Eurooppa Kulttuuri Muu maailma Rikos

Lääkeyhtiöt sponsoroivat lapsille suunnattua trans-propagandaa

Drag queen-satutuokio. Kuvituskuva: Piqsels (CC0 1.0).

Sukupuolta tuhoavien lääkkeiden, kuten antiandrogeenien, murrosiän estolääkkeiden ja miesten ”rintojen kasvatuslääkkeiden” valmistajat sponsoroivat toimia, joilla edistetään transseksuaalisuutta lapsille.

”Mama has a Mustache” (suom. ”Äidillä on viikset”) -nimistä rappiollista propagandaelokuvaa on sponsoroinut lääkeyhtiö Bayer, joka valmistaa erilaisia lääkkeitä transsukupuolisten kehojen ”naisellistamiseksi”. Elokuvan tavoitteena on normalisoida niin sanottu transseksuaalisuus, ja sen kohderyhmänä ovat 5-10-vuotiaat lapset. Elokuvan traileri alkaa, kun nuorelta lapselta kysytään:

Voiko olla tyttö ja saada pojan vartalon, vai voiko olla poika ja saada tytön vartalon?

Lapsi vastaa:

Kyllä, he ovat transsukupuolisia.

Toinen lapsi asuntovaunussa sanoo:

Minusta tuntuu, etten ole oikeastaan poika tai tyttö.

Elokuvan verkkosivujen alaotsikko on ”Lapset puhuvat sukupuolesta”. Se sisältää yhteenvedon, joka ei jätä sijaa epäilyksille elokuvantekijän pyrkimyksestä pakottaa lapsia vahvistamaan aikuisten seksuaalinen rappio. Elokuvan ilmoitetaan olevan ”kokonaan 5-10-vuotiaiden lasten haastattelujen hallitsema”, ja sen sanotaan tutkivan, ”miten lapset voivat kokea maailman perinteisen sukupuolen kaksinaisuuden ulkopuolella”. Ohjaaja Sally Rubin, Chapmanin yliopiston professori, kertoo elokuvastaan täällä. Hän esittää aluksi kysymyksiä, joihin vastaaminen jää lukijan tehtäväksi:

– Miten lapset, joista monet omaksuvat tämän ei-binäärisen lähestymistavan, kokevat oman ja vanhempiensa sukupuolen? Millä tavoin ei-binääristen ihmisten lapset ovat vapaita ilmaisemaan itseään uusissa muodoissa? hän kysyy ja jatkaa:

– Vanhemmat, opettajat ja lapset ovat nyt valmiita puhumaan näistä asioista ja viemään keskustelut luokkahuoneeseen ja kotiin.

Rubin selittää sitten, miksi elokuva on hänen mielestään erityisen tärkeä juuri nyt:

– Vaikka sukupuoleen ja identiteettiin liittyvällä lainsäädännöllä yritetään edelleen estää lapsia olemasta sitä, mitä he ovat, niin ”Mama Has a Mustache” – elokuva pyrkii tutkimaan ja löytämään tämän jännittävän uuden rajapyykin helposti, huumorilla, lapsenomaisella avoimuudella ja leikillä.

Ohjaaja sanoo olevansa erityisen innokas tuomaan tämän elokuvan ”jokaiseen luokkahuoneeseen”. Hän sanoo, että sitä edistetään monin tavoin, muun muassa luomalla ”opetusvälineistö ja keskusteluopas luokkahuoneessa käytettäväksi”. Rubin teki elokuvan yhdessä animaatio-ohjaaja Max Strebelin ja tuottaja Stacy Goldaten kanssa. Kaikki kolme identifioivat itsensä joko ”queeriksi” tai ”ei-binääriseksi”.

Sukupuoleen vaikuttavien lääkkeiden valmistajat sponsoroivat elokuvaa

Elokuvan sponsori Bayer on monikansallinen lääkeyhtiö, joka valmistaa syproteroniasetaattia, antiandrogeeniä, jota käytetään naisiksi ”identifioituvien” miesten naisellistamiseen. Yksi Bayerin valmistamista syproteroniasetaattilääkkeistä on nimeltään Diane-35ED. Lääke sisältää myös etinyyliestradiolia, joka on erityisesti suunniteltu käynnistämään miehillä naisellisten rintojen kehittymisen. On muitakin esimerkkejä siitä, että sukupuolentuhoa harjoittavat lääkeyhtiöt sponsoroivat toimia, joilla pyritään normalisoimaan lasten transseksuaalisuus.

