Kotimaa Rikos

Oululaismies vangittu epäiltynä nuoren naisen taposta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta

Oulun Hiirosessa sijaitsevasta yksityisasunnosta löytyi ruumis maanantaina 21. marraskuuta 2022. Oulun käräjäoikeus on vanginnut oululaisen miehen, jota poliisi epäilee henkirikoksesta.

Oulun käräjäoikeus on 25.11.2022 vanginnut oululaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta. Esitutkinnan tämän hetkisen tilan perusteella poliisi epäilee, että Hiirosesta löytynyt vainaja kuoli henkirikoksen uhrina. Vainaja oli noin 20-vuotias oululainen nainen.

Tutkinnassa on tekokokonaisuus, jossa epäillään useita rikoksia. Poliisi ei kommentoi rikoksesta epäiltyjen henkilöiden määrää, eikä se voi tutkinnallisista syistä kommentoida tarkemmin tekoa tai siihen liittyviä olosuhteita.

Lisätty klo 16.30: Epäilty on Oulun käräjäoikeudessa tuomittu tapon yrityksestä 28.4.2022. Asiasta on valitettu hovioikeuteen, joka on päättänyt toimittaa pääkäsittelyn tulevan viikon keskiviikkona 30.11.2022.

Lähde: Poliisi

61 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Anonymoussi

Sutki-koksut esittivät ensin satojen miljoonien sosiaaliturvan leikkaamista suomalaisilta ja muutama tunti myöhemmin samat sutkit tarjovat muhkeaa toimeentulotukea laittomasti maassa oleville haittamatuille…

John Quiman

Uhritaulukon mukainen korjaus vallitseviin tukiin. Suomalaiset ovat intersektionaalisen feminismin uhritaulukon häntäpäässä, pohjalla, joten jotkin almut saavat riittää.

Kata

https://www.reddit.com/r/Suomi/comments/z4hgq7/kommentti_onko_sanna_marin_pihalla_vai_armoton/

Ja sitten vappusatasia..vaalit lähestyy ja lupaukset kiihtyy…. 😀

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Kata
Ilkka Forsten

Ohisalo kertoi että hänen mielestään 1500 euroa / kk riittää normaaliksi palkaksi työtätekeville.. Sitten seuraavana päivänä kun asiasta nousi pieni myrsky vesilasissa, selitti arvon ministeri että hän oli nukkunut edellis-yön huonosti, ja puhui vähän mitä sattuu… Miksi, siis MIKSI minusta tuntuu että hän on aina huonosti nukkunut jos sillä voi selittää vihreiden ulostuloja ylipäätään, ja samalla kysyn, kuinka monta päätöstä on jo tehty ” yliväsyneenä, ” koska jutut on olleet viimeiset neljä vuotta ihan huttua vailla mitään realismia. Sitten kysyn vielä senkin, miksi ohisalon kuukausipalkka ei ole 1500 euroa jos se on niin ruhtinaallinen summa ? Sama henkilö selittää ettei nyt saa laskea mitään hintoja, se olisi väärä signaali kansalle, koska ilmastohätätila vaatii vahvoja toimia ja tärkeintä on kuitenkin saada pesäero fossiilisiin polttoaineisiin. Onnea vaan ensi vaaleihin ohisalo, minäpä veikkaan että puolueesi kannatus ei ole juuri numeroin kirjattavissa, mutta ehkä saatte kasaan sen 1500 ääntä. Luvatkaa heille euro per kärsä,sehän riittää mainiosti.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
Kata

Luin tuon ja selityksen…voihan sanonko mitä.lapsi oli nyt syyllinen kun valvotti!Olisi sitten pysynyt kotona ja hoitanut pitempään mutta ei, piti palata kiusamaan kansalaisia koska muuten ilmasto kaatuu niskaan…
Kyllä noille riittäisi oikein hyvin 1500 kun kaikki muu pelaa ilmaiseksi ja lisukkeita taatusti riittää!
Että mie en kestä tuota vahakasvoa ollenkaan!

