Kotimaa Rikos

Kolme miestä tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta Oulussa

Oulun käräjäoikeus on tuominnut kolme ulkomaalaismiestä törkeästä lapsenraiskauksesta. Tapauksessa Osamah Ibrahim Habeeb Al Yasari, Abdulrahman Bash ja Othman Ghadif Khalaf syyllistyivät törkeään raiskaukseen ja samalla törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Marraskuussa 2021 miehet joukkoraiskasivat alle kuusitoista vuotiaan lapsen käyttämällä hyväkseen tämän humalasta johtuvaa avutonta tilaa. Asianomistaja oli tällöin puolustuskyvytön. Raiskaukset tapahtuivat Al Yasarin asunnolla Oulussa. Miehet olivat samassa huoneessa ja toiset katselivat kun miehet yksi kerrallaan raiskasivat lapsen. Sukupuoliyhteydet olivat suojaamattomia.

Tekoaikaan 24-vuotias Othman Ghadif Khalaf tuomittiin 5 vuoden 6 kuukauden vankeusrangaistukseen ja määrättiin pidettäväksi edelleen vangittuna.

Osamah Ibrahim Habeeb Al Yasari tuomittiin 7 vuoden vankeusrangaistukseen ja määrättiin pidettäväksi edelleen vangittuna. Tekoaikaan 30-vuotiaan Al Yasarin syyksi luettuun törkeään lapsenraiskaukseen sisältyi lisäksi syksyllä 2021 ja alkutalvella 2022 tapahtunut törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö siten, että hän oli useilla eri kerroilla sukupuoliyhteydessä asianomistajan kanssa. Al Yasari houkutteli asianomistajan sukupuoliyhteyksiin antamalla tälle rahaa ja marihuanaa. Mies sai rangaistuksen myös pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta.

Tekoaikaan 24-vuotias Abdulrahman Bash tuomittiin 6 vuoden ja 6 kuukauden vankeusrangaistukseen ja määrättiin pidettäväksi edelleen vangittuna. Syyksi luettuun törkeään lapsenraiskaukseen sisältyi lisäksi marraskuussa 2021 tapahtunut törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö siten, että hän oli sukupuoliyhteydessä asianomistajan kanssa. Sukupuoliyhteys oli suojaamaton ja tapahtui Bashin asunnolla. Bashilla on kolme ehdollista vankeusrangaistusta vuosilta 2020-2021 yhteensä 16 eri rikoksesta, ja nyt nämä ehdolliset vankeusrangaistukset määrättiin täytäntöönpantavaksi, mikä korotti vankeusrangaistusta. Rangaistusta alentavana tosin otettiin huomioon yksi aikaisempi ehdoton vankeustuomio.

Oulun käräjäoikeuden istunnoissa miehet kiistivät syyllistyneensä rikoksiin. Al Yasarin väitteen mukaan sukupuoliyhteyttä ei ollut tapahtunut, Bashin ja Khalifin väitteiden mukaan sukupuoliyhteydet tapahtuivat yhteisymmärryksessä. Al Yasari kiisti houkutelleensa asianomistajan sukupuoliyhteyksiin lupaamalla ja antamalla rahaa ja huumausainetta. Kaiken lisäksi he eivät olleet tienneet asianomistajan olevan alle 16-vuotias eikä asianomistaja ollut humalatilan vuoksi avuttomassa tilassa.

Rikokset luettiin vastaajien syyksi pääosin syyttäjän rangaistusvaatimusten mukaisesti. Syyksilukemiset perustuivat keskeisiltä osin asianomistajan näyttöarvoltaan vahvaan kertomukseen. Asiassa esitettiin kertomusta ja syytettä tukevaa muuta todistelua riittävässä määrin. Miesten esittämiä vaihtoehtoisia tapahtumienkulkuja pidettiin epäuskottavina eikä todennäköisinä.

Al Yasari määrättiin korvaamaan asianomistajalle 8700 euroa kivusta ja särystä. Bash puolestaan joutuu maksamaan kärsimyksestä 1500 euroa. Lisäksi Al Yasari, Bash ja Khalaf määrättiin korvaamaan yhteisvastuullisesti asianomistajalle kärsimyksestä 15 000 euroa sekä oikeudenkäyntikulut 6811 euroa.

Miesten osalta oikeudenkäyntikuluja kertyi kaikkiaan 30 268 euroa, joka jää kokonaisuudessaan suomalaisten veronmaksajien maksettavaksi.

Oulun käräjäoikeudessa asia käsiteltiin käräjätuomarin ja kahden lautamiehen kokoonpanossa. Käräjäoikeuden tuomio oli yksimielinen.

Lähteet Oulun käräjäoikeuden julkinen seloste ja tuomiolauselmat.

41 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Eetu

Oulussa taas oululaismiehet oulustelevat ouluksi:

”Bashilla on kolme ehdollista vankeusrangaistusta vuosilta 2020-2021 yhteensä 16 eri rikoksesta, ja nyt nämä ehdolliset vankeusrangaistukset määrättiin täytäntöönpantavaksi, mikä korotti vankeusrangaistusta. Rangaistusta alentavana tosin otettiin huomioon yksi aikaisempi ehdoton vankeustuomio.”

Oululainen demari, Tytti Tuppurainen: ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista.”

ike

En nyt toivo mitään pahaa Tuppuraiselle, mutta on sanonta että kokemus auttaa ymmärtämään. No en tiedä onko tuollaista sanontaa, mutta tulisi olla,kaikessa merkityksessä. Kokemuksesta voi oppia.

Kata

Jostain luin aikoja sitten tuttisen lausumana että kun tämä uusi mies ”vei heti jalat alta” niin mitenköhän se jatkui(ei,ei.. en halua ajatella sitä ! 😀 )…eli oma kiva on kuiten sallittua….voivoivoi setämiestä..

juu

No jaa se tuppurainen on yksi joka aiheuttanut niin paljon pahaa ettei karman laki tekisi yhtään huonoa.

Ja KEENERI !

Ullatuus!

Ilkka Forsten

Ahmanit ja rahmanit olleet taas aktiivisia, ja kas ihmettä Oulussa. Suosittelen ettei kukaan noista tule minua vastaan koskaan eikä missään, se on kuolemaksi.

kasimir

Ei voi olla miettimättä, että missä on näidenkin lasten isät ja miksei ikinä kuule isän/äidin kostaneen tms. Onko usko oikeuslaitokseen niin vankka, vai eikö niistä vain uutisoida jos/kun nämä tekijät saa oman käden oikeutta. Ihan vilpittömästi ihmetyttää, että miksei koskaan kuule kostoista – olisi nimittäin ”melkoisen” loogista että joku sukulainen kostaa. Enkä siis kannata .väkivaltaa tässä julkisesti, mutta onhan tuo nyt outoa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by kasimir
juu

Tietysti helppo sanoa mutta voin vannoa että jos omalle tai tutuille lapsille jotain tommosta tapahtuisi, niin en jättäisi asiaa ”oikeuslaitoksen” hoidettavaksi.

selvittäkää

mitenkäs se Ruotsissa ollu alle 15-vuotiaan tekemä raiskaus? Oliko kantaruotsalaisia vai ei?

Joo

Afrikka

juu

Afrikkalainen jäppinen, 9-vuotias ruotsalainen tyttö lähes hengiltä hakattu ja raiskattu.
Sama afrikan lahja oli jo monta kertaa hyökkäillyt nuorten naisten ja tyttöjen kimppuun, mutta mitään ei ollut asialle tehty, eikä tehdä vieläkään koska lakupekka on alaikäinen..

Kata

Siis niiiiiiiin hel***n järkyttävää hommaa että lapsia toisensa perään uhrataan vatun suvakkiuteen!!!Itkettää,suututtaa ja vaikka mitä tekisi nyt mieli sanoa!
Ajatelkaa tuonkin lapsen tulevaisuutta….tuskin on vuosien terapiaa tarjolla!Raadeltu fyysisesti ja psyykkisesti.
En voi ymmärtää tätä mielipuolisuutta!Toivon että historia tulee tuomitsemaan ja nimet mukaan kuka tämän mahdollisti!Joka maassa!

juu

Niin Ruotsissahan tutkitaan nyt taas saman tyypin ”alaikäisyyttä” Eli todennököisesti taas semmonen tyyppi joka tullut ilman papereita ja valehdellut ikänsä.
Ruotsihan on tunnettu siitä että jopa 50-vuotiaita ukkoja on kohdeltu alaikäisinä .
https://rikosuutiset.fi/ruotsia-kuohuttaa-9-vuotiaaseen-tyttoon-kohdistunut-murhayritys-tekijakin-alaikainen/

Kata

https://www.foxnews.com/world/world-health-organization-updates-gender-guide-beyond-non-binary?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-28218242&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Voiko joku luottaa tuohon pashalaitokseen?Ai niin joku näistä oululaispojista tottakai kohta vetoaa että hän on pukusuolijatkumoa ja ei-binäärisyyden ulkopuolella tai jotain…ja sitten aletaankin syytteitä tekemään sen mukaan ei jumankekka miten tää maailma on näin sekaisin?

