Kolumnit Kotimaa Maahanmuutto

Polviander: Maahanmuuttokirjoittelu johti rikosilmoitukseen

Kuvakaappaus Milan Jaffin Youtube videolta

Kansalainen julkaisee Pia Polvianderin (sit.) tiedotteen.

TIEDOTE 4.7.2022

MAAHANMUUTTOKIRJOITTELU JOHTI RIKOSILMOITUKSEEN

Kirjoitin 4.5.2021 kirjoituksen Facebookin (linkki alla), jossa kritisoin vallitsevaa keskustelua maahanmuutosta ja sitä, kuinka rajoittuneesti asiasta voi puhua.
Toin totuudenmukaisella, mutta värikkäällä tavalla esiin sen, millaista haittaa kehitysmaista Suomeen suuntautuva maahanmuutto voi tuoda, ei aina, mutta liian usein.

Samassa kirjoituksessa selostin, minkälaiset negatiiviset vaikutukset ovat kouluihin ja poliisin työmääriin. Tämä on asia, joka suomalaisia puhuttaa, kiinnostaa, ja josta ei pidä vaieta.

Totean aivan kuten aiemminkin, että sosiaaliperusteinen maahanmuutto ei ole Suomelle minkäänlainen siunaus, vaan kakun jakajia on vain enemmän. Jos kakun jakavat vievät ison palan, eivätkä osaa käyttäytyä, meillä on isompi ongelma. Helsingin Sanomat uutisoi tänään, kuinka Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson (https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008902113.html ) varoitti jengirikollisuuden uhkaavan ruotsalaista yhteiskuntaa. Jokainen tietää, mikä tämän jo Suomeenkin saapuneen ilmiön takana on.

Viitaten kirjoitukseeni 4.5.2021 (https://www.facebook.com/100030118027776/posts/pfbid02uBWhLMviPUz3FYECnRXwtSXXqXHyK19Juqe5uoNhrNjvPnXKhgBGHvtqynokFWzTl/?d=n), poliisi oli minuun tänään yhteydessä. Minusta on tehty (ilmeisesti kiusantekomielessä) rikosilmoitus ja sen tekijä epäilee minun syyllistyneen kiihottamiseen kansanryhmään vastaan.

En muuta linjaani, en peräänny. Jatkan taistelua haittamaahanmuuttoa ja EU-liittovaltiokehitystä vastaan.

ELÄKÖÖN SUOMALAINEN SUOMI!

Pia Polviander
varavaltuutettu (sit.)
puh. 045 355 9680

24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kartsa

Oli Pialta niin hyvä kirjoitus piti lukea oikein kahteen kertaan, Olen pian kans täysin samaa mieltä.

kartsa

Tämä kaikki on nähtävissä Ruotsissa mihin hallitsematon maahanmuutto johtaa.

Letunviuhake

Osallistun mielelläni maksamaan sakoista osan, jos ja kun semmoisen Pia tulee kyllä saamaan. Vi.. u mikä oikeusvaltio on meidän Suomi!!!

Marita

Meidän kaikkien tarvisi mennä tukemaan Piiaa käräjille jos hän sinne joutuu ja tosiaan laittaa hattu kiertämään hänhän puhui meidän isänmaallisten puolesta.

Raksaäijä

Luin tuon linkin takana olevan tekstin, enkä löytänyt siitä minkään sortin kiihottamista ketään vastaan. Pelkkiä faktoja vain… ei faktat voi olla kiihottamista kansanryhmää vastaan…

John Quiman

Suvakit kiihottuvat. Se riittää tuomiolle.

