Eurooppa Muu maailma Politiikka

Lavrov: Ukrainassa toteutettavan erikoisoperaation seuraava vaihe on alkanut

Sergei Lavrov ja Vladimir Putin. Kuva: Wikimedia Commons.

Venäjän ulkoministeri muistutti, että Itä-Ukrainan operaation tavoitteena on ”Donetskin ja Luhanskin tasavaltojen täydellinen vapauttaminen”.

 

Seuraava vaihe Ukrainassa toteutettavassa erityisessä sotilasoperaatiossa, jonka tavoitteena on Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltojen täydellinen vapauttaminen, on alkanut. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi tämän India Todayn haastattelussa tiistaina.

”Itä-Ukrainan operaatio tähtää, kuten alusta alkaen on ilmoitettu, Donetskin ja Luhanskin tasavaltojen täydelliseen vapauttamiseen”, Lavrov sanoi. “Tämä operaatio jatkuu, sen seuraava vaihe on alkamassa, ja uskon, että tämä on tärkeä hetki”, hän lisäsi.

Kysyttäessä Moskva-risteilijän menetyksestä ulkoministeri sanoi: ”Tämä on puolustusministeriön asia. He ovat selittäneet, mitä tapahtui. En voi lisätä siihen mitään”.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti 24. helmikuuta erityisestä sotilasoperaatiosta Ukrainassa vastauksena Donbassin tasavaltojen johtajien avunpyyntöön. Hän korosti, että “Moskovan suunnitelmiin ei kuulu Ukrainan alueiden miehittäminen, vaan tavoitteena on maan demilitarisointi ja denationalisointi.” Venäjän puolustusministeriön mukaan “Venäjän armeija ei iske kaupunkeihin, vaan ainoastaan lamauttaa sotilaallisen infrastruktuurin, joten siviiliväestö ei ole uhattuna”.

 

Lähde: AFP, TASS

64 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tapperlund

Tuota, jos Suomessa saa olla ”natseja” niin eikö ole hyvä kun niitä on Ukrainassakin. Siis ihan kansallismielisiä miehiä jotka puolustaa ylpeänä maataan – hyvä juttu. En vain koskaan ole tykännyt ryssistä noin niin ku valtiona. Maassa on paljon hyviä ihmisiä joita tunnenkin, mutta joku ongelma suhteessa muuhun maailmaan siellä kytee – aina säännöllisin väliajoin paine siellä purkautuu ja on tehtävä jotain ihan typerää. Narsistinen minikokonen jääkiekko-ukko päällikkönä komentelee iäkästä juoppoporukkaa ja pikkupoikia nahisteleen milloin mihinkin.

juha II

Ukrainan sota on nykyihmiselle malliesimerkki millaista sotapropaganda on.
Tai eihän he siitä mitään ymmärrä vaan kaikki, mitä valtamedian töötistä tulee on entisten aikojen ”Jumalan Sanaa”!!!

Hulluinta mitä olen kuullut Venäjän olevan nyt niin ”heikko”, että Suomi yksinkin käärii Putinin maton sisään parissa tunnissa!!!

Deputinization

Tuo on kyllä jo paksua ja tarkoitushakuista propagandaa Suomesta mikä ei varmasti tule Suomen valtion taholta toisin kuin ryssien valtion propaganda, jonka valheellisuuden tunnistaa kaukaa jo otsalohkollaan.

Deputinization

Russian media monitor puhuu jo pyhästä sodasta vaikka ryssienhän ei pitänyt olla sodassa ollenkaan.

jegros vekkuli

Johtuuko toi peukkujen määrä mielenterveyspalveluiden leikkauksesta vai onko siihen joku muu syy?

Kiire on

Sitäseuraava vaihe on ydinisku joka lopettaa myös Suomen Natohakemuksen olette seuraavana vuorossa jos?

Deputinization

Jo näitä uhkailuja on odotettukin. Näihin ei pysty muut kuin ryssät.

juu

Edelleenkään puolustelematta venäjää, kyllä tänä päivänä asiat pitäisi voida ratkaista ilman sotaa.
Mutta YK esimerkiksi arvioi että USA:n pakotteet Irakille aiheutti 500 000 lapsen kuoleman, kun kiellettiin jopa välttämättömien lääkkeiden vieminen.
madeleine albright yhdessä Clintonien kanssa oli tv haastattelussa sitä mieltä että se hinta kannatti maksaa. Näistä ei paljon media puhu, ne on ne kaksoisstandardit.

ike

Ihan pikkuasia. Ei tuosta nyt ota selvää kukaan. Älkää nyt ainakaan ajatelko että Ukrainalla ei ole mitään osaa tähän. Palaan asiaan noin parinkymmenen vuoden jälkeen 😊,voi olla vähän vihiä mitä on tapahtunut. Ajattelen kuitenkin että Venäjällä on paljon selitettävää , ja ei se siihen kykene, koskaan. On noita kenraaleja ennekin siperiaan lähetetty. Toivottavasti nyt aletaan lähettämään poliitikkoja. Siis kenraalit vs. poliitikot. Älkää odottako rauhallisia aikoja suomessa. Toivottavasti seuraavat siperian vieraat ovat poliitikot, myös suomesta. Meillä on oma Siperia joka kuitenkin jotakin aivan muuta.Kyllä Lapissa lääniä riittää, ei vaan tarvitse antaa liian paljon varusteita, kyllä puukko ja kirves pitäisi riittää. Voihan noita tulitikkuja antaa kun ovat niin tuttuja niiden poliittisaten vaikutusten kanssa. Vastuun pakoilu on päivän sana, niin kirkossa kuin politiikassakin. Niin lähelä he ovat toisiansa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
Kata

Ei Lappiin noita!Polttavat kaiken koska tulenteko ei ole hallussa.Joku pikku saari kaukana kaikesta.Voi antaa parit ryynit mukaan ja muutama siemen.Joo ja puukko ja kirves.

ike

Anteeksi. Oli jonkinlainen ajatusvirhe kun en syrjäisempää kolkkaa löytänyt. Olisi varmaan viimeinen paikka jonka antaisin poliitikkojen tuhota, muu on jo aika paljon mennyt.

Kata

🙂 Kiitti!

Piikkilampaat

Tämä saitti on muuttunut täysin venäjän trollien täyttämäksi.
Siis tosissaan täällä suurinosa kannattaa venäjän tekemiä lasten, naisten raiskauksia ja murhia.
Sitten minua haukutaan oikein olan takaa täällä.
Alan tästä eteenpäin tekemään suoraan rikosilmoituksia ihmisistä jotka suoltaa ihannointiaan venäjään ja tuon tekemiä terroritekoja kohtaan.
Minä en ole mikään trolli enkä joku bideniin uskovan seniili.
Olen ajatteleva ihminen joka ei sulata siviilien raakoja murhia!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kannattaisi muistella mitä itse olet täälläkin huudellut. Saattaisi siinäkin olla aihetta tutkintaan.

jegros vekkuli

Et ole vastannut siihen, että onko tuo nimimerkkisi sun iskurepliikki? Eli aiotko lisääntyä paljon? Ehkä olin kysymyksen muotoillut väärin kun en käyttänyt selkosuomea.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Eipä ole tuotakaan kukaan ennen kysynyt. Itse olen saman naisen kanssa ollut 4 vuosikymmentä. Jälkipolveni on syntynyt 90-luvun alussa. En siis ole enää lisääntymässä. Ajattelin noin kollektiivisessa merkityksessä kehitysmaata. Kovasti on kanssaihmisillä hinku romuttaa tämä maa. Hyvin ovat onnistuneet 90-luvulta lähtien. Haluaisin aikakoneen ja palaisin 80-luvun Suomeen. Se oli paras vuosikymmen ihmisille tämän historiassa.

Deputinization

Samaa mieltä! Tuohon teurastukseen ja raakuuksiin eivät eläimetkään pystyisi ja niitä täällä puolustetaan. Sairasta!

juu

En ainakaan itse kannata venäjää, tai mitään muutakaan hyökkäystä mihinkään maahan.
Luulisi silti ihmisten jo oppineen ettei kaikki asiat aina ole ihan niin kuin iltaläpyskät meille kertoo.
Ajatteleva ihminen osaa myös kyseenalaistaa asioita.
Esimerkiksi Kiina, p-korea ja se venäjä on ”yhden totuuden maita”, tuskinpa moni siihen haluaa?

Juha

Putin tekee palvelun Ukrainan hallinnolle tuhoamalla Azov-natsit ja niiden monikansalliset hangaround uusnatsijoukot. Niiden lukumäärä ja voima oli kasvanut liian suureksi ja uhkasi Ukrainan tulevaisuutta. Näin tästä ongelmasta päästään kätevästi kun natsit taistelevat viimeiseen mieheen. Venäjä hoitaa likaisen työn. Tämän jälkeen homma onkin taputeltu ja Ukrainan vapautusoperaatio saatu päåtökseen.

Suomen suvakkivajakit nyyhkyttävät menehtyneitä natseja. Punavasemmisto sytyttää kynttilän. Seuraavaksi on sitten Suomen vuoro. Säästäkåä kyyneleenne, kun pian on teidän vuoronne itkeä.

Runtiti-pou

Vain uusnatsit ovat ihmisiä. Muut ovat kommareita. Näkeehän tämän jo Lenin-patsaistakin

Deputinization

Epäilemättä meidän vuorommekin tulee, mutta se tulee sattumaan ryssänkin leukaan.

jegros vekkuli

Miksi pravdasta niitä uutisia tänne ominasi kirjoitat?
Tuota joukkoa ei ollut ennen kuin venäjä hyökkäsi, eikä siellä mitään natseja ole eikä niitä natseja ole luultavasti ollut niiden venäläisten raiskaamien lasten p..peissäkään eikä mummojen v..uissa:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Azov-pataljoona
Oikeat natsit löytyvät niistä putinin omista joukoista jotka ihan itse toi ukrainaan:
Tuossa putinin joukkojen perustaja natsi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Utkin
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ryhm%C3%A4_Wagner
Menikö sulla putkosen kanssa poikki? Löyskö se uuden kun täällä kirjoittelet?

Juha

Jep. HS-Pravdassa näistä natseista kirjoitettiin, mutta nämä ovatkin niitä parempia natseja nämä äärioikeistolaiset Azov natsit, joita punavasemmisto rakastaa. No.. kohta niitä ei enää ole.

jegros vekkuli

Mitä noissa wikipedian jutuissa luki? Lukiko helsinginsanomien toimitus?
Hesarissa on kirjoitettu myös isovihasta kun venäläiset palvasivat suomalaisia elävältä ja yritti tappaa koko kansan, sekään ei ole ryssien tekosia?

jegros vekkuli

Jep ja tähän vastasin missä lienee vastaus on sen suuntaista, että missä noissa linkeissä luki hs ja että helsingin sanomat on kirjoittanut myös isosta vihasta ja mitä erinäisimmistä tavoista millä venäläiset kidutti suomalaisia(mm.palvasivat elävältä) kun olivat suorittamassa kansanmurhaa, mutta sinun mukaasihan sitäkään ei ole tapahtunut koska se on kirjoiteuttu hesarissa, mutta sinun venäläisesihän ovat niitä parempia pyhimys venäläisiä.

ukrana, vain oikeutus sotaan

USA uhrasi Ukrainan vain että saadaan kolmas maailmansota käyntiin. Kukaan ei puhu pukahda siitä miteä israel moukaroi Palestiinaa niin että vihdosta viimein palestiinalaiset nousivat vastarintaan. Ja miten israel pääsiäsisenä hyökkäsi Syyriaan. Näistä ei täälä puhuta mitään. Vain siitä kerrotaan luullun ymmärrystä kun itsenäisistä valtioista putsataan vieraan valtion armeija pois.

Ja melkoisen hyvin on Venäjä tässä Donetkin ja Luhanskin armeijoiden kanssa onnistunut, ottaen huomioon että vastassa ovat Ukrainan lisäksi USA:n kaksi suurint palkka-armeijaa, ranskalaisia eläkkeellä olevia palkkasotilaita ja vapaehtoisia sotilaita kaikkiaan 30:stä maasta. Sehän jo tiedetään että Azovstalin tehtailla on CIA kouluttanut taistelijoita jo vuodesta 1956. Siksi niiden natzijoukkojen nimikin on Azov.

Ja nyt esim. Azovstalin tehtaalla on motissa noin 4000 sotilasta. Ulkomaalaisia upseeerja koitetaan saada sieltä pois ettei koko kupletin juoni paljastuisi. Että ei se ollutkaan pieni Ukraina isoa pahaa Venäjää vastaaan. Vaan sielä oli koko NATO-joukko. Odotellaan milloin niiltä loppuu vesi. Ja sen jälkeen ne napsitaan yksi kerrallaan kun tulevat maan pinnalle ilman valkoista lippua.

Erkki

Muuta venäjälle niin helpottaa salajuonet..

juu

Koskapa länsimedia on nykyään ihan samanlainen yksipuolinen propagandatuutti kuin venäjän media, niin hyvin vaikea on kenenkään tietää oikeastaan missään asiassa koko totuutta.
Yhtenä esimerkkinä Joe Biden, taas pääsiäisenä sekoillut kameroiden edessä oikeen kunnolla, mutta lukeeko siitä meillä missään uutisissa? Eipä lue ei.

Kata

https://www.foxnews.com/politics/easter-bunny-whisks-biden-away-as-he-starts-discussing-afghanistan

Siinä pupu näyttää minne ukkelin kuuluu mennä…oiskohan jilli tuolla pupun sisällä? 😀 Uskomatonta,USAn johtaja siinä….Kyllä turvamiestenkin kasvot kertovat….

Runtiti-pou

Tulisikin kolmas maailmansota. Olisiko Venäjän pilkkomissota edes sellaisen nimen arvoinen? Nyt olisi saumat. Voitaisiin avata rintamia Suomesta Romaniaanja Georgiasta Japaniin. Venäjä räjähtäisi kuuluisiksi päreiksi ja monet ongelmat poistuisivat. Valitettavasti USA ja EU eivät halua tätä

Deputinization

Melkoisen hyvin? Näin se tappiokin käännetään kohta voitoksi. Maahanlaskujoukot tuhottiin Kiovan lähelle melkein täysin ja peräännyttiin Valko-Venäjälle.

juu

Nythän Ukrainaa ollaan pikavauhtia järjestelemässä EU:n jäseneksi, vaikka mitään edellytyksiä jäsenmaaksi ei sääntöjen mukaan olisi.
Taas käytetään kriisiä hyväksi rikkoessa omia sääntöjä.
Ukraina on yksi korruptoituneimpia maita, ja sinne saadaankin tunkea taas satoja miljardeja lähiaikoina, joista varmaan leijonan osa katoaa matkalla.

John Quiman

Ei olla järjestelemässä jäseneksi, vaan jäsenehdokkaaksi. Siis aloitetaan neuvottelut ja esitetään Ukraimnalle, mitä kaikkea pitäisi yhteiskunnalle tehdä, jotta kelpaisi.

Turkki on neuvotellut vuosikymmeniä, eikä ole suuremmin edistynyt, joten eivät neuvottelut ja jäsenehdokuus ole mikään pikatie jäsenyyteen.

Ukraina on varsin korruptoitunut, joten tie voi olla pitkä. Jos ukrainalaiset saisivat piakoin vapaan pääsyn EU:n alueelle, leviäisi sieltä paljon rikollisuutta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Voitto Ikunen

tiltu

Piikkilampaat

Koko venäjä tulee vielä tuhoutumaan siitä hyvästä mitä Ukrainalle teki/tekee.
Maailma ei ikinä tule enää venäjää pitämään muuna kun terroristi maana.

huuhaaloukku

Saattaa olla monen toive mutta on varsin lapsellinen ajatus.

finne igen

Samaa mieltä! Piikkilampaat on provo ilman asiatietämystä! Venäjä saa tavoitteensa ja Zelensky jää historiaan yhtenä kansankiihoittajista kuten aikanaan Trotski!
finne igen

jegros vekkuli

Eli sä meinaat, että venäjä onnisuu tavoitteissaan jotka ovat:
Tavoitteet olivat käytännön toteutusohjelma Putinin julistamille suunnitelmille:
1) Ukrainan valtio pitää hävittää (Siksi hyökkäys Kiovaan, joka päätyi katastrofiin)
2) Ukrainalaiset sotilaat ja sivistyneistö pitää hävittää, jotta tilalle voidaan asettaa Putinin haluamat tahot (Samaa toteutti Putinin esikuva Stalin 1940 murhaamalla Katyninissä yli 20.000 puolalaista upseeria ja sivistyneistön edustajaa).
3) Ukrainan kansalaisia pitää ”kouluttaa” sodan terrorin avulla, kun eivät ottaneet Putinin joukkoja vastaan kukkapuskien kanssa. Jälkiä tästä on löytynyt pommitetuista kaupungeista ja paikoista, joista Venäjä on joutunut vetäytymään.
4) Ukrainalaiset alistetaan vähintään 25 vuodeksi sortoon, aivopesuun ja venäläistämiseen, jotta heidät saadaan sopeutettua Putinin Venäjään.

Näin on

En usko, että Venäjää ns polvilleen laitetaan. Kyllä siellä suurvaltojen kulisseissa puhuu aina rahat, loppujen lopuksi. Kun koko sotku on ohi, niin money talks. Eri Asia on sitten, jos jotain ydinasetta tms aletaan käyttämään. Mihin en usko. Onhan näitä sotia ollut yms. Mutta, aina loppujen lopuksi ollaan samoissa pöydissä. Koska raha jne.

Runtiti-pou

Venäjää ei panna polvilleeen, koska siellä on sama Isarelin porukka vallassa kuin Lännessä. Siksi ei tuhota, kuten Saksaa, vaan veljeillään aina vain

Puolueeton

Tunteet eivät ratkaise, eivätkä edes pienen joukon tunteet. Venäjän vallanpitäjät ovat tiukkoina eivätkä salli länsimaisten luonnottomuuksien levitä omaan valtioon. Alexei Navalny oli yksi näitä liberalismiin taipuvia, jolle länsimedia antoi tunnustusta korruption vastaisena aktivistina.
Putin puhuu muustakin kuin sodasta. Käänsin alkuperäisestä puheesta pätkän, muistaakseni helmikuulta, jossa hän kuvaili, miten länsimaitten kansalaisten oikeuksia valvotaan.
”Vanhempi numero yksi” ja ”vanhempi numero kaksi”, ”synnyttäminen vanhemmalle” ”äidin” sijaan, kielto käyttää ilmausta ”rintamaito” ja korvata se ”ihmisen maidolla” – jotta ihmiset, jotka ovat epävarmoja omasta sukupuolestansa eivät suutu.

Piikkilampaat

Miten tuo liittyy venäjän tekemiin siviilihurhiin ja lasten ja naisten raiskauksiin, selitä se.

marko

niitä ei ole tapahtunut? tarinat alkaa oleen melkein holokaustihorinoiden tasolla jo.

Deputinization

Eihän Venäjä ole sodassakaan Ukrainaa vastaan eikä Moskvakaan uponnut Ukrainan ohjuksesta. Muuten vaan Valko-Venäjän ruumishuoneet täynnä venäläisiä kaatuneita ja netti pullollaan kuvia tapetuista siviileistä joukkohaudoissa Ukrainassa.

jegros vekkuli

Ne natsit on mahdollisesti piiloutuneet naisten ja lasten sukupuolielimiin..

Deputinization

Sehän olisi ok jos Venäjä ei hyväksyisi asioita omassa maassaan, mutta se ei ole ok, että se ei hyväksy asioita maan rajojen ulkopuolella vaan yrittää väkivallalla terrorisoimalla pakottaa oman valtansa alle. Onneksi sen leukaan sattuu nyt kunnolla.

Deputinization

Ryssät ovat todella roistovaltio ja tulee jatkossa saamaan rikolliselle kuuluvan kohtelun.

finne igen

On liikuttavaa seurata Nato-provojen yritystä muuttaa valhe totuudeksi. Mitään näyttöä siviilien joukkomurhien tekijöistä ei ole kuin massamedian uutiset joiden tarkoitus on pitää tyhmät ruodussa! Edelleen Nato-kiihkoilijat vaikenette Scott Ritteristä, Pat Buchananista ja Jacques Baudista, miksi?
Maksaako Orpo kokkarien kassasta sopivan summan jokaisesta asiattomasta viestistä?
finne igen

Deputinization

Historia toistaa itseään ja vanha neukkula on syntynyt uudestaan: Vinnitsassa Podleskajakadun puistossa, entisessä NL:n Puolustusasiain kansankomissariaatin kielletyllä vyöhykkeellä toukokuussa 1943 alkoivat saksalaiset sattumalta kaivaa ruohon peittämiä vanhoja kumpuja ja sieltä paljastui 95 joukkohautaa ja 9439 ruumista kädet taakse sidottuna ja pienikalibeerisella aseella takaraivoon ammuttuna.