GenderCool-hankkeessa roolimalleina esiintyvät korkean profiilin ”transnuoret” esiintyvät mediassa lapsille ja muille nuorille. Hanketta sponsoroi AbbVie Pharmaceuticals, joka valmistaa Lupronia. Se on voimakas murrosikää estävä lääke, jota on käytetty myös seksuaalirikollisten kemialliseen kastraatioon. Todistetusti myös useat johtavassa asemassa olevat lastensairaaloiden sukupuoliklinikoiden lääkärit, ovat saaneet taloudellista korvausta AbbVie ja Endo Pharmaceuticals -yhtiöiltä. Kyseiset yhtiöt ovat merkittäviä murrosiän estolääkkeiden valmistajia.

Lähde: Nordfront

56 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

https://www.foxnews.com/politics/maryland-school-district-unveils-lgbtq-book-list-teaches-words-intersex-drag-queen-pre-k-students

Miten näin sairas maailma saa jatkaa…jättäkää vatun ällötykset lapset rauhaan!!!!Vanhemmat?

Tuumailija

Ei yllätä kuinka kaheleita vanhemmat ja ”ammattilaiset” ovat ”vapaassa maassa”(sisältää myös vapautuksen terveen järjen käytöstä); https://www.youtube.com/watch?v=XO8XJhzLdW4&ab_channel=JamesKlug

Kata

”f you won’t let your 11-17 year old smoke cigarettes, drink alcohol or get tattoos, but you let your child medically or surgically ”transition”, you’re a child abuser. I really don’t understand why or how some of these people think it’s okay in any way, shape, or form.”

Yksi kommentti.Ja sekoja ”äitejä” ei voi ymmärtää etteivät he ymmärrä että vuosia joko estrogeenia tai testosteronia tekee tehtävänsä vaikkei edes ”muutoksia” tehdä ja valitettavasti usein tehdään,lapsille siis!
Joku eukko on halunnut ”mieheksi” mutta silti naisen elimet jäljellä ja sitten ”mieheni on raskaana”…oksetus oksetus potenssiin tuhat.

Niin sairas maailma.

Tuumailija

Nyt vain odotellaan koska tämä tauti rantautuu suomeen. Enteitä on ilmassa, insuliinitkin valjastettu laihdutuskäyttöön, joten eiköhän hormonihoidot lapsille voisi alkaa hiljalleen kuten oli pakkoinjektoinnitkin plandemian aikana.
Tuhon ja hävityksen laitokselle ei ole kovin korkea kynnys lanseerata tätä lailliseksi, menihän geeniterapiapiikkikin läpi että heilahti ja lakiakin muutettiin sopivaksi 48 a muodossa.

Kata

Samoin pelkään että tämä rantautuu tännekin niin nuoret tulevat olemaan lapsettomia eli näinhän se siis voi/pitää mennä?Entäpä Afriikassa?Eiku pullautetaan uusi tiivitaavi kaksi kertaa vuodessa hyvässä lykyssä.
Lähetetään enemmän kehitysrahaa…?

Ilkka Forsten

Mutta nyt kun oikein muistelen, niin ainahan näitä on ollut, CIS-ihmisiä siis. Hurriganes yhtyeessäkin oli basistina yksi CISse Häkkinen.

ike

😊

murre riepunen

Kas, siinäpä nuorille purtavaa, mielenterveyteen liittyvien ongelmien hoitoon tarkoitettuja laitosksia aivan liian vähän, terveys horjuu vähän varttuneimillakin, osa syynä tietenkin vappu pimiä kimitys tv.ssa joka ikinen ilta. Sukupuoli kysymyksiä puntaroiva nuori harhailee suorinta tietä hoitopaikkaan, tuupertuu tämän valtaisan ongelman alle..voi…voi.

