Kotimaa

Oulun Convoy 2022 kohti Helsinkiä

Convoy Finland 2022

Runsaasti osallistujia ja saattajia kokoontui Tupoksella

Suomen Convoy 2022 vastustaa koronarajoituksia sekä vaatii polttoaineiden verotuksen laskua ja hallituksen eroa. Helsingissä 4.2.2022 kello 18 olevaan ajoneuvomielenilmaukseen osallistuu ajoneuvoja ympäri Suomen ja myös Ruotsista.

Pohjoisesta tuleva Convoy 2022 kokoontui Tupoksella, Oulun eteläpuolella, perjantaiaamuna kello 7.00 alkaen. Paikalla oli myös valtamedian toimittajia uutisoimassa kolonnan lähdöstä.

Kello 9.00 Lapista ja Oulun seudulta tulleet autokunnat lähtivät kohti Helsinkiä. Toistakymmentä Convoy-kylteillä ja Suomen lipuilla koristeltua autoa suuntasi yhdessä kohti etelää. Convoyn osallistujia on mukana useita kymmeniä ja joukko ihmisiä oli tullut saattamaan lähtijät matkaan kipakasta pakkasesta huolimatta.

Illalla 4.2.2022 kello 18 Oulussa järjestetään oma Convoy 2022-mielenilmaus kaupungin keskustassa.

Lähde: Yle, Moniammatillinen koronakriisin ratkaisuryhmä, Telegram

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lare

Eihän ne keltaliivitkään saaneet Ranskassa Macronia ulos, eikä mitään muutakaan muutosta aikaan, vaikka kuukausi kaupalla mellakoivat. Kuinka kauan nämä convoyt aikoo jaksaa kapinoida?

Kata

No makaahan elopapanatkin maassa viikkoja kesäisin(talvella liian kylmää pikkuisille höpönassuille) mutta ilmasto se vaan on ja pysyy! 😀

ike

Taidat olla vanhempi kuin minä 70+. Aika huonosti menee jos ei edes yritetä. Macronin suhteen keinot olivat ehkä riittämättömät. On oikeitakin keinoja.

kauko kiito

Helsinki on paikka ihanin, siellä on nykyään Afrikka sekä Arabiakin

Puolueeton

Mihin Oulusta on lumet kadonneet? Eipä tie muutenkaa tunnu suomalaiselta tieltä, kuorma-autotkin oudon näköisiä, kaiken lisäksi valoisaa.

Ilmari

Eihän tuo kuva Suomesta olekaan.

Tomppa

Parempi päivä olisi ollut esimerkiksi ensi viikon maanantai tai tiistai. Nyt vaikutus jää vähäiseksi, koska eduskunnassa ei ole perjantaisin juuri ketään paikalla.

Kata

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=FFzsAxeXvQI

On sillä merkitystä!Nyt jo politiikotkin(Kanadassa ainakin alkaa olla jo tätä…) on sitä mieltä että..”What’s necessary is your freedom” —Näin on.

ike

Minulla ei ehkä aina riitä kärsivällisyys noiden videoiden löytämiseen, vaikka olen syntyjäni hidas hämäläinen. Kiitos sinulle aina mielenkiintoisista linkeistä.

Kata

Ole hyvä vaan!Kiva jos joku katsoo niitä kun mulla on semmoinen mania hakea tietoa muualtakin kuin Suomesta. 🙂

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa