Kotimaa Rikos

KRP käynnistänyt esitutkinnan seksuaalirikoksesta

Keskusrikospoliisi on käynnistänyt esitutkinnan seksuaalirikoksesta, jossa epäiltynä on eduskuntaryhmästään kesäkuussa eronnut kansanedustaja, kerrotaan Poliisin julkaisemassa tiedotteessa.

Epäillyn rikoksen epäillään kohdistuneen tekohetkellä täysikäiseen asianomistajaan ja sen epäillään tapahtuneen vuonna 2015. Rikosnimike tarkentuu esitutkinnan kuluessa.

Esitutkinta on avattu, koska poliisi on saanut uusia tietoja ja poliisi on kuullut henkilöitä, joita ei ole kuultu henkilöön liittyneessä aiemmassa vuonna 2020 tehdyssä esiselvityksessä. Uusien tietojen perusteella henkilöä on syytä epäillä rikoksesta.

Tässä vaiheessa ei ole muuta tiedotettavaa asiassa.

Poliisi

15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rudi

Hesari sai kunnianloukkaussyytteen, ja kuinkas ollakaan, yhtäkkiä jo aiemmin Hesarin haastattelema nainen muistikin lisää. Jotenkin tuntuu että jäljet johtaa sylttytehtaalle, eli Hesariin eli valtakunnan muistinpalauttamoon.

unto

Nämä poliittiset metoo-rikokset ei näemmä vanhene koskaan. Siis murhan vertaisia ja Kansantuomioistuinten jo tuomitsemia.

Anita

Järkyttävä ajojahti Villeä kohtaan. Hävetkää. Jos olisi oikea ”rikos” niin ei varmasti olisi odotettu 8 vuotta jutun nostamiseen. Häpeän suomalaisia tämän tason naisia. Voimia Ville.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anita
Kata

Jaahas…voivilleparka….joku on saanut tehtäväkseen jotain joltain…onkohan tapaus veitola-tyyppinen…ja niin meni Metsäkedolta työt vuodeksi….Mutta saiko täti rangaistusta,NO EI!

Puolueeton

Kokoomuksen johtoasemaa yritetään latistaa. Asia onkin tarpeellinen, kokoomus on useimmiten aiheuttanut kansalaisille vain haittaa. (Hyötyäkin on ollut mm. Paasikiven ansiosta.) Sitä en tiedä, onko tämä oikea tapa, koska syyllisyyttä seksuaalirikoksiin ei ole selvitetty. Parasta olisi median toimia rehellisesti ja paljastaa poliitikkojen maalle haitallisia tekoja.
Esimerkiksi Haaviston tekemä Carunan myyntisopimus oli paljon haitallisempi kansalla kuin yhden kansanedustajan seksirikos voisi olla. Moni kansalainen joutuu maksamaan sähköstää yli kaksinkertaista hintaa. Kas kummaa Carunan sähkön siirtomaksut kohoavat myös kaksinkertaisiksi, koska ulkomaisen sijoittajan osinkoja on myös korotettava. Tästä ei suinkaan rangaistusta ole tulemassa, ei edes eroa ministerin tehtävistä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Pekka Viherä
Ilkka Forsten

Huolet pois. Tytti Tuppurainen ( SDP ) käy niksmannien kanssa ” kuumaa ” sananvaihtoa siitä, maksaako suomi sikäläisten ensitalven lämmityskulut vai ei ?

Se neuvotteluista nyt tiedetään että niksmannit on hiilenä, ja tytti nyökkäilee hyväksyvästi. Olisi täysin ministerin omantunnon vastaista ylläpitää suomalaisten etua, sillä yhteisessä EU perheessä on oltava sopuissa. Se on meidän vika kun niksmannit ajoivat ydinvoimansa alas ja lopettivat kivihiilen käytön. Meidän olisi pitänyt aavistaa sota ukrainassa, sillä muut eivät ole koskaan kartalla kun on jotain tapahtumassa. Niin ikään meidän olisi ollut viisasta korottaa verotusta kaikilta, ja etenkin pienituloisilta / eläkeläisiltä noin 55 % joka olisi ollut helposti toteutettavissa. Luvataan vapuksi satanen ja otetaan viisisataa tilalle.

Se mistä emme voi tinkiä on afrikkaan jaettava vastikkeeton hyvä, sillä on globaalin ilmaston kannalta parempi että saharan eteläpuolisen alueen väestöräjähdys toteutuu, jolloin saamme kipeästi kaivattua työvoimapulan paikkaajaa maahamme. Ilman heitä ei talousnäkymämme osoita elpymisen merkkejä. Uskon että tytti ja niksmannit saavat pikaisesti molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun aikaan, sillä tytille on jo sanottu ettei saksa aio maksattaa omalla kansallaan yhtään mitään, vastuu on kokonaan suomella. Kun pitää tämän mielessä, ei vit***a läheskään niin paljon kun ensitalvena sähköjä katkaistaan tämän tästä, ja elämisen kustannukset nousee potenssiin kolme.

Tämä ilmiö kun ei ole saksalaisten harmi, se on meidän taakkamme. Oma lukunsa on sitten juustoraviolin kotimaa Italia. Sielläkin ollaan vahvasti sillä kannalla että kustannusten nousua ei voi maksattaa oman kassan kautta, ja kun niksmannitkaan ei halua auttaa, ojennetaan käsi kohti pohjoista jossa on ihmemaa nimeltään suomi. Tämä yltiövarakas kansa lahjoittaa mielellään vaikka taivas-osuutensa, voidakseen ylpeillä ” Rysselissä ” että me hoidamme kaikkien velvoitteet, olemme esimerkillinen mallimaa ja oman kansamme kuihtuminen palvelee mainiosti islamilaisten valloituspyrkimyksiä. HE ovat arvokasta kestävyysvajeen kannalta, ei suinkaan ammattitaitoinen suomalainen, joka on sitä paitsi palingeneettinen myytti. Dosentti Silvennoinen, ( omaa sukua silverberg shalom hänelle ) tulee varmasti kertomaan yhä uudelleen, että palingeneettisen myytin ryhmä on vain natsifikaation tuotos joka saa ihme kyllä rahoituksena Putinilta.

Kumartakaamme nyt syvään ja hartaasti kohti Arkadianmäkeä, siellä on meneillään tosin kesäloma, josta voi huoletta jättää pois alkulauseen kesä, sillä lomaahan ne viettää 365 kertaa vuodessa vaikka ovat töistä puhuvinaan. Sanna Marin ei ehtinyt poriin puhumaan politiikasta koska muut kiireet kuten Rusirock, ja pridekulkue otti kaiken ajan. Ja on hyvä muistaa että koistinen se tulee pääministerillekin ylettömästä bilettämisestä. Käsittääkseni Corona Extra on nykyään laskettavissa ministeriviinaksi, eli ilmaista känniä pukkaa ja sen huomaa. Kiitos Sanna, kiitos Tytti. Tuppuraista alkaa olemaan katajaisen kansan elämä vaikka teettekin kaikkenne että olisimme onnellisia.

Ja lopuksi vanha sananlasku. Joka vanhoja muistaa sitä nyrkillä silmään.

Kata

Tässäpä katajaisen kansan tila armon vuonna 2022.

On se niin maan pashaa että nuo matamit tuhoaa kaiken.

John Quiman

Uskovat olevansa edistyksellisiä ja harvinaisen kyvykkäitä neroja. Kuuluisivat kyllä luulotautiosastolle, mutta Suomessa tuollaiset laitetaan hallitukseen.

Piikkilampaat

Tässä ei ole kyseesä mikään muu kun sairas viherfeminismi joka kääntelee syyttömiä syyllisinä täysin sairaan valakunnansyyttäjään päässä jonka tehtävä ei ole ollut mitään muuta kun tuomita syyttömiä.

Kata

Ja Lakimiesliitto vaatii 50 miljoonaa että jutut saataisiin päätöksiin mutta just näiden vihermassujen takia pöydät suorastaan notkuu syytöksiä!Kiesus tätä älyttömyyttä!

John Quiman

Juttuja riittää, koska nykyään saa syytteen jo siitä, että joku poliittisesti korrekti kokee loukkaantuneensa tai muuten pahoittaneen mielensä.

Lisäksi on tietysti ”turvapaikanhakijoiden” moninkertaiset valitukset kielteisistä päätöksistä. Yhden valituksen voisi juuri ja juuri ymmärtää, mutta useampi on silkkaa viivyttelyä ja vedättelyä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Niin mitä vatun hommaa on aina vaan uusi turvishakemus?Mikä muuttuu tyypillä?Ai niin suuntautuminen,uskonto,pukusuoli ja syrjintä,naapuri uhkailee kotimaassa…no se on jo hyvä syy hakea ja saada turvapaikka!TÄH?

Olis palio sanottavaa mutta ei saa kun joku voi niiiiiiin pahoittaa mielensä….

Ilkka Forsten

Mutta kun Antti Litjakin kuoli, niin kuka nyt pahottaa mielensä ?

Jussiboy

Ei sitä milensäpahoittajaa tarvitse kaukaa etsiä, riittää kun lueskelee näitä kommentteja.

Kata

Oiiii jussaboikin on heränny!Oikein kivvaa iltaa sullekin! 😀 Elä sie oo niin myrtsi aina me luullaan että tarkoitat ittees ja niinhän sie tarkotakki….vetäse vähä jenkkaa se auttaa!