Eurooppa Maahanmuutto Rikos Uutiset

Ruotsi: Vanhempien valvontaryhmä suojelee lapsia

Morö Bäcken keskusta. Stefan Persson, Wikimedia Commons.

Skellefteåssa tapahtunut 9-vuotiaan tytön raiskaus ja murhayritys on saanut seudun vanhemmat toimimaan. Alueella on ollut jo aiemmin erilaisia rikoksia ja häiriöitä, ja vanhemmat eivät usko Ruotsin poliisin pystyvän suojelemaan lapsiaan.

Moro Bäcken alueen vanhemmat ovat herättäneet henkiin ajatuksen omasta aluevalvontaryhmästä, joka valvoisi lasten turvallisuutta. Asukkaat aikovat kulkea ryhmissä iltaisin, ja pitää silmällä leikkivien lasten ja nuorten turvallisuutta.

Ajatus syntyi Morö Bäcken sosiaalisen median ryhmässä, ja nyt se aiotaan toteuttaa.

”Ennemmin tai myöhemmin kuppi menee nurin, ja jos pystyy itse auttamaan turvallisuuden luomiseksi, täytyy tehdä niin,” sanoo idean puuhanainen Beatrice Larsson.

Morö Bäcken asukkaat ovat ottaneet yhteyttä Skellefteån kaupungissa toimivaan Skellefteås Nattvandrarna- aluevalvontaryhmään ja Morö Bäcken partiointi toteutetaan yhteistyössä heidän kanssaan.

Lähde SVT

66 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

https://www.instagram.com/p/CgHorEgN50r/?utm_source=ig_web_copy_link

Kaikki on sekaisin voi että nyt on naisvanki pann*t paksuksi 2 naisvankia eikoo jännää….maailma näyttää olevan juurikin loppunsa edellä koska kaikki oikeat rakenteet puretaan ja tilalle nämä mielipuolet päättäjät että heppinaismies saa mennä naisten vankilaan koska tuntee olevansa mirri.Miauuuuuuuuu! 🙁

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
John Quiman

Uudessa testamentissa Jeesus sanoi, että hedelmistään puu tunnetaan. Ihan oli hyvin sanottu. Nyt voisi sanoa, että tuloksista järki tunnetaan. Suvakkien tulokset ovat todella kaaosmaisen typeriä, joten ideologia on typerä.

Kata

Suorastaan sairasta ideologiaa.

Rudi

Vasemmistolaisilla journalisteilla ja myös kulttuuriväellä on suuri vastuu siitä että ovat halunneet tukea tätä siirtolaisten lakien kunniattomuutta ja rikosten valkopesua. Sama koskee niitä ns. kunnollisia ja kotoutuneita tai kotoutuvia maahanmuuttajia joita tarina kertoo jossain olevan. Pääosinhan niitä on havaittu rääkymässä rasismista eikä tuomitsemassa kaltaistensa p..seilyä.

Kodinturva Jouko

Svedut kaivaneet lekat ja talikot yms. naftaliinista.

Eetu

Tähän on tultu, eikä kukaan tämän tilanteen hirvittävyydestä opi yhtään mitään.

Ei mitään.

Eivät ruotsalaiset suvakit, eivät suomalaiset toiseusmaanikot, eivät ketkään. Suuri osa niistä, jotka jo ennakolta tiesivät miten tässä on käyvä, eivät hekään opi tästä mitään.

He tiesivät sen jo heti alussa.

Kata

https://www.instagram.com/p/CgFtrJqPlh9/?utm_source=ig_web_copy_link

Kun tällaiset ”ristiinpukeutuneet” valtaavat maiden hallinnon niin mikä onkaan tärkeintä?Porukkaa lappaa jenkeissäkin maahan miljoonia ja pahoja tapahtuu,myös lapsille…klovnien maailma.
Tärkeysjärjestys tottakai!

Nauraisi jos ei itkettäisi miten vatun sekaisin asiat ovat.

John Quiman

Tuollaiset kun tulisivat jossain vastaan, olisi ensimmäinen reaktio katsoa, että mitä reittiä pitkin pääsee nopeimmin karkuun.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

😀 Totta tosiaan hahahahahaa kyllä näin!

