Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Inger Støjberg: Tanskan entinen maahanmuuttoministeri tuomittiin laittomasta turvapaikanhakijapolitiikasta.

Inger Støjberg. Kuva: Wikimedia Commons /CC BY 2.0 / News Oresund.

Tanskan entinen ministeri on tuomittu laittomasta turvapaikanhakijaparien erottamisesta, missä toinen kumppaneista oli alle 18-vuotias.

Inger Støjberg todettiin syylliseksi harvinaisessa virkasyyteoikeudenkäynnissä ja tuomittiin maanantaina 60 päiväksi vankeuteen. Oikeus katsoi, että entinen ministeri oli laiminlyönyt ministerin tehtävänsä ”tahallisesti tai osoittaen törkeää huolimattomuutta”.

Tuomarit totesivat myös, että Støjberg oli syyllistynyt ”virheellisten tai harhaanjohtavien tietojen” antamiseen parlamentille, ja olivat yhtä mieltä siitä, että määräys oli rikkonut Tanskan lakia ja Euroopan ihmisoikeussopimusta.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta 26 vuoteen, kun valtakunnanoikeus kokoontui Tanskassa. Støjberg on vakuuttanut syyttömyyttään ja sanoi olevansa hyvin yllättynyt tuomiosta, josta ei voi valittaa. Parlamentin edustajat päättävät nyt, voiko hän jatkaa 179-paikkaisen parlamentin jäsenenä.

Støjbergiä syytettiin parlamentin valiokuntien harhaanjohtamisesta neljään otteeseen koskien erottamispolitiikkaa, jonka hän hyväksyi ministerinä ollessaan.

48-vuotias Støjberg oli toiminut Tanskan maahanmuutto-, kotouttamis- ja asuntoministerinä vuosina 2015 – 2019 maan edellisen keskustaoikeistolaisen hallituksen aikana.

Huolena alaikäisten turvapaikanhakijoiden pakkoavioliitot

Vuonna 2016 hän aloitti alaikäisten turvapaikanhakijoiden erottamisen kumppaneistaan, koska hän oli huolissaan siitä, että suhteet saattoivat liittyä pakkoavioliittoihin.

23 pariskuntaa – enimmäkseen Syyriasta – jaettiin ja sijoitettiin erillisiin keskuksiin, ennen kuin menettely lopetettiin kuukausia myöhemmin. Viranomaisten mukaan jotkut parit saapuivat Tanskaan lasten kanssa tai naisen ollessa raskaana.

Tanskan lakisääteisen 18 vuoden avioitumisiän alittaneet naiset – sanoivat suostuneensa avioliittoon.

Valtakunnanoikeus kokoontui Tanskassa viimeksi vuonna 1995

Tanskan parlamentti oli äänestänyt Støjbergin tuomitsemisen puolesta sen jälkeen, kun parlamentin nimittämä komissio oli todennut, että pariskuntien erottaminen turvapaikkakeskuksissa oli ”selvästi laitonta”. Myös maahanmuutto-, kotouttamis- ja asuntoministeriön työntekijät olivat varoittaneet häntä siitä, että käytäntö oli lainvastainen.

Niin sanotun ”lapsimorsiamen tapauksen” tutkinta johti hänen eroamiseensa Liberaalipuolueen varapuheenjohtajan tehtävästä.

Valtakunnanoikeus, joka käsittelee tapauksia, joissa hallituksen ministereitä syytetään laittomista väärinkäytöksistä ja virka-aseman väärinkäytöstä, oli viimeksi käytössä Tanskassa vuonna 1995. Tuolloin entinen oikeusministeri Erik Ninn-Hansen sai neljän kuukauden ehdollisen tuomion, koska hän oli estänyt srilankalaisia pakolaisia tuomasta perheitään Tanskaan.

Tuomioistuimessa on 15 korkeimman oikeuden tuomaria ja 15 parlamentin nimittämää jäsentä. Sen jälkeen, kun tuomioistuin perustettiin vuonna 1849, se on käsitellyt viisi tapausta, ja Støjbergin tapaus on kolmas, joka on johtanut syyllisyystuomioon.

Maahanmuuton rajoituksiin tiukempia toimenpiteitä

Støjbergia pidetään maahanmuuton tiukan linjan kannattajana. Hän otti vuonna 2016 käyttöön lain, jonka mukaan vastasaapuneiden turvapaikanhakijoiden on luovutettava arvoesineitä, kuten koruja ja kultaa, jotta he voisivat maksaa oleskelunsa maassa.

Vuonna 2019 virkaan astunut sosiaalidemokraattinen hallitus ei ole poistanut maahanmuuton rajoituksia, vaan se on ottanut käyttöön vieläkin tiukempia toimenpiteitä viime kuukausina. Huhtikuussa se peruutti oleskeluluvat syyrialaispakolaisilta.

Lähde: Euronews

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
jep

Ei muuta kuin prenikat rintaan tälle naiselle isänmaallisesta teosta.

murre riepunen

Nämä perheen yhdistämiset pitäisi jyrkästi tuomita, tämän pykälän perusteella oikeus maamme hövelin tukijärjestelmän piiriin raahattavat ” lapset ” kuuluvat oman uskontonsa, kulttuurin ja elintapojensa omaaviin maihin.
Sinne missä konepistoolin tuttu sarjatuli tuudittaa uneen koko perheen, ennen nukkumaan menoa voipi käydä heittelemässä kiviä, puukkojen kera heilua väkijoukossa, alituyista mölinää päästellen nauttia siitä mikä heille ominasta on, se elämä ei tänne kuulu.

John Quiman

Perheenyhdistämisen tulisi tapahtua pakoloisen kotimaassa. Ei muuta kuin takaisin kotiin, jos on ikävä. Näin maahanmuutto on aina toiminut, ellei perhe saa normaalia viisumia ja ole kykenevä elättämään itseään.

Tuumailija

Juuri näin, ei ole humaania pitää pakoloista väkisin täällä jos perhe odottaa lähtömaassa. Siellä vaimojen ja vanhempien silmäkulmakin kuivahtaisi kun poikanen palaa takaisin ja kaikki on hyvin, perhe yhdistetty onnistuneesti.

Eka Kettunen

Inger Støjberg ansaitsisi mitalin ja tuomion langettaneet kieroutuneen maailmankatsomuksen omaavat henkilöt tulisi sen sijaan passittaa vankilaan.

Støjberg on puolustanut lasten ja nuorten oikeuksia esimerkillisellä tavalla jollaiseen hyvin harvalta poliitikolta löytyy uskallusta Euroopassa. Kerrassaan ihan mahtava nainen, olisipa Suomessakin noin tervehenkinen ja peräänantamaton ministeri vastaamassa maahanmuutosta.

vesku

Todella asioiden tasalla oleva nainen,,,ja lähellä meitä,, Skandinaviassa, lähellä KOTO-SUOMEA,,,,,Vaan mikä on tilanne täällä ,, Viher-Pippurit vinkuvat ja avaisivat ovet lopullisesti,,, Mikkosen, Hutisalon, Karin JOHDOLLA,,,,Käsittämätöntä Maailman Pelastus Politiikkaa Kansaamme Väheksyen,,,,

Valtamedia-Korona informaatio rikolliset

Omikron tarttuu julmetun herkästi – kaksi selvää syytä
Omikron on noin kolme kertaa tarttuvampi kuin läpi maailman levinnyt deltavariantti.
Omikron leviää Britanniassa nopeasti – ****jopa miljoona tartuntaa päivässä***
 joulukuun lopulla” HUUUU IL
Tauti on aikaisempien varianttien aiheuttamaa lievempi.
WHO: Omikron voi lamauttaa terveydenhuollon – levinnyt ympäri maailman
WHO: Omikronmuunnosta on todennäköisesti suurimmassa osassa maailman maita – Pfizer ilmoitti uuden koronaviruslääkkeen lupaavista tuloksista
Krista Kiurun tiukasta Yle-esiintymisestä tuli välitön hitti: ”Boss”
Kiurua kehutaan muun muassa tämän ”johtajuudesta” ja vakuuttavasta esiintymisestä koronatilannetta käsitelleessä Ylen A Studion jaksossa-.
**FAKTA on aivan päin vastainen**
 Kiurun ulostuloa haukutaan enemmistön sulla Ylen A Studion jaksossa
Nyt on kiire” – Kiuru vaati Ylellä kovia toimia rokotusten vauhdittamiseen
, apuun kysytty jopa Puolustus­voimia
Pekka Haaviston koronatartunta oli** deltavarianttia** – palaa töihin huomenna
Tämä Omikron leviää Britanniassa nopeasti – 
”jopa miljoona tartuntaa päivässä joulukuun lopulla”
HUH HUIJAA KUKA USKOO TÄTÄ ABSURDIA KURAA 

 Omikronon on pelkkä tekosyy vale-tarina jolla yritetään peittää
 näiden ei toimivien rokoteiden valheelliset väitteet
 niiden hyvyydestä

ja salamana muka leviävä omrikon 
on kuin taivaan lahja johon voidaan vedota

mutta yksi huono juttu siinä on 

se omrikon uutisointi on valetta

2
HS -SANOMAKONSENI 
Koronarokotusten haitoista on tehty yli 20 000 ilmoitusta,
 varmistettuja rokotteen aiheuttamia kuolemia on kaksi
VS
IS -SANOMAKONSERNI
HAITTAILMOITUKSIA koronarokotteista on tehty 9.2. mennessä 
374 kappaletta. Näistä 120 on Fimean mukaan vakavia.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007800054.html
Outoa ettei kukaan valvo valtamedian valheelista korona uutisointia
JSN On silmät ummessa
 Kun valtamedia on poistanut vanhempien korona juttujensa päivämäärät 
ehkä he silläkin yrittävät peitellä jotain 
12.2.2020
Heli sai toisen rokoteannoksen viime viikolla työpäivän alussa. Illalla kotona alkoi käydä ilmi, että hän on ***yksi niistä harvoista**, jotka saavat rokotteesta tuntuvampia oireita.
Tänään 
Koronarokotusten haitoista on tehty yli 20 000 ilmoitusta,

Voimia rokotetuille T- Itkevä Jumala

koronarokotteista on tehty 9.2. mennessä 
374 kappaletta. Näistä 120 on Fimean mukaan vakavia.
miettikää kuinka suuri prosenttimäärä 120 tapausta on
374 rokotteiden haittatapauksista

ja miettikää hetki ja verratkaa että nyt niitä haittailmoituksia on 20 000

kuinkahan monta niistä oikeasti on vakavia

jos aikaisemmin suhde oli tämä
koronarokotteista on tehty 9.2. mennessä 
374 kappaletta. Näistä 120 on Fimean mukaan vakavia.

Ilkka Forsten

Tietääkö suomen kansa että nyt on jätetty kokonaan kausi-influenssan ilmaantuvuus pois räkätautiluettelosta, jolloin saadaan mikä tahansa köhö köh merkattua koronaksi. Huvittavaa on sekin kun nyt ollaan tietävinään kuinka oireettomat ovat hyvin suurelta osin syyllisiä koronan valtavaan levinneisyyteen, mutta se jää taas sanomatta että oireettomat ovat niitä jotka on rokotettu ja silti he aiheuttavat leviämistä. Katsotaan miten se ” koronapassi ” hillitsee asiaa, ja kun ei hillitse millään tavalla, vaan päin vastoin lisää tartuntoja, niin kenestä silloin leivotaan syylliset ?

Varmaan muistatte miten THL laittoi vireille huhun jossa koronatarttuvuus olisi jotain 10 000 henkilöä / vuorokausi, ja sitten selitettiin että ei tällaista ole väitetty, luku perustui laskennalliseen oletukseen, eli kuuluu sarjaan yleisen paniikin luominen rokotemyönteiseksi.

Sama tapahtuu nyt norjassa. Sielläkin on kerrottu että tauti tulee pikapuoliin lisääntymään 90 000 – 300 000 henkilön päivävauhdilla. Nyt sitten tulikin taas ” uutta” tietoa, että tämä(kin) luku on joku skenaariopohjainen eikä siis vastaa todellisuutta. Näin sitä vyörytetään ihmiset uskomaan mitä tahansa, ja olettamaan että koronaan tässä kuollaan, ellei oteta sitä kymmnettä piikkiä ihan pikapuoliin. Suomessa kuoli viime vuonna enemmän ihmisiä itsemurhan kautta kuin koronaan, ja se ei ole pandemia eikä edes epidemia.. HALOO, kuuleko kukaan siellä maata kiertävällä radalla vai oletteko jo kantaman ulkopuolella ?

Tämä on maailmanluokan vedätys, josta maksetaan lasku sitten kun käy ilmi mitä kaikkea se suoniin työnnetty litku lopulta aiheuttaa. Silloin ei Marin pelasta suomea, mutta istuu kyllä jossain räkälässä coronapullo kourassa ja bilettää täysillä. Te kansalaiset maksatte kaiken itse, teitä tullaan silloin syyttämään vainoharhaisiksi, tai jos silloin on vielä putin olemassa, niin vähintään venäjän trolleiksi.

John Quiman

Etelä-Afrikasta kerrottiin, että tämä omicron on aika lievä oireiltaan, joten ei ole syytä huolestua.

Länsimaissa valtamediat luovat kauhutarinoita uudesta variantista, josta pelastuakseen pitää rokottautua kiireellä ja hakea tehostusrokotus, jos on jo rokotettu. kertovat, että terveydenhoito ylikuormittuu nyt tämän uuden kauhun myötä.

Länsimaiden ja varmaan monien muidenkin maiden mediat siis eivät välitä kerrotuista tosiasioista, vaan käyttävät uuden variantin mielivaltaiseen pelotteluun.

Ainoa tarkoitus on edistää rokotuksia. Ei kertoa asiallisesti totuutta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Kukaan ei koskaan sano miten omikron variantti pystyi leviämään niin nopeasti koko maailmaan. Se oli muka Etelä-Afrikassa tavattu muunnos, ja jo parin viikon päästä se oli 50 eri maassa. Nuo maat olivat niitä missä kansaa on rokotettu ja alistettu toistuvalla pelottelulla. Mitä se nyt hyödytti ? Älkää vaan tulko sanomaan että länsimaiset turistit toivat sen matkatuliaisina kun kotiutuivat afrikasta. He kun olivat jo sinne mennessään rokotettuja passeineen päivineen, ja kaiken piti olla ihan ongelmatonta.

Mitä koko rokoterumballa on saavutettu. Suomi on nyt väitetysti yksi maailman pahimmista levinneisyysalueista, joten tässä on pakko kysyä, olisiko asia niin kun ei oltaisi rokotettu ihmisiä jollain kokeellisella ryönällä mikä tuottaa paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. Miten ruotsin tilanne on nyt suorastaan loistava, vaikka he eivät tehneet mitään koronan alkuvaiheessa, selittäkää tämä jos osaatte ?

Ja kuin sokerina pohjalla, luin tänään ESS:n artikkelin jossa kerrottiin että itse asiassa kaikki flunssat ovat todellisuudessa koronavariantteja. HALOO !!!! Siis se tavallinen kausi-influenssakin… Mitähän tähän nyt enää osaa sanoa kuin sen, että tällä tavalla kyllä saadaan hysteria valloilleen, kun summataan jokainen räkätauti koronaksi ja sitä vastaan olisi nyt saatava kansalle pakkorokotukset, muuten ei millään selvitä.

John Quiman

Kyseessähän on koronavirus kaikissa influessoissa. Tämä mitä nyt kutsutaan koronaksi, on SARS Covid 19, vai kuinka se virallinen nimitys oli tälle yksittäiselle koronavirukselle.

Ilkka Forsten

No jos kaikki vuosikymmenet suomeakin kiertäneet flunssat ja muut räkätaudit on olleet koronaa, niin pitää kysyä miksi en ole niitä itseeni saanut, ja vastaan että olen ottanut kausinfluenssarokotteen, joka on oikea rokote. ( Kehitystyö kesti 10 vuotta,) ja jos se on suojannut näin hyvin kaikelta, niin miksi nyt on niin kiire pakkorokottaa vauvatkin ruummiinpesuvesillä, jotka todennäköisemmin tappaa rokotetun kuin suojaisi koronalta ?

Muistutan yhä ihmisiä siitä että aikoinaan käytettiin ” harmittomina ” aineita Talidomidia, ja DDT:ä. Mikä oli tulos ja kuka kantoi vastuun ? Mitäs jos alkaa syntymään jalattomia tai kädettömiä lapsia, tai heidän elin-iän ennuste jää johonkin viiteen vuoteen, tai sukukypsillä miehillä / naisilla aletaan toteamaan kyvyttömyttä saada lapsia. KUKA silloin hirtetään. Siinä loppuu oksat kesken.

Tämä ei ole mikään järjellä selitettävä hulluus, tämä on silkkaa pahuutta joka ei edes pyri mihinkään hyvään vaan hävittämään ihmisiltä mahdollisuudet kunnolliseen elämään. Koronapassi on olevinaan onni ja autuus, keväällä alkaa taas, kuten kaikissa flunssan muodoissa se vähän hillitympi vaihe, kiihtyen sitten ensi syksyn mittaan. Tämä jatkuu ja jatkuu, koska sen ei edes haluta loppuvan. Rokotekertojen määrää lisätään ja luodaan uhkakuvia maailmanlopusta. Tämä on vedätys, uskokaa nyt ajoissa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
Timppis

Ei parempaan pedofiliaan saa puuttua.!?

Kata

Niin…mitä muuta nuo lapsivaimot voisivat julkisesti sanoa kuin että ovat vapaaehtoisesti mukana…suostuneet avioliittoon..(kun oli pakko).
Taas yksi tekopyhyyden huipentuma ihmisoikeusjulistuksineen.Tytöillä olisi voinut olla elämä mutta ei se sovi pirtaan.Jotkut voivat suuttua…

Tuumailija

Jos ”vaimo” on alle 18 ja ”mies” yli 60, niin ei varmaan voida puhua vapaaehtoisuudesta, ennempi lapsimorsiammesta tai kauppatavarasta. Onko mieskään sitten lapsen oikea isä, vai onko isä kummallekkin (ei niin tavatonta kurdien yms. ”kulttuurissa”)
Belgiassa 70% ”alaikäisistä” tulijoista on todettu ikätesteissä aikuisiksi.
Ruotsiin tulleista ”alaikäisistä” 90% on aikuisia.
Suomeen tulevat alle 25v. kuuluvat lastensuojelun piiriin (tämä koskee ainoastaan ”pakolaisia”).
Puolan ja Valko-venäjän rajalla aitaa kaadetaan siis lapsityövoimalla suomen viranomaisten näkökulmasta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija