Kotimaa Rikos

Helsingin Kalliossa häiriökäyttäytymistä ja huumekauppaa

Poliisi on saanut alueen asukkailta ja toimijoilta palautetta alueella tapahtuvasta näkyvästä huumausainekaupasta, joka aiheuttaa turvattomuuden tunnetta.

Helsingin poliisi tiedottaa tekevänsä tehostettua valvontaa Kalliossa 16.5.-5.6. välisenä aikana. Valvonnalla puututaan alueella käytävään huumausainekauppaan sekä häiriökäyttäytymiseen.

– Poliisin näkyvän valvonnan tavoitteena on rauhoittaa tilannetta etenkin Kurvin ja Torkkelinmäen puiston seudulla. Puutumme tehostetusti huumausaineiden myyntiin ja käyttöön sekä huumausaineiden käytöstä aiheutuviin häiriöihin, sanoo Helsingin poliisilaitoksen komisario Hanna Kiiskinen.

Helsingissä on paljastunut viime vuosien aikana useita suuria huumausaineiden myyntiin ja levittämiseen liittyviä rikoskokonaisuuksia. Nyt tarkoituksena on tehostetusti jalkautua ja puuttua katutasolla käytävään huumausainekauppaan ja saattaa myyjät rikosvastuuseen.

– Nuorten kohdalla päätavoitteemme on saada katkaistua nuorten rikoskierre mahdollisimman nopeasti. Jos nuori jää kiinni huumausaineiden myynnistä, käytöstä tai muusta häiriökäyttäytymisestä, otamme aina yhteyttä huoltajiin ja ohjaamme nuoren moniammatillisen avun piiriin, Kiiskinen kertoo.

– Meidän ennalta estävän toiminnon poliisit tekevät aktiivista yhteistyötä Kallion alueen asukkaiden kanssa, jotta alueen turvallisuustilanne saadaan paremmaksi, Kiiskinen toteaa.

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
jo riittää

Ravontola kallion hovissa mustat miehet myy huimeita kaikki sen tietää , Vaasankadulla

juha II

No, jos jollain lelulla leikitään niin värinöitähän aiheuttaa.

EU-Suomi on sijoittanut nimenomaan ”monikulttuuriseen värinään ja -”rikkauteen”, joka kasvaa sellaista ”korkoa”, että siinä on jo hengestäänkin pitelemistä!

juu

Bulgarian ja Romanian ”kerjäläiset” kurvissa ainakin aiemmin myi aikasesta aamusta alkaen huumeita melko avoimesti Ja mafioson näköset ukot sitten tarkkaili vähän ttaaempana. Eikä näyttänny poliisi mitään tekevän kun joka päivä aamusta iltaan samassa paikkaa kauppa kävi..

Eka Kettunen

Onpa todella viisasta, että poliisi tiedottaa missä ja milloin aikoo tehostettua valvontaa suorittaa. Huumekauppiaat ja häiriökäyttäytyjät tietävät olla silloin paikalla ja jäävät kiinni tekosistaan. Näin se homma toimii meillä Hölm……Suomessa.

defund v-YLE

No, eipä tarvi tehdä pidätyksiä. Niissähän joutuu rassismisotkuihin.
Viisaasti toimittu, tilastotkin pysyvät kunnossa.

murre riepunen

Vallesmanni voisi ilmoittaa tarkat kellon ajat jolloin tehostettua valvontaa konstaapeli suorittaa, osaavat diilerit huilia pari viikkoa, vaikkapa käydä kotomaassa vilkaisemassa onko perheeseen tullut lisäystä.

Huru-ukko

Onhan siinä sekin puoli, että jos kontaapeli on/ei ole ilmoiteettun aikaan tekemässä mömmömyynnistä johtuvaa pidätystä, niin no, se on pahimman laatuista rassismusta ja natsi-ideologiaa se. Rasmuksen sun muut suvakkosivut hutavat hoosiannaa daavidin poika jne…

Uusimmat uutiset