Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ruotsi: Muslimipoliitikko tuomittiin veitsen hallussapidosta koraani-oikeudenkäynnissä

Jönköpingin käräjäoikeus, Ruotsi (2020). Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0 DEED / Alkyonios.

Ali Hajar, Linköpingin sosiaalidemokraattien libanonilainen kuntapoliitikko ja muslimivaikuttaja jäi kiinni veitsen hallussapidosta ollessaan matkalla seuraamaan koraanin polttajan oikeudenkäyntiä. Nyt Hajar on tuomittu teräaselain rikkomisesta.

Kyseinen tapaus sattui syyskuussa Jönköpingin käräjäoikeudessa käydyn istunnon yhteydessä, jossa käsiteltiin syytettä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta koraanin polttamisen vuoksi. Hajarilla oli mukanaan veitsi saapuessaan käräjäoikeuteen.

Veitsi havaittiin kun muslimipoliitikko, joka on myös aktiivinen edustaja Linköpingin moskeijassa, kulki käräjäoikeuden turvatarkastuksen läpi.

Tapahtuman jälkeen Ali Hajar erotettiin kaikista poliittisista tehtävistään.

Hän on ilmoittanut unohtaneensa veitsen reppuunsa. Jönköpingin käräjäoikeus antoi viime viikolla päätöksen asiassa ja katsoi, että Hajarilla oli veitsi yleisellä paikalla ja hän toimi huolimattomasti.

Hänet tuomittiin siksi niin kutsutun teräaselain rikkomisesta. Rangaistukseksi määrättiin päiväsakkoja. Kyseinen veitsi tullaan myös takavarikoimaan.

Lähde: Fria Tider

Lue lisää aiheesta:

Ruotsi: Libanonilainen kuntapoliitikko yritti salakuljettaa veitsen oikeudenkäyntiin

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Allah käski ottaa veitsen mukaan, minkäs tuo sille voi?

Marko Kristian

No kun on Ruotsista kyse niin tuo on aika pientä, ois hyvin voinut unohtaa vaikka rynkyn tai singon..

n/a

Tutkija: miksi sulla oli tää pommi mukana kaupungilla?
Ahmed: niin uskomattomalta kun kuulostaa, niin vahingossa. Niitä oli niin monta etten pysynyt laskuissa. Yhden jätin Södertäljeen, toisen Farstaan ja tän piti jäädä Rinkebyyhyn. Unohtui

ilkka Manttari

Väkivalta on tällä porukalla elämäntapa. Edes yksinkertaista ja yksiselitteistä lakia ”unohdetaan” noudattaa. Kuinkahan moni kantaruotsalainen kantaa veistä mukanaan repussa. Luulen että ei monikaa jos ei ole metsälle menossa. Kai tuo sitten luuli olevansa metsälle menossa, ainakin noin henkisesti. Ei asiaa pohjopismaihin, puhumattakaan politiikkaan. Pohjoismaissa ei politiikkaa tehdä kuten muslimimaissa, vielä.

Toni Lajos

Ali Hassan Hajar palautettava takaisin synnyinseuduilleen, koko suku seuratkoon samalla kyydillä, suvun koko omaisuus jonka ovat onnistuneet kähmimään Ruotsissa ollessaan, takavarikkoon.

John Quiman

Kun Ali siirretään syinnyinseudulleen, pitää tietysti noudattaa perheen yhdistämisen periaatetta.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa