Eurooppa Kulttuuri Rikos

ISIS-tervehdys Düsseldorfin lentokentällä Saksassa – kolme työntekijää irtisanottiin välittömästi

ISIS-tervehdys Düsseldorfin lentokentällä. Kuva: TikTok.

Kolme Düsseldorfin lentokentällä toimivan yrityksen työntekijää on irtisanottu välittömästi. Perusteluna irtisanomisille on se, että Tiktok-videolla kolmikko nähtiin näyttämässä terroristijärjestö ISIS:in tervehdystä kameralle töissä ollessaan.

He seisoivat videolla Düsseldorfin lentokentän kiitoradalla. Kolme miestä, keltaisissa liiveissä, hyvällä tuulella. He tervehtivät kameraa videolla. Heidän tervehdyksensä ei kuitenkaan ole satunnainen ele. Se on ISIS-terroristijärjestön tervehdys. Se maksoi heidän työpaikkansa.

ISIS-tervehdys Düsseldorfin lentokentällä: ”Keskeytettiin välittömästi”, kuten Bild-sanomalehti kertoo. Kaikki kolme miestä ovat Saksassa syntyneitä Saksan kansalaisia. Liittovaltion poliisin tiedottaja kertoi lehdelle: ”Henkilöiden kuvamateriaalin perusteella kaikki kolme tunnistettiin lentokentän pitäjän ja lentoyhtiön toimeksiannosta toimivan yrityksen työntekijöiksi.” Hän lisäsi: ”Lentokentän kulkuluvat on jäädytetty välittömästi, mikä varmistaa, että kaikki pääsy lentokentän turva-alueille on estetty.”

Bild-lehti kirjoittaa, että myös valtion turvallisuuspalvelu on aloittanut tutkimukset. Düsseldorfin poliisin tiedottaja kertoi lehdelle, että he olivat ”haastatelleet kahta kolmesta miehestä vaaralliseksi luokiteltua henkilöä”. Kolmas mies oli lomalla. Häntä tarkkaillaan kuitenkin edelleen.

Lähde: Focus, Bild

42 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rudi

Jos oli huono läppä niin oli todella huono. Vaikka varmaan kiusaus on näillä ehkä suuri kun israelin El Al rullaa kohti kiitoradan alkua.

juu

Suomessa presidentti palkitsisi vuoden suomalaisina ja saisivat jopon.

Kata

Kyllä näkyy jopot vaihtuneen bemarehin mitä nyt kauppakeskuksen parkissa näkee….

Ilkka Forsten

Viime perjantaina oli hupaisa hetki liikennevaloissa. Viereiselle kaistalle ajoi joku kottero, ja kaikki ikkunat oli selällään. Autossa istui noin 20 vuotias mokkamul***u joka aloitti soittamaan niiden omaa joikumusiikkia stereoillaan todella kovaa. Aiiiii, allahuuu, äbläwäblää aiii huuiii allahuuuu, ja sitä rataa… Koska harasteautoni ei ole se kaupungin hiljaisin, päätin vastata haasteeseen. Poljin kaasua, jolloin tyyppi lisäsi volyymiä ja minä samoin. Jäpikkä katsoi minuun päin, ja näytin keskisormea lisäten meteliä oikein kunnolla. Niin päättyi allahu akbar musiikkiesitys ja hyvin pelokkaan näköinen itämaan tietäjä lähti liikkeelle kun valot vaihtuivat vihreäksi. Ajoin hänen rinnallaan ja poljin vähän väliä kaasua yhä keskisormi pystyssä. En tiedä tuliko hänelle tarve kääntyä läheisen marketin pihaan ostoksia varten, vai siksi että ikävän oloinen ja agressivista käytöstä esittävä veronmaksaja oli näyttänyt allahille kaapin paikan. Nautin tilanteesta suunnattomasti, sitä kun ollaan minun maillani eikä Syyriassa tai Irakissa. Suosittelen tekemään samoin aina kun se on mahdollista. On tullut aika opastaa pakolainen oikeille raiteille.

Kata

Voi itku oon ihan kade nyt hahahahahaaaa hyvä homma!Voin kuvitella volyymit!Yes!

No oon kai kertonut eräästä keväästä kun alikäytävä tulvi ja oli vain pieni kuiva kannas keskellä mistä kulkea.No…kolme itämaan tietäjää tulee vastaan mutta en väistä vaan ripein askelin eteenpäin ja herrat joutu rapakkoon.Kauhea kälätys alkoi,varmaan kaikki ihanimmat sanat sieltä tuli ja otin puhelin (en soittanu minnekään) mutta huusin kovaa luuriin ”poliisi” ja kyl kintu vilkkuva ja mie nauroin. 😀 Suorastaan hykertelin mielessäni.
Ees jotain pientä jäynää…

Tuumailija

Samankaltainen tapaus itselläni, kun marssin markettiin. Hieman ennen ulko-ovia tuli vastaan kolme kurdiaano teiniä (arv.30-35v.) rinta rinnan kuin punakaarti konsaan, taisi pari pitää toisiaan kädestäkin.
En väistänyt milliäkään ja reunimmainen otti kimmoketta minun hartiasta, siinä lähti ahmed ja sandaali eri suuntiin, melu sekä mölötys oli kuin torimuijain kokouksessa kun keräilivät itseään, minä jatkoin vino hymy naamalla kauppaan sisälle.

Kata

😀 Hyvä,pientä piinaa ahmedahneille.Niin röyhkeitä kerta kaikkiaan.

Tuumailija

Kyllä pitäisi hieman rajoittaa noita mikroagressioita, johan tässä kärsii koko valkoinen väestö. ;D

Peke

Kantasuomalaiset saa ämpärin, maahanmuuttajat Bemarin, näin se nykysuomessa, eli USAn uudessa osavaltiossa Marinlandissa menee.

nonAQ

Minä uskoisin vanhaan sanontaan ”haukkuva koira ei pure”, että vaarallisimpia ovat ne jotka eivät aikeitaan ennakkoon mainosta.

John Quiman

Kiihkoa synnyttävät nämä esiintyvät.

Ilkka Forsten

Taustalla näkyvä autokin olisi laitettava tarkkailuun, sillä sen ovessa on S kirjain, joka voi viitata siihen että kuvan ulkopuolelle jäi kirjaimet ISI.. Olen syvästi huolissani, auto on saatava kiinni ja syytteeseen, äijät kuitenkin vapauttaan puutteellisen näytön nimissä.

Güntherit ovat nuhhineet itseään per***een joka paikassa. Rahdattiin Turkkilaiset nakertamaan sosiaaliturvaa. Kuviteltiin ettei koskaan tarvita armeijaa, ajettiin alas ydinvoima, ja tehtiin kansasta venäläisten mielivallan pelinappula kuvittelemalla, että itänaapuri on silkkaa hyvyyttä pullollaan ja kaasu kyllä virtaa maailman tappiin. Sitten oltiin niin vihreitä että meinasi tulla ähky heinänsyönnistä, sillä valkoisen ei kuulu syödä lihaa, se on merkki ylivallasta kun sitä ei ole nehruillakaan, ja äänestettiin made in DDR Merkel pomoksi tunkiolle, jolloin EU:sta tuli herra ja hidalgo. NYT SUOMI maksaa güntherien tyhmyydestä koituneita kuluja, sillä eihän se sovi että olisimme epälojaaleita hetkellä kun oma taloutemme sakkaa.

Ja sokerina pohjalla, tätä huttua on tulossa koko ajan lisää kun on käyty seuraavat eduskuntavaalit. Kokoomus ja SDP loistaa jälleen viisaudellaan, ja pahoin pelkään että apupuolueena on taas vihreät, jotka sitten todellisuudessa sanelevat mitä pitää öyhöttää tai erotaan hallituksesta, jolloin muiltakin menisi tilaisuus nuhhia katajaista kansaa per****een.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Ilmari

Kyllähän turkkilaiset alunperin tulivat töihin Saksaan. Siellä oli ihan oikea työvoimapula.

John Quiman

Saksalaiset uskoivat, että ne tulivat käymään, eivät asumaan iäkseen. Kutsuivatkin heitä sanalla ”gastarbeiter”, siis vieraileva työntekijä. Monien saksalaisten pettymykseksi kävi kuitenkin niin, että niitä lopulta tuli miljoonaluvuin ja nyt niitä on nelisen miljoonaa. Mikä saksalaisille on myös ongelma noiden suhteen, on heidän uskollisuutensa Turkille ja pääosa on myös uskollinen Erdoganille.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Kyllä, mutta jäivät sen jälkeen olemaan sossun varassa vaikka siitä ei ollut mitään sopimusta olemassa.

Ilmari

Kyllä he tekivät ihan normaalisti töitä ja jäivät sitten eläkkeelle kuten muutkin. He olivat tehneet työuransa Saksassa. Mihin heidän olisi pitänyt lähteä?

Kun nyt puhutaan haittamaahanmuutosta, ei ole kenenkään etu vetää siihen ihmisiä, jotka eivät siihen kuulu.

Kata

Kun poikakerholaiset saapuivat Ruotsin kautta Suomeen 2015 niin vastustajille huudettiin kirkuen että menihän suomalaisiakin Ruotsiin(Tai Amerikkaan)…siis mitenkään vertailukelpoista ei ollut koska suomalaiset meni töihin(tehdashommat ei enää käyneet ruottalaisille) kun työt loppu Suomessa sotien jälleenrakentamisen jälkeen.Ja kokivat syrjintää todellakin!Edes suomea ei saanut lapset kouluissa puhua mutta nyt on kaikki arabiaksi..ehkä jopa kohta eka kieli siinä taulussa….
Silloin kävi päinsä verrata ihmisiin jotka ei kuuluneet asiaan!

Ne kaksoistandardit….

Ilkka Forsten

Mihin heidän olisi pitänyt lähteä. Ensimmäisenä tulee mieleen Turkki. Se työura kun ei tarkoittanut että sen jälkeen jäädään yhä saksaan. Vaikka he tekivät töitä, he ovat uskontonsa puolesta haittamaahanmuuttajia joka ei muutu sillä miksikään, että ryhmää puolustellaan heidän tekemillään töillä. He ovat MIELELTÄÄN yhä turkkilaisia, ja Erdoganin kannattajia, eli täsmällisemmin ilmaistuna potenttiaalisia terroristeja. Saksalaisten DNA ei ole niin huonoa että sitä pitäisi rikastaa turkkilaisella perimällä. Ei se suomeenkaan eksynyt kebabletun kääntäjä ole koskaan suomalainen, hän on muslimi ja kuten hyvin tiedämme, hän omaksuu hyvin helposti imaamien sanat jotka ei juurikaan imartele meidän kulttuuriamme tai uskoamme.

Eka Kettunen

Ilmeisesti kynnys päästä lentokentälle töihin ei ole pelkästään madaltunut, vaan se on kadonnut kokonaan.

Ilkka Forsten

Kausti olisi moninkertainen jos kyseessä olisi ” Roomalaistervehdys ” AH:n hengessä. Samalla tulee mieleen kuka se kameran takana ollut tyyppi mahtoikaan olla, sillä tuskin sitä mullahiinitervehdystä jaetaan muille kuin uskonveljille. Olisiko ollut syytä hakea sekin kuultavaksi ?

otto suni

Nämä mainiot miehet ovat myös Helsingin lentoaseman työntekijöitä ja siksi metsästysmatkailijan on syytä tietää missä aselaukku seilaa.

Kata

Voii muistan sinistyneen naisen joka mediassa kertoi kuiskaten että oli nähnyt eräässä puoluekokouksessa nassetervehdyksen…apuvaaaaaaaaaaaa!!!!Media gauhistui…..
Ja totta tosiaan..kuka otti kuvan?Tuskin Gynther?

Ilkka Forsten

Niin tai Muhamad Günther Ali Muhamad. ” alkuperäinen ” saksan kansalalainen jo vuodesta 2015. Tuolloin toki ala-ikäinen, mutta niinhän ne ovat aina.

Kata

No tämä! 😀

Niin, niin...

Turvallisuuspalvelu on siis aloittanut tutkimukset, kahta on haastateltu, kolmatta ei ole kehdattu häiritä kun on lomalla. Taikka tietysti lomailee jossain kotimaassaan. ISIS-tervehdys maksoi kaikille työpaikat, joten saksalainen veronmaksaja saa kaivaa kuvettaan. Ja mikä pöyristyttävintä, kaikki läpsyttelevät ilmeisesti vapaalla jalalla, voiden leikata kurkkuja auki. Lentokieltoonkaan heitä ei ole laitettu, joten terrori-isku koneeseenkaan ei ole poissuljettu. Eipä ole tavallisen ihmisen turvallisuudella tai hengellä enää mitään arvoa.

Minäkö tyhmä, en ymmärrä?

Kuinkas se kolmas lomalla lompsii kun teksti kertoo että se erotettiin? Vai olikos se semmoinen vale-erotus?

John Quiman

Kiina on soluttautunut Yhdysvaltojen rakenteisiin.

Suvakit ovat soluttaneet isisin Euroopan rakenteisiin.

lännen iltarusko

Nuo kolme itämaan viisasta miestä ovat luultavasti vain jäävuoren huippu ISIS:iä tai Talibaneja kannattavista Euroopan lentokenttien työntekijöistä.

Suurin osa vastaavista keltaliivikemuista ymmärtää pitää asian salassa…

John Quiman

Ovat kuin nukkuvia agentteja. Kun uskoveljet kutsuvat tarvitessaan palveluksia lentokenttien alueilla, heräävät agentit.

Kikka Mokkeli

Ja taas ullatus! Miksi suvakkihuor.. ..muorille maistuu niin hyvin mokka?

Ilkka Forsten

Siksi että islam on kuulemma hyvin lähellä pohjoismaista sosiaalidemokratiaa. Mitä se muuten onkin, sillä demareiden leirissä on kohtuullisen paljon näitä sormi pystyssä moikkaajia, ja demarit ovat olleet erittäin innostuneita vihreiden ohella lisäämään sitä populaatiota.

Kata

Joo ja tottakei,nämä oli ne ainoat….voi tätä hemmetin hulluutta.
Toisen polven jukelit ne on myös oikein integroituneita…
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016080421999075

Kuten nämäkin….

jukeli
ike

Vaikka olisivat kuinka integroituneita tai monessako polvessa, niin ei siitä mihinkään päästä että eivät kuulu tähän yhteiskuntaan. Ajattelutapa ja muukin uskontoa myöten ovat niin kaukana tällaisesta rauhallisesta hämäläisestä.

Tuumailija

Asiaa pahentaa vielä se, että näille on suotu ohituskaistat ja muutenkin yltäkylläinen (hedonistinen) elämä rakenteellisella rasismilla.
Mistään ei tarvitse ottaa vastuuta tai olla vastuussa (se on hyvin hailakka häivähdys, kun ymmärretään) eikä eläminen ole tavoitteellista terveellä tavalla.

Näille suodaan vielä eriarvoiseen asemaan asettavia ”etuoikeuksia” niin käytännössä kuin juridisestikin, samaa ei voi nauttia kantapeikot, mikä taasen ruokkii uskonnon luomaa illuusiota paremmasta ellei ylivertaisesta kansasta joka taasen aiheuttaa ylimielisyyden ja ylenkatsomisen esiintulon tavallisia (heidän elämänsä kustantavia) maan kansalaisia kohtaan.

Ilkka Forsten

Tässä pätee se sananlasku. ” Jos pahalle antaa pikkusormen, haisee koko käsi.”

Ilkka Forsten

Niin, Somalit rakensi Helsingin… Ja heillä on kuulemma myöskin oikeus se tuhota mikä nyt ei ole suuri yllätys, sillä Aadeninlahden kalastajat ovat olleet läpi historiansa käänteisiä Midaksia. Kun kuningas midas muutti pelkällä kosketuksellaan kaiken kullaksi, nämä muuttavat sen pas***si..

He itsenäistyivät vuonna 1961, ja VIELÄKÄÄN ei ole toimivaa yhteiskuntaa saatu aikaan. Tämä saattaa selittyä osittain sillä että heidän piti rakentaa se helsinki siinä kaiken kiireen ja työhulluuden keskellä, eikä tarmoa riittänyt enää Mogadishun konservointiin. Pikkutarkka työ johon he ovat erikoistuneet on hyvin aikaa kuluttavaa. Khatin jauhaminen vaatii keskittymistä sillä tutkitusti khatti aiheuttaa keskittymishäiriöitä ja impulsiivisuutta.

Aine on suomen lain mukaan huume, mutta vihreiden mielestä ei, joten khatin jauhaminen sallittakoon, juommehan mekin kahvia. Emme tosin pitkään sillä kahvin hinta on noussut tolkuttomasti, mikä johtuu UKRAINAN sodasta, josta saan aiheen kysyä missä vaiheessa ukrainasta on tullut kahvintuottaja, vai kulkeeko Brasilialainen kahvi ukrainan kautta eurooppaan ? Tuodaanko nykyään kaikki mitä kaupan hyllystä löytyy ukrainasta, jos tuodaan käsitän hintojen jyrkän nousun, mutta kun ei tuoda, niin mistä se ” sotalisä ” syntyy ? Sanna Marin tosin julisti että meiltä tulee nyt löytyä ymmärrystä, kun kuluttajalla on sota-ajan hinnat maksettavana. Minä en tiedä missä kohdin osallistuimme kyseiseen sotaan niin että hintojen olisi oltava nykyisellä tasolla, ja en ymmärrä sitäkään että ekonomistit tietävät jo nyt hintojen nousevat moneksi vuodeksi ? Tietysti on mahdollista että he ovat oppineempia kuin minä, tai sitten he ovat sopineet Bilderbergin kokouksessa asiasta ilman että heillä olisi ollut kansan mandaatti takanaan. EU toimii onneksi täysin moitteetta, Viimeksi Espanja ilmoitti ettei se rajoita mitään kulutusta, paleltukoon niksmannit kun ovat tehneet itsestään idän kynnysmaton. Ursulan hiat paloivat heti, mutta syke ja lepopulssi palasivat normaalille tasolle kun Tytti Tuppurainen ( Röllipeikon Äiti ) sanoi että suomi maksaa espanjankin osuudet mukisematta. Näin syntyi taas mahtava diili, jolla ME tienaamme, jos ei muuta niin hautapaikan kirkkomaan kupeesta. Nälkään ja viluun kuolleet haudatan kaikessa hiljaisuudessa, sillä hyvinvointivaltion pitää keskittyä Afrikan ja Lähi- Idän ongelmien ratkaisuun, siellä on tulevaisuus. ( Ainakin jos perustaa VOK:n ja isännöi sen rahavirtoja hallituksesta käsin omalle tilille. )

Petteri Orpo on tässä kokenut tekijä. Vuonna 2015 hänen vaimonsa lakitoimistoon ohjattiin Tornion läpsyttäjiä jonoksi asti, vaikka petteri sanoi ettei hän tiedä vaimonsa tekemisistä yhtään mitään. Hyvä niin, sillä olisikin kiusallista jos hän valehtelisi kansalle päin naamaa, rehellinen mies. Juhad sibylla ei puolestaan tiennyt yhtään mitään poikansa yritystoiminnasta, mutta osaisi Kiinan vierailulla ohjata tilaukset poikansa firmalle. Tämä kaikki on sattumaa, puhdasta sattumaa joka sattuu puhdistumaan vaikka kaikki tapahtuisi uudelleen.

Rudi

Huvittaa nää vähän väliä esiin tuotavat tilastot siitä että Suomessa ei olisi korruptiota tai nepotismia. Se on täällä niin syvällä rakenteissa ettei sitä ole helppo paljastaa. Nämä toisiaan ristiin nimittelevät ja valituksi tulleet yhtiöiden hallitusammattilaiset ovat myös sitä syvää ydintä.

Kata

Eipä tuota tilannekatsausta voi paremmin sanoa.
Maailma on niin viikset väärällään eikä ihme kun katsoo tämänkin videon ”vapaan Maailman Johtajasta”.Sitä nauraa ja itkee.
https://www.youtube.com/watch?v=6ncVKs8LkCI

Khmm

Eikös Afrikan sarvessa ole Somalimaahan saatu järjestys aikaiseksi? Ja sikäläisittäin kai ihan toimiva yhteiskuntakin?

John Quiman

Hyvinhän turvapaikkaa hakeneet käyvät siellä lomilla ja lähettävät lapsiaankin oppimaan oikeille tavoille eli somalikulttuurin ahtauteen.

Kata

Sepäsepäse!Kasvatus kotona on heidän lakiensa mukainen.