Kotimaa Maahanmuutto Politiikka Uutiset

Helsingin Sanomat levittää äärioikeiston salaliittoteoriaa: sadan vuoden päästä suomalaisia enää miljoona, maahanmuuttajat korvaavat puutteen

Itärajalta Suomeen pyrkivät Lähi-idän laittomat siirtolaiset on Venäjä varustanut matkaan polkupyörillä ja sähköpotkulaudoilla. Kuvakaappaus: YouTube.

Vuonna 2117 syntyperäisiä suomalaisia on jäljellä enää miljoona henkeä, mikäli nykyinen väestönkehitys jatkuu. Laskelma perustuu Heikki Bergholmin laskelmiin aiheesta.

Samaan aikaan suomalaisia korvataan avoimien rajojen politiikalla, mikä tarkoittaa, että suomalaiset korvataan maahanmuuttajilla. Kyseessä on väestönvaihto, mitä valtaapitävät kutsuvat ”äärioikeiston salaliittoteoriaksi.”

Tällä hetkellä Suomessa elää 5 055 797 suomalaista. Tilastossa suomalaisiksi on laskettu myös geneettisesti ei-suomalaiset, joilla kuitenkin on Suomen kansalaisuus. Ulkomaalaisia maassa asuu 508 173 henkeä. Suomen väestönkasvu on jo vuosia perustunut alati kiihtyvään maahanmuuttoon.

Suomalaisten hedelmällisyysluku oli viime vuonna 1,25. Jotta väestö ylläpitäisi itseään, tulisi sen olla 2,1. Maassa on parhaimmillaan syntynyt jopa 100 000 lasta vuodessa, mutta esimerkiksi vuonna 2022 kantaväestölle syntyi 38 600 vauvaa. Maahanmuuttajat synnyttivät noin 6000 lasta samana vuonna.

Syntyvyysongelma alkaa olemaan jo kansallinen kriisi. Asiaa voisi pyrkiä ratkaisemaan poliittisilla päätöksillä ja kulttuurillisella vaikuttamisella, mutta valtaapitävillä ei tähän ole tahtotilaa.

Lähde: HS

 

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Nihilismin ja materialismin ilmapiirissä kasvaneita suomalaisia tämä ei joko kiinnosta tai he kannattavat asiaa, koska nykymaailman kasvatteina ihmiset ovat niin aivopestyjä lyhytnäköiseen oman edun tavoitteluun ja hedonismiin, että he ajattelevat lähinnä ”mitäpä siitä, en ole sitä täällä näkemässä, minun jälkeeni vedenpaisumus”.

Tällaisella kehityksellä on taipumus loppua viimeistään p-skan iskiessä tuulilasiin kunnolla, jolloin jopa suomalainen saattaa herätä horroksestaan, sulkea television ja oluttölkin, ja tehdä asialle jotain.

Vappu Simanen

      Kuinkas sattuikaan! Soininvaara kirjoitti juuri muutama päivä sitten samasta aiheesta, «Helsingin Sanomat levittää äärioikeiston salaliittoteoriaa: sadan vuoden päästä suomalaisia enää miljoona, maahanmuuttajat korvaavat puutteen».
      Nykyään tämä poliittisten vaikuttajien ja lehdistön yksimielisyys on niin yhdenmukaista, että syynä voi olla vain samojen käsikirjoitusten pänttääminen ja ulkoluku.
      Scientists Warn 97% of World’s Population Set To Be ‘WIPED OUT’ Due to Fertility Crisis
      Terrori-iskujen tekijätkin tiedetään jo tunteja ennen iskuja. Journalistien «jalo kilpailu» uutistuotannosta on vain sitä kuka klikkaa ensin valmiin uutisen julkisuuteen.

      Että silleen …

John Quiman

Suomalaisille suositellaan, että antakaa maanne muukalaisille ja kuolkaa sukupuuttoon. Tähän politiikka pyrkii.

Ruoste Iskee

Jos joku kuvittelee että vasemmisto on kovin kiihkoilija maamme tuhoamisessa niin, yllätys, yllätys, tuon puolueen ohi liihottaa kyllä kokoomuslaisiksi sulautuneet persut.
Ei tarvinnut tuohon kun sen että yhteistuumin liittivät suomen kannattamaan tulevaa eu:n siitolaislakia. Sieltä niitä alkaa syöksymään miljoonia 3 maailman tulijoita kun tuo laki tule voimaan. Joten turha kenekään edes kuvitella että yhdelläkään persulla sydän sykkii omalle isänmaalleen, eu:ta ihannoivia tolpan nuolijoita ne on.