Muu maailma Uutiset

Israel: Me surmasimme iranilaisen everstin

Pixabay

Kaksi moottoripyörällä liikkunutta henkilöä ampui Iranin vallankumouskaartin eversti Hassan Sayed Khodaein sunnuntaina Teheranissa. Eversti surmattiin hänen istuessaan autossa kotinsa edustalla.

Israel on myöntänyt Yhdysvalloille olevansa salamurhan takana, kertoo New York Times. Lehti sai tiedon anonyymiltä israelilaiselta tiedustelulähteeltä.

Yhdysvalloilla ja Israelilla on erittäin läheiset välit ja Yhdysvallat tukee Israelia suurilla summilla joka vuosi.

Lähde SVT

33 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
jonik

Palestiinalaisen paikka on Jordaniassa.

jonik

Ei ole ole mitään palestiinan valtiota. Jordaniaan nämä terroristit pitää siirtää.

Runtiti-pou

Johan te kerran ne siirsitte tai siis palestiinalaiset. Terroristeja ovat tuolla ne juutinraumalaiset

John Quiman

Tarkoittanet arabeja, koska mitään palestiinan kansaa ei ole olemassa. Arafat ja kumppanit keksivät terrorisminsa kulta-aikoina, olikohan 60-luvulla, alkaa kutsua Palestiinassa olleita arabeja palestiinalaisiksi poliittisin syin, propagandasyin.

Ketkä kutsuvat noita arabeja palestiinalaisiksi ja sivuuttavat heidän harrastamansa terrorin, kertovat saaneensa käsityksensä Palestiinan arabeja kannattavilta poliittislta tahoilta.

Tuo ”totuutesi” terroristeista on poliittinen ”totuus”.

Sitä paitsi arabit tulivat miekan avulla tuolle alueelle alunperin levittääkseen islamia. Siellä oli asunut j-laisia jo kauan ennen kuin yksikään arabi astui jalallaan sinne.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Runtiti-pou

Miksi taistelet Israelin puolesta? Luuletko pääseväsi Jeesuksen yhteyteen tällä tavoin?

John Quiman

Jo nyt myönnät tappiosi taistelussasi. Eihän tässä kukaan muu taistele.

Mainitsemaasi Jeesusta en tarvitse mihinkään, mutta sinä näytät tarvitsevan.

jonik

Ikävästi tuli noutaja. Eversti sentään pääsi paratiisiinsa. Terroritekojen suunnittelija sai mitä tilasi.

Runtiti-pou

Vai tilaatteko te sotaa noilla rikoksillanne no juu

John Quiman

Ketkä ”te”? Mahdatko niputtaa porukkaa mielivaltaisesti? Minkäslaisiin rikoksiin nimim. jonik on syyllistynyt mielestäsi, kun kerran syytät häntä?

Runtiti-pou

Eikös hän Tel Avivista kirjoita tai on Mossatin makselema trolli

juha II

Jaa.

Luulin, että Israel tässä kertoo jyhkein mielin, että niskaan ammuttu yhdysvaltalainen lehtinainen oli iranilainen eversti!!!

Saturaisesta vetoa, että se olisi mennyt ”sukkana läpi”!

Sillä rykäisykin sen jälkeen olisi liikaa…

Auttamassa terroristeja

israelin kansalaiset ovat aina olleet koko maailmalle terroristeja. Ja niin on nytkin.

Mutta sitä minä vain ihmettelen että miksi ihmeessä Suomestakin silloin aikoinaan lähdettiin niihin kibbutsehin tekemään ilmaista työtä? Sortamaan palestiinalaisia ja valtaamaan väkivalloin Palestiinan maa-alueita? Mikä oli silloin se aivopesu joka puri Suomenkin nuoriin?

Tuko

Lähdetäänhän nytkin suomesta Ukrainaan natsipataljoonan rinnalle taistelemaan, eli mikään ei ole muuttunut.

John Quiman

Palestiinalainen tarkoittaa Palestiinan alueella asuvia ihmisiä, joista suuri osa on j-laisia.

Mitä ilmeisesti tarkoitat sanalla palestiinalainen, on palestiinan arabi. Mitään palestiinalaista kansaa ei ole olemassa. Arabit eivät ole mitenkään alkuperäisiä asukkeja sillä alueella. He tulivat islamin nimissä alueita valloittaen, kuten islamin tapaan kuuluu. Sillä tavallahan se on levinnyt pitkin arabimaailmaa ja vähän muuallekin.

Itse asiassa alkujaan j-laiset ostivat maata arabeilta, eivät vallanneet. Lopulta arabit tuohtuivat j-laisten määrän kasvusta ja aloittivat aseellisen konfliktin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Runtiti-pou

Tosiasiassa menivät väkisin ja brittihallinto suosi j..talaisia. Lopulta j..talaiset aloittivat verilöylyn ja karkottivat kaikki arabit pois. Deir Yassin oli yksi paikka, jossa pelotteen omaisesti naulattiin syntymättömiä vaubvoja seiniin kun ne oli kaivettu kohduista. Menachem Begin oli yksi ja operaation johtaja. Deir Yassin sitten ei painanut missään, kunjaeltiin Nobelin trauhanpystejä…

Runtiti-pou

Tosiasiassa menivät väkisin ja brittihallinto suosi juutinraumalaisia. Lopulta nämä aloittivat verilöylyn ja karkottivat kaikki arabit pois. Deir Yassin oli yksi paikka, jossa pelotteen omaisesti naulattiin syntymättömiä vaubvoja seiniin kun ne oli kaivettu kohduista. Menachem Begin oli yksi ja operaation johtaja. Deir Yassin sitten ei painanut missään, kunjaeltiin Nobelin trauhanpystejä…

jonik

Kovasti kaipaan lähteitä tähän tarinaasi ? Verilöylyä, Nobelin rauhanpalkintoja ?
Esitä todisteita ?

Runtiti-pou

Aivan yleistietoa ja sinä rikollisesti sensuroit

Ilkka Forsten

Mistä tuo tieto löytyy, haluan tarkistaa sen ?

Runtiti-pou

KVG

John Quiman

https://urbaanisanakirja.com/word/kvg-2/

Jotkut osaavat kirjoittaa tarkoittamansa kokonaisena, eikä jonain kryptisenä lyhenteenä. Ehkä on makeempi, kun osaa lyhenteitä, mutta olisi viisaampi, jos osaisi kirjoittaa selkeästi mitä tarkoittaa.

Tuosta asiasta löytää varmasti sinua miellyttävää ”totuutta”, kunhan etsii puolueellista tietoa Palestiinan arabien kannattajilta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Runtiti-pou

Nythän Iranb voi pommittaa vastustajansa reikäjuustoksi

Roni

Aika outoa leuhkia salamurhalla, mitähän pyrkimys tässäkin on todella takana?

Tuumailija

Sehän näillä on tapana, mutta niistä ei saisi uutisoida negattiivisesti muuten se on antisemitismiä.
Kaikesta leuhottavat julkisesti, mutta jos mainitaan ettei tällainen ole muualla maailmassa tapana/hyväksyttyä on se antisemitismiä ja he ovat uhreja.

Ilkka Forsten

Tuskin muuta kuin ilmoittaa että olemalla muslimimilitantti päädyt väärään paikkaan väärällä hetkellä.

jonik

Sitä sai mitä tilasi. Mossad on tehokas.

Runtiti-pou

Juuri noin sanottiin riemuiten Israelissa monella suulla, kun (väitetysti) Breivik ampui palestiinalaisia nuoria ja palestiinalaisia symppaavia sossunuoria Norjassa 2011. Jälkeenpäinhän kävi ilmi, että todennäköisesti Mossad ampui suurimman osan ja Breivik ei ehkä yhtään. Breivik on jokin näyttelijä eli häntä ei edes oikeasti ole tai on Mandzhurian kandidaatti, jonka mielenterveys on pilattu.

John Quiman

Johan tarinaa lykkää.

Runtiti-pou

Vastahan ne murhasivat suomalaisen YK-rauhanturvaajaupseerin ja naureskelivat vain meille ilkikurisesti että me maailman herroja ja te orjia

Ilkka Forsten

Vuan, haetanneeko tuo mittää ?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mietipä sitä kun itse joutuisit kohteeksi esim. kommenteistasi.

Ilkka Forsten

Venäjällä niin tuppaa tapahtumaan, etenkin nyt kun putin on sanonut mitä saa sanoa. Politkovskaja ei tainnut sanoa haluttuja sanoja tai asioita, ja niin kylmä koura kaapaisi mummon pois tästä ulottuvuudesta, Made in putin, mutta hys hys, eihän sotaakaan ole olemassa. MINÄ EN JOUDU kohteeksi, koska MINULLA on aina tarjota jotain vastineeksi, joten älä sinäkään yritä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Pois se minusta. Samalla puolen rajaa ollaan. Joissain asioissa näkemys eroaa. Ymmärrän itänaapurin huolesi , jonka myös jaan. Silti en lähtisi karhua kepillä tökkimään.

Kansalaisen verkkokauppa