Kotimaa Rikos Uutiset

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi seitsemän maahanmuuttajaa vankeuteen kehitysvammaisen raiskaamisesta

Raiskaukset ajoittuvat vuosiin 2018 – 2020. Uhri on kehitysvammaisuutensa vuoksi lapsen tasolla. Ulkomaalaisten miesten teot olivat tulleet ilmi perhepiirissä, kun uhri oli alkanut psyykkisesti oireilla.

Mohammed Ali Mohammed Mohammed (1995) tuomittiin kahden vuoden vankeusrangaistukseen ja korvaamaan uhrille 2500 euroa korkoineen. Mohammed on tuomittu aiemmin Pirkanmaan käräjäoikeudessa 2017 törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Valtion varoista maksetaan Mohammedin puolustajalle yhteensä 2762,20 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Samir Jasin Kadir (1985) tuomittiin kahden vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen ja 3000 euron korvauksiin. Kadir on syyllistynyt tekoon ehdollisen vankeusrangaistuksen koeajalla, johon hänet on määrätty 12.10.2017. Kuuden kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus on tuomittu laittomasta uhkauksesta eli henkilöön kohdistuneesta rikoksesta. Valtion varoista maksetaan Kadirin puolustajalle yhteensä 3698,92 euroa, mikä jää valtion vahingoksi.

Sami Al-Mosawi (1966) tuomittiin kahden vuoden vankeusrangaistukseen ja 2500 euron korvauksiin. Al-Mosawi on tuomittu Pirkanmaan käräjäoikeudessa 6.2.2015 kahdesta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Syyksiluettujen rikosten tekoajat ovat olleet 20.9.2012 ja 6.3.2014. Valtion varoista maksetaan Al-Mosawin puolustajalle yhteensä 2808,60 euroa, mistä määrästä Al-Mosawi velvoitetaan korvaamaan takaisin valtiolle 561,72 euroa.

Lamin Njie (1969) tuomittiin vuoden ja kymmenen kuukauden vankeuteen sekä 2500 euron korvauksiin. Valtion varoista maksetaan Lamin Njien puolustajalle yhteensä 2693,90 euroa, mistä Njie velvoitetaan korvaamaan takaisin valtiolle 538,78 euroa.

Alaa Abdulridha Kamil Al-Saadi (1993) tuomittiin kahden vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen sekä 3000 euron korvauksiin. Valtion varoista maksetaan Al-Saadin puolustajalle yhteensä 5090,20 euroa, mistä Al-Saadi velvoitetaan suorittamaan takaisin valtiolle 2517,20 euroa. Al-Saadi raiskasi uhrin kolme kertaa.

Hussein Jasim Mohamed Al-Naseri (1993) tuomittiin yhden vuoden ja kymmenen kuukauden vankeuteen sekä 2500 euron korvauksiin. Valtion varoista maksetaan Al-Naserin puolustajalle yhteensä 2873,70 euroa, mistä Al-Naseri velvoitetaan korvaamaan takaisin valtiolle 2089,40 euroa. Al-Naseri on tuomittu Pirkanmaan käräjäoikeudessa 6.9.2019 pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Syyksiluetun rikoksen tekoaika on ollut 29.7.2018.

Mustapha Kallal (1978) tuomittiin kymmenen kuukauden vankeusrangaistukseen sekä 2500 euron korvauksiin. Rangaistusta alentavana on otettu huomioon Turun hovioikeuden ratkaisu 155630, 23.12.2021. Aiemmin Kallal on tuomittu raiskauksesta 2 vuoden ja 2 kuukauden vankeusrangaistukseen Pirkanmaan käräjäoikeudessa 27.10.2020.

Lähde: Pirkanmaan käräjäoikeus

Asiasta uutisoi ensin Partisaani

21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Eetu

Tuo on vasta käräjäoikeuden tuomio. Kunhan valituskierre on käyty loppuun, ovat laskut ihan toisilla sadoilla. Ovelat asianajajat rakentavat nuo jutut niin, että saavat kaikilla tavoin pitkitettyä juttua ja siten yksillä töillä laskutettua sitäkin enemmän. Eli kunhan tuon pelkän oikeusprosessin loppulaskut tulevat maksettavaksi, ollaan sadoissa, ei kymmenissä tuhansissa.

On myös syytä muistaa, että jos pääsevät vastaamaan valitusaikana vapaalta jalalta, kaikki sossutuet juoksevat täysimääräisinä.

Itse asiassa on oikein suomalaisille kaikki tuollainen. On karman lakia vastaan antaa hölmöjen pitää omat rahansa ja toimivan, turvallisen, luottamukseen perustuvan yhteiskunnan. 

Ergo: Finis Finlandiae!

Allahu akbar.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Eetu
PEKKA RÄSÄNEN

Olaus Petrin (1493- 1552) tuomarinohjeet:
”Mikä ei ole oikeus ja kohtuus, se ei voi olla lakikaan.”
Milloin tämä raiskauksia tekevien elukoiden hellittely loppuu?
P..kaläjät monttuun.

