Kotimaa Rikos

Poliisi pyytää havaintoja ryöstöstä Taka-Töölössä

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Helsingin poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja epäillystä ryöstöstä, joka tapahtui sunnuntaina 20. helmikuuta. Tapahtuma-aika oli kello kahden tai kolmeen aikaan yöllä.

Poliisi epäilee, että kuusi tuntematonta miestä ryöstivät kolmekymppisen miehen väkivaltaisesti. He kaatoivat asianomistajan maahan ja löivät sekä potkivat häntä. Saaliiksi epäillyt saivat miehen takin, puhelimen, käteistä rahaa ja pankkikortin.

Tarkka tapahtumapaikka oli osoitteen Mannerheimintie 52 ja Kivelänkadun tietämillä. Asianomistaja sai vähäisiä fyysisiä vammoja.

Epäillyt hyökkäsivät miehen kimppuun takaapäin. He olivat huudelleet asianomistajalle ennen hyökkäystä.

Kaikki havainnot ryöstöstä ja tiedot epäillyistä pyydetään osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon 0295 474

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Taka-Töölössä asunut

On se nyt saatana, ettei kamerat toimi ”näissä tapauksissa”. Vai olivat vielä huudelleet jotain? Ettei vaan allahu akbaaria? – Todellisuudessa nää rikastajat ovat kuvattuina monissa kameroissa, mutta ”positiivista syrjintää” löytää jokunen tästäkin jutusta, vai mitä Taponen?

I'm only assking

Kun tällä kertaa ei edes uhrin tuntomerkkejä mainita niin, olisiko kyseessä insinöörien väliset. Paikka kuitenkin on Suomessa, koska sen tuntomerkit on annettu.

murre riepunen

Tuntomerkkien runsaasta tulvasta voi päätellä…

Tuumailija

Tuo kuvan auto on liikkunut tapahtuma-alueella ennen, samaan aikaan ja sen jälkeenkin, olisiko tässä ratkaiseva vihje?

Luusalmi

2015 kunniavieraat uusii vaihteeksi vähä vaate kertaa..

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa