Kotimaa Maahanmuutto

Helsingin Sanomien tiedetoimittaja tunnustaa väestönvaihdon – tarjoaa ratkaisuksi maahanmuuttoa

Kuvituskuva. Kuva: Kansalainen.

Helsingin Sanomat on viime päivien uutisointinsa perusteella ryhtynyt hammasta purren tunnustamaan väestönvaihdon faktaksi. Nyt myös lehden tiedetoimittaja tunnustaa, että ”Suomi aivan varmasti muuttuu. Kulttuuri muuttuu. Suomen kieli voi jäädä vähemmistökieleksi, kuihtua ja kuolla.”

Vielä viime kesänä tilastollisesti helposti todistettavissa oleva väestönvaihto oli ”äärioikeiston salaliittoteoria”, mutta nyt jo liberaalien totuudenkieltäjien pää-äänenkannattaja myöntää asian. Kyseessä lienee jonkinlainen strategiamuutos, jolla ajettava politiikka pyritään kääntämään positiiviseksi asiaksi kansalaisten silmissä.

Helsingin Sanomat ei tietenkään pidä ilmiötä negatiivisena, ja se tarjoaa vaihtoehdoksi kiihtyvää kansanvaihtopolitiikkaa etsimällä työntekijät Saharan eteläpuolella sijaitsevasta Afrikasta: ”The Lancetin ennusteen mukaan vuonna 2100 jäljellä on enää kuusi maata, joissa väestö ei pienene: Samoa, Somalia, Tonga, Niger, Tšad ja Tadžikistan. Saharan eteläpuolisessa Afrikassa syntyy silloin yli puolet maailman uusista ihmisistä. Työvoimareservi löytyy sieltä.”

Lehdelle kyse on pelkästä taloudesta sekä oletuksesta, että köyhien maiden asukkaat muuttuvat yhtä tuottaviksi kuin suomalaiset näiden muuttaessa Suomeen. Kulttuurilla, geenipoolilla tai kansakunnalla ei ole HS:lle merkitystä.

Kyseenalaisten ”ratkaisujen” lisäksi lehti myös ilkkuu kansanvaihdosta huolestuneille kansalaisille: ”Jos harmittaa ajatus, että enemmistö Suomen asukkaista on tulevaisuudessa eri värisiä kuin nyt, tarjolla on hiukkanen lohtua. Koko ihmiskunta oli oletettavasti musta, kun osa lähti Afrikan alkukodista kohti Eurooppaa.”

Kolumnin aiheesta HS:n kirjoitti lehden tiedetoimittaja Annikka Mutanen.

Lähde: HS

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Karri P

Jos ette ole nähneet umpityhmän saska saarikosken alkumetrejä toimittajana niin nyt katsokaa. https://www.youtube.com/watch?v=ZqJFPAGSRyc

John Quiman

Ei sitten ajatuksen tynkääkään siihen suuntaan, että suomalaiset voisivat perhepolitiikalla alkaa lisääntyä riittävästi. Päin vastoin, melkein kiljuvat, että suomalaisten täytyy valkoisina kuona-aineina kuolla sukupuuttoon ja heidät pitää korvata paremmilla, tummemmilla ihmisillä.

Ilkka Manttari

Mistä tässä yliknsoitetussa maailmassa on tullut käsitys että väestön pitäisi koko ajan kasvaa, eikö olisi parempi että esim. suomen väestömäärä pysyisi ennallaan. Vähemmän ongelmia. Täysin unohdettu vaihtoehto.Täytyy vain oppia elämään niillä edellytyksillä mitä on, jos sitä ei osata nykyisellä väestömäärällä kuka neropatti sanoo että se osattaisiin paremmin vaikka kaksinkertaisella. Ongelmat vain lisääntyisivät. Olisi tietenkin poliitikoilla enemmän lypsettäviä.

John Quiman

Puhuvat huoltosuhteesta ja raahaavat mitään osaamattomia ja suomalaiseen kulttuuriin sopeutumattomia ongelmatapauksia elätettäväksi, väittäen, että tarvitaan työvoimaa. Puhuvat huoltosuhteen parantamisesta, mutta heikentävät sitä oikein urakalla.

Huoltosuhde on taloudellinen asia, ei henkilöiden lukumäärän asia. Teknologia on poistamassa ne yksinkertaisemmat työt, joihin on haluttu ”halpatyövoimaa”, jonka elämisen maksaa työnantaja vain osittain. Tuotanto kasvaa automatiikalla ja sen sellaisella ja tarvittavan työvoiman määrä vähenee. Yhä pienemmällä porukalla voidaan elättää koko kansa.

Mihin tuossa tarvitaan suvakkien elättejä heikentämään huoltosuhdetta?

Marko Kristian

Ei se pelkkä perhepolitiikka, lapsiperheiden tukeminen jne auta.
Monet jättää lapset tekemättä juuri tämän kehitysmaa maahanmuuton takia.
Kuka haluaa lapsensa vähemmistönä kouluun kidutettavaksi.
Sitten on tietysti se älytön ilmastopaniikin luominen, senkin takia jätetään jo lapsia tekemättä.
Talous tietysti myös, palkalla pärjää juuri juuri itse tilipäivästä toiseen, niin siinäkin syy suomalaisille jättää lapset tekemättä.
Kehitysmaalaiset sen sijaan tekee lapsia joka vuosi vaikka heillä ei olisi yhtään mitään lapsille tarjottavaa.

John Quiman

No, tarkoitin, että huomio kiinnitettäisiin omaan lisääntymiseen, eikä ongelmalliseen tuontitavaraan.

John Quiman

Neuvostoliittokin oli ideologian mukaan onnela. Suvakkilassa hallitsee ideologia ja siitä tulee paratiisi siinä kuin muistakin, missä ideologia on hallinnut realismin sijaan.

Marko Kristian

Ei kehitysmaalaiset muutu länsimaalaisiksi siirtämällä heidät länsimaihin, vaan länsimaat muuttuu kehitysmaiksi.
Saamme klaanisodat, uskonsodat, kunniamurhat ym mukavaa mitä onkin jo tullut eurooppaan ja Suomeen pienemmässä mittakaavassa.
Kun meillä jossain vaiheessa on valtavasti kehitysmaalaisia, ja sosiaalitukijärjestelmä romahtaa että kenellekään ei enää olekaan ilmaista rahaa tarjolla, niin siitä alkaa sellaiset mellakat että koko Suomesta ei ole mitään jäljellä.
Ja siinä vaiheessa joku Meksiko, e-afrikka ja Haiti on turvallisia maita Suomeen verrattuna.