Kotimaa Rikos

Poliisi tutkii somessa levinneeseen videoon liittyviä raakoja pahoinpitelyrikoksia

Klippejä somevideosta

Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla on kuvattu raakaa pahoinpitelyä ja nöyryytystä.

Nuori mies pakotetaan juomaan toisen henkilön sylkeä ja virtsaa, sekä nuolemaan kengänpohjaa. Hänen kättään viilletään puukolla ja poltetaan tupakalla. Miestä lyödään myös useasti nyrkeillä päähän. Videossa uhrina näyttäytyy nuori mies, poliisin mukaan uhreja on enemmän kuin yksi.

Poliisin tiedotteen mukaan Hämeen poliisilaitoksella on tutkinnassa rikoskokonaisuus, joka sisältää mm. törkeän pahoinpitely- ja törkeän vapaudenriistorikoksen.

Kokonaisuudessa nuoret naiset ovat lähteneet kolmen nuoren miehen kanssa ajelemaan autolla muun muassa Hämeenlinnassa ja Itä-Suomen suunnalla.

Rikosten tapahtuma-aika on 5.1-10.01.2022. Pahoinpitelyjä on useita ja niitä on tapahtunut sekä autossa että yhden mukana olleen kotona.

Autossa tapahtuneista pahoinpitelyistä on levinnyt videomateriaalia sosiaaliseen mediaan. Tämän vuoksi useat poliisilaitokset ovat saaneet yhteydenottoja asian tiimoilta. Poliisilla on hallussaan somessa levinnyt materiaali ja rikoskokonaisuuden tutkinta jatkuu Hämeenlinnassa.

24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jape

Poliisi tutkiii, syyttäjä syyttää, mutta oikeus armahtaa. Näin se femakkofinlandiassa menee.

Eka Kettunen

Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa virolaisista, venäläisistä, kiinalaisista, thaimaalaisista tai saksalaisista maahantulijoista joihin olen törmännyt. Ahkeria töissä käyviä ja mukavia ihmisiä ovat olleet. Eivät varastele, puukottele tai lorvi yhteiskunnan elätteinä, saati vajoa kapisen elukan tai suuhun kuseskelevan saastan asteelle.

ps. huomasitko sinä kiihottavia tekstejä kyttäävä selkärangaton, että pelkkiä hyvin ansaittuja kehuja satoi vähemmistöjen laariin tällä kertaa.

Kaitsu

Ravikansan tekosia ei voi kommentoida kovinkaan monisanaisesti, koska se rasismin pirulainen mutta tässä nähdään,että kotoutus ja ihmisten tavoille oppiminen ei käy aivan naps ja kops yhtäkkiä. Noin 500 vuotta on opeteltu ja tulos on yhtä tyhjän kanssa.
Jollei kerran ravikansa ole kotoutunut jne, niin kuinkas kuvitellaan sitten hottentottien tänne kotoutuvan??

Ilkka Forsten

Hottentotit ovat hyviä ohjastajia..

eetee

Hai siee, eikö ookkii hyvin kotoudut tuuuh! Vasta 500 vee.

ike

Tuosta Räsäsen tapauksesta, kun nämä kommentit ovat tässä lehdessä aika vähissä. On se niin että takautuvaa lainsädäntöä ei voi tehdä. Tämä on ollut jokin aivan perusasia. Ette voi tehdä rikosta siten että laki jota rikot ei edes ollut voimassa. Nyt on tultu täysin kummaliseen tilanteesseen. No kaukana talonpoikaisjärjestä. Jos nyt tehdään laki jossa suomen varallisuuden lahjoittaminen eurooppaan on rikollista niin se on oikein mutta kuoleman rangaistus olisi ehkä liian kova, ehkä. No aika näyttää. Mennään kohti aika kovia aikoja. Johtuu siitä että on liian paljon vihervasemmiston typeryksiä hallinnossa, no vaaleista päätellen ei vielä riittävästi. Bensa ja sähkö ei ole vielä riittävän kallista. Nyt eivät enää selitykset auta, etenkään kun niissä ei ole totuutta edes siteeksi.Onhan se aika kumma että tämän lehden asiat ovat vähän menneet kauaksi asioista joita tapahtuu. Kiitos kuitenkin. Onhan hyvä että on ihmisiä jotka asioista välittävät.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Meidän kulmilla menovesi maksaa nyt 98 E versiona 2.049 euroa. Näin kartutin valtiomme pohjatonta neek**irahastoa ettei vaan ukulele joudu ahdinkoon.

Mitä tulee kuolemanrangaistukseen, se ei ole liian kova eikä ankara. Vain siinä tapauksessa sen voi käsittää liian ankaraksi että tuomittavana on valkoinen veronmaksaja.

Olet oikeassa. Typerien hallinnossa asiat ei koskaan edisty, mutta typerykset voidaan tarpeen tullen vaihtaa järkeviin.

juha II

Eihän tuota uskalla kommentoida mitenkään.

Ta5 sittenkin kylmällä faktalla: 500-vuotta ”kotoutusta”!!!

Ilkka Forsten

Rattus Hagertus, kansamme järjen ja älyn valo mielipuuhissaan. Toivokaamme että he jonakin päivänä seisovat rivissä, kun me todelliset ihmiset olemme päättäneet mitä tehdään, ja millä tavalla.

Tuumailija

Ei 500 vuoden integraatio ole onnistunut millään tasolla.
Myötähäpeää tuntee vielä niitä kohtaan jotka kaveeraavat näiden heimolaisten kanssa tahi pätevät että joku suvusta on erehtynyt lisääntymään näiden kanssa, elikkä eivät ole kummankaan puolen suosiossa.

50v. aikana en ole tavannut kuin 5 henkilöä, jotka ovat olleet ns. rehellisissä töissä, näillähän ei tietenkään ole asiaa sukukokoontumisiin.

Jalpe

Älä valehtele törkymuna, niin vedit taas yli kui olla ja voi, se on vaan vasta 300 vuoden integraatio.

Piikkilampaat

Yksikään romani ei ole kotiutunut suomeen, ei yksikään sukupolvi.
Nuo pitäsi kaikki lähettää vaikka arkussa romaniaa kaikki.

Tuumailija

Se vain, että romaneilla ei ole muuta yhteistä Romanian kanssa kuin vivahtava kutsumanimi. Alkuperä on jossain intiassa ja sieltä potkittu pois ihan syystä, samalla tavalla kuin eräs kipapääkansa joka on karkotettu eri maista 1047 kertaa.

Ilkka Forsten

Ovat muuten tarkalleen ottaen Intiasta lähtöisin ellei se sitten ole palingeneettinen myytti ?

Juke

Intiasta lähtöisin, mutta jossain vaiheessa levinneet Eurooppaan Romanian kautta.

Kata

Näköjään ei voi edes wikipedian tietoa käyttää tässä lehdessä enää.Erikoista.Omituista.
Vastaus on kuitenkin yli 500 vuotta.

Kaalimaa

Heidät karkoitettiin Englannista ja Skotlannista ja sen seuraamuksena ja jälkeen myös karkoitettiin Ydinruotsistakin eteenpäin, jolloin pakenivat tänne Itäruotsiin ja silloin heistä tuli huomattava joukko täälläpäin.

Täytyy pitää mielessä että fi.wikipediaa ohjailee suomalainen suvakkijoukko joka esittää asiat suvakkiudelle mieluisassa valossa.

Tässä muunmaalaisten kirjoittamana:
The Finnish Kale (Romani: Kàlo; Swedish: Kalé; Finnish: Kaale, also Suomen romanit — ”Finnish Romani”) are a group of the Romani people who live primarily in Finland and Sweden. Their main languages are Finnish, Swedish and Finnish Romani.Total population 17,500
In Finland 13,000, Sweden 4,500
The original Finnish Kale were Romanisæl who came to Finland via Sweden after being deported from Sweden in the 17th century. The ancestors of Finnish, Swedish and Norwegian Romani are English and Scottish Romani, who were deported from the kingdoms of Scotland and England. In 1637, all Romani groups were declared outlaws who could be hanged without trial; this practice was discontinued in 1748.When Finland declared independence in 1917, all Kales received full citizenship and rights. During the Winter War and Continuation War, (only) about a thousand Kales served in the Finnish military. From the 1950s, Finnish Romani have moved to Sweden, mainly due to better job opportunities.

Eli englantilaiset ja skotit olivat brutaaleja mustalaisia kohtaan kun halusivat näiden palaavan sinne mistä olivat tulleet. Mikä muukaan olisi auttanut?

Se kaali joka varmasti tuli ryminällä 500v. sitten oli tämä kaali: https://www.ruokatieto.fi/uutiset/kaali-kieri-suomeen-500-vuotta-sitten

Pertsa

Tossa jutussa nyt pani vähän miettimään tää kohta missä sanottiin että ”job opportunities”.Siis koittaako nämä väittää et mannet ois tehny töitä.Aikoinaanhan steissin edessä kerjäs manne rahaa,ohikulkija sano sille,että hae ittelles työ.Manne siitä hyvin hämmentyneenä mietti et mikä työ mikä työ.Ai niin se on se kun Kuopion torilla miult konstaapel kerran kysy et mitäs työ siinä makkootte.

Kaalimaa

Sama tuli minullakin mieleen, mutta ei totuuden tarvitse olla yhdenlainen.

Tuosta konstaapelista tulikin mieleen kun Sörkan rannassa yksi nuori mies makasi parkkiksella autonsa alla, jolloin menin kysymään mikä vikana ja ajatuksena että auttaisin mielelläni. Oma auto on epäluotettava vanhus koska kommarisuomi on vienyt minulta tulot ja automaksut/kulut/verot ovat moninkertaiset itse autoon nähden.
Mies kuitenkin teki suunnitelmansa mukaista korjausta.
Hän kertoi mikä oli vikana ja harmitteli että, ”Ostin tyhmyyttäni tämän mustalaisilta ihan vastikään. Olisihan tämä pitänyt tietää. Nyt ei voi mitään muuta kuin yrittää itse korjata kun ei näillä opiskelijan rahoilla korjaamollekaan viedä” Sanat eivät ole tarkka sitaatti mutta sisältö oli nimenomaan tuo.

Siinä sitten nuori mies jatkoi ”makuuhommiansa” samalla kuin auton aiempi omistaja varmasti makasi tyytyväisenä sohvallaan.

Kaalimaa

Juu, kiitos vaan, tekikin aiemmin kovaa urakkaa löytää sivusto.

Pertsa

Tuskinpa nuo asiat ovat 40 vuodessa muuttuneet,mutta silloin yhdessä hampurilaisbaarissa liikkui semmonen pääasiassa manneista koostunut porukka,jossa pyöri sitten yks suomalainen tyttökin.Tytöllä oli sellainen riidanhaastajan rooli:”Hei,kato mulle markka”,mut onneks meitä oli enemmän niin tyttö jäi ilman markkaa.

Kata

Sairas,sairaampi,sairain maailmamme.Kai saamme kuulla joskus miten tämäkin saaga päättyi…tai sitten emme.

Ilkka Forsten

Luotan nykyään enemmän siihen mitä luodit sanovat.

-Standartenführer Rudolf Lange-