Alakulttuuri Muu maailma Rikos

Transsukupuoliseksi identifioitunut mies, joka uhkasi tappaa ja raiskata lapsia joutui syytteeseen – suunnitteli kopiomurhaa Nashvillen kouluammuskelusta

Transsukupuoliseksi identifioitunut mies Alexia Willie (ent. Jason Lee Willie) joutui syytteeseen 14 rikoksesta.. Kuvakaappaus: X.

Transsukupuoliseksi identifioitunut mieshenkilö on saanut syytteen 14 törkeästä rikoksesta sen jälkeen, kun hän oli uhkaillut kouluampumisella ja lasten murhaamisella transsukupuolisten yhteisön ”puolesta”. Alexia Willie, syntyjään Jason Lee Willie, lupasi myös raiskata nuoria tyttöjä julkisissa vessoissa kostoksi transfobiasta.

(*Sisältövaroitus: Tämä artikkeli sisältää suoria lainauksia liittovaltion syyteasiakirjoista, joissa käsitellään lasten seksuaalista hyväksikäyttöä, lasten seksualisointia ja lasten murhia. Jotkut saattavat pitää tekstiä häiritsevänä. Suositellaan lukijan harkintaa.)

Reduxx uutisoi aiemmin, että Alexia Willie (ent. Jason Lee Willie) pidätettiin 14. elokuuta Perryn piirikunnassa Illinoisin osavaltiossa sen jälkeen, kun Springfieldin alueen FBI sieppasi ”epäilyttävänä” pitämänsä livestriimin sosiaalisessa mediassa.

Striimissä Willieksi myöhemmin tunnistettu henkilö esitti useita huolestuttavia uhkauksia kouluja ja paikallisia lapsia kohtaan. Hän viittasi erityisesti siihen, että meneillään oli juoni kouluammuskelun toteuttamiseksi, vaikkei yksittäistä oppilaitosta nimetty.

Marraskuun 7. päivänä jätetyt oikeudenkäyntiasiakirjat paljastavat nyt Willien livestriimin aikana esittämien uhkausten laajuuden. Kyseisessä striimissä hän uhkasi raiskata nuoria tyttöjä WC-tiloissa sen lisäksi, että hän tekisi kopiomurhan maaliskuussa Tennesseen Nashvillen Covenant-koulussa tapahtuneesta hirvittävästä ammuskelusta. Kyseisen välikohtauksen aikana transsukupuoliseksi identifioitunut Audrey Hale -niminen nainen, 28, tappoi kuusi ihmistä, joista kolme oli yhdeksänvuotiaita lapsia. Kyseinen brutaali teko aiheutti tyrmistystä koko kansakunnassa.

”Eräs henkilö Tennesseessä käveli yhteen kouluistanne ja ammuskeli kristittyjä tyttäriänne. Se ei ole viimeinen, jos ette pidä turpaanne kiinni. Pidä vittu turpasi kiinni täällä, ymmärrätkö?” Willie sanoi.

”Täällä on paljon transsukupuolisia, jotka ovat kyllästyneitä siihen, että heitä kiusataan. Me menemme kouluihin ja tapamme heidän vitun lapsensa täällä, ja se siitä. Olemme sodassa.”

Toisessa kirosanojen täyttämässä monologissa Willie väitti myös olevansa ”pedofiili”, jolla on aikomus käyttää nuoria tyttöjä seksuaalisesti hyväksi.

”Olen WC-tiloissa koskettelemassa pienten tyttöjenne pilluja. Rakastan tunnustella pienten tyttöjenne tissejä. Ette voi tehdä asialle mitään. En välitä. Olen avoimesti pedofiili. Te ette voi tehdä meille mitään. Voitte vaikka itkeä. Laittakaa minut valtakunnalliseen televisioon, en välitä”, Willie kehui.

Ote Alexia Willien syytteestä.

”Olen transsukupuolinen, olen vessassa raiskaamassa teidän vitun tyttäriänne ja kerron teille avoimesti tämän. Republikaaninen puolue, mitä te homot aiotte tehdä meille? Olkaa niitä vitun miehiä, joita luulette olevanne ja astukaa esiin. Mutta ette tee sitä, koska olette homoja, heikkoja ja nössöjä”, hän jatkoi.

”Me nussimme tyttäriänne siinä vessassa, lupaan sen. Me nussitaan teidän lapsia täällä, me nussitaan niitä [nauraa], ettekä te voi tehdä sille paskaakaan… Lupaan teille, että jos saan tyttärenne kiinni vessassa yksin… minä nussin niitä, kunnes ne kuolevat. Aion raiskata heidät. Tunkeudun heidän pilluihinsa ja vedän heidän suolensa ulos… Luulette olevanne alfamiehiä, mutta olette beta-narttuja”, Willie sanoi.

”Transfobinen kristillinen roskaväki on valkoisen ylivallan edustajia”

Willien suoratoiston aikana antamissa kommenteissa hän uhkasi tartuttaa ”naisille HIV:n vessassa neulalla”, kun hän ilmeisesti puhui nimeämättömälle henkilölle, jota hän toistuvasti puhutteli rodullisilla ilmauksilla.

Syytteessä mainitaan useita muita ”mustia” halventavia lausuntoja, joissa Willie käytti afroamerikkalaisia kohtaan useita rodullisia nimityksiä. Hän mainitsi erityisesti koomikko Dave Chappellen, joka on vitsaillut joistakin transsukupuolisten liikkeen näkökohdista.

”Kuunnelkaa, Dave Chappelle ja kaikki ne mustat täällä, kaikki ne mustat ihmiset, jotka puhuvat transuista ja muuta paskaa, hekään eivät ole sen kummempia kuin valkoisen ylivallan kannattajat.”

Willie leimasi myös ”transfobisen kristillisen roskaväen valkoisiksi ylivaltaa edustaviksi”.

Vaikka Perryn piirikunnan lainvalvontaviranomaiset olivat alun perin pidättäneet Willien elokuussa, hänet vapautettiin alle 48 tuntia pidätyksen jälkeen 0 dollarin takuita vastaan. Puhuessaan Reduxxille lokakuussa Perryn piirikunnan seriffi Chad Howard selitti, että paikallisten syyttäjien oli vaikea nostaa syytteitä.

Vaikka häntä syytettiin alun perin häiriökäyttäytymisestä ja pidätyksen vastustamisesta, sheriffi Howard sanoi, että kouluihin kohdistuneisiin uhkauksiin liittyvistä syytteistä luovuttiin, koska erityistä kohdetta ei ollut.

”Koska mitään yksittäistä henkilöä tai yksittäistä koulua ei suoraan uhattu, häiriökäyttäytyminen ei ollut riittävä peruste. Siitä ei voitu nostaa syytettä”, hän sanoi. Seriffi Howard totesi odottavansa myös, että pidätyksen vastustamista koskeva syyte johtaisi pelkkään sakkoon.

”Lopulta se johtaa enemmän tai vähemmän vain kuulemiseen. Nyt kun Illinoisin osavaltiossa on 18. syyskuuta voimaan tullut SAFE-T Act -laki, tämäntyyppisiä rikoksia ei voida enää estää. Epäilty vain tuodaan sisään pidätystä, käsittelyä ja biometriikkaa varten, ja sitten hänet vapautetaan oikeuskäsittelypäivämäärän kanssa, ja siitä eteenpäin tuomioistuin käsittelee kaiken”, hän sanoi.

Tuolloin sheriffi Howard ei tiennyt Willietä vastaan vireillä olevista lisätoimista, joten marraskuun 7. päivän syytteeseenpano oli liittovaltion syyttäjien yllätys. Willie on nyt syytteessä 14 rikoksesta, jotka koskevat uhkauksen esittämistä vahingoittamisella maan rajojen yli.

Willie on pidätetty ja hän on Yhdysvaltain poliisin huostassa. Oikeudenkäynti on määrätty pidettäväksi 16. tammikuuta Illinoisin Bentonissa sijaitsevassa oikeustalossa, jossa häntä edustaa julkinen oikeusavustaja.

Lähde: Reduxx

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Varovainen veikkaukseni on, että Willien ”pikku willie” ei voi kovin hyvin.

Marko Kristian

Niin ja toi tyyppihän ei ole mikään ”transnainen” se on mies jolla ei molo seiso ja siksi se luulee olevansa jotain muuta kuin on.

Marko Kristian

Joo, täähän siitä seuraa kun koko maailma on avomielisairaala.