Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Pori: Poliisi jatkaa murhasta epäillyn tunisialaismiehen etsintöjä

Poliisi epäilee 49-vuotiasta ulkomaalaistaustaista miestä Porin Pormestarinluodossa tapahtuneesta henkirikoksesta. Hän on työskennellyt kaupungissa pizzeriayrittäjänä ja bussikuskina.

Poliisi sai tiedon henkirikoksesta sunnuntaina iltapäivällä, kun omilla avaimillaan asuntoon mennyt henkilö löysi naisen ruumiin.

Poliisi kertoi myöhemmin, että kyseessä oli perheen sisäinen henkirikos: miehen epäillään murhanneen vaimonsa.

Satakunnan Kansan mukaan epäilty rikos tapahtui miehen asunnossa, jossa nähtiin sunnuntaina ambulanssi, useita poliisiautoja ja lopulta ruumisauto.

Valtamediassa on aiemmin ylistetty epäiltyä

Valtamedian vihjeiden perusteella epäilty on todennäköisesti tunisialainen Mohamed Neffati. Valtamedia on aiemmin ylistänyt Neffatia ”supliikkimieheksi”, kielitaitoiseksi ja hyväntuuliseksi bussikuskiksi.

Vuonna 2004 hänet tuomittiin käräjäoikeudessa toisen miehen pahoinpitelystä. Vuonna 2014 epäilty tuomittiin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kotipaikkakuntansa käräjäoikeudessa hänellä on kaksi velkajuttua parinkymmenen vuoden takaa ja kaksi avioeroa saman naisen kanssa.

Poliisi jatkaa murhasta epäillyn etsintöjä

Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut sunnuntaina tapahtuneen epäillyn henkirikoksen tekijää. Rikoksen selvittämiseksi poliisi on pyytänyt silminnäkijähavaintoja harmaan auton liikkeistä.

Esitutkinnan perusteella poliisi pitää yhtenä mahdollisuutena sitä, että murhasta epäilty tunisialaismies on surmateon jälkeen hukuttautunut Kokemäenjokeen.

Epäillyn löytämiseksi poliisi suorittaa tänään tiistaina etsintöjä Porin Linnansillan alueella yhteistyössä pelastuslaitoksen ja rajavartiolaitoksen kanssa.

Henkilöautosta kaivataan havaintoja

Poliisi tutkii myös epäillyn liikkeitä uudenvuodenaattona.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja harmaasta porrasperäisestä BMW-merkkisestä henkilöautosta ja sen liikkeistä uudenvuodenyönä noin kello yhden ja aamukuuden välillä.

Havaintoja autosta kaivataan erityisesti Keski-Porin kirkon alueelta, kauppakeskus Puuvillan läheisyydestä ja Isosannan alueelta.

Henkilöautoon liittyvät havainnot ja tiedot pyydetään toimittamaan Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä (maanantaista perjantaihin) kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

Lähde: Partisaani, Poliisi

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Hanski

Pasila, Porilaisten marssi.

Kantaa Ottavainen

”Valtamediassa on aiemmin ylistetty epäiltyä”

Joka. Ikinen. Kerta.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Kantaa Ottavainen
Anomaster

Mallimaahanmuuttajia.

Anomaster
Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Anomaster
ike

On nuo sen verran villejä että eivät koskaan kunnolla kesyynny, tosin lajeissa on eroja.

Anomaster
Anomaster
matti m

Niinpä. Valtamedia osaa sujuvasti kertoa tekijästä että suomalainen mies, vähätellään tekoa sillä, että perheensisäinen tapahtuma, ja että vapaana olevasta murhaajasta ei ole vaaraa kellekään, eikä tekijällä tiedetä olevan mitään rikoksia tai rikkeitä aiemmin. Ja mitä muuta ne osaa sanoa mikä ei sitten kuitenkaan pidä paikkaansa.
Kaitaalla joku viikko sitten tapahtuvasta 14 vuotiaan reijittämisestä puukolla parin muun 14-15 vuotiaan toimesta ei kukaan kerro mitään. Ei liity mihinkään.
Oliko se ennen joulua kun valtamedia kertoi kuinka Turkissa kaksi suomalaista pikkuista ja viatonta nuorta opiskelijaa olivat joutuneet poliisin haaviin ja oikeuden eteen jostain Turkin rahan repimisestä. Siinäkin tekijöinä oli kuitenkin somaleja, jotka ei mitenkään olleet ihan pikkuisia suomalaisnuoria. Ainakin muualta saatujen kuvien perusteella toinen tekijöistä oli joku karun näköinen kolmekymppinen puikulapää, eikä mikään nuori suomalainen erasmus-opiskelija. Kuitenkin noitakin alettiin hyysätä ja pelastaa tuomioilta jo ihan Suomen konsulaatin ja suurlähettiläiden toimesta. Kai ne kullanmurut lopulta haettiin Suomeen turvaan ykkösluokassa Suomen valtion kustannuksella.

Karvakuono

Harhauttava Polpo lausuu ainoana tuntomerkkinä Suomen kansalainen, vaikka kyseessä ei ole mikään kantasuomalainen. Polpossakin näköjään niitä marakatti-matupatjoja…

Anomaster

Tämähän oli ilmiselvästi porilaismies.

Kikka Mokkeli

Eikös siltä yhdeltäkin porilaiselta matupatjalta irroitettu pää joku vuosi sitten.

Jukka

Joo, se oli se kirkkovaalimatu!

Jukka

Oli porilaismies. Ei kuitenkaan kantakirjasuomalainen. Ja siinä on vissi ero!