Kotimaa Politiikka Rikos

Poliisi epäilee: demari jälleen muiden taskuilla, kansanedustajan miestä epäillään törkeästä kavalluksesta

Kymenlaakson käräjäoikeus, Kouvolan Oikeus- ja poliisitalo. Kuva: Google maps streetview.

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii tapausta, jossa Kouvolan Temu ry:n kassan epäillään tyhjentyneen kokonaan. Kyseessä on teollisuusliiton ammattiosasto.

Yhdistyksen puheenjohtaja on Tuomas Weckströmiä, joka on SDP:n kansanedustaja Paula Werningin puoliso. Häntä myös epäillään törkeästä kavalluksesta tässä tapauksessa. Kadonneet rahasummat ovat euromäärältään ”huomattavia.”

Pariskunnan taloustilanteesta kertonee jotain se, että Werningin noustessa eduskuntaan vuonna 2019 oli hänellä koko eduskunnasta toiseksi eniten ulosottomerkintöjä.

Lähde: Iltalehti

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Sinun rahat ovat minunkin rahoja ja minunkin rahat ovat minun rahoja.

Ilkka Manttari

Mihinkäs se Demari tavoistaan pääsee. Perässä tulevat ammattiliitot, monasti Demarivetoisia. Joskus luulin että siellä jotenkin ymmärrettäisiin kansantalouden päälle kun niin paljon järjestävät kaikkia ”koulutuksia”, toki yhteiskunnan rahoilla. Niin sitä tässä vanhetessa luulot karisee. Tämä viimeisin lakkovyyhti on osoitus siitä. Ei enää mitään sympatioita. Jos joku luulee että ne varmaan ymmärtävät paremmin, kehotan ajattelemaan uudestaan. Eikä tuo tyntekijäkarjakaan nyt kovin suuria pisteitä nykytilanteesta saa.

John Quiman

Ovat hyviä tuhlaamaan toisten rahoja, mutta eivät osaa tehdä mitään, mikä toimisi ja olisi hyödyksi.