Alakulttuuri Muu maailma Rikos

Poliisi pidätti ”transnaisen” iäkkäiden vanhempiensa teloitusmurhasta

Collin Troy Bailey eli "Mia". Kuva: Washingtonin poliisi.

”Transnainen” johti keskiviikkona poliisin tuntikausia kestäneeseen takaa-ajoon sen jälkeen, kun hän viranomaisten mukaan ampumalla murhasi kaksi iäkästä vanhempaansa teloitustyyliin, koska he olivat kieltäytyneet hyväksymästä hänen ”siirtymäänsä naiseksi”.

Oikeusasiakirjoista käy nyt ilmi, että sekaisin oleva epäilty tunnusti ylpeänä murhat ja väittää voivansa ”tehdä sen uudelleen”.

Tapaus alkoi tiistai-iltana sen jälkeen, kun poliisin mukaan 28-vuotias Collin Troy Bailey, joka kutsuu itseään ”Mia” -nimellä ja oli hiljattain alkanut käyttää peruukkia. Hän tunkeutui vanhempiensa kotiin Washingtonissa, Utahin osavaltiossa, joka on pieni kaupunki lähellä Arizonan rajaa. Baileyn väitetään ampuneen omaa äitiään ja isäänsä useita kertoja, muun muassa kerran kumpaakin päähän ”varmistaakseen, että he ovat kuolleet”.

Bailey alkoi laillisesti muuttua naiseksi vuonna 2023, mikä on saattanut aiheuttaa ”kitkaa”. Oikeuden asiakirjojen mukaan tapettuaan vanhempansa Bailey yritti sitten ampua veljensä ja kälynsä ja ampui useita kertoja huoneen oveen, josta pariskunta pakeni. Molemmat selvisivät hyökkäyksestä, ja Bailey pakeni paikalta keltaisella Kia Soulillaan.

”Mia kuvaili, että hän palasi isänsä luo, joka makasi maassa, ja ampui häntä vielä kerran päähän varmistaakseen, että hän oli kuollut”, luki pidätysmääräyksessä. ”Samalla Mia käveli takaisin äitinsä luo ja ampui häntä päähän varmistaakseen, että hän oli kuollut.”

Paikalle saapuneet ensiapuhenkilöstö löysi nopeasti Baileyn iäkkäät vanhemmat, 70-vuotias Joseph Bailey ja 69-vuotias Gail Bailey, kuolleina kotinsa olohuoneesta. Sen jälkeen poliisi kehotti asukkaita olemaan varuillaan ”aseistetun ja vaarallisen” transseksuaalin varalta, joka pystyi muuttamaan ulkonäköään naisten peruukilla.

Varhain keskiviikkoaamuna lainvalvontaviranomaiset havaitsivat Baileyn lähellä rikospaikkaa, mutta hän lähti karkuun, mikä käynnisti tuntikausia kestäneet etsinnät. Baileyn kerrottiin sitten ottaneen esiin käsiaseen ja pitäneen sitä päätään vasten houkutellessaan poliiseja rotkoon.

”Mia kuvailee hyppivänsä aitojen tai muurien yli, piileskelevänsä pensaissa, nukkuvansa puistojen vessoissa ja yrittävänsä muulla tavoin paeta lainvalvontaviranomaisia. Mia kehuskeli kyvyllään välttää lainvalvontaviranomaisten pyrkimyksiä paikantaa hänet, mukaan lukien poliisien väistely, helikoptereilta ja lennokeilta piiloutuminen”, poliisi kertoo.

Tuntia myöhemmin SWAT-joukot saivat Baileyn napattua alueella, joka sijaitsi noin 15 kilometrin päässä rikospaikalta St. Georgen kaupungissa. Hänet otettiin lopulta kiinni, ja hänellä oli saman kaliiperin käsiase kuin hylsyt, jotka löydettiin hänen kuolleiden vanhempiensa läheltä.

Transu Collin Troy Baileyn eli ”Mian” pidätys seuraavalla videolla:

Kuulusteluissa Baileyn sanottiin tunnustaneen murhat ja kuvailleen ”vihaa” omaa perhettään – erityisesti veljeään – kohtaan, mikä oli mahdollinen motiivi hyökkäyksen takana.

”Tekisin sen uudelleen. Vihaan heitä”, Bailey sanoi kuulusteluissa. Lisäksi valaehtoisessa todistuksessa väitettiin, että hän ”ei tuntenut katumusta tekojensa vuoksi ja että hän ei muuttaisi tekojaan”.

Pidätysilmoituksessa todetaan, että Baileylla oli ”kireät suhteet” moniin sukulaisiinsa, mukaan lukien joihinkin, jotka kertoivat poliisille ”pelkäävänsä” transsukupuolista tämän vuonna 2023 alkaneen siirtymävaiheen keskellä. Tämän seurauksena he joutuivat etsimään suojaa takaa-ajon aikana peläten kostotoimia.

Raa’an rikossarjan vuoksi transsukupuolinen Bailey vangittiin ilman takuita. Häntä syytetään nyt kahdesta ensimmäisen asteen törkeästä murhasta ja murhanyrityksestä, yhdestä törkeästä murtovarkaudesta ja seitsemästä muusta ampuma-aserikoksesta.

Washington Cityn poliisilaitoksen tiedottaja sanoi, että Baileytä kohdellaan ”oikeudenmukaisesti” pidätettynä, mikä viittaa mahdollisesti epäillyn väitettyyn sukupuoli-identiteettiin. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, lähetetäänkö Bailey vankilassa ollessaan miesten vai naisten laitokseen.

Joseph ja Gail Baileyn karmea murha heijastelee läheisesti muita korkean profiilin hyökkäyksiä, joita trans-ihmiset ovat tehneet. Toukokuussa transu LGBTQ+-aktivisti ja -taiteilija, 26-vuotias Jared Ravizza, pidätettiin siitä, että hän oli viiltänyt useita nuoria tyttöjä elokuvateatterissa Massachusettsissa.

Poliisi väittää, että Ravizza – varakas jetset-piiriläinen, jolla on yhteyksiä urheiluteollisuuteen – syyllistyi useisiin rikoksiin, muun muassa murhaan, ennen kuin hänet lopulta metsästettiin ja vangittiin auto-onnettomuuden jälkeen.

Joulukuussa newyorkilainen trans-”Instagram-malli” pidätettiin oman isänsä raa’asta veitsimurhasta. Poliisin mukaan hyökkäyksen teki 22-vuotias ”Nikki” Secondino, joka oli kuvattu hymyilevänä oikeudenistunnoissa.

Viranomaisten mukaan Secondino tappoi isänsä veitsellä ja puukotti siskoaan kannettavaa tietokonetta koskevan riidan vuoksi.

Maaliskuussa 2023 transsukupuolinen henkilö järkytti kansakuntaa, kun hän aloitti kuvottavan joukkoammuskelun valkoisten kristittyjen koulussa, jossa hän kävi aikoinaan nuorena.

Poliisin kehokameran kuvamateriaali tapauksesta näytti, kuinka poliisi metsästää ja neutralisoi 28-vuotiaan Audrey ”Aiden” Halen sen jälkeen, kun hän oli ampunut ja tappanut tahallaan kuusi ihmistä, mukaan lukien kolme 9-vuotiasta lasta, nykyään surullisen kuuluisassa Covenant-koulussa Nashvillessä, Tennesseessä.

Vuotaneet sivut Halen manifestista paljastivat lopulta, että kouluampuja vihasi syvästi valkoisia lapsia ja että hän oli toteuttanut rasistisesti motivoidun verilöylyn kostaakseen niille, jotka hänen mielestään olivat ”valkoisten etuoikeutettuja”. Tästä huolimatta viranomaiset ovat ”suojelleet” Halea ja estäneet manifestin julkistamisen kokonaisuudessaan. Uusia yksityiskohtia Halen saagasta vuotaa kuitenkin edelleen julkisuuteen sellaisten toimittajien ja poliisin ilmiantajien työn ansiosta, joilla on pääsy asiakirjoihin.

Lähde: Justice Report

Lue lisää aiheesta:

Yhdysvallat: Transvestiitti Nashvillen kouluammuskelun tekijänä

Koulusurmaaja-transvestiitti halusi ”tappaa pieniä valkoisia poikia” – manifesti vuotanut julkisuuteen

Trans Radical Activist Network -järjestön mielenosoittajat poseeranneet rynnäkkökivääreiden kanssa Twitterissä – väkivaltaa lietsovia uhkausviestejä ennen Nashvillen kouluammuskelua

Transsukupuoliseksi identifioitunut mies, joka uhkasi tappaa ja raiskata lapsia joutui syytteeseen – suunnitteli kopiomurhaa Nashvillen kouluammuskelusta

 

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Moikka, en tule koskaan enää käymään tälläkään sivustolla, koska täysin asiallisia viestejä ei julkaista. hei hei

John Quiman

Menee jonkin sanan vuoksi odotushuoneeseen. Tapaa ilmestyä muutaman tunnin tai päivän parin jälkeen. Ei se kyllä innosta keskusteluun, jos tulee pitkiä viiveitä, jonka vuoksi niitä tuskin moni koskaan näkee.

Marko Kristian

Ja toikin tyyppi tulee toivuttuaan joskus mielenhäriöstään katumaan tekoaan todella paljon.
Mutta syyllisiä on ne LBGQTUI++++++ propagandaa nuorille syytävät tahot.
Jos joku ihan oikeasti tuntee olevansa erisukupuolta kuin on, siis vielä ihan aikuisenakin, niin ei mulla ole mitään sitä vastaan.
Sen sijaan on törkeää että kouluista lähtien yritetään pikkulapsia saada uskomaan että poika on tyttö ja tyttö on poika.

Toni Lajos

Noh, näihin sukupuolisiin korjauksiin meilläkin oikein jonotetaan, joten ikävyyksiä sukulaisille, tuttaville, sekä lähiympäristölle vaaravyöhyke, Yhteiskunnalle jätti-investoinnit uusien vankiloiden muurailuna, eihän näitä vinksahtaneitä voi laittaa miesten ei naisten sekaan, olkoot keskenään. Tämän ihanuuden kertomisessa ainakin Yle, sekä muu media jättää kertomattan nämä haittavaikutukset, olis syytä paneutua niihinkin. Elinikäiset kalliit lääkitykset, kivuliaat korjausleikkaukset, itsetuhoisuuden lisääntyminen, mielisairauden ensiaskeleet jne.

Marko Kristian

Tätä se on kun mielisairaudesta tehdään normaalia.
Ja kun joku ei sitten hyväksy että se on normaalia niin näin käy.
Mielisairaus on sairaus siinä kuin muutkin sairaudet, kuka vain siihen voi sairastua.
Nykyään vaan on niin ”liberaali” maailma, että mielisairautta ei tunnusteta olevankaan vaan sen sanotaan olevan normaalia. Kuitenkin tässäkin tapauksessa vanhempiensa murhaaja tulee todennäköisesti vetoamaan mielisairauteen, ja jää tuomitsematta.
Ikävä kyllä Suomi ottaa kaikessa nykyään mallia ameriikan ihmemaasta (paitsi tuomioissa).

Peter Kreisler

Tästä on mahdotonta löytää mitään johdonmukaisuutta, mutta eipä hullujen touhuissa johdonmukaisuutta olekaan.

Uusimmat uutiset