Ilkka Forsten

Niin minäkin yritän vältellä näkemästä tai kuulemasta kyseistä henkilöä, mutta on myöskin mielenkiintoista kerta toisensa jälkeen huomata, kuinka ilmastopsykoosi syvenee ja puheet muuttuvat kryptiseksi sekamelskaksi. Mikä tahansa asia, siis mikä tahansa, on ohisalon logiikalla heti korjattavissa kunhan otetaan globaali ilmastohätätila ensisijaiseksi huomion kohteeksi. Ilmaston pelastus-missiosta on tullut pakkomielle joka on tyrkytettävä lääkkeeksi joka paikkaan. Miten maailma tulikaan toimeen ennen vihreitä, miten maailma pyöri ihan onnellisesti ja elintaso kohosi eikä puolta afrikkaa haluttu eläteiksi. Tämä vimmainen ” tiedostaminen ” unohti aikapäiviä sitten kohtuuden, se unohti ettei aikaa voi kääntää takaisinpäin, ja vieläpä sekin unohdettiin kuinka ne ongelmat ratkaistaan. Vain ajatus siitä että on kiire tehdä jotain nousi tärkeäksi piittaamatta ongelmista, mitkä vihreästä siirtymästäkin väistämättä seuraa.

Puolue, tai siis lahko jätti kokonaan käsittelemättä ajatuksen ettei ole olemassa mitään nurkan takana odottavaa valmista, tai uutta ja puhdasta maailmaa. Sekin pitäisi rakentaa, mutta palikat mitä siihen tarjotaan on vielä kaivamatta maan uumenista. Samaan aikaan vaaditaan kieltoja kaivostoimintaan, joten pakko tässä on kysyä, koska omeletti on voitu tehdä rikkomatta munia ? Mikään ei saisi aiheuttaa mitään päästöjä, ja jos jotain kuitenkin tehdään niitä syntyy väistämättä. Siitä ei päästä yli eikä ympäri. He vastustivat henkeen ja vereen esimerkiksi siemenviljan geenimanipulaatiota, mutta nyt sitäkin suositellaan, koska ” tekniikka on niin kehittynyttä,” ja afrikassa on kova nälänhätä. Ydinvoimaa vastustettiin huutamalla kuorossa vaaroista mitä ” tsunami ” voi aiheuttaa, koskaan todentamatta montako tsunamia on suomen rannikoille iskenyt. Nyt kun ollaan huonossa hapessa eikä näkymät ole kovin vahvat muutenkaan, ollaankin käännetty takki ja halutaan ydinvoimaa… Mihin se tsunaminpelko katosi. Mihin katosi pelko geenimanipuloidun viljan terveysriskeistä.

Olemattomat ongelmat laitetaan ensin esteeksi kehitykselle, turhat pelot luodaan synnyttämään hysteriaa peruuttamattomasta katastrofista, ja kun ei enää pystytä selittämään kuinka asiat pitäisi hoitaa heidän tavallaan, muuttuu narratiivi ja samalla aiemmin kaikki vaarallinen on käyttökelpoista kunhan siitä saadaan valtiolle rahaa, mitä sitten jaetaan seuraavan oikean ongelman levittämiseen, eli haittamaahanmuuton kustannuksiin. Järkipuhe tai perusteet ei koskaan uppoa otolliseen maaperään, sinne uppoaa vain fobioilla leikkiminen jolla pyritään valtaan. Mikä tahansa järjetön möläytys kuitataan sanomalla että olin vähän väsynyt, tai en juuri silloin ollut vielä tietoinen kaikista osatekijöistä asiaan liittyen.. No jos ei olla kartalla, ei pitäisi vaatia päätöksiäkään. Eihän lentokonettakaan lennetä sillä ajatuksella etten tiedä vielä miten tämän saa ilmaan, mutta osaan kyllä luotettavasti laskeutua sillä sen ehtii oppia siinä nousun aikana. Hypätään siis yli siitä mistä aita on matalin, jätetään pohdinnat joihin liittyy realistiset kysymykset kokonaan pohtimatta, ja uskotaan vahvasti että meillä on asiat hallussa kunhan saamme valtaa.

Hurskastellen puhutaan lakien kunnioituksesta, ja ettei vihreät ole hyväksyneet mitään keinoja joissa valtion lait ohitetaan. Joka kerta kun keloapinat ovat äänessä, tehdään lainvastaisia asioita, ja puolueen taholta hymyillään valistaen kansaa että ” hyvien asioiden eteen on lupa vähän keppostellakin.” Ne ” hyvät asiat ” ovat heidän itsensä määrittelemiä, joten siinä ei ole perustetta millekään laittomuudelle. Puhutaan yhtenään vaaroista mitkä yhteiskunnan polarisaatiosta seuraa, ja samalla tehdään se polarisaatio todeksi pakottamalla kantaväestö suvaitsemaan jotain mikä ei tänne kuulu. Ennen vaaleja kannetaan syvää huolta vanhusten hoivasta, tai oikeammin sen puutteista, ja kun vaalit on käyty kerrotaan silmät kirkkaina että haluamme lisää rahaa afrikan avustamiseen, kyllähän suomalainen vanhus on jo etuoikeutettu kun syntyi suomeen ja on sitäpaitsi ihonväriltään valkoinen. Nimitetään toinen toistaan oudompia valiokuntia hakemaan ratkaisuja sille, miten turvata vanhenevasta kantaväestöstä seuraava hoitajapula, ja tarjotaan ratkaisuksi maahanmuuton kasvattamista lainkaan kertomatta että vanhenee ne tulijatkin, joten kukas ne hoitaa ?

Näin asiat menee koko ajan päin honkia kun tonttulakkia aletaan pitämään päässä ympäri vuoden.

ike

Kiinnitin huomiota aivan samaan. Esim. kiire tehdä heti kaikki on aivan samaa kuin taloushuijauksissa joissa myyjä sanoo että tämä tarjous on voimassa vain nyt joten osta heti, huomenna on jo myöhäistä. Silloin pitää heti pysähtyä ja katsoa mikähän on oikea tilanne. Lainmukaisuudesta taas tällä hallituksella ei ole varaa sanoa mitään. Suomessa todellakin tarvittaisiin perustuslakituomioistuin.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Galina Manttari
Kata

Kyllä!Perustuslakituomioistuin pitäisi olla kärkihanke!
Nuo samat naamat Eduskunnasta siis kritisoivat itseään Perustuslakivaliokunnassa…metkaa indeed!

ike

Täytyisikö tuosta tehdä kansalaisaloite. Tuskin se menisi läpi edes silloin (No ei ne kansalaisaloitteet yleensäkään mene läpi, kai ne on vaan jonkinlaisia höyrynpoistoventtiileitä 😊 ) Saatettaisiin kuitenkin saada selville ne jotka todella kannattavat demokratiaa. (Anteeksi tuo, hetken mielenhäiriö. Tuskin eduskunnassa demokratian kannattajia juurikaan löytyy) Siellä täytyy jopa valehtelua kutsua muunnelluksi totuudeksi, ajatelkaa miten naurettavalta se vaikuttaa. Jopa Brittien parlamentaarisissa elimissä käydään silloin tällöin aika kovaa keskustelua, meiltä se on jopa eduskunnan säännöissä kielletty. Ei saa edes valehtelua kutsua valehteluksi. Onko koko eduskunta ja hallitus jotenkin dementoitunut, vai olenko minä jo ajattelussani niin yhteiskunnan ulkopuolella että mitään ei ole tehtävissä. Jos olisin eduskunnassa aika paljon olisi kohdallani puheenvuoroja jotka sisältäisivät vain nimen ja sitten toteamuksen: Muunnettua totuutta. Saattaisinhan tosin myös rikkoa sääntöjä. Onneksi olen eläkkeellä, ja pysyn, ja kaikille harmiton.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Galina Manttari
Kata

Kansalaisaloitteet olisivat ok jos ne vaikuttaisi…ainoastaan tosiaan näkee onko kannatusta mutta joku torppaa heti ja eiku roskiin.

Tuo keskustelu jonka laitoin tuohon alemmas oli kyllä osoitus siitä ettemme ole olleet väärässä nykypäivän vouhotuksista.
Jotenkin se antoi hieman toivoa,,,ehkä joku muukin herää ja lopuksi hallituksen matamit rippeitä kerää.(Luen ne oletetutkin matameiksi).

Ilkka Forsten

Jos mietitään kuinka paljon kansalaisaloitteita on tehty tähän mennessä, ei muistu läpimenneistä mieleen mikään muu kuin ns ” homolaki.” Se olikin sitten niin juhlimisen arvoinen asia, että A. Stubb kävi oikein halaamassa Jani Toivolaa, ja julisti kuinka ihmisoikeudet on tärkeitä. Kysyn kuitenkin, eikä toivolan ihmisoikeudet olleet ennen sitä ihan kohdillaan, sillä hän istui kansanedustajana ja oli takuulla pelkän värityksensä takia saanut vakanssin. Tuolloin vielä eduskunnassa tyhjän panttina istunut Silvia Modig julisti heti lain läppimenon jälkeen, että olen melko tyytyväinen, mutta yhä on trans-seksuaalien oikeudet vailla hyväksyntää.. Koska uskallan jopa olettaa olevani oikeassa, olisi seuraava askel ollut pedareitten oikeuksien julistus.

Kun Jussi Halla-aho halusi puhua haittamaahanmuutosta, katosi käsite ihmisoikeudet ja ilmaisunvapaus saman tien. Muistan ikuisesti sen hetken kun stubb raivostui halla-aholle, ja julisti ettei halua kuulla enää sanaakaan koko aiheesta tässä salissa ( eduskunnassa, ) johon halla-aho vastasi, ” Herra pääministeri, jos tässä salissa ei saa puhua aiheesta, niin missä sitten saa? ”.. Nyt minä puolestani kysyn, miksi siitä nykyään saa puhua vain pelkkää hyvää ettei leimakirves heilu ? 🤔

-Beowolf-

Vihreyden tausta syntymätietoineen löytyy kirjasta Darwall: Vihreä tyrannia. Kiteyttäen: kysymys on kulttuurimarxilaisuudesta. USA:sta sodan jälkeen Saksaan palannut Frankfurtin koulukunta on voimatekijä. Ilmaston suhteen kyse ei ole hiilidioksidista, vaan varallisuuden uusjaosta. Sitä ajaa vihrevasemmistolainen Potsdamin instituutti.
Lisää kotisivultani: https://anttilehtniemi.nettisivu.org/2022/07/24/saksan-tuhoisa-energiapolitiikka-on-vihdoin-paljastunut/

Ilkka Forsten

Ilman postdamin instituuttiakin on moni alkanut käsittää ilmastohysterian tarkoituksen, ja lahkon ylipapitar Greta Thunbeg oli niin hetken valaistunut, että meni sen möläyttämään julkisuuteen, vaikka alkuun väittämä oli pelkästä huolestuneisuudesta ilmastoon liittyen. Ei ole suurikaan ongelma asettaa itselleen kysymystä vaikkapa näin. Miten ilmasto pelastuu sillä että afrikan väestö siirretään eurooppaan kuluttamaan hyödykkeitä kasvalla volyymillä ? Tai, Miten toteutuu valkoisten omistus oikeudet jos väestöpohjan rakenne on 99% mustaa DNA:ta ?

Kata

Asiaa jälleen kerran.
Tämä tekopyhyys virhulaisilla on niin läpinäkyvää pashaa ettei voi käsittää miten tuo porukka ja tuo köyhyyshutkija pystyvät ittensä kanssa elämään mutta eihän sitä tietty itse tiiä kun on vain yksi ajatus…ja yksi ilme.Hiuskaan ei liikahda päässään.
Ja kaikessa soi Claus…

Kata

https://www.instagram.com/tv/ClfBMw5DvMS/?utm_source=ig_web_copy_link

Tähän pyritäänkin…tonttulakit ja tottelevaisuus ja lasten elämien pilaaminen…ihan kauheaa vatun muotia!!!!Ei helevata ymmärrä tätä sairasta maailmaa…oksettavaa jälleen kerran ja suorastaan itkettää.

Jukka

Ohisalo onkin köyhyystutkija. Ei lopu materiaali hänen konsteillaan!

Ilkka Forsten

Muistuu mieleen Spede Pasasen vitsi, jossa Härski Hartikainen istui roskiksessa, ja julisti maksimoineensa köyhyyden. Tällöin ei ole muuta suuntaa kuin pyrkiä ylöspäin.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=BsuH03AJZrE

Erittäin hieno keskustelu..entiset vihreät haastattelussa.Jarkko Tontti,Jussi K.Niemelä.Tätä lisää keskuteluihin!Erinomaista!
Suoria sanoja myös kokkareista….
Toki Tontti yrittää EU:a puolustaa mutta keskustelu ilman mielenpahoitusta on erittäin mukavaa!

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Kata
Jukka

Kokkarit on kaksinaamainen puolue. Jo vuosia on nähty, mitä he ajattelevat haittanmaahanmuutosta. Toiminta on myös sen mukaista! Orpo sanoi sisäministerinä 2015, että on rasismia kyseenalaistaa tulijoiden motiivi. Se on se heidän oikea kanta, mutta kuitenkin pitää yrittää olla myös toista mieltä, silmänlumeena.

Kansallinen Kokomokutus ry

Kokoomus on aivan liian orponpotrea vokkiloordipuolue.

Ilkka Forsten

Varmaan muistat että Petterin vaimolla on lakitoimisto, joka alkoi heti 2015 käsittelemään ” maahanmuuttajien ” asioita.. Mukavaa tuloa valtiolta, eli arkisemmin valtion kuppaamista leikkien ihmisoikeuksien puolustajaa. Sitten kävi ilmi että vaimo käytti jopa orpon läppäriä, johon ei pitäisi olla mitään pääsyä ulkopuolisilta, ja kun käry kävi, kansalle riitti selitykseksi että läppäri oli jäänyt auki, ja vaimo oli kai joskus kuullut salasanan… Hyvin on valtion asiat hoidossa, jos kuka tahansa pääsee kuulopuheiden pohjalta näpelöimään päättäjien tiedostoja. Muistan vielä erittäin hyvin jatkoselityksenkin. Läppärillä ei ollut mitään tärkeää ja vaimo ei käyttänyt mitään salaisia sivuja ?? ( siis niitäkö mitä ei ollut olemmassakaan ? ) Rouva käväisi vain hakemassa tietoa lakiapua tarvitsevista pakolaisista, lähinnä alaikäisisitä yksin tulleista jotka ovat niitä haavoittuvampia. Tällainen henkilö meille on tulossa nyt seuraavaksi pääministeriksi, ja Marinista leivotaan valtionkirstun vartijaa, jolloin ollaan samassa hantissa kuin Kataisen hallituksen aikaan. Miljardi sinne, miljardi tänne, niistä saadaan kuitenkin muhkeat tuotot ihan lähivuosina. Niin on saatu, paitsi että ei ole saatu, ja asiakirjatkin jotka on lain mukaan oltava jokaisen luettavissa, piilotettiin vuosikymmeniksi arkistoon kertoen, ettei haluta paljastaa arkoja tietoja joissa ilmenee velallisten nimet.. Minä voin luetella ne ilman proopuskoitakin Espanja, Kreikka ja Italia. Tarkistetaan sitten yhdessä sadan vuoden kuluttua oliko oikeassa, ehkä JO silloin voimme valottaa taustoja mustalle väestölle, josta onkin ehtinyt tulla valtaväestöä kuin sattumalta. Okoon taas allahu akbar. 🙏🏿🧕🏿.

M. ulkut

Marakatit buuaavat, kun vääräuskoinen koskee jalkapalloon BEL-MAR MM-pelissä. Silti loisivat tässä vastustajan maassa sikäläisen kela-goldin piirissä.

T.P.

Pitäisi näköjään muuttaa Kanadaan, kun siellä jalkapallopelaajien rusketuksesta päätellen aurinko paistaa paaaljon paremmin kuin täällä ankeassa harmaassa lama-Suomessa.

ike

Ei enää. Samaan konkurssiin on muiden Woke-maiden kanssa menossa.

Ilkka Forsten

Kanadassa ei ole nykyään enää muuta hyvää kuin vaahterasiirappi ja Seagrams VO viski.

Löhveni

Uutinen saa.minut näkemään mustaa

Ja N EEKERI !

”Kansanedustaja” MATU käynnisti perusteettoman ilmiantokampanjan, jonka tarkoitus on häätää valiokunnan puheenjohtaja pois mm. somesta.

Kata

Voi itku juu takeenallu se oli informer tällä kertaa!Mikä #¤%&???=)###!

Jukka

Tämä kansanedustaja Matu voisi mennä takaisin Irakiin. Siellä on hyvät työmahollisuudet ilmiantajille!

Ilkka Forsten

Sina ota rayban pois silmä päälta, alka näkeman kaiki väri..

Ilkka Forsten

Uskon että kyllähän sitä suomalaisetkin.

otto suni

Kommenttini jo noin klo 09.10 meni sensuuriin eli siinä sinimusta liike! Tähän on hyvä lopettaa!

N EEKERI

Kirjoititko jonkun näistä kielletyistä sanoista: JUUUTALAINEN, SIANK USTA, YRPÄ tms.?

Ilkka Forsten

Älä lopeta. Kaikille tapahtuu samaa joskin välillä ihmettelen miksi ? Taannoin eräs nimimerkki kirjoitti ihan asiasta ja käytti kolme kertaa sanaa nee*****i, ilman mitään omaa sensuuria, mutta kun laitoin vastauksen hänen kirjoitukseensa, meni homma hattuhyllylle. Joku epäloogisuus siinä silloin on.

Yhtä huvittava piirre oli eräällä toisella alustalla, ( fb ) joka myöskin poimi ei suvaittavia sanoja ja laittoi bannit milloin miksikin ajaksi. Uutisessa toimittaja saattoi käyttää näitä ” kiellettyjä ” ilmauksia, ja kun kommentoi uutista samoilla sanoilla tuli kuukauden banaanit. ( Ne toistuvat kahden viikon tai kuukauden kiellot Fb:sä oli viimeinen niitti, etenkin kun bannit tuli lopulta ihan samoista sanoista mitä muutkin kommentoijat käyttivät.)

HS:n kommenttipalstalla en viitsi edes notkua. Kun toimittajat käyttävät sanamuotoja mistä ollaan närkästyvinään, eikä lukija edes kirjoita samoilla sanoilla omaa vastinettaan, sulkeutuu mahdollisuus kommentoida. Mitä järkeä on ylläpitää muka avointa foorumia mielipiteille, jos kaikki mitä kirjoitetaan on oltava pelkkää hypetystä, ihanaa, upeaa, aivan mahtavaa, olen samaa mieltä, kannatan ehdottomasti ajatustanne. Mitä tällainen joutava tuuleen huutaminen on edustavinaan ? Ilmaisun tai mielipiteen vapaus tuntuu nykyään olevan pelkkää vastuuta jostain mitä ei sanoisikaan. Toimittajat ovat näkevinään missä tahansa sanassa piilorasismia, äärioikeistolaisuutta tai toiseuttamista. Jos kirjoittaisi että pesin tänään valkopyykkiä, tulisi kielto, koska sanassa ” valkopyykki ” voi olla salaperäinen viittaus millä profiloidaan eri etnisyyksiä ja korostetaan valkonormatiivisuutta. Tämä on täysin sairasta vainoamista, jossa oletukset ja tulkinnat määrittää tekstin sisällön.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
anonymousse

Yhdeksi moderaattoriksi on varmaankin onnistunut ujuttautumaam niitä vihervasemmiston ituhippi-matupatja-trolleja.

Kata

https://www.instagram.com/p/ClHEuMwLOX6/?utm_source=ig_web_copy_link

Niin kauan kuin tällaista tupernaakkelia riittää tällainen käytös jatkuu…niin kerta kaikkiaan kuvottavaa.Ja niin moni on ihan lääpällään kuten olemme nähneet myös meidän keskustelujemme kontrolloijissa.
Hyviä kommentteja mutta tämä sama ongelma on siis kaikkialla…pukusuolihulluilijat on johdon päissä ja ”säätelevät” alamaisiaan….
Mutta set(n)suuri pelaa aikansa! 🙁

John Quiman

Sain kerran Fb:ltä bannia muutaman päivän, kun eräässä keskustelussa kehtasin väittää, että on vain kaksi sukupuolta. Vähän yllätti, mutta olen kuitenkin vielä hengissä.

ike

Siitä näkee miten kauas terveestä järjestä on ajauduttu.

Kata

Se se onkin mietitty agenda.Kunhan tervejärkisetkin saadaan vielä uskomaan mitä pytyt suoltaa niin sitten aukeaa auvoinen maailma jossa ei ole pukusuolia,ei lapsia vaan kaikki ovat ”käytössä” ihan vapaasti vaan….ei rahaa ei omaisuutta vaan ihanaa vapautta….raataa pelloilla lalalaaaaaa….
Ja mites se hippiliike aikoinaan loppuikaan…

ike

Pa.kain.n on ahneen loppu, ja en tiedä ketään ahneempia kuin punavihreät.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Olisi pitänyt käyttää sanamuotoa, ” on olemassa vain kasi ( 8 ) sukupuolta,” niin armo löytyisi ja olisit saanut korkeintaan huomautuksen oikeasta luvusta ” kasitoista ( 12 ) joka oli silloin vielä väittämän suurin luku. Nythän se jossain 365 luokkassa, eli jokaiselle vuodenpäivälle on oma sukupuoli-indentiteetti.

Ilkka Forsten

Naurettavin Fb banni oli itselläni se joka tuli sanasta ” aatu.” Artikkelissa puhuttiin, kuinkas muuten, kaustista itäisessä Puolassa ja teksti sisälti useaan otteeseen suoran Adolf H viittauksen. Kun kirjoitin hupimielellä ettei saa sanoa suoraan kyseistä nimeä, se on oltava muodossa ” aatu ” koska muuten toiseutetaan vieras etnisyys, napsahti bannit. Perusteena oli että käytin ” ylistävää ” nimitystä henkilöstä, joka syyllistyi ihmiskunnan suurimpaan hirmutekoon. Ensinnäkin voisi sanoa ettei se ollut ihmiskunnan suurin, mutta väliäkö sillä. ” Sukkeperin Markilla ” oli silloin todennäköisesti meneillään joku shalom – hetki, koska ajatus ei kulkenut kuin kuution klönteissä.

ike

😂

Kata
Matti

Vajakki-suvakit haluavat tätä kemu-schaissea tänne meidän Suomeenkin ja myrkyttää tämän isänmaan. Tätä ei pysty ymmärtämään. Vajakkisuvakkiakat nähtävästi ajattelevat vain alapäällään, ikävä kyllä.

Alibi

Kuulemma ihan putipuhdas suomalainen nisti kyseessä. Harvinaista tänä päivänä..

O tempora, o mores

Oulu ei taida enää olla Pohjolan valkea kaupunki väritykseltään.

ONNEA OULU !!

”Ilmastonmuutos” ja kulttuurinvaihdos, jossa lumivalkea väri muuttuu basanruskeaksi, valitettavasti.

Ja N EEKERI !

Ans ku mä arvaan..

Eka Kettunen

Omituisen paljon Oulussa tapahtuu nuoriin naisiin kohdistuvia rikoksia joista poliisi ei halua tiedottaa mitään.

Kata

Kulttuuripääkaupunki 2026….aika palio satsattu rahaakin mutta vaikenemista riittää mainitsemallasi saralta.
Miksiköhän….

Aivan sairas pedariuskonto/kulttuuri

Eikös nämä sikäläiset vajakki-matupatjat kuskanneet näitä marakatti-toyboy:jejaan päiväkoteihinsa tutustumaan ”hieman” nuorempaan lihaan, jotka sopivat marakattien 100 neitsyen paratiisiunelmaan (=pikkutyttöjä). Ihan sairasta! Onko siellä laitettu näitä akkoja vastuuseen ja tilinteolle..!??

Kata

Kyllä näin kävi,ihan uskomatonta!Miksi hitossa päiväkoteihin???
”Pää.olkapää,peppu,varpaat..” laulatti heitä innokas mummeli….kiesus sentään!

En usko että on ketään laitettu vastuuseen.

Raksila

Oululaismies herättää jo tiettyjä mielikuvia

Ja vajakkisuvakeilla herahtaa jo pöksyihin..

95% todennäköisyydellä MUTIAISIA

Ilmari

Ei kuitenkaan yhtä pahoja kuin espoolaismies. Espoolaismiehet ovat levittäytyneet jo koko Etelä-Suomeen.

ike

Olen huomannut noista Espoolaismiehistä merkkejä jo täällä keskisuomessa, eli Oulun ja Raahen seudulla, kun olen juuttunut tänne kesäpaikalle.(Tätä keskieskisuomen huumoria, kun Oulusta on matkaa Nuorgamiin vielä n.715 km. Helsingistä Ouluun n. 607 km Googlen mukaan) Ei kai kovin paljon mene metsään. Helsingistä katsottuna olemme jo pohjois-suomea No en ole mikään sanomaan kun vakituisesti (melkein, siis virallisesti) asun Kotkassa, kuitenkaan en niin kaukana Helsingistä. Aika suhteellista kaikki on vaan, no matematiikka on aika yksiselitteistä, ainakin toistaiseksi. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä epävarmemmaksi tulen näistä totuuksista. Jopa matematiikka voi olla sidottua vain yhteen ulottuvuuteen, miten muualla, samoin kuin vain se että elämää ei voi olla muulla kuin hiilipohjaisella tavalla. Olenko sekoittanut teitä jo tarpeeksi 😊 . Sitä tuo vapaa assosiaatio voi tuottaa. No meidän halitus ei paljoa siitä ymmärrä. Sen ainoa tavoite on tuottaa voittoa samaan ”yhtiöön” kuuluville, eli eduskunnalle ja hallitukselle, muusta viis.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Tiedätkö että Tiibetin munkit ovat suurin riesa ilmaston kannalta. Heillä on tapana kritisoida Kiinan toimia tekemällä polttoitsemurhan, siitä jää aina varsin tuntuva ja konkreettinen ” hiilijalanjälki.” Sitä hangataan tuntitolkulla pois asfaltista. 🔥🦵🏿🦶🏿🚒

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=p5bpzrPEC3M

Tuosta kintsulan touhusta jää muutenkin ihan halavatunmoinen hiilijalanjälki kun ihmiset lukitaan asuntoihinsa yhä ja sitten käy noin…Järkyttävää ja tuota se Clasu Swabbi kehui hienoksi demokratiaksi….
Yhä ollaan koronaarihommissa koska kontrolli pitää pitää pystyssä.

Mitäpä tuumii meän peeämmi ja ohjus?Suomen vika???

Rike

Joo, oululaismies, asiahan on selvä, on jo opittu poliisitiedostusten suhteen uuslukutaito. No näin se rasismi senkun vähenee, hehehehhehe. Vaikka olisinkin tässä tapauksessa väärässä, niinkun suvakkiakat toivoo, niin 99.9 prosentissa oikeassa.

Ilkka Forsten

Edistystä on kuitenkin havaittavissa tiedotuksen suhteen. Ennen oli aina kyseessä ala-ikäinen yksin suomeen tullut orpolapsi, mutta nyt se on kasvanut jo mieheksi, jolla on tosin se ala-ikäisen ajatusmaailma riesanaan.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa