Muu maailma Politiikka

Ärsyyntynyt Biden lehdistötilaisuudessa: ”Miten hän kehtaa?”

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden lehdistötilaisuudessa, jossa käsiteltiin raporttia hänen huonosta muististaan 9.2.2024. Kuvakaappaus: YouTube.

”Miten hän kehtaa?” Yhdysvaltain presidentti Joe Biden, 81, ärsyyntyi lehdistötilaisuudessa, jossa käsiteltiin hänen huonoa muistiaan koskevaa tutkimusta.

Joe Biden on noussut Yhdysvalloissa huomion keskipisteeksi, kun häntä on äskettäin syytetty tapaamisista kauan sitten kuolleiden maailman johtajien Francois Mitterrandin ja Helmut Kohlin kanssa.

Torstaina julkaistiin raportti, jossa tutkitaan Bidenin kotoa ja toimistosta viime vuonna löytyneitä salaisia asiakirjoja.

Raportissa erikoistutkija Robert Hur kuvailee presidentin mielenterveysongelmia ja kutsuu häntä ”hyvää tarkoittavaksi vanhemmaksi mieheksi, jolla on huono muisti”.

Biden tyrmäsi raportin lehdistötilaisuudessa. Hän reagoi voimakkaasti muun muassa väitteeseen, jonka mukaan hän ei edes muista, milloin hänen poikansa Beau kuoli. Hänen poikansa kuoli aivokasvaimeen toukokuussa 2015.

”Miten hän kehtaa? En tarvitse ketään… en ketään… muistuttamaan minua hänen kuolemastaan”, presidentti ilmoitti.

Kun häneltä kysyttiin sanonnasta ”hyvää tarkoittava vanhempi mies, jolla on huono muisti”, Biden vastasi:

”Olen hyvää tarkoittava ja vanhempi mies ja tiedän, mitä helvettiä teen. Olen presidentti ja sain tämän maan jaloilleen. En tarvitse hänen (erikoistutkijan) suosituksiaan.”

Konservatiivisen Fox Newsin toimittaja kysyi sitten Bidenilta, kuinka huono hänen muistinsa on ja voiko hän jatkaa presidenttinä.

”Muistini on niin huono, että annan sinun puhua”, 81-vuotias presidentti täräytti vastaukseksi.

Lähde: Fria Tider

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Ja täähän menee kaikki suunnitelmien mukaan, tietävät että kaikkien aikojen epäsuosituin (vale)presidentti ei pärjää Trumpille, niinpä hänet vedetään pois viime hetkellä terveyssyihin vedoten, ja ehdokkaaksi asetetaan Michelle Obama, joka sitten selittää että ei oikeastaan edes haluaisi, mutta uhrautuu maan puolesta.

John Quiman

Eipä ole saanut maata jaloilleen, vaan kamalaan kaaokseen.

Marko Kristian

Kaikki tiesi jo ennen 2020 vaaleja että Biden on vanhuudenhöperö ja dementikko.
Mutta media jopa täällä kaukana Suomessa on häntä suojellut, vaikka käsittääkseni me suomalaiset emme äänestä USA:n presidenttiä, vaikka somalit Somaliassa äänestääkin Suomen presidenttiä.