Koti ja perhe Kotimaa Politiikka

Kansalaisaloite termien äiti ja isä säilyttämisestä lainsäädännössä sai yli 10 000 nimeä päivässä – allekirjoita sinäkin!

Kuva: Kansalainen.

Kansalaisaloite, jossa vaaditaan termien äiti ja isä säilyttämistä lainsäädännössä, palveluissa ja yhteiskunnassa, sai tiistain aikana yli 10 000 lisänimeä. Aloite on mahdollista kirjoittaa vielä keskiviikkona ja torstaina ennen kuin se sulkeutuu.

Aloitteessa oli keskiviikon ja torstain välisenä yönä 38 000 nimeä. Nimiä siis tarvitsee 6000 per päivä, että vaadittavat 50 000 tulee kasaan.

”Me allekirjoittaneet ehdotamme, että eduskunta edellyttää valtioneuvostoa ryhtymään tarkastelemaan lakeja termien äiti ja isä palauttamiseksi lainsäädäntöön siltä osin, kuin näitä termejä on poistettu. Lisäksi ehdotamme , että eduskunta edellyttää valtioneuvostoa säilyttämään nykyisin lainsäädännössä vielä olevat termit äiti ja isä sekä ohjaamaan käyttämään termejä äiti ja isä sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä sosiaaliturvassa”, aloite kuvailee itseään.

Voit allekirjoittaa sekä jakaa aloitetta täältä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/12651
2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Ei ole oikein tiedottaminen onnistunut tuosta aloitteesta, sillä allekirjoittajia löytyisi vaikka miljoona, jos olisi ihmisillä ollut tieto aloitteesta.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Mad CatMan

Totta. Missään muualla en ole aiheesta nähnyt hiiskaustakaan. Pitää allekirjoittaa, näin isänä.