Kotimaa

Kansalaisaloite keräsi reilussa kahdessa viikossa lähes 60 000 allekirjoitusta

Kansalaisaloitteessa ”Ei koronapassia työpaikoille” vaaditaan lakia joka estäisi koronapassin koskien työpaikkoja.

Aloitetta perustellaan kansalaisen oikeudella työhönsä. Sen mukaan työelämän ulkopuolelle jäisi ihmisiä vasten omaa tahtoaan,
mikäli koronapassi tulisi myös työpaikoille. Siinä myös todetaan, että jokaisella on oikeus pitää omat terveystiedot henkilökohtaisina työelämässä.

Aloitteessa vedotaan: ”Haluamme säilyttää ihmisen oman vapaan tahdon häntä ja hänen terveyttään koskevissa asioissa. Työpaikka ei voi eikä saa asettaa työntekijää eriarvoiseksi yhden rokotteen vuoksi.”

Myös toinen koronapassia vastustava kansalaisaloite on etenemässä eduskuntaan, ”Koronapassista sekä sen laajentamisesta luovuttava perustuslain sekä ihmisoikeuksien vastaisena” -aloite on vielää allekirjoitettavana palvelussa.

15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Aloitteella olisi todellista menestystä, jos allekirjoittaneet toivoisivat väh. neljän miljoonan ”valkosuomalaisen” kaasukammioon viemistä muitta mutkitta globalistieliitin mielen kevennykseksi! Ovat nimittäin sen verran introverttejä, etteivät tykkää naapureista yhdellä ja samalla planeetalla.

Uskoisin tämän ”oman pyynnön” tuottavan Suomen tyttöhallitukselle sellaisia sarjaorganismeja, että muuritkin halkeilevat pian tyhjilleen jäävissä haja-asutusalueiden suomalaisissa torpissa eikä näin ollen ”pihasusiakaan” enää tuskallisesti ltarvitse lopettaa luontoväen suureksi iloksi!

John Quiman

Eduskunnassa jo mietitään, että millä selityksillä tuo voidaan sivuuttaa. Aloittavat siitä, että välttelevät sen lukemista.

Rullattu

Samat hallituksen vatipäät valittaa että sairaalat on täynnä ja hoitajat ja lääkärit pulassa, no, mitähän tapahtuu kun piikkipakko tulee, jo nyt on käynyt selväksi että pelkästään helsingin alueella yli 1000 hoitajaa on ilmoittaneet että eivät piikkiä ota, vaan lähtevät työpaikastaan. Elikkä veikkaan että luku on yli 10.000 hoitajaa jotka ei piikkiä koko suomen alueella ota.
Näin hallitus siis tappaa kaikki sairaanhoitopiirit.

John Quiman

Kuulemma etsivät kehitysmaista sairaanhoitajia. Niillä vaan ei ole riittävää koulutusta, koska koulutustaso on heikohko. Eivät kai täytä edes apuhoitajalta vaadittavaa tasoa. Lisäksi niiden pitäisi opiskella suomalaiset säännöt ja käytännöt tai mitä siihen nyt kuuluukaan. Kielitaito on riski, mikäli sitä ei ole.

Sellaisilla jos aletaan paikata hoitajapulaa, niin sairaanhoidon taso romahtaa heti. Taitaa olla siinä vaiheessa turvallisempaa tehdä sydänleikkauskin ihan itse kotona.

Ilkka Forsten

Taisi olla kokoomus kun taannoin sanaili että ihmisten hautaamisesta pitäisi luopua. Kompostointi olisi parempi vaihtoehto.. Nyt niillä on hätä kun ihmiset ei haluakaan kompostoitua piikin kautta saadun ongelman myötä. Tämä kokoomuksen kansanläheinen ajatustapa sopii yllättävän hyvin myöskin demareille, mikä ei tietenkään ole yllätys, koska he ovat tätä nykyä ihan samaa roskaa. Mutta ehkä löydämme kaikkia miellyttävän kompromissin, eli rokottamattomien pakkokompostoinnin jo ennen kevättä.

Olen tietysti harmissani kun somalit ja muut työhullut eivät nyt voi sanoa että menetin mahdollisen työpaikkani rasistisen nationalismin myötä etuoikeutetulle valkoiselle, joka sai potkut kun ei ollut koronapassia. Toisin sanoen, tämä avaa varmasti monta hyvää työpaikkaa siirtolaisille joita on työttömyyden kurimus painanut jo alun kolmekymmentä vuotta. Heillä kaikilla on koronapassi, lähinnä Syyrian tai Irakin leimalla varustettuna, ja niin uusi että muste yhä valuu jos läpyskää vähän kallistaa suuntaan tai toiseen. Sen hinta on tätä nykyä noin 150 euroa, ja viimeisin tieto tästä tulee Italiasta. Rajoja ei voi sulkea, se olisi ihmisoikeusloukkaus, mutta kantaväestölle saa ehdottaa kompostointia.

Markku Nieminen

Minäkin olen ihmetellyt miten ääri kommarit ja Kokoomus, tai oikeisto, jos hienosti ilmaistaan, ovat löytäneet toisensa paitsi tässä kansalaisten ”kompostoinnissa”, myös muutenkin maailmanlaajuisesti.
Ne ajavat täysin yhtenäistä linjaa yksityisen omistuksen, henkilökontrollin, yhteiskunnan yksinmääräämisvallan ja kurin suhteen!
Mitä eroa niillä enää on?

John Quiman

Ero on siinä, mitä ne ovat olevinaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ei koronapassia töihin , ei koronapassia minnekään….

Kata

Nää hihhulit tuskin eds vilkaisevat..on nääs kiire saada pakkolakeja aikaan….jotta osalta väestöstä voi aina joku ovimies tai muu taho vaatia tietoja sun terveydestä,puhelimestasi.Eikoo ihqua?

Tuumailija

Raivolla pistävät ”lakeja” täytäntöön ja sitten voivat ohittaa hymyssä suin kansalaisaloitteen kun tämä sotii kaikkia jo asetettuja ”lakeja” vastaan.

John Quiman

No pitäähän terveystietojen roikkua kaulassa, jotta ihmiset osaisivat varoa. Voisi olla erivärisiä tähtiä, joista roikotetaan kaulassa. Kukin väri kertoisi kuinka kaukaa kantaja tulee kiertää. Vain kullanvärisellä saa liikkua vapaasti. Sen saa, jos on koronarokotettu.

Ilkka Manttari

Niin tuo saksan touhu ennen toista maailmansotaa ei ole enää kovin kaukaa haettu. Aika harva sitä enää muistaa joten asia voidaan toistaa, vähän muunneltuna. Kai sekin on ”edistystä”. Minulla ei ole epäilystäkään että tietyt piirit tietävät tarkkaan mitä tekevät. Sitä eivät ymmärrä että maailman palohan siitä seuraa, taas.

Kata

Liikehdintä näitä ”päättäjiä” vastaan on jo hurjaa,ympäri maailmaa.Idästä länteen ja päinvastoin.Kaikki eivät ole lampaita.

Ilkka Manttari

Kiitos toivosta jonka annoit.

John Quiman

Ovat kyllä sitkeästi hamuamassa itselleen totalitarismia, eikä mikään hinta ole heidän mielestään liian suuri, kunhan ei joudu itse maksamaan.