Kotimaa Rikos

Poliisi pyytää havaintoja törkeästä ryöstöstä Martinlaaksossa

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii törkeää ryöstöä, joka on tapahtunut Martinlaaksossa Laajaniitynkujan läheisyydessä olevalla kevyen liikenteen väylällä tiistaina 17.5. noin yhdeksän aikaan illalla.

 

Epäiltyinä tekijöinä on noin neljästä kuuteen nuorta. He ovat iältään noin 15-18-vuotiaita tummaihoisia poikia, jotka ovat vieneet uhrilta omaisuutta ja hakanneet uhria myös metalliputkilla.

– Tapauksella on ollut ainakin yksi silminnäkijä, jonka mukaan epäillyt tekijät ovat tulleet Martinlaakson aseman suunnasta ja paenneet K-Supermarket Martsarin suuntaan rakennustyömaan ohi. Yhdellä tekijöistä on päällään tummansininen baseball-takki, jossa on vaaleat hihat, kertoo rikoskomisario Sampsa Aukio Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ja asiasta tietäviä ilmoittamaan kaikki havainnot puhelinnumeroon 0295 413 636 tai sähköpostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

 

Poliisi

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Onhan tämä mennyt ihan hulluksi! Olemme antaneet turvaa HEILL pakolois, mutta nyt meidänkö pitää hakea turvaa HEILT metalliputkibois! Ei ikinä!!!

Eetu

Jostain kummasta syystä kokemattomilla, matkustamattomilla ja monissa eri maissa asumattomilla ihmisillä on sellainen kummallinen, pelkkään tietämättömään hölmöyteen ja hyväuskoisuuteen perustuva käsitys, että kaikki ihmiset ovat samanlaisia, ne toiset vain puhuvat toista kieltä.
 
Ei ole näin, ei sitten ollenkaan. Hyvin suuri osa muista ihmisistä eivät ole ollenkaan ihmisiä, jos niiden arvoja, menettelyjä, tapoja ja käytäntöjä ja touhuja vertaa vaikkapa pohjoismaalaisten vastaaviin. On maita, kulttuureja ja kokonaisia uskonjärjestelmiä, jossa lapsiseksi, naisten omaisuutena/orjana pitäminen ja kaikkinainen vapauden ja oikeuksien riisto on normaalia, jopa vaahtosuisten pappien määräämää ja tiukasti valvomaa.   
Ja kun noista koplista otetaan lemmikkejä elatukseen ja paapottavaksi länsimaihin, on seuraukset jo nähty ja tilastoitu.  Mutta kun tämä denialistisesti kielletään ja ollaan näkemättä, minne ollaan menossa, eivät näiden elukkakohorttien tavat ja ja kelpoisuus luottamukseen perustuvaan yhteiskuntaan paane. Päin vastoin, se huonontaa ja pahentaa niitä. Kun kerran rankaisematta saa kaffirin naisille ja lapsille tehdä mitä oma mieli tekee ja mitä kulttuuri sanoo, tämä ongelma vain pahenee.

Eivätkä ne ole muuttuva länsimaalaisiksi, eivät omaksu heitä elättävän yhteiskunnan tapoja, arvoja ja käytäntöjä. Ne säilyvät entisenlaisena, jopa pahenevat. Jos nämä kohortit muuttuisivat länsimaalaisiksi, ne joutuisivat töihin ja veroja maksamaan, joten ei ole mitään järkeä eikä perustetta muuttua. Tämä on jo nähty, mutta tätä ei haluta nähdä, joten tilanne on vain paheneva.

Tähän todellisuuteen hölmöimmät heräävät vasta kun jo on liian myöhäistä.   Allahu akbar.

ike

Voisiko nyt sitten ajatella että näillä vaarallisilla alueilla ihmiset voisivat saada aseenkantoluvan vain hakemalla sen poliisilaitokselta. Voitaisiin sitten alkaa keskustella että mitkä ovat niitä vaarallisia alueita, kun aina väitetään että niitä ei ole. Ongelman kieltäminen ei koskaan ole johtanut sen ratkaisemiseen. Voitaisiinko luopua koko luvasta, aika harva ihminen tekee sillä muuta kuin puolustaa itseään ja omaisuuttaan. No tuohon viimeiseen täytyy sanoa että valtio ei kai halua ainakaan tuon viimeisen toteutuvan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Eka Kettunen

Hitto tätä lukihäiriötä, olin lukevinani Lähi-idän poliisin tutkivan rautaputkilla hakkaavia ryöstäjiä, mutta tämähän tapahtuikin ihan Suomaliassa.

juha II

Eiköhän nuitakin jannuja voitaisi lähettää Ukrainaan rautaputkineen!!!

Suomalaiset ovat vaihtaneet päänsä muoviämpäriin, jolla maailma näyttää perin vaaralliselta idästä päin, mutta ämpärin sisällä kaikki toimii vallan hienosti ja kultivoituneesti!

Ilkka Forsten

Riittääkö jos ilmoitan mistä voitte hakea ruumiit pois ?

murre riepunen

Eikö näistä helkutin mutiaisista pääse eroon ? Kaiken maailman lentokoneseisojien ansiosta ilmeisesti ei. Myös Oulussa aikoinaan esitetty performanssi esitys ” pimppi on minun ” joka ählämien kesken otettiin ilolla vastaan, ymmärryksen puutteesta johtuen kyttyrät uskoivat ” pimpin ” kuuluvan juuri heille, jonka seurauksena vankilat juuri Oulun seudulla pullistelevat raiskaajista.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=SvIQaIgKiO4

Ilmeet!Tuo musiikki! 😀 Enjoy!

ike

🤣🤣🤣 Tuo on jo ikoninen typeryyden näyttö. Ei uskoisi että Oulu on joillakin alueilla suuntaa näyttävä kaupunki. Kuitenkin tuo pikkusieluisuus elää. No se on kai sitä politiikkaa jolla ei ole juurikaan tekemistä todellisen elämän kanssa. Ei oululaiset voi noin typeriä olla, vain oulun valtuusto.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

Huoh pakko sanoa että on niitä ite oululaisissakin…hokevat vaan että emme suostu pelkäämään ja joo..mitä onkaan tapahtunut näinä vuosina?
Näin ihmiset sulkevat mielensä koska totuutta ei vain uskalleta kohdata ja lisänä pelkoa että on rätsisti.

Kulttuuripääkaupunni kohta… 😀

Ei paljo nappaa

Näitäkö pitäisi sitten puolustaa tulevassa sodassa?

Jukka

Ei näitä tänne tulijoita tarvitse puolustaa tulevassa sodassa. Elättitulijat luikkivat karkuun heti mustat käkkärät suorana, kun vähänkin vihulainen rajapuomin lukkoa väkivalloin räplää.

multikulti-mielisairaus

Voi kyllä näitä ihan yksin tulleita poika-parkoja nyt täytyisi jotenkin auttaa. Niin kauheasti rassismia ja kaikkea isänmaallisuutta liikkeellä nykyään. Jos vaikka järjestettäisiin kiva tapaaminen, jossa tarjolla olisi pullaa ja mehua ja juteltaisiin mukavia ja sanottaisiin näille pojankoltiaisille, että soo soo, ettehän enää keppostele, jooko?