Eurooppa Kulttuuri

Hollantilaistutkijat: ”Leikkauksiinsa tyytymättömät transsukupuoliset ihmiset ovat transfobisia”

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0) / Ted Eytan from Washington, DC, USA.

Uudessa hollantilaisessa tutkimuksessa väitetään, että ”sisäistetty transfobia” on transsukupuolisten potilaiden mielenterveysongelmien taustalla, ja väitetään, että heidän tyytymättömyytensä lääketieteellisiin toimenpiteisiin johtuu ulkoisesta paineesta mukautua sukupuolistereotypioihin.

Joulukuun 28. päivänä julkaistussa tutkimuksessa tarkasteltiin ilmeistä ristiriitaa ”transsukupuolisten lääketieteen” alalla. Huolimatta yleisestä väitteestä, jonka mukaan transsukupuolisten lääketieteelliset hoitotoimenpiteet parantavat potilaiden mielenterveyttä, monet potilaat raportoivat pysyvistä psyykkisistä vaikeuksista näiden toimenpiteiden jälkeen. Tutkijoiden mukaan stressi, leimautuminen ja ”sisäistetty transfobia” ovat näiden ongelmien taustalla, ja he tutkivat eri tapoja, joilla potilaat selviytyvät niistä.

Tutkimukseen osallistui 19 vapaaehtoista osallistujaa, jotka kaikki olivat hollantilaisia ja joille oli tehty transsukupuolisuutta koskevia lääketieteellisiä hoitotoimenpiteitä. Tutkijat haastattelivat osallistujia ja kirjasivat heidän stressitekijänsä, kuten tyytymättömyyden lääketieteelliseen hoitoon tai sosiaalisen hyväksynnän puutteen, sekä heidän selviytymiskeinonsa.

Tutkimus julkaistiin MDPI Healthcare -lehdessä, joka on sen verkkosivujen mukaan vertaisarvioitu lääketieteellinen julkaisu.

Jotkut potilaat ilmoittivat olevansa tyytymättömiä kirurgisiin ja lääketieteellisiin tuloksiin ja selittivät, etteivät he oikeastaan näyttäneet vastakkaiselta sukupuolelta, eivät pitäneet ulkonäöstään tai tunsivat olonsa epämukavaksi kehoonsa tehtyjen muutosten vuoksi. Tutkijat selittivät tämän tyytymättömyyden johtuvan potilaiden ”korkeista odotuksista”.

”Osallistujat ilmoittivat usein, että heillä oli riittämättömiä tietoja sukupuolesta ja siirtymävaiheesta, kuten stereotyyppisiä mielikuvia miehistä/naisista, keskittymistä sukupuolen kanssa ristiriidassa oleviin ominaisuuksiin ja ”sisäistettyä transfobiaa”, tutkimuksessa todetaan. ”Kun osallistujat keskittyivät ensisijaisesti sukupuolensa poikkeaviin ominaisuuksiin, he eivät olleet kovin tyytyväisiä hoitotuloksiin, mikä lisäsi todennäköisyyttä raportoida negatiivisista tunteista, epämukavuudesta ja/tai pyytää uusintaleikkauksia ja kirurgisia korjauksia.”

”Kun osallistujat keskittyivät erityisesti sukupuolittuneisiin ominaisuuksiin tai heillä oli suuria odotuksia, pyydettiin usein lisätoimenpiteitä tai -hoitoja”, tutkijat kirjoittivat.

Tutkimuksen mukaan sisäiset ristiriidat, heikko itsetunto, epäilykset siitä, että on todella transsukupuolinen, ja masennuksen tunne voivat myös johtua ”sisäistetystä transfobiasta”.

”Minun on vaikea katsoa itseäni peilistä. Kun olen alasti, itseluottamukseni on lähes nollassa”, sanoi 18-vuotias osallistuja. Tutkijat pitivät tätä myös ”sisäistetyn transfobian” seurauksena.

”Joillakin oli vaikeuksia hyväksyä transsukupuolisuuttaan, mikä joskus johtui ’sisäistetystä transfobiasta’ tai häpeästä”, tutkijat kirjoittivat. ”Toisten osallistujien oli vaikea hyväksyä sukupuolensa poikkeavia osia, koska he halusivat sopia stereotyyppiseen sukupuoli-ihanteeseen.”

Tutkijat eivät vastanneet Daily Callerin kommenttipyyntöön.

Raportti hollantilaisesta homomiehestä, joka on detransitioitunut eli pysäyttänyt sukupuolenvaihdostoimenpiteet ja vaihtanut suuntaustaan. Huomionarvoisia kohtia 48:35:stä eteenpäin.

Lähde: Daily Caller, FDS

 

26 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Joku umpityhmä lähtee leikkauttamaan itsensä ei miksikään koska haluaa miellyttää niitä, joiden mielestä leikkaus osoittaa avointa ja tervehenkistä suhdetta omaan kehoon. Kun sitten ei ollakaan enää yhtään mitään, paitsi sekasikiö joka ei ole mitään biologisesti ajateltuna, on syy ulkopuolisten..Ja tietyssä mielessä niin onkin. Ulkopuolisten annettiin vaikuttaa omaan persoonaan niin paljon hyveliputuksen nimissä, että tehtiin peruuttamaton moka. Mutta viime kädessä kukaan toinen ei ole vastuussa yksilön tyhmyydestä, joten älkää kitiskö, te halusitte sukupuolineutraaliutta ja väititte olevannne muuta mitä biologia sanoo jo syntymästä lähtien.

juha II

”Raha ratkaisee…” Lauloi Irwin Goodman. Ja nin se on tässäkin. Nk. ”sukupuolenvaihtoleikkauksissa pyörii miljoonat ja taas miljoonat dollarit, joista kirurgit käärivät tuloja siinä missä plastiikkakirurgia ennen tätä ”uusinta” teurastusta. Plastiikakirurgiaakin käytettiin ALUSSA vain fyysisten ”syntymävikojen” korjaamiseen, joista osa olivat jopa elämän jatkumisen kannalta VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ. Luonnollisesti kirurgian kehittyessä hoidettiin jo aikuistuneiden potilaiden vikoja, koska heidän lapsuudessaan EI ollut tietoakaan nykyaikaisesta taitotasosta. Nythän KAIKKI tietävät kuinka kävi esim. Michael Jacksonin ahneiden kirurgien ”korjatessa” puukolla tähden psyykkisiä ongelmia, joiden juuret olivat lapsuudessa saakka.

SUKUPUOLI on TAOTTU normisti äidin kohdussa 9 kk ihmiseen, joka on niin KALLIOON hakattu kuin vain voi OLLA!!! Kun edellistä aletaan REPIÄ niin ”softalla” kuin ”raudallakin” on se kaiken IRVIKUVA ja ÄÄRIMMÄISEN julmaa ihmisen ELÄMÄN tuhoamista. Joka RINNASTUU kansallissosialistisen Saksan kaikkein PAHIMPIIN rikoksiin IHMISYYTTÄ vastaan!!! Ja, jos tuota nykyistä MIELETTÖMYYTTÄ olisi Saksassa harjoitettu. KAIKKI ne, jotka olivat sormensa siihen laittaneet. Olisivat RIIPPUNEET HIRRESSÄ!!!

Aatu

Sitähän harjoitettiin Weimarin Saksassa. Siksi saksalaiset äänestivät kansallissosialistit valtaan, koska halusivat Weimarin tasavallan mädännäisyydestä eroon.

sitähän se on nykyään

Olen nähnyt elävää kuvaa, missä muslimit leikkaavat nuorilta länsimaalaisilta tytöiltä pään irti joukkoraiskauksen jälkeen. Olen nähnyt elävää kuvaa, missä mielisairaalta leikataan penis irti, koska kuvitteli olevansa nainen. Eli näitä kyseenalaisia klinikoita. Kun tarpeeksi maksat, niin saat mitä haluat. Tai olet ns voimaantunut yms. Eli olet tullut uhkarohkeaksi hulluksi.