Kantaa Ottavainen

Laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tulee viipymättä lakkauttaa.
Kyseinen laki on Suomelle ja suomalaisille erittäin turmiollinen, koska se käytännössä lamaannuttaa taistelun meille vihamielisiä tahoja vastaan. Laki on siis suomenvastainen. Asia on verrattavissa vaikkapa kasvitarhan rikkaruohojen kitkemisen kieltämiseen.
Kansanryhmät, jotka toimivat vihamielisesti asuinmaansa kantaväestöä kohtaan, ovat ansainneet vihan heitä kohtaan ja heidät tulee poistaa maasta.

ike

En voi poistaa kommenttia joten tämän softan tekijöillä on vähän opittavaa, vai onko se tarkoituskin.Tässä oli pieni aivan muu kommentti mutta kun sitä ei voinut poistaa niin tällainen tuli.Kai tuo editointimahdollisuuskin poistetaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
ike

Ei siinä pidä ottaa huomioon mitä vastaanottava maa heille tekee, se ei ole suomen vastuulla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Eero Tillanen

Hyvä Pia, rohkeasti tehty, rispektiä!

pahasti sanottu

”Se näyttää, että maassamme on jotain perustavanlaatuisesti pielessä. Ja se mikä on pielessä on segregaatio”

Todellisuudessa kyse on vapaan liikkuvuuden nurjasta puolesta, eli siitä että tänne pohjolaan on otettu ainakin kymmenkertaisesti liikaa alistuskulttuuriväkeä.

Sellaisesta on seurannut segregaatiota sekä myös valkopakoa.

VIERASLAJI

Lupiini, kurttulehtiruusu yms haitakkeet tunkeutuu uusille alueille ja tuhahduttaa alkuperäisen

Jegros

Jos jaksat ota kaikki tapaamisten viranhaltijoiden/omaisten ajat ylös ja paikalla olevien ihmisten lukumäärä ym. olis kiva tietää paljon tuo tulee maksamaan kun ei ne oikeudenkäyntikulut(joka taitaa olla ainut rahamäärä mikä esitetään) ym. mitä ne kertoo kerro mitään todellista käytetyistä tunneista/riistorahojen käytöstä.
Paljonko tämän tuikitärkeän asian tutkiminen maksaa yhteiskunnalle? Luultavasti sen verran kuitenkin, ettei poliisit voineet resurssipulan takia jotain paria satunnaista puistossa auringossa maaneen päähän potkaissutta hyvillä tuntomerkeillä varustettua ohikulkijaa tutkia joka aiheutti vaivaiset 4kk ansionmenetykset ja sitäkin kautta valtiolle kassavajetta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jegros
Lauri Leppä

Hattua saa nostaa, vaikkakin tämä ilmaistu mielipide on lienee ihan sama, joka jokaisen suomalaisen päässä raksuttaa.
Tämähän on jopa itsestään selvyys kun asiaa ajattelee ja on vaikea yrittää väittää muuta jos perustella pitäisi.
Elämme outoja aikoja, jossa totuuden sanominen on vaikeaa, jopa vaarallista. Meidän pitäisi Turtiaisen tavoin pysyä totuudessa, vaikka kaikki muut olisivat vastaan.

John Quiman

Suvakit kiihottuvat, eivät muut.

Kimmo Leino

9.12. 2005 jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Lapsia; hetero-aviomiehiä ja pienyrittäjiä kohtaan Suomessa. Todisteet toimitettu mm. myöhemmin ”ihmisoikeustuomioistuimelle” ( EIT 24221/06).
Ja mitä Suomen hallitukset sittemmin on tehnyt ? Julkinen lakitietokanta Finnlex: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa..
Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.” Pienyritysten omaisuutta siis VARASTETTIIN ”lailla 444/2012” jopa 3 miljardia euroa pankkien tukemiseen . ( Tokentube Kimmo Leino puhuu ; archive.today/kimmoleaks.fi).
Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille” … ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”; siis PL 118 § syytesuoja ja laki 444/2012 on saatu LAHJONNALLA . Kansalaistorilla 2011 jätettyä julkista rikosilmoitusta poliisi ei suostu tutkimaan; vaan koittaa pitää pöytälaatikossa ikuisesti !
Lisää pienyrittäjiltä varastamista suoritetaan He 104 / 2022 vp ; joka käsiteltiin ”eduskunnassa” täydessä ”lehdistön” hiljaisuudessa juhannuksen tienoilla … katso myös He 99 – 103 / 2022 vp maahantulolakien muutoksista ja ”uudesta” pankkien ”varmuusjärjestelmästä” … tehtävä, koska KAIKKI Suomessa toimivien pankkien serverit ovat MAAN RAJOJEN ULKOPUOLELLA; uskomatonta mutta totta ? ( lähde eduskunnan sivut ) !

juha II

Tyypillistä sosialistis-globalistista ”sananvapautta”, jossa kunnostautuu erityisesti Ruotsi, jossa eläkeläismummo tuomittiin maksamaan 30 000 kruunua sakkoja siitä, että hän arvosteli lähipuiston täyttäviä muslimeita, jotka täyttävät tilan omiin tarkoituksiinsa. Mutta miksi eivät niin tekisi kun kerran omistavat maan itseoikeutetusti. Ruotsissa on tuomittu monia vanhuksia some kirjoittelusta, jossa tuskastuneet eläkeläiset ovat kironneet afrikaanot sinne minne kuuluvat. Syystä, etteivät vanhukset uskalla kulkea ulkona ilman, että ”kultamunat” ryöstävät heidät karkeita keinoja käyttäen. Mutta henkiinjääneet saavat olla onnellisia, mutta hauraita luita kyllä voi mennä poikki, sillä mitäpä ”haavoittuvassa asemassa” siitä välittävät kun EI sosialistien johtama ”humanitäärinen suurvaltakaan” nakkaa siitä p..kaakaan olipa valkoinen uhri minkä ikäinen hyvänsä. Siksipä valkoinen pako on monikulttuurisesta helvetistä kiihtynyt etenkin ruotsalaisvanhempien halusta antaa lapsilleen ja nuorilleen turvallinen elämä!

Ja, jos joku mankuu lähteitä. Menkööt Ruotsiin itse ottamaan selvää eli käyskentelemään Tukholman kaduille! Helsinki, Vaasa, Turku ja Tampere myös voivat antaa ”kovan laskun” monikulttuurisuuteen.

Jegros

Venäjällä mummo olisi viety vankilaan ja raiskattu jos olisi sanonut vaikkapa ukrainan sodan… Joudutko vankilaan jos kerrot tuon venäjästä, vai onko sinun pakko vastata tähän puolustaen?

Jegros

Oletko mahdollisti nyt jo venäläinen vanki? Kiinan vankiloissa vankeja pakotetaan pelaamaankin c&c:tä ym. pelejä ja ”grindaamaan” niissä ja sitten kauppaamaan ne ulkomaiden valuutoilla.
Et sitä tietenkään voi paljastaa… Jos tehdään niin, että puolustat aina venäjää mitä järjettömimmillä argumenteilla ja toisen maailman sodan aikaisilla propaganda valheilla muistamalla joka välissä huomauttaa, että mikään mitä kerrotaan missään mediassa ei ole totta paitsi sinun kertomasi kremlin hyväksymät totuudet venäjästä, niin yritetään järjestää joku vetoomus sun pois saamiseksi sieltä.
JUHA II VAPAUTETTAVA VENÄLÄISELTÄ LEIRILTÄ!!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jegros
Tukea löytyy

Kerrot vaan paljonko sakkoa tuli niin pistetään hattu kiertämään. Ei rahakeräyksellä vaan joukkorahoituksella. Se kun ei tarvitse lupaa.

Ah, minä ainakin niin kiihotun.. 😄

Pitäisikö tehdä vastavuoroisesti tutkintapyyntö maalittamisesta tms. vihaa?

Vara-mara

..ja Isänmaan petoksesta. Hyvä Pia, tsemppiä!

Kata

Nostan hattua Pia !👍

Tuumailija

Joillain on vielä sitä selkärankaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja seistä sanojensa takana ilman erillisiä tulkintoja ts. lausuma voidaan tulkita tilanteeseen sopivaksi koska se ei sisällä mitään.

Kansalaisen verkkokauppa