Kotimaa Rikos

Poliisi on aloittanut esitutkinnan Kuusamon suurpetokeskukseen liittyen

Karhu Kuusamossa (2016). Kuva: Flickr.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt poliisille tutkintapyynnön liittyen eläintenpitoon Kuusamon suurpetokeskuksessa.

Poliisi on aloittanut asiasta esitutkinnan. Koska tutkinta on vielä alkuvaiheessa, poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

 

Poliisi

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Kuvan karhusta voisi tehdä siveyspoliisin Ouluun. Repeää se murjaanienkin nahka!!!

Irma

Onko suurpetokeskuksen ns. grand old man Sulo Karjalainen arvostellut kenties hallitusta/punavihreää katastrofi-politiikkaa kun keskus joutuu tuollaisen ryhtymisen kohteeksi?. Voi tietysti olla perääkin noissa esitetyissä syytöksissä, aika näyttää.

otto suni

Ehkä todellinen ongelma onkin se, että Sulo Karjalainen ei ole vaatinut huulipuikkohallitukselta rahaa suurpetokeksuksen pyörittämiseen? Eräs arvaamattoman merkitävä tekijä on ilmeisesti se, että karhu koetaan olevan Venäjän symboli, joten valmistautukaa karhun peijaisiin! Poliisi pääsee oikein karhun kaatajaksi vaikka poliisin erityisturvaosasto osasto ”Karhu” nyt joutuu ehkä käyttämään tehokkaimpia aseitaan peijaisten järjestämiseksi! Paikallinen Avi ja yleensä eläinlääkärit ovat naisistuneet niin, että ei ymmärretä luonnosta mitään, luonnossa harvoin karhut elävät näin vanhoiksi kuin Karjalaisen karhut.