Kata

Voi siis joku muukin on saanut tarpeekseen Vapun kailotuksesta…ei sitä kestä ja se käsiensä puristelu ja sormella osoittelu jonkun naamaan ja joka toisessa ohjelmassa tämä täti kimittää.

Ja voi nuoret…älkää lukeko tai kuunnelko ketään noista kaheleista ”saarnaajista”.

Ilkka Forsten

Ihan pakko kysyä, miksi noita lääkkeitä ei KOSKAAN suunnata Afrikkaan tai jonnekin kauko-itään jossa olisi huomattavasti suurempi tarve pyrkiä rajoittamaan ”normaalia ” lisääntymistä. Miksi valkoisten yhteiskunnat halutaan tuhota, ja kenelle niitä ollaan suunniteltu lahjoitettavaksi ?

Miksei suomi kustanna

Kehitysmaalaisella ei ole varaa ostaa näitä kalliita lääkkeitä.Sivistynyt osa maailmasta siis rappeutuu ja kuolee, alkukantaiset jää eloon. Eikö olekkin loistava tulevaisuus?

Ilkka Forsten

Suorastaan paratiisi jos on parasiitti.

Jukka

Suomi on paratiisi, jos on parasiitti!

John Quiman

Sekopäisyyden markkinamiehet.

Unohtavat kiihkoissaan kertoa lapsille, että pojasta ei voi millään tavalla tulla tyttöä, eikä tytöstä poikaa. Sukupuoli ei vaihdu lääkeillä, ei puukolla, ei kuvittelemalla.

Koska he eivät kerro totuutta, he valehtelevat ja harhaanjohtavat lapsia.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by John Quiman
Keksa

Tuon näköinen henkilökö se edustaa parhaimmillaan sitä Läntistä sopimuspohjaista liberaalia arvoyhteisöä. No ei voi kuin onnitella, koittaaa jaksaa valitsemallanne tiellä.

Observer
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=rvPuJXRXgDU

Niin pikkuhiljaa ehkä toivoa…sutkien paljastumisesta ihmisten vedätyksessä…?Niin monin tavoin on uskoteltu ja valehdeltu.
Ja niin moni uskoi!Ja uskoo yhä.

ike

Laittoi kyllä hymyilyttämään. Noin reipasta keskustelua ei suomen kanavilla nähdä. Aina on välissä joku keskustelun vetäjä joka viheltää pelin poikki kun keskustelu alkaa käydä mielenkiintoiseksi.Sitten tuosta otsikosta.Tuollaisten lääkeyhtiöiden edustajat joutaisivat telkien taakse. Eikö tuo ole verrattavissa vaikka murhaan yllyttämiseen, tai kansan kiihottamiseen (niin kummaa kun tuo onkin), niitäkin joutuu telkien taakse. Raha puhuu ja laki (oikeus) on sattumaa.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Galina Manttari
Kata

Oikeassa olet!Mutta sairaammaksi menee niin kauan kuin annettaan mennä!
On se valkoinen cis-mies sitten gauhee….tämäkö ei ole ratsismia?
https://www.foxnews.com/politics/gettysburg-college-postpones-painting-event-people-tired-white-cis-men

Ilkka Forsten

Kun muuan tohtori kehitteli seerumeita joilla saadaan aikaan sinisilmäisiä lapsia, oli meneillään hirvittävä, ällöttävä, epäluonnollinen ja rikollinen kokeilu, mutta kun lapselta viedään normaali kehitys kokonaan, se on mukavaa opettamista eikä yksikään näe asiassa mitään epäeettistä. Kun samassa paikassa tohtorin ” työmaalla ” suoritettiin kastraatioita, tarkoituksena muokata vähemmän lisääntyvä populaatio, se oli ihmisoikeusrikkomus joka haki kuulemma vertaistaan maailmanhistoriasta. Nyt 2022 kaikki on suvaittavaa, olemmehan aina tienneet että sukupuolia on vähintään 32, ellei jo enemmänkin.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Onkohan jossain sukupuolilaskuri-sivusto, kuten on valtionvelkalaskuri, joka koko ajan tikittää ja velka lisääntyy. Se olisi tarpeen, jotta pysyisi ajantasalla sukupuolten lukumäärästä.