Timppis

Kyllä nyt putina pelottaa.toisaalta saattaahan se kuolla nauruun kun tuon kuvan näkee.itselläkin tuli eversti sandelssin nenästä

Timppis

Korjaan sandelssit.😉

Hätätila tai väärinymmärrys

Suomalaisia lapsia ja naisia on pahoinpidelty, raiskattu ja poltettu hengiltä. Tekijät lähes poikkeuksetta tuontia.
Tekijöitä ei edes karkoteta eikä tekijöiden tarvitse pelätä kostotoimia.
Suomessa asuva irakilainen naistutkija kertoi medialle, etteivät muslimit raiskaa kotimaissaan samalla huolettomuudella, sillä heillä on pelko miten tytön sukulaiset kostavat raiskauksen. Suomessa taasen tätä koston pelkoa ei ole ja tuomiot vähäisiä.

Horace Smith

Mitähän ne ruotsalaiset vanhemmat aikovat tehdä, jos poliisikaan ei voi lapsia suojella? Oma versio Charles Bronsonin väkivallan vihollinen leffasta? Yhteiskunta, joka hyväksyy oman käden oikeuden lain voimalla tai ilman, on merkki kehitysmaasta. Silti täälläkin varmaan tarvittaisiin joku tapaus, missä lapsenraiskaaja on laitettu sinimustaksi tai kylmäksi. Suomen rangaistukset raiskauksista ovat pilkan aihe kemuille. Lainsäätäjän pitäisi tehdä asioille nopeasti jotain, mutta käytännössä vihervasemmisto estää kultamuniensa kunnollisen rankaisun.

juha II

Skellefteåssa sosiaalidemokraatit ovat ”virkaatekevä” mahtipuolue, joka huolehtii vain siitä, että vaaleissa tulee ääniä mm. etiopilisilta, joka oli vastuussa Ruotsin korkeamoraalisia piirejä kohahdutavaa tekoa. Ruotsin ”samasta puusta veistettyjä” poliisivoimia on turha odottaa tekemään muuta konkreetftista kuin polvistumaan ensimmäisen mutiaisen eteen joka vastaan tulee.

Suvakki-vassarit ovat jo pöyristyneet myös rotumuukalaisen vuoksi kuten sikäläiseen arvoyhteisöön kuuluu toimia!

Ruotsissa tästä vuodesta on tulossa huippuvuosi nk. pakolaisten vastaanottamisesta. nk. ”kansanvaihto” on julistettu SVT:n toimesta salaliittoteoriaksi. Sama pulju on estänyt Twiitissä kommentoinnin, koska verokustantainen sosiaalidemokraattinen mätäpaise ei halua ottaa vastaan tympääntyneiden rahoittanjiensa kirpeitä kommentteja sen sakeasta rasistisesta linjasta (ruotsalaisia kohtaan).
Parhaimmillaan muslimi tai afrikkalaisista vakaviin rikoksiin syyllistyneiden rikollisten kohtaloa itketään ja heistä tehdään säälijuttuja kuinka kurjaa on elää vihamielisessä rasistisessa Ruotsissa.. Edellinen silloin kuin musta muslimi veljespari oli pahoinpidellyt puukolla ruotsalaidspojan katkaisemalla häneltä akillesjänteen ettei hän pääse pakoon. Aikomus oli vielä haudata poikaparka elävältä, mutta sen verran kuitenkin oli onnea, että sivussa olleella alueella oli sen verran häiriötä, että ”projekti” jäi kesken!

Ja nämä tarinat ovat tosia kuten Tapio Rautavaara rapissään lopuksi sanoo!
Vastaavia on satoja ja tuhansia Ruotsin kunniakkaassa ”Humanitäärisessä suurvallassa”!!!

Sosialismi on SYÖPÄ!!!

Jegros

Venäjä on aivo,kives,keuhko ja ihan joka SYÖPÄ yhtä aikaan!! Venäjä putinin johdolla raiskaa joukolla valtion hyväksynnällä lapsia… revi siitä. Mutta niitäpä puolustelet.. kertaakaan et tuollaista kirjoitusta joissa haukkuisit venäläisiä lastenjoukkoraiskaaja armeijan hyypiötä ole näppäimistöösi saanut osumaan.. Puolustellut olet niin paljon, että onko venäläiset lastenraiskaajat niitä parempia lastenraiskaajia?

otto suni

Jegros oletko jälleen unohtanut lääkityksesi ottamisen?

Jegros

Mene sinä syömään neuroleptineitä venäjälle takaisin, kas kummaa heti piti juha toisen saappan nuolijan tulla taas kommentoimaan kun venäjän maine, kunnia, etu oli uhattuna olet niin tunnollinen ryssäfiili kuin olla ja voi, ei paljoa varaa sullakaan haukkua mitään muslimeita kun ajatusmaailma on täsmälleen sama; ismi on vain ryssälismi.

juha II

Eipä ole helppoa kun 24/7 täyttää päänsä Suomen ”laatumedian” tuotannolla.

Muualla lännessä asioita katsotaan jo täydellä järjellä ja tosiasiat tunnustaen. Vain Suomen valtamedia suoltaa luokatonta rasistista ryssä vihaa, jota se on tehnyt jo 30-vuotta.

Suomi on Pohjois-Korea eikä täällä totuuden sanaa kuule valtamediasta. Siksi toisekseen. Kyllä se proxy tännekin saadaan ja sitten voit mennä ampumaan vihattuja ryssiä. Siitä se onni ja autuus lähtee!

Jegros

Oho mites kävi noin, että vastasit juuri noilla sanoilla joita tuolla toisessa kommentissa sanoin sinun käyttävän, oho! Mutta et vastannut onko se ryssien erikoisraiskaaminen sitä parempaa raiskausta? Juu ja mikään suomen mediossa ei olet totta ei mikään mutta juha II putkoosi kertoo totuuden, tällä kertaa uljasti ratsastaen ryssävihalla <=> Islamofobia..

juha II

Olet kuunnellut SOTAPROPAGANDAA!!!

Siis, jos Mursu onHamionassa, Sekin pitää kääntää
” V E N Ä J Ä N R I K O K S I K S I ”

joitav EI ole edes tapahtunut, koska VENÄJÄ ei ol.e SATANISTINEN länsi ja SUOMI!!!

Jegros

No eikös teidän mukaan se lasteraiskailu ollut just jotain satanismia, vai onko se venäjällä siä parempaa satanismia?

Jegros

”joitav EI ole edes tapahtunut, koska VENÄJÄ ei ol.e SATANISTINEN länsi ja SUOMI!”
Aika kauan joutu tökkii, että tunnustus tuli.. Uskollinen venäjälle, joka on aina oikeassa ja kaiken hyvän alku ja punajuuri rehellisine totuuksineen jossa jätevesikin on shamppanjaa jos kreml niin sanoo ja suomi on suoraan s.tanasta…
_Jokainen_ kirjoituksesi on ollut puhdasta venäjää lopultakin myönsit perimmäisen tarkoituksesi: Suomi ja muut maat on s..tanasta, venäjä puhdas hyveellisyyden ikoni, voitkin nyt lopettaa sen kirjoittelun asioista jotka oikeasti koskevat venäjää vaikka maalaat sen hallinto mallia ja valheita muihin maihin, projektio harhaksi tuota kai kutsutaan….
P.S. Niin venäjällähän naisten hakkaaminen ei ole _rikos_, sekin on yhteistä islamin kanssa..

Piikkilampaat

Tällä alueella ollaan oltu ihan ihmiskiksi ja rauhallisesti otettu yhteyttä virkavaltaan asiasta että allueella alkaisi partioimaan tavallisia ihmisiä jonka tarkoitus olisi varmistaa että lapsilla ja muilla ei ole häiriöitä leikkialueilla eikä myöskään koulualueella. Ollaan oltu siitä kiitollisia että virkavalta oli ihan oikeasti iloisia että löytyy ihmisä jotka kantaa huolta läheisitään ja antoivat täyden tukensa.
Toki tietenkin teroittivat että ei käydä keneenkään käsiksi väkivaltaisesti, mutta häiriötekijä voidaan kyllä ottaa kiinni.
Tuo johtuu siitä helvetistä kun valtio ei ole rahoittanut virkavaltaa mitenkään ja työt on lisääntyneet tällä alueella vuodesta 2015 lähes 90%.

Ilkka Forsten

Sama tapahtuu täällä, kuppi menee nurin ja laki otetaan omiin käsiin. Ne jotka aiheuttaa nuo häiriöt ei usko mitään muuta kuin väkivaltaa, äärimmäistä sellaista ja siihen on kantaväestöllä oikeus julistakoon YK mitä tahansa. Sitten kun alatte tarvitsemaan orientoitunutta henkilöä joka ei kaihda mitään, niin kerron mistä minut tavoittaa. En ole ainoa, meitä on muitakin.

Aake

Mitään ei oikeasti tulla saamaan Suomessa aikaan. Netissä soitetaan korkeintaan suuta että kohta menee kuppi nurin ja kohta alkaa tapahtumaan. Ei mene lammaskansalta kuppi nurin eikä mitään ala tapahtumaan.
Paitsi kunniakansalaisista tulee päivä päivältä röyhkeämpiä. Sitten lammaskansa vaihtaa itse maisemaa jos vielä kykenee.

Ilkka Forsten

Ihanko vakavissasi oletat että MINÄ lähden kotoani jonkun mutiaisten takia ? Kun sanon että on kuolemaksi ilmestyä pihaani, se myöskin tarkoittaa sitä. Se kyltti jossa lukee selkeästi siinä autotallin seinässä ettemme soita hätänumeroon,tarkoittaa sanatarkasti juuri sitä. Asia hoidetaan itse, siihen löytyy välineet.

Jos oikeus ei ymmärrä ettei minulla ole mitään velvoitetta olla uhri omassa maassani, tai tontillani, sillä oikeudella saa pyyhkiä per****sä.

John Quiman

Suomalaiset eivät ole äkkipikaisia, mutta kun kiukku nousee aikansa, siten räjähtää, eikä sitä enää pysäytetä.

Horace Smith

Se on juuri näin. Kynnys on todella korkea alkaa rähinöimään. Mutta todennäköisyys oman käden oikeuden käyttöön lisääntyy koko ajan, koska rangaistukset eivät todellakaan käy yksiin kansalaisten oikeustajun kanssa. Suomen lainsäätäjän mielestä on ihan ok, että lapsen elämän tuhoamisesta riittää pari vuotta linnaa. Ja jos raiskaa useammaan kerralla, saa alennusta.

Sehän on viranomaisten pahin painajainen, että joku laittaisi lapsensa raiskaajan kilon paloiksi, jota yleinen mielipide peukuttaa. Oulussa oli kai aika lähellä, ettei joku niistä kemuraiskareista saanut kunnolla pataansa vihaiselta isältä.

Ilkka Forsten

Muistaakseni sai pataan, josta tuli sitten kausti ja huuto että valkoinen ylivalta pyrkii hävittämään monimuotoisuutta, sitä ei tule suvaita. Minulle on sanonut poliisi, toistan poliisi, että jos hänen tyttärensä raiskattaisiin ja häpäistäisiin, se tyyppi / tyypit haukkaisivat turvetta, eikä sillä olisi mitään väliä joutuuko siitä vankilaan ja menettäisi työnsä.

Tällä tasolla alkaa olemaan myöskin niiden viranomaisten näkökulma, vaikka jotkut väittävät että poliisi ei välitä mistään mitään. He eivät voi suoraan ilmaista omaa mielipidettään julkisuudessa, mutta jos tulee mahdollisuus jutella ilman että virkamerkki estää mielipiteen, niin ihan samoilla linjoilla ollaan tavisten kanssa. Jos rikosylikonstaapelin näkemys on että oman käden oikeus toimii tilanteen sitä vaatiessa, niin kyllä se mielestäni kertoo aika paljon siitä asenneilmapiiristä mitä ammattikunnasta nyt alkaa löytymään.

Vihersosialisteille tämä on tietenkin ihan hirveän rasismin todiste, ja ihmisoikeusloukkaus, mutta pitääkin kysyä mitä se on jos ruskeat henkilöt kohdistaa häpäisyä valkoisiin, sillä eivät he tee sitä lisätäkseen sopuisaa yhteis-eloa. Niiden omissa yhteiskunnissa tuollaiset tyypit laitetaan äkkiä seipääseen varisten nokittavaksi, eikö se ole ihmisikeuksia loukkaavaa, ja jos ei ole, mikä siitä tekee sellaista euroopassa ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Horace smith

Kemujen natiiviväestöön kohdistama väkivalta, häpäisy ja raiskaukset ovat tietenkin niiden olosuhteiden seurausta, mistä tänne on tultu, eli sotaa, vainoa ja köyhyyttä. Ne ovat niin uskottavat syyt, ettei niitä voi mitenkään kyseenalaistaa, kuten eräs sisäministeri kerran totesi. Poliisi joutuu suoraan tekemisiiin pahimman kemusaastan kanssa, joten ei se ihme ole jos jutut ovat tuollaisia. Poliisitkin ovat ihmisiä. Lisäksi oikeuksien antamat rangaistukset ovat kemuille lähinnä vitsi. Se taas johtuu pitkälle tiettyjen marginaalipuolueiden poliitikoista ja demareista. Oikeasti tarvitaan joku tapaus, missä Hammurabin laki on laitettu täytäntöön. Ehkä se saisi vähän liikettä eduskuntaan, ja lakia muokkaamaan.

Lieväasteinen

”Kemujen natiiviväestöön kohdistama väkivalta, häpäisy ja raiskaukset ovat tietenkin niiden olosuhteiden seurausta, mistä tänne on tultu, eli sotaa, vainoa ja köyhyyttä.”

Mutta asialla on usein kemujen toinen tai jopa kolmas sukupolvi, joka on syntynyt ja kasvanut täällä eikä nähnytkään mitään sotaa, vainoa tai köyhyyttä.

eetee

Kauheaa natsismia estää rikastajia toteuttamasta rikkaampaa kulttuuriaan.

Tuumailija

Ulkolaiset työvoimapulan paikkaajat valvovat jo lapsianne vapaa-ajallaan, heitä pitäisi kiittää kun jaksavat olla leikkipaikoilla, uimahalleissa yms. paikoissa jossa lapsia liikkuu enemmälti.

Ja KEENERI

”Silmä silmästä ja hammas hampaasta” vai miten se menikään..?

John Quiman

Entä jos joku koskee mamulapseen? Siitä syntyisi valtakunnan kattava skandaaliuutinen ja viranomaiset olisivat kilvan tuomitsemassa suomalaisia barbaareja. Presidenttikin kyselisi, että kuinka monta polkupyörää pitää nyt ostaa ja keille?

Siitä, että mamut hakkaavat omia lapsiaan, ei tule uutista, se vaietaan pois olemassaolosta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Ennemmin tai myöhemmin kuppi menee nurin..”Niinpä,niin siinä käy kun eletään woketusten vinkumisen tahtiin ja uhrataan lapset suvakkiudelle.

Nyt tai ei koskaan.

Vapautuksen teologi

Onko keksitty uudestaan median pahamaineisiksi leimaamat Odinit?

Timppis

On freyjan soturittaret.

jousipamppu

Tornion töräyksen jälkimainingeissa TV;ssä kyseltiin ”tarvitaanko Odineita ?”
Eräiden kestopoliitikkojen tiukka vastaus oli että ”EI !”

Oma vastaukseni olisi tuolloin ollut:
”Kenties ei, mutta jotakin Odinien kaltaista kansalaispartiointia tullaan kyllä ennenpitkää tarvitsemaan, koska Suomen poliisivoimat ovat jo lähtökohtaisesti riittämättömät jos kehitysmaalaisvirta jatkuu”

John Quiman

Tietyillä alueilla se tarve on ollut olemassa jo sitten 2015.