Ilkka Forsten

” Nykyään luotan enemmän siihen mitä luodit sanovat. ”
-Standartenführer Rudolf Lange-

Eka Kettunen

Omituisia päättäjiä Oulussa. Tämä kuvottava ilmiö on jatkunut jo vuosia ja edelleen sitä suorastaan vain kiihdytetään lisää valtuustosalin päätöksillä.

Joku jos on esittänyt eriävän mielipiteen, niin heti on leimattu ties miksi ja kaadettu lokaa urakalla niskaan.

Kannattaa lapsiperheiden harkita useaan kertaan ennen kuin muuttaa Ouluun.

Tuumailija

Sehän nähtiin silloin, kun plandemia aikana oli oulun kunnanhallituksella kokous, niin mustapekka sai huudella kaikkea törkyä ja loukkauksia Lokan puhevuorolla, Lokkaa syytettiin provosoinnnista vaikkei oikein saanut sananvuoroa, yön timolle ei mitään ei edes varoitusta.

Juha

Hyvä kokoomus.. jos haluatte lisää tätä, muistakaa äänestää massamaahanmuuttoa kannattavia puolueita kuten kokoomusta

juu

Monikulttuuri on saapunut p-Suomeen.
Ruotsistahan on nähty jo vuosikausia että uhrasivat omat lapsensakin monikultturismin alttarille.
Kaikissa asioissa missä Ruotsissa on tehty virhe, niin Suomessa tehdään aivan samat virheet.
Suomi, Ruotsi ym pohjoismaat, ei varmaan ollut edes kuullut sanaa joukkoraiskaus ennen näiden ”ismien” tuloa.
Ei meille länsimaisille edes tulisi mieleen ruveta raiskaamaan naista tai vieläpä lasta joukolla.
Kyllä sairaita yksilöitä löytyy joka paikasta, mutta kun joku joukko alkaa yksissä tuumin lasta raiskaamaan niin se ei enää ole ”yksittäistapaus”

Timppis

Niinpä ja ruotsistahan ne suomeen saapuivatkin.Kun kakut on lusittu niin tuntiturpaan ja takas sinne mistä ikinä ovst tulleetkin.

Ilkka Forsten

Nikkelivaippa sijoitettuna kaularangan yläosaan poistaa ongelmat, ja niinhän tässä vielä tulee käymään.

Jallu

Tät miä vallan ihmettelin. Iltalehti julkisti uussuomalaisten ja kunniakansalaisten miesten nimet. Aikaisempi käytäntö kyseisellä lehdellä on ollut, että jos pedofiiliraiskaajan nimi on Suomalaiselta vaikuttava se julkaistaan, mutta jos nimi on abdullah tai muhamad tai jotain näitä muistuttava, sitä ei julkaista. Onko muutos tapahtunut?

juu

Jotta median kusetus menee läpi, niin niiden on joskus kerrottava myös totuus.
Jos 0,5% uutisista on totuudenmukaisia niin ne loput 99,5% valheista uppoaa ihmisiin paremmin.

Timppis

On kuuluu naton ja erdon reunaehtoihin niin saadaan rauhassa tarkkailla,jäsenenä.

Letunviuhake

”Paikalliset Oululaiset taas vauhdissa nimiensä perusteella”. Voi v.ttu että alkaa v. tuttaa tää viattomien lapsien sarjaraiskaukset!!!! Noh kyllä se aika vielä koittaa kun jollain palaa pinna näiden Rottapoliitikkojen/Rottaministereiden kanssa jotka ovat tän mahdollistaneet ja hyvä niin!!!

Ilkka Forsten

Shinzo Abet kaikille..

murre riepunen

Enpä ihmettelis vaikka oikeudenjäsenet tuomarin johdolla polvistuvat kyttyröiden edessä, jopa vuolaaseen itkun voipi naisjäsen purskahtaa, kuten tapana itkeä jos ahdistaa, voi per…per..

ike

Joskus tulee mieleen tuollainenkin asia että miksi suomen kansaa sanotaan onnellisimmaksi kansaksi. Johtuukohan se siitä että emme oikein tiedä arvoamme. Dementikkokin voi olla onnellinen ymmärtämättä miksi. Poliitikot ovat meitä jallittaneet mennen tullen. Kysykää kuinka onnellinen on yksinhuoltajaäiti siitä että suuri osa rahoista joita veroilla kerätään menee afrikan tai EU:n byrokraattien taskuun. En ole yksinhuoltajaäiti 😊mutta sääliksi käy kun meillä ei poliitikot hoida asioita suomen edun mukaisesti. Kai se sitten on niin että luulevat että on oikein hoitaa italian energiaremontit ennen suomen veronmaksajien etua, puhumattakaan suomen teollisuuden alasajosta. Aikaisemmin en oikein tiennyt missä tyhmyys tiivistyy, nyt olen varma siitä (se yksi rakennus siellä helsingissä).

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=wyTP_oaXUdY

Tämäkään ei nyt ihan kuulu asiaan tai sitten kuuluu….maailma on jamassa josta voi parantua vain kun Green Energy Disaster laitetaan piiiiiiiiitkälle tauolle.Myös muutamat kortesit.
Aivan järkkyä.Ja tämä ei ole enää mitään salaliittoteoriaa vaan maailma kuohuu joka puolella ja MIKSI

No jos positiivisesti ajattelee niin nuo osamakalifit vois rauhoittua vähän jos asunnon lämpötila on -14C talvella…tai suihkua ei niin vain lotratakaan.
Ai niin mutta eihän tällainen voi koskea eliittiä…

Tuumailija

Eikä heidän holhokkejaan, se olisi toiseuttavaa vaiko kolmauttavaa.
Kyllä näiden ahmedien ja osamoiden ylläpidosta on pidetty huolta, työlläkään eivät saa itseään rasitettua.

Kata

Näin se menee..”###&%¤(/&&##”!!!!!

Ilkka Forsten

Heti kun sanna Marin laittaa kämppänsä keskitalvella + 15 C asteiseksi, jättää käymättä suihkussa ja puolittaa tulonsa, alan minäkin säätötalkoisiin. Onnekseni sitä ei koskaan tarvitse toteuttaa koska ei sannakaan ole yhteistä vastuuta jakamassa. Niin ikään jätän auton talliin jos Maria Ohisalo ajaa sähköpotkulaudalla Lidliin ja takaisin, lämmittää lietensä takapihalla olevalla propelilla ja maksaa puolestani kaikki afrikan kulut, joita on ajatellut minun maksettavaksi. On mukava lupailla kaikenlaista, sitä kokee jotenkin olevansa parempaa kansanosaa, etten sanoisi ihan eliittiä.

Kata

No nuo mieki voin luvata jos….hahahaahaaaa se oiskin näky kun mennään Lidliin potkulaudalla sannukan kaa,,,ja ei ees sähkö vaan jalkavoimalla!Mennään äärimmäisyyksiin!Canada Gooset pois käytöstä ja tikkuri,itse tehty,päälle -30C pakkasella,vanttuut ite tehty ja pipo! Huopatossut kaikille!
No potkukelkkaa saa käyttää.

Ilkka Forsten

Ryhmämme vastaa Oodi, mutta voi se toki olla joku muukin rakennus. Oodista ainakin laitetaan alulle käsitystä ettei lapsiin sekaantuminen ole mitään vakavaa.. Kävelevä anustappi kertoo pilteille sadun siitä miten pilttien tulee suvaita kävelevää anustappia, ja etenkin jos tappi on tummahko, sillä toiseuttaminen on suurempi haitta kaikille kuin lasten elämän turmeleminen.

niinpä niin

Tuomiota alennettiin aikaisemman ehdottoman vuoksi. Että semmoista. Kai siellä päätäkin siliteltiin? Jälleen 30 tonnin edestä rikastusta. Ai niin päälle vielä muut kulut. Eikä puhettakaan karkoituksista. Kun ne ihmisoikeudet. Kun ne suomalaisetkin. Yms p***aa. Näitä joukkoraiskauksia yms p..seilyjä on ollut niin paljon kunniakansalaisten osalta, että ihmetyttää näiden hyssyttely. Sen sijaan keskitytään suomalaisten jatkuvaan syyllistämiseen sekä nähdään rasismia joka puolella sekä asiassa. Ja jos rasismia ei löydy, se keksitään. Entä kuulemmeko nyt päättäjiltä, että ovat järkyttyneitä?

Ilkka Forsten

Sipilä on kuulemma psykoosissa, ja Ohisalo hyperventiloi paperipussi päässä. Marin on säilyttänyt tapansa mukaan arvokkaan käytöksen, ottamatta kahdeksantoista Corona Extraa limanuljaska nimisessä baarissa tanssien mekkoeinarien kanssa ripaskaa, ( jota minäkin osaan mutta ilman ri- alkua.) Eikä hallitus ole tällä hetkellä toimintakykyinen, sillä yksi jos toinenkin ripalillu on eksynyt kesälaitumelle.

Kata

En jaksa näitä voi hyvä luoja….kalifi halusi kalifiksi kalifin paikalle ja pari muuta lisäksi mutta yhteisymmärryksessä ja mittään ei mistään tiietty ja ei mittään pukusuolistakaan tapahtunu…vahingossa pyssy putkahti mutta ei mittään tarkotusta ja ei tiietty…ja osamahhi kaatu vahingossa ja silleen.

Miten kukaan voi istua oikeudessa ja kuunnella noiden pashanjauhamista?

No ei ehtoollista tällä kertaa…jokin parannus sentään.

Tuumailija

Ensikertalaisia joten puolella pääsevät. Kaikkihan olivat alaikäisiä (laki jota sovelletaan elintasoturisteihin) koska olivat teon hetkellä alle 30, joten lastensuojelullinen asia.

Mielestäni tuollainen teko ei oikeuta mihinkään helpotuksiin tai lieventäviin asianhaaroihin, tuomiot pitäisi olla huomattavasti pidemmät ja ne pitäisi myös istua joka päivä, mielummin pakkotyörangaistus konnunsuolla tai graniittilouhoksella (Groß  Rosen malli).
Kun minimissään 6 vuotta kuokkii suota tai naputtaa käsipelillä graniittia pienemmäksi, niin oppisikohan jotain, voisi se pahin puntin pullotus vaimentua.

Kata

Samaa mieltä!Kova työ ja huono ruoka vois auttaa ettei aina ole viivotin taskussa.

Ilkka Forsten

Isälläni oli tapana sanoa että se mitä ne pelkää, on kova pakkotyö ilman mitään etuja tai mahdollisuutta armahdukseen. Kun talikkohiertymä tai lapiokammo laitetaan silmien eteen noin 25 vuodeksi, sitä alkaa miettimään oliko viisasta tonttuilla.

Milloin tapahtuu se vääjäämätön asia että kantaväestön mitta täyttyy, ja sitten alkaa iso luuta lakaisemaan ? Ei mikään rangaistus ole riittävä niille jotka tuhoavat räkänaurun säestyksellä nuoren ihmisen elämän. Noilla ei ole mitään ihmis-arvoa. He ovat saastaa, jotain mikä on hävitettävä niin ettei yksikään jää ylläpitämään minkäänlaista uhkaa.

Tähän tullaan vielä päätymään, joten miksi ei aloiteta jo nyt ? Ei mikään muutu paremmaksi odottamisella tai suvaitsemisella, vain selkeä pelko tekee nöyräksi. Ei siinä mikään profeetta pysty tekemään yhtään mitään kun harvennus aloitetaan. Tämä maa kaadetaan joka nurkasta viemäriin, mutta sitä ei tarvitse hyväksyä ja silloin kantaväestön teotkin saa oikeutuksen.

Kata

Olen samaa mieltä.Mutta niin kauan kuin nämä viherpunarääkyjät näkyy ja kuuluu tämä jatkuu eli hiljainen enemmistö on hiljaa…koska voi mennä työ alta ja se on vielä normi-ihmiselle elinehto…
Mutta se miten päädyttiin tähän että et saa sanoa mielipidettäsi huijareista, Ruotsin kautta tulleista??Miten joku sippiläorponen voi määrittää meidän sanomisemme no hyödyllisten hölmöjen avulla!Miksi ihmeessä suostuimme tähän,tosiaankin…
Kaksi ukonkähjyä joita ei vain voi sietää!

Tukikonserttia,avaintenkilistelyä…moniko lapsi on saanut elinikäisen vamman,fyysisen ja psyykkisen…?Vanhemmat hiljaa kuin Rotherdamissa…hyvä luoja MIKSI?10 vuotta lasten hyväksikäyttöä….no meilläkin kohta sama…..
Miten ne EU- sopimukset vain poljettiin suohon???On niin paljon kysyttävää noilta vatipäiltä ja se kysyminen voi tosiaan ollakin erilainen kuin haastattelu…oikeusvaltioperiaate.
Tai miten maamme vedet ja metsät voi mennä EU:n taskuihin?Miten?Ilman liittovaltiota?Noin vain?Koska ilmastohulluus?Tuijottavakatseiset matamit hallituksessa…perk….naisena pakko sanoa että noita naisia kohtaan ei mitään kunnioitusta vatun vasurit!

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa