Alakulttuuri Muu maailma Rikos

Koulusurmaaja-transvestiitti halusi ”tappaa pieniä valkoisia poikia” – manifesti vuotanut julkisuuteen

Transvestiitti Audrey Hale Nashvillen kouluampuja 28.3.2023. Kuva: Twitter.

Nashvillen kristillisessä koulussa useita lapsia ampunut transvestiitti Audrey Hale näyttää sytyttäneen yhteiskunnallisen vihan valkoisia kohtaan. Tämä käy ilmi hänen julkisuuteen vuotaneesta manifestistaan.

Audrey ”Aiden” Hale, nainen, joka väitti olevansa mies, murhasi maaliskuussa kolme yhdeksänvuotiasta lasta ja kolme aikuista kristillisessä koulussa Nashvillessä, Tennesseessä. Poliisi ampui hänet itse kuoliaaksi hyökkäyksen aikana.

On ollut jo melko pitkään tiedossa, että transvestiitti jätti jälkeensä manifestin. Viranomaiset ovat kuitenkin kieltäytyneet paljastamasta manifestin sisältöä, mikä on herättänyt epäilyksiä.

Nyt The Post Millennial kertoo, että valokuvia manifestiksi väitetystä asiakirjasta on vuotanut julkisuuteen. Kuvat käsinkirjoitetuista sivuista julkaisi ensimmäisenä suosittu konservatiivinen YouTube-kanava ”Louder with Crowder”.

Muistiinpanoissa todetaan muun muassa, että ”kuoleman päivä” on koittanut:

”Päivä on vihdoin saapunut! Voin tuskin uskoa, että se on täällä. En tiedä, miten olen päässyt näin pitkälle, mutta tässä olen. Olen hieman hermostunut, mutta myös innoissani. Olen ollut innoissani viimeiset kaksi viikkoa.”

Yhdellä sivulla, jonka otsikkona on ”Tappakaa nuo lapset!!!”, Audrey Hale kutsuu oppilaita ”crackers” (eli kalpeanaamoiksi, halventava termi valkoisille ihmisille) ja ilmaisee vihaavansa heidän ”valkoisten etuoikeuksiaan”. Se, että kaikki valkoiset ihmiset ovat ”rasisteja”, joilla on ”etuoikeus” ja jotka sortavat muita kuin valkoisia, on trendikäs vasemmistolainen ajatus, josta on viime vuosina tullut Yhdysvalloissa lähes valtiollinen ideologia.

Manifesti on päivätty 2. maaliskuuta 2023. Ampumisen jälkeen kerrottiin, että Audrey Halella oli käsinkirjoitettuja muistiinpanoja mukanaan, kun hänet tapettiin.

Lähde: Fria Tider

Lue lisää aiheesta:

Yhdysvallat: Transvestiitti Nashvillen kouluammuskelun tekijänä

Nashvillen kouluampuminen nosti esiin tutkimuksen: Transsukupuoliset nuoret suurimmassa riskissä väkivaltaiselle radikalisoitumiselle

Trans Radical Activist Network -järjestön mielenosoittajat poseeranneet rynnäkkökivääreiden kanssa Twitterissä – väkivaltaa lietsovia uhkausviestejä ennen Nashvillen kouluammuskelua

Yhdysvallat: FBI kieltäytyy julkaisemasta LGBT-kouluampujan manifestia

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Vappu Simanen

      Itse sanoisin, että tällaiset manifestit ovat «verellä allekirjoitettuja». Sen enempää ei niiden allekirjoittaja voisi olla sanojensa takana.
      Se siitä, mutta miksi henkilö, joka on sanojensa takana «viimeiseen veripisaraan» asti, on uhka hallitsevalle eliitille? Miksi heidät pitää kieltää ja heidän viestinsä salata kansalaisilta?

Ismo Meinander

Olisiko tuota uutisen alkua vähän korjattava? Nyt siitä tulee kieliopillisesti vaikutelma, että kyseinen henkilö on siitetty vihasta valkoisia kohtaan.

Toni Lajos

Kas siinäpä Ylen horiseville toimittelijoille jutun tynkää.