Jarno Lehmussalo

Meillä Suomessa moisesta ”aluevalvonta puuhailusta” seurais taatusti vaikeuksia. Jos vielä ryhtyisivät oikein kunnolla toimiin, niin lain koura iskisi todella… arvatkaa kumpaan osapuoleen.

Ilkka Forsten

Muistat varmaan kuinka takavuosina poliisi kehotti ihmisiä omaehtoiseen asuinalueiden valvontaan yön tunteina. He pitivät sitä erittäin hyvänä asiana, ja sitä suositeltiin jopa silloin poliisiylijohtajan toimesta.

Kun sitten kävi ilmi että häiriötekijät ovatkin ihan muuta kuin ne oman kylän teinit, niin muuttui äänikin kellossa. Nyt olikin kysessä aivan tuomittava kyttääminen, johon ei ollutkaan oikeutta, ja puuttuminen häriöihin katsottiin rikosoikeudellisesti tuomittavaksi.

Mitä tällaisesta yhteiskunnasta pitäisi ajatella. Pitääkö kantaväestön sallia ja suvaita muualta tulleiden etnisyyksien toistuva haitta, ilkivalta ja rikollisuus käyttäen perusteena sitä että kyseessä on ” hädänalaiset ” pakolaiset joiden vaikeat olot kotimassa saattaa heijastua meidän yhteiskuntaamme. Minusta ei. Emme me ole luoneet niitä olosuhteita sinne mistä sitten ollaankin suomeen päädytty, se on heidän oman kulttuurinsa sekamelskaa joka on siellä pysyvä olotila, sillä äly ei riitä korjaamaan tilannetta. Jos se kaikki annetaan siirtyä länsimaihin tekemättä mitään, tästä kaikesta tulee Beirut, Libanon tai Sierra Leone.

Jos on rasismia puolustaa itseään, niin olen ollut koko ikäni rasisti vaikka en vielä olisi edes tajunnut sanan merkitystä. Minä en ajatuksiani tai tapojani muuta, sen velvoitteen laitan niiden harteille jotka yrittää omia kaiken tselleen käyttäen mitä tahansa keinoa siihen pääsemiseksi.

Jarno Lehmussalo

Muistan hyvinkin. Turussa jotain 50vuota takaperin asuntoalue Jyrkkälässä pidettiin järjestystä asukkaiden voimin. Tänään se ei onnistu. Polliisi hoitaa asiat imaamin välityksellä.

Bartitsu

Mikäli Turun poliisi on tosiaankin antanut pirulle pikkusormen, niin tuossahan on selvä vaara että sellainen ”imaami” pyrkisi pimittämään katraansa kepposia jos ne on tehty vääräuskoisille

Jarno Lehmussalo

Taisin pikkasen liioitella. Tässä pieni tarkennus. No..voi olla, että samaa tarkoittaa? ”Esimerkiksi somalinuorista Jauhiainen on oppinut, että heillä viesti menee parhaiten perille yhteisön johtohenkilön kautta. Varissuon somaliyhteisössä tärkeimmäksi viestinviejäksi on osoittautunut koulun islamin kulttuurin opettaja.”
Turussa lähipoliisina toimiva Vesa Jauhiainen saa yhteyden somalinuoriin islamin opettajan avulla – sai aikoinaan ruotsalaiskollegoilta ihmettelyä: Eivätkö polttopullot lennä niskaan? (yle.fi)

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jarno Lehmussalo
John Quiman

Rasismia olisi se, että minä valvon sinua iltaisin, koska olet tumma.

Rasismia ei ole se, että minä valvon sinua iltaisin, koska olet todistetusti mahdollinen uhka.

Bartitsu

Kyllähän itsensä puolustamisesta annettava rangaistus aina omat hautajaiset voittaa.

John Quiman

Joko kohta suvakit järjestävät Skellefteåssa mielenosoituksen, jossa huutelevat antifasistisia iskulauseitaan?

Lieväasteinen

Sisäinen ääneni kuiskaa, että katupartioihin osallistuvat muiden etnisten lasten vanhemmat eivätkä kantaruotsalaiset, joilta ko. toiminta kiellettäisiin heti alussa. Beatrice voi olla kuka vaan ja Larsson on esim. hänen miehensä sukunimi.

juu

Facebookin turvapaikka-aktivistit itkevät lämmintä itkua ja suunnittelevat Skellefteån kylänraitille rasisminvastaista mielenosoitusta.”

juu

”Epäillyn iän selvittämiseksi on aloitettu esitutkinta.
– Hänen todellinen ikänsä tarkoittaa sitä, että jos olet täyttänyt 15, voit saada rangaistuksen teosta, mutta ei, jos olet alle 15-vuotias, Andreas Nyberg sanoo.”

Khmm

Helettijoella on herätty.
Seuraako enää mitään vastareaktiota ns.Suvakkilasta?

Lieväasteinen

Kyllä. Natsipartiot kaduilla kielletään, syylliset (siis partioijat) rangaistaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Jegros

Ehkä suomessa ja ruotsissa pitäisi ottaa samat metodit kuin venäjällä ja lähteä joukkotappamaan natseja lasten sukupuolielimistä.

Kata

Järkkyä tekstiä…olet niin kiinni noissa nasseissa että varmaan jokaöinen unesi(painajainen tai unelma)…apua on saatavilla.

Jegros

Jaa venäjältä vai? Mä luulen, että täällä on jo niitä ihan tarpeeksi.

Jegros

Mikä tuossa järkyttävää on? Se, että venäjä tuhoaa natseja ukrainassa raiskaamalla lapsia vai se, että ei hyväksy juha II putkosen ja lakeijoiden venäläisiä valheita?

Kata

Apua on saatavilla..Olet umpisolmussa ilmeiseti.

Jegros

https://www.lukihairio.fi/mista-apua/ Tuossa, ei välttämättä auta jos ongelma on siinä, ettei ymmärrä pitkiä lauseita saati virkkeitä tai laajoja kokonaisuuksia.

Lieväasteinen

Sinä et päätä siitä, kenelle muut (minä ja Kata ml.) saavat vastata ja kenelle eivät, etkä tee sen perusteella johtopäätöksiä henkilöiden poliitisista vakaumuksista tai siitä, kuka on kenen lakeija.

Jegros

Niin yritätkö sanoa, että voi kumartaa jollekkin vaikkei sen lakeija olisi?

Lieväasteinen

Lopeta jo tuo Venäjän ihailusi ja pedaripervoilusi jokaisessa kommentissa. Juuri te venäläiset olette nykyään natseja eikä ukrainalaiset tai muut. Olen tällä sivustolla kovimpia NATO-miehiä ja ollut Suomen NATO-jäsenyyden puolesta jo 1990-luvulta alkaen. Painu Jegros-ryssä sinne, jossa sun Moskva-risteilijäs jo on. Slava Ukrajini, herojam slava!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Jegros

Et uskaltanut juhalle tuota sanoa tai jollekkin muulle ryssälle, aika kova nato mies, aika kova 😀 Kaivas yksikin kommentti jossa olen venäjää ihaillut,koska jokainen on puhdsasta venäjän ja ryssäkommentoijien halveksuntaa, voihan se olla, että on liian korkealentoista jos on luetun ymmärtämisessä ongelmia.

Jegros

Jos muuten olisin stadilainen, olisin vaan todennnut, että daiju.

Jegros

Jos naton kannattajista enemmistö olisi sun kaltaisia ei natoon liityttäisi kaikki pitäisi sitä niiden kehareiden juttuna, sori jos nimimerkkisi viittaa siihen ei ole tarkoitus henkilökohtaisuuksiin mennä, mutta en silti ala selkosuomea kirjoittaa, että sivustolla saattaa olla sellaisiakin lukijoita…

Eki

Taitaa olla nimimerkin Natoon ja parin muun kanssa ainut joka ei ole ryssä propagandaa kirjoitellut tai myötäillyt.. Ja sitten joku yksittäinen joka kirjoitti jotain”Miten voi olla tuollaisia venäjän propagandaa toistelevia!” Loput taitaakin olla mvläisiä.

Uusimmat uutiset