finne igen

Hyvä asia tuoda esille juuri se mikä oli koko Neuvostoliiton ongelma, eli vierasta etnistä alkuperää olevat NKVD:n teloittajat, kuten Jagoda, Jesov ym. ovat samoja joihin kuuluu etnisesti suuresti ihailemasi ”kansan johtja” Zelensky.
Kuolleet ukrainalaiset eivät merkitse Zelenskylle mitään, kuten ei aikanaan Trotskille kuolleet venäläiset, he olivat ainoastaan goyjimeita. Jumala loi eläimet ihmisten kaltaisiksi, ei siksi että eläin palvelisi ”juutinraumalaista” eläimen kaltaisena vaan ihmisen kaltaisena! Neuvostoliitossa vankileirien saaristo oli ”juutinraumalaisten” johtamaa! Putin on siirtänyt heidät ainoastaan rikastuttamaan itseään ja sukuaan!
finne igen

jegros vekkuli

Tota teidän p*-*aa, tota samalla taktiikkalla olette muuallekkin työntäneet valhettanne noista pyhistä synnittömistä venäläisistä ja yrittäen heittää neuvostoliitonkin politiikkan ja puna-armeijan tekoja eri etnisyyksille ja neuvostoliiton alistamille kansoille, ei kaikki kansallismieliset mitään vajaa älyisiä ole, että nielisivät tuon teidän probagandan vaikka sinne syötiksi heitättekin j..talaisia ja mongoleita tms.

finne igen

Oletpa todella vekkuli eli kuulutko itse Zelenskyn sukulaisjoukkoon. Alexandr Solzenitzyn on selkeästi tuonut esille Neuvosto-Venäjän syntyyn vaikuttaneen etnisen ryhmän joka teloitutti yli 300.000 pappia, n. 500.000 aatelista ja maanomistajaa, laskematta niitä miljoonia jotka kuolivat sisällissodan riehuessa vuodesta 1917 vuoteen 1921 asti.
Tietomääräsi olematomuus on yhtä vähäinen kuin kykysi vastata asiallisesti mihinkään viestiin, ota pää täyteen hepoa ja nauti!
finne igen

Deputinization

Mikähän siinä on kun muualla nuo sukulaiset eivät ole päässeet eivätkä pääse samoihin murhalukuihin kuin Neukkulassa, puna-armeijassa ja Venäjällä? Ryssäslaaveilla (ukrainalaiset poislukien) on joku erityinen piirre joka saa toimimaan noin.

finne igen

Mainiota tuoda esille nämä mainiot ”juutinraumaliset” niistä loistavia esimerkkejä löytyy juuri suuresti ihailemastasi USA:sta, Madeleine Albright, kenraali Wesley Clark, Henry Kissinger vain muutamia mainitakseni. On suorastaan ihmeellistä kuinka nuo ”juutinraumalaiset” vaikuttavat myös Lähi-Idän kaikissa kriiseissä ja kuitenkin koko porukka on pääosin syntyperältään Ukrainan, Bessarabian ja muinaisen Turkin alueelta! USA:n hallinnossa tällä hetkellä lähes kaikki johtavat politiikot ovat näitä ”juutinraumalaisia”, Blinken, John Kerry, Victoria Nuland, Maidanin kaappauksen järjestäjä ym. Tavat eivät muutu, valta vain kasvaa ja aina kseessä on ”demokratian vienti”. Luepa Sott.net tänään, niin voit seurata Zelenskyn käsityksiä demokratiasta Ukrainassa!
finne igen

Deputinization

Ja kuitenkin vain puna-armeija hyökkää Ukrainaan ja on tuhonnut jo monta kaupunkia kivijalkaan ja väittää, että siellä ei ole edes sota käynnissä ja Moskvakin syttyi tuleen ihan itsestään. Tarvitaan ryssä, että tuohon pystyy!

finne igen

Nykyisen Venäjän armeijan johdossa ei ole näitä ”juutinraumalaisia” vaan ihka oikeita venäläisiä tai tsetseenejä! Mikäli Ranska ja muut molempien Minsk 1 ja 2 sopimusten osapuolet olisivat pitäneet tehdyt sopimukset voimassa ei olisi taisteluja Ukrainassa. Aiheena ”juutinraumalaiset” on todella arka aihe erityisesti Nato-uskovaisille jotka hyvin tietävät Naton olevan kansallisvaltioiden vastainen ja sen tavoitteet ovat USA:n tavoitteita! Wesley Clark ensimmäisenä selvitti tämän Naton virallisen kannan kansallisvaltioita kohtaan!.
Jiokainen tulkoon uskossaan autuaaksi:
finne igen

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Se koira älähtää, johon kalikka kolahtaa.😄

John Quiman

Miksi niistä pitäisi puhua? On monia mielipiteen esittäjiä, eikä kukaa esittele kaikkia. Lähtökohtasi lienee, että kaikkien tulisi ikuunnella sinun mielestäsi sopiviaesitelmöijiä.

Katselin tuon Scott Ritterin videolla olleet kommentit. Hän oli vähän venäjämielinen kannoissaan. Muuten argumeitoinnissa oli heikkouksia, jotka ilmeisesti perutuivat siihen, että hänellä on oma käsityksensä siitä, että miten asioita tulisi käsittää. Siis hieman Venäjää ”ymmärtäen” ja siihen tyytyen. En jaksaisi suositella kenellekään, löytyy parempiakin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
finne igen

Pat Buchanin kirjoitus kannattaa lukea tarkoin, samoin Jacques Baudin analyysit Ukrainasta ja Venäjän operaatiosta. Voimme varmasti jatkaa mielipiteiden esittämistä ehkä kesään asti, mutta esitän perustellun väitteen, että Ruotsi ei hae Naton jäsenyyttä samaan aikaan kuin Suomi, ehkä ei lainkaan! Kuten hyvin tiedät, niin Itävalta on puolueeton samoin kuin Sveitsi ja siksi molemmat valtiot jäävät USA:n hieromien konfliktien ulkopuolelle! Mikäli oikein hyvin käy, niin meillä ei ole enää kesällä internet-yhteyksiä ja Suomi-pojat tekevät nuotioita metsässä kun kaikki lentokentät ja ympäröivä infra on tuhottu!
Katsotaan kangas, katsotaan vuori, kuten totesi ”juutinraumalainen” kauppias!
finne igen

Deputinization

Voihan sitä spekuloida vaikka mitä, mutta fakta on se, että Venäjä yksin hyökkäsi Ukrainaan ja aloitti sodan vieläpä ilman, että Ukraina teki edes liikekannallepanoa. Fakta on myös se, että siitä tulee sotarikollinen ja hylkiövaltio. Puna-armeijalta kestää pitkään niellä noin suuret tappiot. Se ei ole enää suurvalta muussa kuin valehtelussa ja varastelussa. On mielenkiintoista nähdä millainen valeteatteri voitonpäivästä tulee. Puna-armeijan aseet näyttävät sopivan siviilien tappamiseen. Täsmäaseita ne eivät ole ja se huomio on tehty jo Intiassakin missä peruttiin Venäjän asetilauksia.

John Quiman

Venäjä voi uhota, mutta sillä ei ole voimaa, ei edes Ukrainassa kyennyt näyttämään voimaa. Venäjä saattaa enemminkin hajota, sillä se pysyy kasassa vain pakolla. Kun Kreml heikkenee, alkavat monet alueet kääntämään sille selkänsä, koska ne vihdoin voivat.

Uskot kovasti suurvalta-Venäjään, mutta se ei ole suurvalta, vaan iso maa, jolla on pieni talous ja sisäisiä ongelmia.

Ruotsi voisi kyllä ajatella, että jäädään Nato-Suomen suojaan ja hipheijaa, ei liitytäkään, mutta se olisi poliittisesti huono juttu Ruotsille.

finne igen

Tietosi Venäjän sotilaallisesta suorituskyvystä on pahasti virheellinen! Mikäli Venäjä olisi niin heikko kuin useimmat täällä USA-uskovaiset luulevat, niin mikä olisi estänyt USA:n sotilasjohtoa pyyhkimästä Venäjää maailmankartalta jo Syyriassa?
Olen seurannut Naton ja myös aikanaan Varsovan liiton aseistusten kehitystä aitiopaikalta jo väitän useimpien teidän hämmästyvän viimeistään silloin kun ilmatilamme on täynnä tehokkaita ohjuksia ja inframme on palasina! Ikävintä asiassa on se, että useimmat ovat saattaneet olla aktiiveja reserviläisiä jotka ovat uskoneet vilpittömästi massamediaa, mutta näin on, siis olkoon.
finne igen

jegros vekkuli

Ei ei mitään ei yhtään mitään näyttöä neuvostoliitto ja venäjä oli/on kaikille unelma paljonkohan virolaiset saa rahaa kun valehtelevat koko kansa venäläisten teoista? Venäläiset ei koskaan ole tehneet mitään ei koskaan.

Uusimmat uutiset