Kata

😀 Mainio ajatus!

Ilkka Forsten

Itse pääsin tuohon lukuun laskutikun avulla,laskukoneen patteri oli mennyt tyhjäksi. Se on tämä sähköpula joka paikassa harmina. Niin ja kynttilän valossa laskin, en suinkaan kattolampun loisteessa, koska haluan kantaa korteni kekoon ja antaa oman osuuteni ministereiden käyttöön, vähävaraisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Näin Joulun lähestyessä mieleni herkistyy, ajattelen kuinka pienipalkkaiset etuuksia vailla olevat poliitikot joutuvat vaikeina aikoina tinkimään kaikesta, edes puhdasta kolumbialaista ei voida hankkia bileiltaan, on tyytyminen Omo Color:la jatkettuun ” viivaan ” jne.. Niin ja tanssiminenkin on vaikeaa kun ei ole sähköä grammariin. Työtä tekemään toki palkataan työvoimavajeen paikkaajana tunnetut tahot, jolloin hottentotti sotkee polkupyörää niin että dynamo hehkuu punaisena. Se ei ole ihmisoikeuksien loukkaamista, työtä hakemaan tullut on sitä saanut, ja voimme kaikki olla onnellisia.

Minua ahdistaa syvästi tietoisuus siitä, ettei Greta Thunberg ole vieläkään koko maailman kansankomissaari, sillä hänen politiikallaan köyhyys jäisi historiaan, kaikilla olisi yllin kyllin hyvää, ja muutamilla vähän enemmän, mutta periaatteessa oltaisiin kuin yhtä perhettä. Greta lentäisi ympäri tellusta jälkipoltin päällä, tuhlaamatta fossiilista polttoainetta, eikä ilmastokaan olisi vaarassa. Sanoma kommunismin ihanuudesta tavoittaisi kaikki savimajat, kansainvaellus kohti onnea ja yltäkylläisyyttä leviäisi kuin kulovalkea, me turhat ja toimettomat, hyvin vähän koulutusta saaneet siirtyisimme slummin laidalle tiedostavina ja onnellisina, sillä uusi uljas maailma menisi eteenpäin pelkällä uskolla. Kenties greta tekisi ihmeteon, hän muuttaisi kolme leipää ja kaksikalaa, ( Siis kaksi sikalaa ) etoollisappeiksi, jolla ruokitaan meidät ja pyhä henki hoitaisi loput. Gretan uusi toora, jossa on kivitauluun hakattuna sanat CCCP is best för alli huuppa, todellakin tarkoittaisi sitä. Olisimme kaikki vihreitä, tai vähintään demareita jolloin kaikki kauna ja ihmisten välinen jännite katoaisi.

Sukupuoleton maailma voisi tuottaa uutta kansakuntaa minkä tahansa eteen sattuvan esineen kanssa. Naisten polkupyörä olisi suosittu, sillä sen etäisperinnöllinen lähtökohta kiihottaisi. Tarakka ja kaikki.. Ja sitä voisi ” polkea.” Ajatella… Voisimme rakastua palavasti vaikka vanhan bensiinitynnyrin kanssa.. Tai ei sittenkään, siitä liitosta syntyisi voimakas hiilijalanjälki, mutta vesisaavin kanssa olisimme jo samalla aaltopituudella. Viagraa ei tarvittaisi, koska lämmin halaus toimisi samalla tavalla, etenkin halal-lampaan kanssa. Älkää ihmetelkö miksi lammas olisi nimen omaan halal-lammas, demokratian vahvuus on aina ollut islamissa kirjoitettuna. Unelmamme suuresta väestönvaihdosta yhdistyneenä kommunismismin tuottamaan aineelliseen hyvään, henkevyydestä puhumattakaan, kokisi niin voimakkaan ahaa elämyksen, että siinä olisi Albert Einsteininkin jutut pelkkää tyhjän jaarittelua. Emme tarvitse mitään sivistystä, riittää kun istuu ja kuuntelee gretan sekä imaamien tulkintoja profetioista. Niitä ei pidä aliarvioida, koko afrikka ja Lähi-Itä uskoo jo niihin, eikä kauko-itäkään jää paitsioon, etenkään Pakistan jne. Nuo edellä manitut korkeakulttuurin toiviomaat, tulee ottaa elämänohjeeksi, ne ei tuhoa mitään, ei likaa mitään eikä kuluta mitään. Ihmisten välillä vallitse rauha ja hyvä tahto.

Nyt sammutan pari kyntilää, ja olen lopun illan yhden varassa. Säästän valtavasti energiaa, ja maapallon tulevaisuus on ruusuinen. Tehkää tekin samoin, jos olette kunnon komsomoletseja, ette epäröi hetkeäkään sitä etteikö juutinraumalaiset ja kommunistit kykene yhdessä luomaan valtavan onnellisen kuplan, he ovat tehneet sen ennenkin, silloin se kantoi nimeä neuvostoliitto. Mikään ei voi mennä vikaan.. 🏳‍🌈🌈👼🏿

ike

Oli myös totta. En usko että suurin osa suomalaisista ovat noin arvostelukyvyttömiä, vain on sukupolvi joilta ei ole koskaan vaadittu mitään. Heistäkään eivät kaikki, vain ne jotka eivät koskaan ole kokeneet puutetta tai, siis todellista elämää, eli ovat hyvin varakkaista perheistä. Kuunnelkaa siis isovanhempianne. On kumma miten pieniä ihmisiä näen politiikassa. On kumma miten paljon suuria ihmisä näen tavallisessa arjessa.

Ilkka Forsten

Asiasta poiketen luin hetki sitten yhden EU virkamiehen esittämän selostuksen siitä, miksi EU ei voi yhteenkään järkisyyhyn vetoamalla vaatia täys-sähköistä autokantaa edes vuodelle 2035. Jos polttomoottoristen autojen valmistus kielletään euroopassa, siitä seuraa 600 000 työtöntä, se vaatisi 15 kertaa enemmän litiumia, 4 kertaa enemmän kobolttia, 4 kertaa enemmän grafiittia, ja 3 kertaa enemmän nikkeliä. Sen lisäksi koko muu maailma jatkaa polttomoottorisilla autoilla ajamista vielä vuosikymmeniä.

Nyt on mielenkiintoista seurata alkaako ilmastoahdistuksen hypettäminen laantumaan, vai tekeekö EU todella niin tyhmän siirron että siinä menetetään kaikki kilpailuetu muihin maihin verrattuna. Kyseinen henkilö on itse ollut vaatimassa nopeutettua täys-sähköisiin autoihin siirtymistä, mutta näyttää järki pilkahtaneen ahdistuksen pilvestä. Lopullinen päätöshän tehdään vuonna 2026, eli vielä on aikaa järkiintyä, mutta jos tyhmille annetaan lisää valtaa voimme saman tien jättää hyvästit kaikelle sille mitä olemme tähän asti saavuttaneet. Maat jotka eivät sido liikkumistaan mihinkään tiettyyn narratiiviin, tulevat valtaamaan kaikki kuljetukset, ja jos he päättäisivätkin seurata EU:n tarjoilemaa oppia, miten maapallon luonnonvarat joita alussa mainitsin, riittäisi alkuunkaan. Greta Thunbergin kommunismilla ei pelasteta ketään eikä mitään. Fakta kun on että se niin sanottu markkinatalous, tai kapitalismi on tuonut meille kaiken tarpeellisen. Jos ideologialla voisi ruokkia ihmiset, tai antaa heille tarvittavat asiat, se olisi jo tehty.

Kata

Niin totta,niin totta…

Kata

Näen tämän elokuvana…loistava kässäri!

Sitten istumme nuotiolla katsomassa ihanaa uutta maailmaamme…ja tosiaan,rauha ja hyvä tahto välillämme siinä kun saamme katsoa elokuvaa(kerran vuodessa) ja sitten matalaan majaan, heinillä härkien kaukalon…pötköttään.
Onnellisina suuren johtajan armosta.

ike

Eikös noin jossakin päin maailmaa eletä. Kuuluvat kai suurinpiin kehitysavun saajiin. Miksi siis antaa kehitysapua kun itse koko ajan pyrimme samaan. Kyllä se vielä tällä politiikalla onnistuu.