Ilkka Forsten

Suomessa on ollut tapana myöskin noudattaa linjausta, jossa lakia tehtäessä otetaan huomioon se vastaako tuleva laki yleistä oikeustajua. No onko ne vastanneet enää pitkään aikaan ? Jussus Ali Jussuf Jussuf ja Mohamad Ali Mohamad Mohamad on saaneet jatkaa mitä tahansa pers***lyä vuosikaupalla eikä karkotukset onnistu mitenkään vaikka siihen on olemassa laki.

Timi T

Pirkanmaan käräjäoikeus. Avoin kysymys: Miksi näitä törkeään rikokseen syylistyneitä ei karkoitettu maasta ?

Jukka

Olemattomia tuomioita Pirkanmaan käräjäoikeus on antanut el…koille. Parin vuoden tuomioita, ja korvauksia uhrille. Kuka uskoo, että ukot itse maksavat korvaukset. Minä en usko! Veronmaksajille jää lasku! Laskin nopeasti, että valtio korvaa pelkästään rikastuttajien oikeuskuluja yht. noin 22 400 euroa. Kyllä tulee hintaa.
Ainoa oikea tuomio olisi karkotus ikiajoiksi. Tietenkin Suomi on palkinnut jonninjoutavatjoutilaat kansalaisuudellakin. Niitähän ei täältä mihinkään saada, kun eivät taho lähteä!

Timi T

Missä ovat ne karkotukset, joita luvattiin jos ns. ”pakolaiset” syyllistyvät rikoksiin ?
Eikö Suomalaisen nuoren ihmisen elämän tuhoaminen riitä syyksi karkottamiseen maasta ?
Toivon totisesti kolmatta maailmansotaa, jossa historiaa mukaellen muslimit ajetaan pois euroopasta kuten aikaisemminkin.

Ilkka Forsten

Ovat neroja keksimään lapselle nimiä. Mohammed ali Mohammed Mohammed.. Tästä varmaan pitää Mat mat mat matti van van vanhanen, jo joka änk änk änk änkyttää sujuvasti.

Vanhanen kaupassa, haluan ostaa pih pih pih, myyjä, haluatte siis ostaa veturin eikö niin, ei vaan vaan vaan pih pih pihvejä kuu kuu kuusi kap kap kappaletta, per per perheelle.

juha II

Iltapaskoissa lukee kuinka ”venäläiset sotilaat raiskaavat vauvoja ja vanhuksia”!

Sitten Putin pahis sanoo: Harasoo!!!

Onneksi iltap….t viiµeinkin kiinnittävät huomiota erittäin vastenmieliseen rikoksiin mainiten rikokseen syyllistyneiden kansalaisuudet.

Kata

Jännää jos Suomessakin olis nimenä Kaaleppi Allu Kaaleppi Kaaleppi…
On se niin ihqua.

Ilkka Forsten

Mitkä ovat kolme taivutusmuotoa sanasta Impi ?
Impi, impimpi ja impinpimpi. Tiedätkö mistä juontaa juurensa sanonta ainoastaan ? Siitä että Asta on astunut kannattoman nastaan.

Kata

😀
Jännä etunimi naisella ja Sulo Armas miehellä…

Mä vaan

Paljonhan noita on ollut oikeasti. Puhelimet käyneet heti kuumana kun ovat tuon löytäneet.. Ei nyt pitäs pahinta ajatella

Timi T

n..keristä et voi ajatella mitään niin pahaa, etteikö se olisi vieläkin pahempaa …

Kokenut mies

Tuomituista Kallal on tuomittu aikaisemmin seksuaalirikoksesta, joka löytyy tältä foorumilta. Vapaan vastaamassa teosta ja jatkaa harrastuksiaan. Tuskin miestä saadaan pois täältä tämänkään jälkeen, kun on ”juuret Suomen yhteiskunnassa”.

Lieväasteinen

”Munajuuret Suomen yhteiskunnassa” on niillä. Sitä ilmeisesti tarkoitit.

Jukka

Kallallilta killuttimet suvakkipuolueiden puoluetoimiston lasivitriiniin, josta voivat vuoroviikoin ihailla mokkaa!

Jukka

Kallal killuttomana juoksis edelleen naisten perässä, mutta ei enää tietäisi, MIKSI!

murre riepunen

Näille kyttyröille pitää tehdä oma vankila, joka vastaa heidän kotimaan vankiloiden tasoa. Useamman sadan murjaanin uusi vankila tulee oitis täyteen, kas, siellä tapailevat tuttuja, kertovat katalasta kokemuksista, kiroavat länsimaisen hapatuksen alimpaan helvetin tulella vuorattuun mustaan aukkoon jne.

Pojat on poikii

Tässähän on kyseessä grooming. Kuten Oulussa jne. Tätä p..kaläjät tekevät. Muun p..seilyn ja v..tuilun ohella. Suvakkien kultamunat.

Kansallismielinen

Kannattaa äänestää noita suvakkeja niin saadaan lisää monikulttuurisuutta.

Jukka

Monikulttuurisuus lisääntyy kovin ikävän vauhdikkaasti. Yli 70:een vuoteen Uusimaa menettää asukkaitaan muualle Suomeen. Ulkomailta lappaa porukkaa sitä vastoin koko ajan enemmän ja enemmän. Ja mikä pahinta suurin tulijamäärä änkee EU:n ulkopuolelta. Niillä on varaa asua pääkaupunkiseudulla. Miksiköhän? Ne ovat niin kovapalkkaisia ja ahkeria ahertajia.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa