Kotimaa Rikos Uutiset

Miesten väliset sakeat seksileikit johtivat neljän vuoden vankeuteen Keski-Suomessa

Keski-Suomen käräjäoikeus Kuva: Olli Pasanen.

Keski-Suomen käräjäoikeudessa annettiin neljän vuoden ehdoton vankeusrangaistus miesten välisistä varsin sakeista seksileikeistä. Tuomio tuli törkeästä vapaudenriistosta, pahoinpitelystä, törkeästä pahoinpitelystä, lievästä ampuma-aserikoksesta ja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä.

Tuomittu Ari Juhani Joki, 58, oli tutustunut leikkien toiseen osapuoleen BDSM-sivustolla. Viime vuonna hän saikin ensimmäisen uhrinsa kotiinsa leikkimään, mikä johti kolme päivää kestäneeseen vapaudenriistoon, minkä aikana hän kidutti kidnappaamaansa miestä saadakseen seksuaalista tyydytystä. Kidutus sisälsi mm. sähköiskuja, ihokarvojen polttoa ja pampulla hakkaamista. Teot videoitiin.

Kolmen päivän jälkeen uhri sai soitettua poliisit, jotka tulivat vapauttamaan tämän. Hän oli kahlittuna kiinni koko kolmen päivän ajan. Syytetyn mukaan kyse oli BDSM-leikeistä, minkä vuoksi seksuaalirikosnimikkeillä annetut syytteet kaatuivat.

Kuukautta myöhemmin Joki sai sovittua toiset treffit toisen miehen kanssa. Tällä kertaa he allekirjoittivat suostumuslomakkeen tulevista tapahtumista.

Seuraavan neljän tunnin aikana Joki leikkasikin seksileikkien nimissä uhriltaan peniksen irti tylsällä veitsellä ja ilman mitään puudutuksia. Hän yritti myös leikata kivespussin irti, mutta tästä luovuttiin yhteisymmärryksessä. Koko tapahtuma videoitiin.

Joella ei ole minkäänlaisia lääketieteellisiä koulutuksia.

Joki oli saamassa myös kolmatta uhria luokseen, mutta poliisi teki väliintulon ja puhutti uhrin olemaan menemättä asunnolle. Joki olisi halunnut saada miehestä elinikäisen kidutusorjan itselleen, ja he olivat jo sopineet keskenään asiasta.

Käräjäoikeus tuomitsi Joen 4 vuoden vankeusrangaistukseen.

Hänet määrättiin korvaamaan kahlitsemalleen uhrille korvauksia yhteensä yli 11 300 euroa. ”Operaation” uhrille maksettavia korvauksia määrättiin lähes 25 000 euroa.

Lähde: Iltalehti

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Seuraavan neljän tunnin aikana Joki leikkasikin seksileikkien nimissä uhriltaan peniksen irti tylsällä veitsellä ja ilman mitään puudutuksia. Hän yritti myös leikata kivespussin irti, mutta tästä luovuttiin yhteisymmärryksessä. ”

Tämäkin on nykyään varmaan ihan normaalia, ei muuta kun sateenkaariliput liehumaan.