Kata

Hyvä kysymys!Sulkeutuuko sitten ympyrä voihan vitalis…

John Quiman

Mahtaako nykynuori koulussa edes tietää, mikä on laskutikku.

ike

Tuskin. Tuskin myöskään tietää miten vaikeaa sillä on tehdä yhteenlaskua 😂.

ike

Aikoinaan kun opiskelin ammatiin minulla oli se onni että opettajana oli ihminen jolla ei ollut mitään opetuskokemusta, niinpä hän sitten otti teknillisen opiston muistiinpanonsa ja opetti niiden mukaan. Olen aina hänelle kiitollinen. Matematiikka ei ole vahva alani mutta siitäkin selvittiin. Aika kummallisia teitä tuo elämä kuljettaa. Paljon ovia tuokin avasi.

Ilkka Forsten

Ei ollut minunkaan vahvin puoleni, mutta opin sentään että 1+1 = 3. 1+1+1 = ryhmäse*si. 1x2x2x1x2 = LGBTQ. 1? + 2? + 3? = Muunsukupuolinen. Ja korkeamman matematiikan puolelta Tämän. TU + PU + MUNASTA. = Turisti puristi muna**ta. Näillä on menty kymmenet vuodet, ja verotkin on tullut maksettua.

Kata

😀

Ilkka Forsten

Tietyistä maista tulevat ” oppilaat ” ovat kyllä selvillä mikä on tulitikku. Ruotsissa tulokset nähdään jo nyt.

John Quiman

Hyvä video.

Kata

Kyllä ,mutta sitä vain tuumii että koska tää hulluus loppuu…Koska vaikkapa Joe heitetään ulos kun on köpö valkoinen kääpä niin cisse niin cisse…vai onko? Nuuskamuikkunen ainakin…

John Quiman

Loppuu joskus. Toivottavasti kuitenkin ennen kuin aurinko siirtyy eläkkeelle ja syö planeettamme.

Saattaa mennä tämän vuosikymmenen lopulle ennen kuin tuo paha tauti on nujerrettu ja siitä toivuttu.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by John Quiman
juu

– Vaikka sukupuoleen ja identiteettiin liittyvällä lainsäädännöllä yritetään edelleen estää lapsia olemasta sitä, mitä he ovat, niin..”
Itsehän nuo yrittävät estää lapsia olemasta lapsia, tyrkyttävät lapsille väkisin jotain omia seksuaalisia fetissejään.
Vasemmisto ottanut haltuunsa ympäri maailman koululaitoksen, median ja jotenkin myös poliittisen päätöksenteon, ja koko maailma muuttuu mielisairaaksi.
USA:ssa tässä kaikessa ollaan reilusti edellä vielä Suomea.
Mutta hyvin Suomen mediakin demonisoi perinteisiä arvoja kannattavat konservatiivit, ja jättää kertomatta vasemmiston hulluimmat päähänpistot USA:sta.

John Quiman

Jos lasten halutaan antaa olla mitä ovat, ei saa missään tapauksessa alkaa sekoittamaan lapsia joillain ideologisilla kuvitelmilla. Antaa vaan olla – niin yksinkertaista se on.

Kata

https://yle.fi/a/74-20004504

Asian vierestä mutta on tämä törkeää touhua EU:ssa!Voi helvettonde ja kokkare-setä-sarva siinä on syytön palkankorotuksiin ja yrzylä leyhyper*e 2000e palkankorotus koska inflaatio…ja tämä Roberta Metsola voi perrrrrr tuota porukkaa ja lisää uusia rakennuksia…
Pekkarinen yrittää selittää myös mutta uskokaa pois nämä vain jatkavat ihmisten rahojen(velkaa velkaa) tuhlausta!

Tämä menee nyt ”#¤%&¤¤#&!!!

Oksi Kodoni

Hormoneilla on tähän asti hoidettu lähinnä vaihdevuosien oireita ja nyt on ilmeisesti haistettu rahaa esipuberteetti-ikäisten ”transpiikittämisestä”.

Lääketeollisuuden patenttijahti lienee keskeinen syy syöpähoitojen onnettomaan kehitysvauhtiin. Kyseinen tautiryhmä kun ei minkäänlaisten mutatoimattomien lääkemolekyylien pommituksesta lannistu.

Vasta aivan viime aikoina on alettu varovasti uutisoida immuunihoidoista.

Satunnaiset ihmeparantumiset ovat jo kymmeniä vuosia yrittäneet kertoa tutkijoille, että elimistön immuunipuolustus osaa kyllä itse voittaa syövän.

Kylmä totuus

Eipä ole ihme että lapset ja nuoret ovat niin sekaisin että kohta vähintään joka toinen on terapian tarpeessa. Jatkuva pelottelu ilmastonmuutoksella, koulujen monikulttuuriset ongelmat ja tämä joka tuutista toitotettu sukupuolien sekamelska takaavat sen että kallonkutistajilla riittää hommia. Monet syrjäytyvät työelämästä jo ennen kuin se on ehtinyt alkaakaan ja ne aikuiset ihmiset jotka kaikkea edellä mainittua ajavat tulisi laittaa tekojensa seurauksista vastuuseen.

Mitä tähän trans-pelleilyyn tulee niin kertokaa minulle, lapsettomalle ihmiselle, MIKSI lasten vanhemmat, varsinkin isät, lähtevät tähän mielisairaaseen touhuun mukaan eivätkä vastusta sitä? Jos teillä ei ole tähän vastausta niin te olette myös osa ongelmaa.

Suoltavaa Asiaa

Oliko yllätys että J:t omistabat bayerin.

Peter Kreisler

Ei.

Lauri

Onko yllättävää että J–TALAINEN Sally Rubin seksualisoi lapsia?

Ilkka Forsten

Omistivatko jo sota-aikaan. Jos omistivat olivat osa sitä koneistoa mikä pyrki eroon kipapäisyydestä, jolloin en enää ihmettelekään miksi Adolf Eichmannin kuulustelupöytäkirjoja ei saa lukea kukaan, vaikka ne on olemassa siellä pyhällä maalla valitun kansan arkistossa.

Peter Kreisler

Jokainen saa olla mitä haluaa, mutta jättäkää lapset rauhaan. Jälleen huomaan miten lääkärien moraali on olematon ja rahan ahneus loputon, lääkefirmat ja lääkärit tekevät mitä tahansa sairaita tekoja ansaitakseen rahaa, hyi h–vetti mitä p–kasakkia.

Jukka

Kuvituskuvan uusi nimi: Pelle Hilma Hermanni!

Kata

https://www.foxnews.com/media/detransitioned-teen-hold-gender-affirming-surgeons-accountable?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-30958242&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Lisää näitä lapsIraukkoja…niin SAIRASTA JA RIKOLLISTA!

Tässä on myös lääkärit mukana…semmosta valaa vannoneet sitten niin…bastardit!

otto suni

Lääkärit ovat todella tässä saastassa mukana ja on syytä jälleen muistaa tosiasiat, eli ”kipapäät” ovat kaiken tämän takana!

Jukka

Lääkefirmat ovat haistaneet rahan tuoksun ja iskevät tietenkin kiinni! Voi lapsiparkoja!

Kake

Miksei lastensuojelun henkilöstö hoida työtään? Ai niin, ne feministi siellä on täysin rinnoin mukana tässä idiotismissa.

Jukka

Mitä seuraa idiotismista? Erittäin paljon lisää huonostivoivia lapsia. Seuraukset näkyvät kodeissa, päiväkodeissa, kouluissa!

Idioottia touhua ituhipeiltä

Marakatit myös huonontavat koulujärjestelmää, koulutuloksia ja turvallisuutta.

Kata

Meän ”liiterit” kun lukee tuollaista niin tulevat tyytyväisiksi koska sitä ne haluaa ja siihen pyritään jotta on helppo hallita yksinkertaistettuja kansoja…
Korulauseita laususkellaan mutta muuten on kuin Nälkäpeli-suuntausta…

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa