Kulttuuri Muu maailma

Netflixin Jeffrey Dahmer -sarjaa syytetään rasismista mustia kuvausryhmän jäseniä kohtaan – myös homot vastustivat sarjan ”LGBTQ”-merkintää

Tumisu, Pixabay

Netflixin Jeffrey Dahmer -sarja on joutunut hyökkäyksen kohteeksi homojen taholta, jotka vastustavat sarjan ”LGBTQ”-merkintää, sekä murhaajan uhrien perheiden taholta, jotka pitävät koko sarjaa mauttomana. Nyt sarjaa syytetään rasismista tuotannossa työskennelleitä mustia kuvausryhmän jäseniä kohtaan.

Ryan Murphyn tuottaman sarjan tuotantoassistentti Kim Alsup haukkui hiljattain sarjan twiitissä ja väitti, että häntä kohdeltiin huonosti hänen ihonvärinsä vuoksi.

”Työskentelin tämän projektin parissa ja olin toinen kahdesta mustasta ihmisestä kuvausryhmässä ja he kutsuivat minua jatkuvasti hänen nimellään”, Alsup kirjoitti. ”Meillä molemmilla oli letit, hän oli musta ja 175-senttinen. Minä olen 175 cm. Työskentely tässä vei minulta kaikki voimat, koska minua kohdeltiin hirveästi. Katson nykyään myös mustaa naispääosaa eri tavalla.”

Myöhemmin Los Angeles Timesille puhuessaan Alsup selvitti syytöksiään tarkemmin.

”Se oli yksi huonoimmista ohjelmista, joissa olen koskaan työskennellyt”, hän sanoi. ”Minua kutsuttiin aina jonkun toisen nimellä, ainoan toisen mustan tytön, joka ei näyttänyt yhtään minulta, ja itse opin 300 tuotantoryhmän työntekijän nimet.”

”Minusta vain tuntuu, että se tuo mieleen liikaa muistoja sen parissa työskentelystä”, hän lisäsi. ”En halua tällaisia posttraumaattisen stressihäiriön tyyppisiä tilanteita. Itse traileri aiheutti minulle jo PTSD:tä, minkä vuoksi päädyin kirjoittamaan tuon twiitin, enkä ajatellut, että kukaan lukisi sitä.”

”Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, megatuottaja Ryan Murphy, dramatisoi elämäntarinan pahamaineisesta sarjamurhaajasta, joka 70-luvun lopusta 90-luvun alkuun houkutteli 17 nuorta miestä ja poikaa kuolemaan, harrasti paloittelua, kannibalismia ja nekrofiliaa. Evan Petersin tähdittämä sarja on alkanut pyöriä suoratoistopalvelussa tässä kuussa, ja se on herättänyt suurta kiinnostusta katsojissa. Sarja on noussut suoratoistopalvelun katsotuimmat -listan ykkössijalle ympäri maailmaa.

Mutta kuten Breitbart News uutisoi, homot ryhtyivät sosiaalisessa mediassa moittimaan Netflixiä siitä, että se on laittanut sarjan ”LGBTQ”-kategoriaan, ja eräs TikTok-käyttäjä sanoi: ”Tiedän, että tämä on teknisesti totta, mutta tämä ei ole meidän kaipaamaamme edustusta.”

Netflix taipui myöhemmin heidän vaatimuksiinsa poistamalla ”LGBTQ”-kategorian tunnisteen sarjasta.

Netflixillä on yhä tuotantosopimus Barack ja Michelle Obaman kanssa, ja se on edelleen merkittävä varainhankinnan lähde demokraattipoliitikoille. Toimitusjohtajat Reed Hastings ja Ted Sarandos kuuluvat Hollywoodin suurimpiin demokraattien tukijoihin. He ovat lahjoittaneet runsaasti rahaa poliitikoille, kuten Joe Bidenille, Kamala Harrisille, Kalifornian hallitukselle, Gavin Newsomille ja Los Angelesin piirisyyttäjälle George Gasconille.

Lähde: Breitbart

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kasimir

Jos sinua syytetään rasismista, olet tehnyt jotain oikein ja olet todnäk hyvä tyyppi ja normaali ihminen. Niin ja syytös kertoo automaattisesti sen että rasismia ei ole todellisuudessa tapahtunut.
Näin helppoa johtopäätöksien teko nykyään on. Etenkin meille värisokeille.

juha II

Toisaalta tässä kaikessa makaaberisyydessään vähän alkaa jo odottelemaan sitä kolmatta hakkelusta. Loppuisivat nimittäin ne hurrikaanit viski- tai vesilasissa.

Muuten jutusta sen verran, ”ettei voisi enää vähempää kiinnostaa”

Kyseinen aivan jokaisella elämän sektiiorilla suurta pahennusta herättänyt pulju lanseerasi joulun iloksi ”kuvaelman” siitä kuin homo Jeesus tuli ”valittunsa” kanssa käymään kotonaan Marian ja Joosefin luona. ”Ilmoittamassa suuren ilon” siitä, ettei hän aio minnekkään Ristille mennä vaan elellä homosuhteessa onnellisena ainakin yli kolmekymppiseksi.

Sitten siirryttiinkin lolita osastolle, jossa 8-12-vuotiaat tyttölapset tanssivat kuin aikuiset naiset pöydällä ja estraadilla. Päätähti oli mustaihoinen tyttö, jolle oli jostain vielä saatu revittyä erilaisia ”kasvukipuja” ja häveliäisyyttä, mutta lopulta lukuisten pervesrssien iloksi hän vapautui niistä ja ”tunsi itsensä aikuiseksi naiseksi. Mutta ei nyt kuitenkaan mennä aivan Paula Koivuniemeen asti. Kaikella kunniotuksella.

Lopuksi: EN omista kyseistä törkyä enkä siis ole nähnyt ainuttakaan kuvottavuutta vaan irvokkaat juonenkäänteet ovat lehtijutuista, jotka ovat kirjoittaneet, jotka ovat yhtä pihalla kuin allekirjoitettu moisesta!

Jns. Man

Täyttä p–kaa taas blm-aktivistilta. Jeffrey Dahmerin tekemät murhat eivät olleet mitään rodullisesti värittyneitä. Hän vain sattui asumaan mustien alueella koska muuhun ei ollut varaa. Katsoin tuon sarjan ja minua häiritsi sen rotu-ulottuvuuden tuominen esiin. Nyt siis jopa tätä mustia kumartavaa sarjaa syytetään ’rasismista’? V-tuttaa se että mustat syyttävät kaikesta valkoisia. Todellinen syy heidän ongelmiinsa on heidän ÄO:nsa, joka on n. 15 matalampi kuin valkoisilla USA:ssa. Kumma että kiinalaisilla tai japanilaisilla ome samoja ongelmia :)?

Ilkka Forsten

Ääliöitä riittää, tiedän että tämä on ” teknisesti totta ” mutta se ei ole meidän kaipaamaamme edustusta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
juu

Ei nyt ihan liity tähän asiaan, mutta jenkeissä kävi niin että vasemmistolainen ajoi 18-vuotiaan miehen autolla kuoliaaksi, koska se 18-vuotias oli kuulemma trump ja republikaani kannattaja, siis hän tunnusti että sen takia tappoi nuoren miehen.
Eikä siinä kaikki, hänet vapautettiin seuraavana päivänä 50 000 dollarin takuilla.
Ei ole muuten sanaakaan ollut Suomen mediassa asiasta, miettikääpä jos asia olisi toisinpäin. että trumpin kannattaja olisi ajanut poliittisen vastustajansa kuoliaaksi.

Kata

On se häiskä nyt saatu syytteeseen mutta minkä syytteen saa jää nähtäväksi.Äijähän kertoi aluksi että teki niin koska hänellä on lapsia ja haluaa pelastaa niiden maailman…näin on aivopesu toiminut sielläKIN.
https://www.newsmax.com/newsfront/northdakota-teen-murder/2022/09/30/id/1089900/?utm_campaign=later-linkinbio-newsmax&utm_content=later-29998339&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Kastiyhteiskunta

Wokeltajat haluavat mustia ja seksuaalivähemmistöjä TV-sarjoihin, mutta kuitenkaan näitä vähemmistöjä ei saa sitten asettaa pahiksen rooleihin.

Voisivat seuraavassa Bondissa pistää Blofeldiksi tummaihoisen muunsukupuolisen.

Ilkka Forsten

Viimeisimmässä Bondissahan on jo 009 bondin avustajana, ja akka on musta.

Kata

No Grace Joneskin leffan lopussa kesyyntyi Bondin toimesta vaikka huonosti kävikin…

May Day ja ” A View to A Kill”,upea biisi.

juu

Rasismi on maailman pahin asia, ainakin semmoisen kuvan saa tänä päivänä.
Otetaan nyt esimerkkinä lapset ja koulu, jotain lasta voi fyysisesti pahopinpidellä joka ainoa päivä eikä siitä seuraa yhtään mitään.
Mutta jos joku sanoo n-sanan niin siitä nousee valtakunnallinen haloo.
Urheilussa sama asia kauhea haloo nousee jos joku kohtaa rasismia, mutta oikeasti vakavammat teot painetaan villasella.

Kansainniitto

Jos ”neereki”-sanan yrittää puristaa yhdeksi ”N” -kirjaimeksi, niin hetken päästä se ponnahtaa takaisin täyttn mittaansa.

Pulteri

Yksi Dahmerin uhreista oli amerikansuomalainen homo Steve Tuomi.

otto suni

Nämä sarjamurhaajat eivät eroa paljonkaan Bill Gatesin arvoista mihin kuuluu eugeniikka!

Peter Kreisler

Bill Gates venytti eugeniikan käsitettä niin paljon, että häntä voi pitää massamurhaajana, ei jonkin kiistanalaisen arvon puoltajana.

Ilkka Forsten

” Eugeniikka ” on Malstenien sukututkimusta..Eugen, George ja Ragni tiedäthän..?

Ilkka Forsten

Emme siis menettäneet mitään.

Kata

”Tiedän, että tämä on teknisesti totta, mutta tämä ei ole meidän kaipaamaamme edustusta.”

Niinniiinnniiiiin…se ”edustus” pitää olla aina että olemme ihquja ja esiinnymme lapsukaisilleKIN….kiesus tätä tekopyhyyden aikaa…

Jaa PTSD trailerista…oioioioiiiiiii tottakai siis on immeiset heikkoja nykyään!Eiku alpakka- rauhoittumiskeidas ja ainakin yksi poni…kuten wokeille kun Trump valittiin ja hihamerkeistä tuli pelko…nythän sitä pelkoa ei ole??? 😀

Kyllä flixistä täytyy luopua…on niinku liikaa demsujen takana!

Peter Kreisler

Juuri näin asia onkin. Taustalla on jälleen toisiinsa mitenkään liittymättömien asioiden yhdistäminen tai niiden täydellinen toistensa poissulkeminen. Eli, tässä tapauksessa, seksuallivähemmistöön kuuluva ei muka voi olla ns. ”pahis”. Arkielämä on osoittanut pahiksia löytyvän kaikista ryhmistä.

Ilkka Forsten

Aikoinaan oli tapana valita pahiksen rooliin joku joka näyttää pahikselta, ikään kuin siinä olisi joku kaava minkä mukaan ulkonäkö määrittää yksilön toimintaa. Joku sanoi aikoinaan hyvän lauseen. ” Se joka näyttää kaikkein viattomimmalta, saattaa todellisuudessa olla suurin pahantekijä.”