseksi. Heille yksilö on heidän eliittinsä omaisuutta, karjaa.

Järjellistä yhteiskuntaa ei tehdä ideologioilla tai muilla uskonnon kaltaisilla uskomuksilla. Jätjellinen yhteiskunta tehdään käytännöllisellä järjellä.

Kiihkoilevat ihmiset hakeutuvat mielellään ismien ja ideologioiden pariin, koska heille on vaikeaa tarkastella asioita rauhallisesti ja johdattaa järjellisiä käsityksiä asioista. Siksi he tarttuvat opinkappaleisiin innolla. On jotain mitä voi käyttää vaikuttaakseen joltain, mutta se ei ole todellista, se on näytelmää.

Kaikki ismit ja uskoa vaativat opinkappaleet ovat yhtä ja samaa vapaudenriistoa. Ihan samaan tapaan kuin mihin nykyinen ns. suvaitsevainen suvaitsematon pyrkii.

Hyvää yhteiskuntaa ei rakenneta vaihtamalla yksi diktatuurinen toiseen diktatuuriseen.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Runtiti-pou

Käsittääkseni nykymeno on kommunismia. Mitä ihmettä tarkoitat vapaudella? Eikö kansakunnan vapaus ole kaikkein tärkeina sia ja silloin on ihan riittävästio vapautta. Kun kansan etu on uhattuna, vapaus loppuu ja silloin mennään yhteisön ehdoilla. Etkö ymmärrä tosiaan, mikä on kansakunnan etu? Sinulle siis kansallissosialismi on sama asia kuin kommunismi. Melkoisen hämmentävää. ”Vapaa” kanslainen on täysin joonilaismafian ja sen rahojen armoilla ilman ryhmäkoheesiota

Runtiti-pou

Tuo juttusi kiihkoilusta ja ismeistä on demokratiauskovaisen liturgiaa. Aivan valtaeliitin ja valtamedian propagandaa. Nimenomaan ismiä ja ideologiaa

Runtiti-pou

Hyvä ja kansakunnan etua ajava diktaattori on paras systeemi. Miksi sinua eivät tämän yhteiskunnan epävapaudet heiluta? Kuvittelet diktatuuurit kaikki vastaaviksi totalitarismeiksi kuin kommunismin. Olet vain aivopesty ja haluat palvella Länsimaiden taustalla vaikuttavaa voimaa, joka itseasiassa on hyvin suvaitsematon diktaattori

Vihreä konkurssi

En suosittele äänestämään puoluetta, joka ajaa viher kommunistien unelmaa, eli vihreää siirtymää. SML on myös sitä mieltä että Suomi ja veronmaksajat saavat osallistua tähän ilmastonmuutos huijaukseen, sekä olla maksumiehinä ja naisina. Sri Lanka on hyvä esimerkki siitä mitä seuraa ”vihreästä siirtymästä”. Johan nykyinen hallitus on myös laittamassa 200 miljoonaa euroa humpuuki ilmastorahastoon, varmaan SML osallistuisi tuohonkin ilomielin. Yhtäkään puoluetta en varmasti äänestä, joka tukee vihreää konkurssia.

Juurikin_näin

Ehdoton ei persujen puisto-osastolle.

Piikkilampaat

Sinimustat ei liity mitenkään persuihin.
Mutta mitäs sinä vkk ryssät ensin palvoja tiedät.

JFK

”Mutta mitäs sinä vkk ryssät ensin palvoja tiedät.”

Siinäpä se tuli SML:n vaalimainos tiivistetyssä muodossa.

Jäitä hattuun

Toinen surullinen esimerkki on Hollanti. Siellähän hallitus on alkanut jo pakkolunastaa maatiloja ”ilmastopäästöjen vähentämisen” nimessä.

Maanviljelijöitä ajetaan pois kodeistaan ja tiloiltaan, joita heidän sukunsa on viljellyt jo satoja vuosia!

Samaan suuntaan ovat Suomen vihervassarit asioita viemässä. Ja mikä pöyristyttävintä, myös SML kannattaa näitä sosialisointihankkeita.

SinimustaFani

Vihreät kiittelee Halla-ahon ja persujen vihersiirtymään siirtymistä. Siksi sinimustat eikä siionistit Persut vaaleissa.

Vihreä musta liike

Et ole lukenut SML eduskuntavaaliohjelmaa?.. Kovasti siellä sinimusta liike hypettää ”syvä ekologista ajattelua”, sekä heidän tavoitteenaan olevaa vihreää siirtymää, jossa ”luovumme fossiilisista polttoaineista”. Eli juuri samaa ilmastouskonnon mukaista hölynpölyä, mitä hallituksen vihervasemmisto kommunistit koettavat kertoa. Tämä karkoittaa onneksi loputkin niistä 0,5% sinimustien äänistä.

jo riittää

Valehtelet. Vihreät kiitteli persuja ja halla-ahoa vihersiirymään liittymisestä ei sinimusta liikettä. Sinimustilla on järkevä luonnonsujelu ohjelma ja vihreät ei poliitista vastaustajaa eli sinimustia kiittele. Persut on se kommari vihervassari puolue jota ei pidä äänestää.