Eurooppa Kulttuuri Rikos

Oslossa joukkoampuminen homoklubin edustalla – Pride-kulkue peruttu

Oslo pride-tapahtuma. Kuva: Flickr.

Norjan poliisi syytti lauantaina miestä ”terrorismista” sen jälkeen, kun Oslon keskustassa myöhään illalla tapahtuneessa ammuskelussa kuoli kaksi ihmistä ja kymmeniä loukkaantui.

Norjan pääkaupungissa lauantaiksi suunniteltu LGBTQI+-kulkue jouduttiin peruuttamaan perjantai-iltana kahteen baariin, joista toinen oli homoklubi, kohdistuneen ammuskelun jälkeen.

Kaksi ihmistä kuoli ja ainakin 21 muuta on loukkaantunut, joista 10 vakavasti.

Epäilty tekijä, jonka henkilöllisyyttä ei ole paljastettu, on 42-vuotias Norjan kansalaisuuden saanut iranilainen, kertoi poliisi lauantaina.

”Häntä epäillään murhasta, murhan yrityksestä ja terroriteosta”, sanoi Oslon poliisin edustaja Christian Hatlo lehdistötilaisuudessa.

Hatlo sanoi poliisin kutsuvan hyökkäystä ”terroriteoksi”, koska ”haavoittuneiden ja kuolleiden määrä sekä rikospaikkojen määrä – niitä on vähintään kolme”.

”On perusteltua uskoa, että hänellä oli tarkoitus kylvää kauhua”, hän lisäsi.

Ampuminen, joka tapahtui varhain aamulla kello 01:00 paikallista aikaa Per på hjørnet -pubin ulkopuolella, jossa paikallisten tiedotusvälineiden mukaan kuoli kaksi ihmistä.

Ampuja siirtyi sen jälkeen viereiseen homoklubiin, London Pubiin, Oslon keskustassa.

”Meillä on syytä uskoa, että kyseessä on viharikos”, Hatlo sanoi viitaten kohteena olleiden tapahtumapaikkojen luonteeseen.

Poliisi pyysi järjestäjiä perumaan lauantai-iltapäiväksi suunnitellun LGBTQI+-kulkueen. Hyökkäyspaikan läheisyyteen on nyt levitelty sateenkaarilippuja.

”Poliisin selvien neuvojen ja suositusten” jälkeen ”kaikki Oslo Prideen liittyvät tapahtumat perutaan”, pride-järjestäjät kirjoittivat Facebookissa ja pyysivät ”kaikkia, jotka olivat suunnitelleet osallistuvansa tai katsovansa kulkuetta, olemaan tulematta paikalle”.

Epäilty, jonka henkilöllisyyttä ei ole paljastettu, oli Norjan tiedustelupalvelujen tiedossa, Hatlo kertoi toimittajille lauantaiaamun lehdistötilaisuudessa.

Poliisi oli aiemmin ollut tekemisissä epäillyn kanssa pienemmistä teoista, kuten veitsen kantamisesta, huumausaineiden hallussapidosta annetun tuomion lisäksi.

Norjan poliisi on lisännyt läsnäoloaan pääkaupungissa estääkseen mahdolliset muut välikohtaukset.

”Tässä vaiheessa arvioidaan, että ampumisen takana oli vain yksi henkilö, mutta mitään ei voi sanoa varmuudella näin aikaisin”, sanoi komisario Tore Soldal.

 

Lähde: Euronews, Aftenposten

71 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Suusexin herttua

Hallussa huumausaineita.. Allahi kieltää muslimilta huumeidenkäytön, joten niitä jaellaan kantaväestön tyttärille ”vastapalvelua” vastaan kuten Suomessakin valitettavasti tapahtuu..

Jumala

Allah ei ole niin kaikkitietävä kuin Isä meidän, koska allahi ei näje mitään auringon laskettua ja silloin kemullekin hyvin maistuu possun kyljykset ja pekonit.

Jegros

Niin ja se isä meidän oli sosialisti, siellä se exoduksen mukaan karvaturpien kanssa käveli ja antoi päähenkilöille maita täältä siinaihin vaikka alueilla oli kaiken näköistä asutusta kylistä kaupunkeihin. Huumorin tajua sillä oli huomasi varmaan, että niiden parrat oli kuin pohjoisemmassa asuvien genitaalikarvat, käski niitä siksi olemaan leikkamatta turpiaan ja nyt naureskelee niille.

pujoparrat käski

Tuossa kyseinen herrasmies:
https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2022/06/zaniar-matapour-01.jpg
”Poliisi kuulusteli Oslon ampujaa vain kuukausi sitten: ’Saatoimme tehdä virheen'”Eihän poliisi mitään virhettä tehnyt, sillä poliitikot ja tinanappisatraappit eivät vaan salli tuollaisten puolikuupettereiden keräämistä turvasäilöön jo ennakolta.

Kata

Voi niin ihqu poikanen…kokkaamaan!Ja sitten polttopi..alloa…

Maila

”Oslon joukkoampumisesta epäillyn asianajaja olettaa asiakkaansa joutuvan mielentilatutkimukseen.”
PITÄISIKÖ kaikkien näiden mielentila meilläkin tutkia pitkässäniemessä ja mahdollisimman pian, jos esim. yksi satukirjan polttaminen saa nämä sekoamaan murhaajiksi. Selvä riski tavallisille kansalle, että tällaisia tallailee meidänkin kaduillamme.

John Quiman

Ne määritellään mieleltään häiriintyneiksi Euroopassa, mutta kotimaissaan edustavat normaalia ihmistä.

Kata

https://www.yahoo.com/news/florida-meningococcal-outbreak-among-gay-000910607.html?guccounter=1

Ja tarina jatkuu… Jotenkin biblical-tunnelmia…ei riitä enää eräs,eräästä maasta tullut rokkonen…

eetee

Ei mahda tuleva tuomio olla lähellekään Breivikin saamaa, koska suojauskonto.

Hinuri

Islam eli muslimit suvaitsevaisiako, kun eivät TAASKAAN siedä vääräuskoisia, vammaisia ja lesboja, peppu-pekkoja sekä muita nappikorvia?

Jussiboy

Ettehän teekään hyväksy sateenkaari-ja prideihmisiä. Eräs tietty verkkolehti oikein nostaa sankariksi lippujen repivät ja polttajat, oikein kehottavat tekemään vahingontekoja. Niin että pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin. Tuollaisia nimittelyjä käytettäessä ette ole sen parempia kuin nuo teidän haukkumat muslimit.

Ilkka Forsten

Omalta kohdaltani voin sanoa ettei minua häiritse sen suuremmin sateenkaari kuin pride- ihmisetkään. Minua häiritsee se että siihen on liitetty vihreiden suvaitsevaisuusagenda, jolloin muslimitkin pitää nähdä uhreina vaikka niin ei olisikaan. Pridelippu ei ole mikään virallinen valtio symboli, joten sen repiminen tai mikä tahansa muu aktio ei edusta mitään muuta, kuin joidenkin tarvetta esittää väärällä tavalla kansallismielistä aatetta. Prideihmiset ovat varmasti se pienin uhka mikä yhteiskuntaan kohdistuu, kun taas maahanmuuton liittäminen osaksi pridejuttua saa veret kiehumaan. Kaikki joilla on omat aivot, ei voi ymmärtää miten tasa-arvokeskustelua käydään LGBTQ ja muslimiryhmät yhtenäistämällä. Nythän se taas nähtiin kuka sitä tasa-arvoa ei voi millään hyväksyä, eikä tekijällä ole mitään siteitä ” äärioikeistoon ” joskin musliveljeskuntiin varmaan on.

Pride-ihmisten suurin uhka, kuten myöskin naisten tasa-arvon on islam ja sen ahtaat tulkinnat joita levitetään moskeijoissa, ja sitä ei sanota vihapuheeksi vaikka siinä on kaikki ne tunnusmerkit moneen kertaan. Jättäkää ne islamistit ja jihadistit pois samasta käsitteistöstä, niin aletaan olemaan hyvin lähellä sitä mitä ainakin minä pidän tasa-arvona. Minua riipii paljon enemmän esimerkiksi Kurdien älämölö ja PKK:n lippujen heilutus, kun se että seksuaalivähemmistöt kerran vuodessa tekevät oman traditionsa. Jos sitten tuleekin tilanne kun vähemmistöjä on suojeltava, se suojelu löytyy sieltä ” äärioikealta ” eikä ääri-islamista. Tämän kaikki käsittävät jos vaan haluavat käsittää. Tasa-arvo on lähtöisin länsimaisesta kulttuurista, jolloin voidaan ihan perustellusti sanoa että me olemme antaneet kaikille mahdollisuuden olla mitä haluavat, sitä ei ole koskaan tapahtunut islamilaisissa maissa, eikä tapahdu. Ne ovat 1500 luvulle jumittuneita imaamisäädyn leikkikenttiä, ihan samalla tavalla kuin länsimaissa oli papistolla suhteeton valta tuolla samalla vuosiluvulla. Islam ei kykene tekemään uskonpuhdistusta, koska sen kannattajakunta on keskimääräistä alemmalla tasolla älyykkytensä suhteen, jolloin on helppo arvata millä tavalla manipulaatio etenee. Imaamit käskee, imaamit vaatii, imaamit pakottaa, muu on olevinaan islamin vastaista ja tulokset näkyy siinä ettei mikään kehity eikä mene eteenpäin.

Tartar-pihvi ja litran täysmaito

Älä jauha tuubaa! Minulle heterona kyllä sopii erittäin hyvin, että maailmassa olisi mahdollisimman paljon homoja. Silloin kysynnän ja tarjonnan lakien mukaan juuri minulle jää ihanasointista kaunista naissänkyseuraa tarjolle paljon enemmän, kun ei ole niin paljoa kilpailua miesten puolella.

Ja mikä nappikorva-sanassa on vikana?

Kata

Elä viitti aina höpöttää!
Vain tämä hehkutus ja muut sivujuonteet kuten lasten sotkeminen noihin piireihin on täyttä kakkendaalia!
Kuten sanottu liika on liikaa tässäkin hehkutuksessa!Vaikka tekisivät gängbängiä mutta omissa oloissaan ja ei lasten näkösällä!
Minua ei kiinnosta yhtään onko joku pan-sitä tai pan-tätä…

Ja KEENERI !

Ullatuus!

Ilkka Forsten

Ei ole viharikos..Ei ei ei… Kysessä on yksittäistapaus jossa kaikkien tuntema mielenterveyskuntoutuja koki ahdistusta ja vaikka hän kuinka yritti hillitä tunnetilaa, sille ei voinut mitään koska keittiön verhot on niin ankeat. Rasistinen yhteiskunta ja valkonormatiivinen ylivalta synnytti reaktion. Äärioikeiston uhka ja uusnatsien kokoontuminen, loi ylipääsemättömän esteen hyvin mukavaksi ja suvaitsevaiseksi tunnetulle iranilaiselle. On myöskin otaksuttavaa että kansalaisuuden saantia on äärioikeiston toimesta jarrutettu, jolloin käytös selittyy hetkellisellä kiukunpurkauksella mikä ei tietenkään tarkoita että henkilö kokisi jatkuvasti tarvetta puuttua kantaväestön asioihin. Sitä paitsi tulee huomioida että iranin laki on hänen puolellaan, sillä muhamadin toorassa hintintintit luokitellaan poistolistalle. Se miten norjan laki asian näkee on sivuseikka, koska sillä on merkitystä että tekijä on islamilainen ja armoitettu tekemään mitä tahansa.

Tapahtumassa on hyvin vähän hauskoja puolia, mutta yksi nyt tulee mieleen. Ryhmä johon agressio kohdistui on hyvin usein, toistan HYVIN USEIN sitä mieltä että kaikkea on suvaittava, jopa iranilaista uskonkiihkoilijaa koska kansainväliset ihmisoikeudet ja sössön söö. Mikäli hänet olisi poistettu ajoissa norjasta, ei tätäkään olisi tapahtunut, se on fakta, mutta nykymaailmassa faktoilla ei ole merkitystä. Vain sillä on että koetaan jotain, ja ensin koettiin hurmaavaa hyvänolon tunnetta kun saatiin jihadisti norjan kansalaiseksi, ja nyt sitten kirpaisi vähän syvemmältä. Näin äärioikeiston vahvana kannattajana haluan myöskin ilmituoda näkemykseni, että mahtoiko muuan Breivik olla sittenkään niin väärässä kun pyrki esittämään että näin siinä lopulta käy kun lähi-itä pesiytyy sivistyksen keskelle.

Kata

Niin täyttä asiaa mutta kivasti kerrottu joten en voi kuin 😀 !!

Ilkka Forsten

Nauru pidentää ikää ellei naura kuollakseen. Asiasta viidenteen, Juhannuksesta taas selvittiin ilman tilastoksi päätymistä, mikä on osittain sen ansiota etten käynyt yhdessäkään soutuveneessä, jossa yleensä kus****n siellä keskellä ulappaa, ja päädytään ahdin valtakuntaan. Kun pysyy kaukana rannasta, käytännössä oman nukkumalähiön muodostamassa umpiossa, ja pyrkii tietoisesti olemaan kuivana ( ulkoisesti ja sisäisesti ) on maksimoinut elinkaarensa. Lähin vesi joka voisi uhata haurasta tilannetta löytyy suihkusta, joskin sinne kuukahtaneita ei juhannuksena taida olla nimeksikään ? Nyt on siis ainakin vuodeksi tilanne hallinnassa, mutta myönnän että Joulun tuoma stressi naputtaa jo takaraivossa. Kylläpä aika rientää ja näin ikääntyessä se rientää turhankin nopeasti. Mistä saan hyvän joulukuusen, ostanko kinkun jo marraskuun alussa, ja teenkö rosollit heinäkuussa ? Viittaan tällä siihen että kauppiaiden tapana on aloittaa vuosi vuodelta yhä aikaisemmin seuraavan tohinan esille tuominen. US ja A nimisessä valtiossa ensimmäiset jouluvalot syttyvät jo syyskuun alussa, ja markettien käytävillä soitetaan iloisesti Jihad bell’s, jihad bell’s, jihad all around, turn up a muhamad, or put in your down..

Kata

😀 Voi mahoton joo kohta on joulu joten eilen ihan jostain syystä(selevin päin) toivotin lastenlapsille kotiin lähtiessä hyvää joulua…no iloiseen nauruun repesi porukka…
”Teenkö rosollit heinäkuussa” Kyllä nauru on hyvästä! 😀

Ja just katoin Kubrickin 1964 ohjaaman mestariteoksen ,”Dr.Strangelove” leffan ja voi sama jatkuu yhä maailmassa…niin sekoa niin sekoa.
Mutta silti sai sitäkin nauraa!

Peter Kreisler

Suvakeille hankala tapaus kun pitäisi hyväksyä iranilaiset ja heidän näkökantansa sekä toimintatapansa, toisaalta heidän pitäisi olla myös vähemmistöjen asialla.
Tässä tuleekin esiin suvakkien epäjohdonmukaisuus.

John Quiman

Suvakit haluavat meidän uskovan, että nämä heidän lemmikkinsä ovat monikulttuurisuuden jalokiviä, hienoja esimerkkejä monikuttuurisuuden ihanuudesta. Mutta tosiasiassa muslimit ovat erityisen monokulttuurisia, eivätkä siedä muita kuin omaansa. Siksipä he eivät kotoudukaan, mutta mielellään elävät Allahin antamilla rahoilla.

Suvakkien lemmikit tiputtelevat katoilta suvakkien ihailemien vähemmistön edustajia kotimaissaan, eikä heidän ajatuksensa muutu muuttaessa. Naiset ovat heille alempiarvoisia, mutta feministit ihailevat heidän rauhanuskontoaan. Suvakeilla on monenmoista ristiriitaisuutta selitettävänä.

Jos katsomme heidän kutsuvieraidensa rikostilastoihin, sossulla elämiseen ja muutenkin käyttäytymiseen, niin tervejärkinen ymmärtää, että sellaiset eivät edusta mitään positiivista monikulttuurisuutta, eivätkä ole maalle hyväksi. Suvakki se vaan kehuskelee miten hienoa, kun Suomesta tulee kansainvälinen, mutta ei ole tullut kuin kansainvälisiä slummeja, joita suomalaiset elättävät.

Kata

Totta taas!
Olisi kyllä mahdollisesti jossain tulevaisuudessa hyvä tutkimuskohde mikä vinksahtaa päässä kun tulee suvakiksi?Miten näkee vain oman ”totuutensa” ja vielä julistaa sitä rehvakkaasti rääkyen…

Juha

”Suvakkien lemmikit tiputtelevat katoilta suvakkien ihailemien vähemmistön edustajia kotimaissaan, eikä heidän ajatuksensa muutu muuttaessa. Naiset ovat heille alempiarvoisia, mutta feministit ihailevat heidän rauhanuskontoaan. Suvakeilla on monenmoista ristiriitaisuutta selitettävänä.”

Just näin. Vaihtaisin vain” suvakki” sanan tilalle sanan” kommunisti”. Kommunistisia utopiayhteiskuntia on kokeiltu monia kertoja, mutta useimmat niistä päätyvåt kaaokseen, tuhoon ja kuolemaan.. niin kuin tämä kommunistinen EU liittovaltiokin, jonka alisteisessa provinssissa elämme

Juha
Jussiboy

Kommunisti näyttää tietyissä piireissä olevan yleistetty haukkumasana, jonka merkitystä harva leiman heittelijöistä ymmärtää. Mutta tällaisena suvakkikörttinä en viitsi lähteä selittelemään, se olisi kuin veden kaatamista sorsan selkään.

Jegros

Mua kiinostaisi tietää mikä on juhan mukaan venäjän hallinto kun on täynnä entisiä kommunisteja ja niiden jälkeläisiä muttei sillä varmaan ole lupa puhua siitä vankilan uhalla.

Jussiboy

Minä en hyväksy minkäänlaisia rikollisia tekoja teki niitä sitten muslimi tai kiihkokristitty. Rikos on rikos teki sen kuka tahansa. Minulle körttiläiset suvakkina asia täysin selvä. Teille se näyttää olevan hankalaa.

Lesbo voin olla, mutten pervo sentään

Eipä ollut yllätys, että tekijä taas poliisin seurannassa ollut ääri-islamisti mielenterveystapaus. Ja kuningas Harald vetoaa kansan yhtenäisyyden puolesta. Luodaan tarkoituksella asetelma, jossa vastakkain ovat psyyken ongelmista kärsivät äärimuslimit sekä ”me muut”. Keitä ”me muut” olemme. No tällä matematiikalla tietysti sateenkaaren väriset LGBT-ihmiset, lihaa syövä valkoinen kantaväestö, ns. normaaleiksi väitetyt tavalliset muslimit sekä kaikki muut maahanmuuttajat. Kiinnitin huomiota, että iskun uutisointiin liitettiin heti sateenkaarilippu laajennetulla väriskaalalla, jossa ovat mukana myös ihonväreihin viittaavat ruskea, musta ja valkoinen. Näin tämäkin ongelma on saatu helposti rajattua ja muslimien lappaminen maahan saa jatkua…

John Quiman

Puhuvat ihmisoikeuksista, mutta kyseessä ovat heidän haluamansa oikeudet, eivät mitkään universaalit luonnolliset ihmisoikeudet.

Jussiboy

Kuinkas ne universaaliset ihmisoikeudet toteutuu teidän kohdalla? Siis äärioikeistolaisten. Saman kolikon eripuolia.

Kata

Jaaaa oikein taas äääääääääääääärioikeisto….hahahahahhaaa voi sinua sie hösselö puntarpää.

John Quiman

Jos näkee äärioikeistolaisia joka paikassa, on syytä käydä kysymässä lääkäriltä, että mistähän johtuu ja kuinka siitä pääsisi eroon.

Lesbo voin olla, mutten pervo sentään

Niinhän ne sanovat ja varmasti niin on. Mutta jokainen osaa yhdistää mustan, ruskean ja valkoisen myös ihonväriin. USA:ssa tätä yhdistelmälippua käytetään toisinaan BLM-yhteyksissä ilman valkoista väriä. Ihan samasta syystä alkuperäisestä sateenkaarilipusta puuttuu yksi sinisen sävy, yleensä se on indigo. Välillä kuitenkin näkee sinisestä eri versioita, joko käytetään vaaleampaa tai tummempaa sinistä.

Ilkka Forsten

Mitä se indigo symboloi kun minulle tulee lähinnä mieleen farkut ja Levi Strauss ?

Lesbo voin olla, mutten pervo sentään

Indigo liitetään ns kolmanteen silmään eli otsachakraan. Ihmiset, joiden otsachakra on auki, ovat selvänäköisiä, intuitiivisia, luovia, rehellisiä ja itsenäisiä. Indigon värin näkeminen stimuloi juuri otsachakraa ja edistää sen avautumista. Tämän vuoksi indigo on poistettu pridelipustakin, jotta LGBT-väki olisi helpommin ulkoa ohjattavissa. Tässä on hyvin tiivistettynä indigon värin ominaisuudet.

https://www.colorpsychology.org/indigo/

Kata

OMG ja vieläpä jopa ranneliike-yhistys 😀 ,ei tuota pysty lukemaan läpi…alkaa migreeni ilmotella tulostaan…

John Quiman

Huh huh – paljon mahtuu sekopäisyyttä yhteen lippuun.

Lesbo voin olla, mutten pervo sentään
Lesbo voin olla, mutten pervo sentään
Lesbo voin olla, mutten pervo sentään

Ja tässä vielä useampi versio. Myös alkuperäinen sateenkaarilippu molemmilla sinisillä.

https://www.bu.edu/articles/2022/heres-what-the-different-lgbtqia-flags-represent/

Lieväasteinen

Eli summa summarum, tuo on antivalkoinen lippu kaikkina versioina, sillä me valkoiset kuulumme niiden agendan mukaan lievästi sanottuna sukupuuttoon. Ja hyvä on, että niillä on erimielisyydet edes omasta lipusta. Toivottavasti rupeavat kohta tappelemaan keskenään.

torvi

Missäs se ”pervouden” raja sitten oikein kulkee, jos kerran pipariparit ja suklaaparit eivät sellaiseen lukeudu ?

Ilkka Forsten

Muistatako mihin Vietnamin sota perustui ? Siihen kun valkoinen mies laittoi mustan miehen sotimaan keltaista miestä vastaan, että sai pitää sen minkä varasti punaiselta mieheltä.

Runtiti-pou

Poliisin seurannassa ja silti annettiin tehdä työnsä. Oliko isku siis poliisin tilaama vaiko jopa tekemä

mummeli

Nyt ei aivan aukea tämä logiikka. Kun vhm kritisoin sodomian nimeen vannovia riekkujia, vastaus on ollut poikkeuksetta ’tämä osoittaa että vielä on paljon työtä tehtävänä’ ja pride päivä muuttui viikonlopuksi, sitten viikoksi ja nyt ollaan kuukaudessa. Eikö tuollaisen vastalauseen seuraus perumisen sijaan kuuluisi siten olla priden tunkeutuminen moskeijoihin pysyvästi.

peruskemu persiasta

The 42-year-old suspect, identified as Zanyar Matapour, was detained minutes after the attack, according to police who said they believed he acted alone. Two weapons, a pistol and a fully automatic rifle, were retrieved from the crime scene. 
https://www.iranintl.com/en/202206251255

Lieväasteinen

Veikkaan, että kun muuttuu vuodeksi, alkaa tapahtua.

juu

Kuitataan mielenterveysongelmista kärsivänä yksittäistapauksena..

John Quiman

Onko tietoa, josko muslimit ovat juhlineet tapauksen johdosta? Yleensä ovat juhlineet vastaavien tapahtumien johdosta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Jussiboy

Niinhän tekin juhlitte, kun joku tai jotkut hyökkäävät prideihmisten ja lippujen polttaminen on kunniateko. Aikamoista kaksinaismoraalia.

John Quiman

Ketkä te? Suvakit kieltävät yleistämisen, mutta harrastavat itse sitä viimeisen päälle ja näkevät äärioikeistolaisia kaikkialla, missä ei olla heidän kanssaan samaa mieltä.

Suvaitsevaiset ovat varsin suvaitsemattomia ja ainoa merkittävän kokoinen ryhmä, joka on oikeasti fasistinen porukka nykymaailmassa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Se on juurikin näin!

John Quiman

Monista asioista sanotaan, että ei pidä ärsyttää muslimeja, jopa joululauluista. Monet kirkotkin ovat poistaneet ristit, jotta muslimit eivät loukkaantuisi (muslimit eivät poistele tunnuksiaan).

Pridekulkueista ja lipuista ei sanota.

Kata

”Kaikki on niin ihanaa” terveisin jutti moskeijan ihanilla käytävillä leijuen,kaapu päällään huokaillen…

Miten tätä ?#¤#”%&”!!! siedetään?Miltään taholta?

peruskemu persiasta

Tuo kirkon hyssyttely on lähinnä koomista kun tietää että puolikuu pyrkii joka tapauksessa pudottamaan sateenkaaren taivaalta.

Ilkka Forsten

Minäkin reagoin näihin juttuihin. Poistan varmistimen.

Jussiboy

Niin minäkin, oli sitten kyseessä sitten äärimuslimi tai äärioikeistolainen ns. kristitty.

se oli varmaan masentunut

Tämä tapahtuma tullaan ns painamaan unohduksiin. Onhan se kiusallista tietyille piireille. Allahu Akbar ei nyt vaan suvainnut.

Lieväasteinen

”…on 42-vuotias Norjan kansalaisuuden saanut iranilainen…”

Toisin kuin suvakit luulee, tuskin tuo tyyppi äänestää vihervasemmistoa. Toivottavasti moni muukin sen taustainen.

Eka Kettunen

Onhan se jännää kuinka nämä kaksi erilaista kulttuuria kohtaavat, toinen perustuu ihmisoikeuksiin ja toinen uskonnonvapauteen.

Kata

Kyllä tämä vielä supremessyksi käännetään..katsotaan pari päivää.
Jossain kuhisee ”tieteilijät woketuksineen”…mistä saikaan pyssyn…että oikein viharikos nonnii eppäillään ainaki…julistetaan kohta ”ei ollut siitä merkkejä,mt- ongelma”…

Piikkilampaat

Tässä se nähdään miten nuo vakettajat ynnä muut kaltaisensa ovat mielisairaita.
Ihan kun ei oltaisi varoiteltu miten nuo 3 maailman rotat kohtelee naisia ja varsinkin mielisairaita sukupuolettomia mielisairaita.
Ei löydy myötätuntoa.

Nationalisti

Hienoa, että peruttiin. Pitäisi perua kaikkialta julkisilta paikoilta!

Punainen Paimio

On tää hienoa. Hankintaa beduiineja maahan sitten ne tappavat hankkijat. Olisivat kysyneet minulta niin olisin sanonut ja tietänyt että näin tulee käymään.

Juha

Kommunistisessa ajatusmaailmassa ei ole mitään logiikkaa.. mutta se tunne, ah ihanaa, kuin pumpulissa kelluisi.

KemuMatu

Ei nitään uutista… Kautta aikain keskikesän juhlan aikaan pohjolassa on ihmisiä kuollut ja loukkaantunut juhlinnan tuoksinassa.

Lieväasteinen

Suvakit sai, mitä tilasi eli ihqua mokua. Allahu akbar!☝💥

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
parvekkeen lennonjohtaja

Valikoimaton monikultuurisuus pyrkii tuota kautta hiljentämään mm. ”sääilmiöyhteisöt”, sillä ne ovat kasvaville autoritaarisille alistuskulttuureille kuin sian verta.
Todennäköisesti useimmat tavalliset rivikemutkin ovat tänään myhäilevällä juhlatuulella.