Kotimaa Rikos

Kaksi vuotta ehdotonta vankeutta raiskauksesta

Kuva: Pixabay.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut 41-vuotiaan Razib Hossain Bhuyanin raiskauksesta kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

Uhri on ystävänsä kanssa tavannut Bhuyanin helsinkiläisessä yökerhossa 31.12.2020, josta kolmikko on lähtenyt jatkoille uhrin kotiin. Käytyään vielä naapurin juhlissa, he olivat palanneet asunnolle, jossa uhri oli mennyt pian nukkumaan makuuhuoneeseensa yksin.

Uhrin ystävän poistuttua asunnosta Bhuyan oli riisuutunut ja ryhtynyt sukupuoliyhteyteen nukkuvan naisen kanssa. Uhri oli herättyään vastustellut, mutta vasta kun hän oli ottanut puhelimensa ja alkanut soittaa, Bhuyan oli nopeasti poistunut asunnosta.

Uhri on tarvinnut tapahtuman jälkeen psykoterapiaa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Samaahan ovat tehneet suomen halltukset jo kauan. Suomen kansa nukkuu, on hyvä aika raiskata se. Varakkaat ja keskituloiset eivät vielä osallistu riittävästi ”talkoisiin”, rikkaitahan ei suomessa juuri ole. Ei kun kaikkialle vaan lisää veroja (eli varastetaan ihmisiltä työn tulokset) Tämä johtaa tietysti keskusteluun että mitä niillä veroilla sitten saadaan. Ei juuri sen kummempia etuja kuin muissakaan kehittyneissä teollisuusvaltioissa ja tehoton julkinen sektori.
P:S: Melkoisesti yleistynyt tällainen käytös. Ei tämäkään uutinen enää juuri kommentteja aiheuttanut.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Manttari
John Quiman

Poliitikot ovat kansan työn tulosten eli rahojen hyväksikäyttäjiä. Opettavat pienestä pitäen, miten kansalaiset velvollisuus on maksaa veroja eli siirtää päätäntävalta rahoistaan poliitikoille. Kansalaiset ovat niin aivopestyjä tähän, että monet kyttäävät toisia, jotta onko verot maksettu. On kyttäyssysteemi kuin Itä-Saksassa aikoinaan. Kansalaiset ovat kilvan ehdottelemassa verojen korotuksia lehtien palstoilla aina, kun on jokin ongelma.Kansasta on tullut masokistinen lammaslauma, joka suorastaan rukoilee, että poliitikot veisivät viimeisetkin rahat verottamalla, etenkin niiltä, joilla jotain on.