Ilkka Forsten

Tyhmyys on todellakin voimaantunut tänä aikana.

TDK

”Sisäistetty transfobia” ruumiinsilpomisen jälkeisen katumuksen selittäjänä. Siinä taas miljoonas uusmarxilainen tempputermi.

Anomaster

Kun myydään sukupuolenkorjausleikkauksia ikään kuin sukupuolen voisi muuttaa, totta kai tulee pahasti pettyneitä, koska huomaavat leikkauksen jälkeen, että ei se sukupuoli muuttunut, vaan edelleen pitää teeskennellä olevansa toista sukupuolta.

Sukupuolta ei voi muuttaa, mutta sen voi tärvellä. Kyseessä onkin sukupuolentärvelyleikkaus.

ike

Jotenkin ymmärrän tuota tutkimusta koska itse koen politiikkafobiaa. Siedätyshoito ei tunnu toimivan. Huolimatta yleisestä väitteestä että politiikkafoobikkojen lääketieteelliset hoitotoimenpiteet parantavat potilaiden mielenterveyttä, koen yhä vaalienkin jälkeen toivottomuutta suomen taloudellisesta tilanteesta. Monet potilaat raportoivat pysyvistä psyykkisistä vaikeuksista tämänkin toimenpiteen jälkeen. Siedätyshoitoa on kokeiltu, se on erottamaton osa ennen vaaleja tapahtuvaa hoitoa (tapahtuu mediassa) etten sanoisi aivopesua, jossa potilas altistetaan kaikille ristiriitaisille suuntauksille. Tutkijoiden mukaan kuitenkin stressi, leimautuminen ja sisäistetty ”politiikkafobia” ovat näiden ongelmien taustalla.
Olenkin ajatellut perustaa oman tutkimusryhmän samanmielisistä ihmisistä. Vertaisarvion hoitaa joku sopiva valitsemani taho joka ei halveksi käteistä.
Minun ei kuitenkaa ole vaikea katsoa itseäni peilistä, toisin olisi jos olisin punavihreän linjan kannattaja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Minä arvostan käteistä, valitse minut.

Nyrkkiposti

Sukupuolen vaihtoon pettyneiden suuresta osuudesta kirjoitettiin jo 1970-luvun alussa.

Silloisten lehtiartikkeleiden kertoman mukaan kirurgisia operaatioita edelsi pitkäaikainen terapian kaltainen jakso potilaiden ”vakaumuksen” selvittämiseksi.

Mikä lie tilanne nykyään ?

Letunviuhake

70 luvulla vielä homoseksuaalisuus luokiteltiin sairaudeksi jota lääkittiin LSD pohjaisilla lääkkeillä ja arvata saattaakin että ei mennyt ihan maaliin tämäkään lääkkeen käyttö! Meillä on hyvä esimerkki juuri nyt meneillään olevasta piikitys vimmasta joka on mennyt täydellisesti v. .uiksi, eikä kenelläkään ole mitään vastuuta yhtään mistään.

covid-23

Tuo ”piikittäminen” on nykyään paljon turvallisempaa kuin joskus aikoinaan:

Poliorokote halvaannutti lapsia USA:ssa 1950-luvulla – näitä virheitä ei saa toistaa (iltalehti.fi)

ike

Jokaisen tulisi lukea tuo linkki. Ei poliitikkoihin voi luottaa. Paljon täytyy saada faktaa ennen kuin THL:n jutuista tulee totta. Jos luulette että ajat ovat toiset, ajatelkaa vaikka tuollaista muutamaa sataa vuotta, noin perspektiivinä.

Anomaster

Siinä poliitikot tekivät hoitoalan päätöksiä – kuten nytkin ovat tehneet poliittisin syin ja perustein.

Letunviuhake

THL, FIMEA ja monet muut vastaavanlaiset Rottainstituutit/virkarotat jotka ovat tähän MASSIIVISEEN k. setukseen osallistuneet ovat menettäneet uskottavuutensa toimia osana virkakoneistoa ja hyvä niin!!! Tässä on loistava mahdollisuus heivata noi valtapuolueet h. lvettiin ja ruveta rakentamaan Suomea uudelleen sille kuuluvalle tasolle missä se on ollut itseni lapsuudessa!! JA TÄRKEÄ MUISTUTUS!!! MIELIVALTA LOPPUU VAIN SEN LOPETTAMALLA!!👌👍

Ilkka Forsten

Puhemies Mao sanoi saman vähän toisin. ” Valta lähtee kiväärin piipusta.”

Ilkka Forsten

Tiivistelmä arviotavasta kuuluu näin. Oletteko sivari, siis olette. Hyvä. Oletteko punavihreä, siis olette. Hyvä. Mieshän voi synnyttää eikö niin, no hyvä. Nyt sitten teemme teistä mekkoeinarin ja mikä parasta, pääsette käymään sukupuolineutraalissa WC tilassa josta löytyy tamppooniautomaatti för Män.

Piikkilampaat

Se olisikin hyvä kun vaikka hesarin toimituksesta otettaisiin yksi äijä joka kannattaa tuota mielisairautta ja myös väittää että mies voi synnyttää, iskettäisiin homovankilaan eikä pääsisi sieltä pois vasta kun on synnyttänyt sen lapsen, mitähän olisi mieltä kun tuo olisi edessä, muuttuisikohan mielipide?

Minäkö tyhmä, nyt en ymmärrä?

Hesarin toimituksessa ei ole Äijiä. Mutta tuo homovankila-konsepti kuulostaa silti oikealta useimmille heistä.

Letunviuhake

Biologisesti sukupuolia on ainostaa mies ja nainen! Kaikki muu on ihan täyttä hevon p..kaa!

Eno-Elmeri

Kyllähän ransua harmittaa, kuin kuohittua sonnia/härkää. Tai jos piti ommella kiinni hervoton kullbergi, mutta tulikin nyhverö ”katkarapu”, joka vielä roikkuu puolittain irti.

Ilkka Forsten

Niitä on kolme. Miehet, naiset ja ” muu(n)” sukupuoliset eli lehmät. Kyllä ” mää ” tiijän sanoi lampaatkin.

Eka Kettunen

Siitä ei hyvä seuraa kun mielenterveysongelmia hoidetaan leikkelemällä, luulisi lääkärien ymmärtävän näin yksinkertaisen asian.

dr.flipflop

Evoluutio suosii lisääntyjiä.

Ennen yhteisön paine pakotti nämä kaappiin/naimisiin/perustamaan perheen, mutta nykyisin kun homopareja ei enää niinkään syrjitä ja kun näitä kuohimisia jatketaan, niin nämä ominaisuudet ainakin perinnöllisyyden osalta tulevat melko varmasti vähenemään.

Ja kun tämä näyttää kohdistuvat eritoten valkoihoiseen väestöön, saattaa hyvinkin nopeasti nämä ominaisuudet radikaalisti vähetä keskuudessamme.

Isä Pilvinen

Silloinhan hoito on onnistunut hyvin jos takaapäi on kun Mariyn Monroe ja eestä ku Esa Pakarinen

Munaton nillittäjä

Säälittävää… Aivothan kehittyvät 25-30 ikävuoteen saakka. Katsotaan sen jälkeen, mikäli jollekulle ei ole vielä oivaltunut onko mies vai nainen. Luulisi omiin housuihin vilkaisemalla tämäkin asia selviävän.

P.S. Kyllä varmaan itsekin tuntisin hieman epävarmaksi, jos munaskuukkelit olis leikattu irti ja/tai yritetty liimata nakki kiinni..

Uusimmat uutiset