Kotimaa Maahanmuutto Uutiset

Maahanmuuttovirasto perustaa jälleen uusia vastaanottokeskuksia 6.4.

Maahanmuuttovirasto valmistelee uusien vastaanottokeskusten perustamista, koska Ukrainasta paenneiden majoitustarve on Suomessa kasvanut.

Vastaanottokeskusten lisäksi Maahanmuuttovirasto voi perustaa yksityismajoituksen palvelupisteitä, josta itse majoituksensa järjestävät turvapaikan tai tilapäisen suojelun hakijat saavat vastaanottopalvelut, kuten sosiaali- ja terveyspalvelut ja vastaanottorahan. Suuri osa ukrainasta paenneista on majoittunut yksityismajoitukseen.

Maahanmuuttovirasto jatkaa myös vastaanottokeskuspaikkojen lisäämistä jo toiminnassa oleviin vastaanottokeskuksiin.

Maahanmuuttovirasto vastaa vastaanottojärjestelmän toiminnan ohjauksesta, suunnittelusta ja valvonnasta. Maahanmuuttoviraston omat vastaanottokeskukset sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa (Joutseno) ja Oulussa. Muita vastaanottokeskuksia ylläpitävät järjestöt, kunnat ja yritykset.

Uudet vastaanottokeskukset, tilanne 6.4.2022
Jämsän vastaanottokeskus, Jyväskylän vastaanottokeskuksen sivutoimipiste. Suomen Punainen Risti (SPR), 250 paikkaa. Toiminta alkaa 4.4.2022.
Jämsän yksityismajoittujien palvelupiste, SPR. Toiminta alkaa 4.4.2022.
Karkun vastaanottokeskus, Pihlajalinna Oy, 112 paikkaa. Toiminta alkaa 4.4.2022.
Mikkelin vastaanottokeskuksen Kangasniemen sivutoimipiste, SPR, 50 paikkaa. Toiminta alkaa 2.5.2022 mennessä.
Mikkelin vastaanottokeskuksen Juvan sivutoimipiste, SPR, 50 paikkaa. Toiminta alkaa 2.5.2022 mennessä.

Kansalainen uutisoi aiheesta aiemmin:
https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttovirasto-perustaa-uusia-vastaanottokeskuksia/
https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttovirasto-perustaa-lisaa-uusia-vastaanottokeskuksia/
https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttovirasto-perustaa-lisaa-uusia-vastaanottokeskuksia-2/

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rudi

Saadaan taas mamuresurssit touhulle. Kunpa olisi joskus samanlaista sitoutumista omien kyydistä pudonneiden auttamisessa, kuten asunnottomien asiain järjestämiseksi. Mutta siihen ei löydy rekkaautollista rahaa ja moraalinatsojakaan ei niin sillä saavutettavissa. Ja ei tämä kirjoitus tarkoita ettenkö hyväksyisi Ukrainan naisten ja lasten auttamista, vaan että monenlaiset omatkin ongelmamme olisivat kyllä hoidettavissa jos siihen halua olisi.

juha II

Ilmeisesti todella hyvin aurinkoa saaneita ”ukrainalaisia naisia ja lapsia”!

Hui, hui Venäjä!!! Ja maa täytetään muhamettilaisilla ja afrikkalaisilla, joiden ”luonnonmukainen” 10-kertaistuminen 2-vuodessa ei uhkaa ilmastonmuutosta ja se (lisääntyminen) on ”salaliittoteoria”!

Kuten Ruotsissa globalistit ja umpityhmät suvakit valtamesian kanssa julistavat kun ”hyytelö kasaansa” käyttävät sanovat, että ruotsalaiset kanta-asukkaat jäävät vähemmistöksi omassa maassaan muutamassa vuosikymmenessä!

Tuumailija

Ihan tutkittua tietoa, että kun afrikaano/kurdiaano astuu euroopan maaperälle ja saa loisimispaikan jostain, hänen hiilijalanjälkensä nousee 170%.
Ei tässä kulutusjuhlan kohdassa puhuta mitään hiilineutraalisuudesta.

Vaikka koraani kieltää alkoholin, näyttää se maistuvan groomailujen ohessa itämaan tietäjille, joistakin on tullut jopa ihan hiilihappoja. Ja tietysti piikkiin, piikkiin kuten Marinin aamupalat.

Ruupo Kustaa

Saa nähdä kauanko avun tarvitsijat saavat apua. Jossain vaiheessa ihan varmuudella alkaa röyhkimyksiä tunkemaan heidän edelleen. Nollasummapeliä on pakolaisuuskin, jonkun turvapaikka on aina joltakin pois. Kohta nähdään ilmiö kun alkaa tunkea porukkaa ohi ukrainalaisten vastaanottokeskuksiin. Röyhkeyttä päästään ihan pikapuoliin ”ihailemaan”

Nationalisti

Onkohan tulijat ukrainalaisia vai ”Ukrainasta tulleita”?
Viihtyvätköhän he yhtä ”hyvin” kuin Rautalammin maalaiskunnassa?
Pitäisi saada tarkat tilastot puhutun kielen mukaan tasaisin väliajoin.

Kummallista, että näitä tulijoita jaellaan hyvin pieniinkin kuntiin, jotka ovat tähän saakka säilyneet käytännössä kokonaan suomalaisväestön asuttamina.

hdghrthsrtdhrt

Ukrainan pakolaisten vanavedessä saattaakin tulla Troijan hevosia, joiden häntien alta plörähtää yön pimeydessä parvi kovin oudon näköisiä ”sanitteettileipureita”.

Tuumailija

Tunnetusti näitä asioita hoitavilla virkamiehillä on 2 puusilmää, kaikki tuhannen ja toisenkin yön tarinat menevät kuulopuheilla läpi.
Tämä huomattiin jo Koiviston aikana, kun inkeriläisille annettiin vapaa pääsy suomeen, sieltä pukkasi ”inkeriläisenä” kaikenlaista yön timoa, ei haitannut vaikkei osannut sen paremmin venäjää, inkeriä, maria tms. kriittistä kieltä puhua.

Pohjanmaalle ei kauheata tunkua ole, vaikka ovat luonteeltaan joviaaleja ja suvaitsevaisia. 😉

Uusimmat uutiset