Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Iso-Britannia: Muslimisaarnaaja syytettynä terrorismirikoksista

Radikaali-islamistisaarnaaja Anjem Choudary. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / https://www.flickr.com/photos/snapperjack/

Isossa-Britanniassa asuva muslimisaarnaaja on pidätetty epäiltynä terroristijärjestön jäsenyydestä. Toinen henkilö pidätettiin Heathrow’lla samana päivänä.

Radikaali-islamistisaarnaaja Anjem Choudarya vastaan on nostettu syyte kolmesta terrorismirikoksesta sen jälkeen, kun hänet oli pidätetty Lontoossa viime viikolla, poliisi kertoi maanantaina.

Choudarya syytettiin kielletyn järjestön jäsenyydestä, terroristijärjestön johtamisesta ja kokousten pitämisestä kielletyn järjestön tukemiseksi, poliisi kertoi. Hän saapuu maanantaina oikeuteen Lontoossa.

Choudary, joka on nykyisin kielletyn al-Muhajiroun-järjestön entinen johtaja, herätti huomiota ylistämällä syyskuun 11. päivän iskujen tekijöitä ja sanomalla haluavansa muuttaa ”Buckinghamin palatsin moskeijaksi”.

Hänen seuraajansa on yhdistetty useisiin suunnitelluihin iskuihin eri puolilla maailmaa.

Myös 28-vuotiasta Kanadan kansalaista on syytetty kielletyn järjestön jäsenyydestä, kun hänet pidätettiin samana päivänä Choudaryn kanssa, kun hän saapui lennolle Heathrow’n lentokentälle, poliisi kertoi Reutersin mukaan.

Lähde: Reuters, Nordfront

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ilkka

Oottako työ tietosii jot koraanissa kuulemma sanotaan, jot uusi profeetta syntyy miehestä. Tämähän selittääkin sen miksi viherkommunistit ovat tutkimuksillaan todistaneet miehenkin voivan synnyttää. Nythää mie käsitänkii paremmin, kui oikees suvakit ovat. Hyö tietäät tän kaiken, mut myö rasistit ei olla tajuttu kupletin juonta.

Marko Kristian

Olihan tyyppi Suomessakin aikanaan muslimien kutsumana.
”– Tästä syystä, rakkaat veljeni, me uskomme sydämessämme, että meillä on (jotain arabiaksi), että jonain päivänä koko maailmaa hallitaan sharia-lailla ja islamilla.
– Jopa tämän eduskunnan, Suomen parlamentin, yllä tulee jonain päivänä liehumaan islamin lippu (lâ ilâha illâ Allâh)
Tähän yleisö vastasi huutamalla: ”Allahu akbar!””
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000600776.html

Ilkka Manttari

Suomi on vielä niin terve yhteiskunta että toivottavasti tuollaiset saarnaajat nauretaan maanrakoon, sarkastinen huumori olisi hyvä lisä. Ainakin tilanne on nyt sellainen, en sitten tiedä kun tuo humanitäärinen maahanmuutto karkaa todella käsistä. En ainakaan halua kuulla mitään joikua minareeteista Suomessa. Turkissa ollessa se oli parina aamuna vielä eksoottista mutta kyllä siitä tulee äkkiä aikamoinen riesa.

John Quiman

Taitaa olla suurin osa imaameista enemmän ja vähemmän terrorismin kannattajia ja edistävät terrorismin kannatusta pitkin Eurooppaa. He käyvät kuviteltua pyhää sotaa profeettansa ohjeiden mukaisesti. Onki varmaan ainoa uskonto, joka nimenomaan kehottaa listimään tai vähintään alistamaan toisen luokan kansalaisiksi kaikki vääräuskoiset.

Uusimmat uutiset