Kotimaa Rikos

Monikultuurisen jengirikoskokonaisuuden tutkinta – KRP pyytää havaintoja Vantaalla tapahtuneesta väkivaltarikoksesta

Kuvakaappaus Milan Jaffin Youtube videolta

Keskusrikospoliisi pyytää havaintoja vakavasta väkivaltarikoksesta, joka tapahtui Vantaalla Leinelänkaari 10 ja 12 edessä 5.-6.8.2021 välisenä yönä.

Tapahtumat liittyvät katujengien väliseen väkivaltarikoskokonaisuuteen kytkeytyvään tapaukseen, josta poliisi on tiedottanut aiemmin. Tapahtuma-aikaan ammuttiin useita kertoja. Tapausta tutkitaan kahtena murhan yrityksenä ja poliisi epäilee teosta useita henkilöitä. Esitutkintaan liittyen on vangittuna kolme henkilöä.

– Poliisi pyytää silminnäkijöitä ja asiasta tietäviä ilmoittamaan kaikki havainnot tapahtumayönä paikalta kuuluneista laukausten äänistä sekä muista tapahtuneeseen liittyvistä havainnoista matalalla kynnyksellä, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Masi Puolakka.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan arkipäivisin kello 8.00-16.00 välisenä aikana Keskusrikospoliisin puhelinnumeroon 0505980057 tai sähköpostitse osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi. Puhelinnumeroon voi lähettää myös Whatsapp -viestejä.

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
mitähän ministerikin sanoisi...

Kenties poliisijohto vaati tapahtuman pimittämistä silloin tuoreeltaan.
Mutta kun asiasta tuli isompikin oikeusjuttu niin poliisi joutuu nyt tuolla tavalla miltei VUOSI jälkeenpäin paikkailemaan ”suomettumistaan”

mitähän ministerikin sanoisi...

Mitä h..vettiä poliisi tuollaisia penää miltei VUOSI tapahtuman jälkeen.
Onko asiaa yritetty jotenkin painaa vihervillaisella silloin tuoreeltaan ?

ike

SDP:n luoma ajatusmalli ylittää aina kaikki tosiasiat.

hämmentynyt

Kyseisessä poliisin tiedotteessa puhutaan katujengeistä: https://poliisi.fi/-/krp-pyytaa-havaintoja-vantaalla-viime-elokuussa-tapahtuneesta-vakivaltarikoksesta
ylikomisario Taponen väitti viikko sitten ettei katujengejä ole: https://twitter.com/JariTaponen/status/1531667348779843585

Maila Laukas

Taposka tutkintaan valheellisen tiedon levittämisestä? Virkavelvollisuuttakin mahd. rikottu?

juu

Eikös ton ”kurdi mafian” vois kokonaisuudessaan lähettää Erdoganille..

Eka Kettunen

Koska monikulttuurisuus on rikkautta, ovat nämäkin tapahtumat pelkkää ihanuutta. Toivotaan siis lisää runsain mitoin matalalla kynnyksellä tällaisia jengien yhteenottoja, jossa he ammuskelevat toisiaan. Ei mulla muuta.

ike

Olet jo luovuttanut. Olen vielä nuori vasta 70 täyttänyt. Koita nyt ottaa itseäsi niskasta kiinni. Ei tätä maata ihan noin helpolla viedä vaikka nykyinen poliittinen johto niin luulee.Olen nähnyt tuon suomen luonteenlaadun niin monasti että vaikka se ei nyt hallitukessa loista, niin kyllä se sieltä sitten astuu esiin kun sitä tarvitaan. Vaikka lain vastaisesti. Sitten siitä tulee laki.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

👍🙏

Lieväasteinen

Juu, etnistä sitä ja profilointia tätä, ja samalla kantiksia ryöstetään, hakataan ja raiskataan kuin lampaita. Kohta ehkä teurastetaankin.

Manne Niggerlund

Etninen profilointi on niin hyvä työkalu, että rivipoliisit ja alipäällystö tekee sita varmasti ihan kielloista huolimatta.
Eihän timpurikaan tylsällä sahalla suostuisi sahaamaan…