Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Uutiset

Saksa: Skinheadjärjestö kielletään

Kuva: Pixabay (CC0).

Yhdysvaltalaisen skinheadjärjestön paikallinen osasto kielletään Saksassa, ilmoitti maan sisäministeriö tiistaina.

Hammerskins Deutschland on Saksan sisäministeriön mukaan levittänyt ”natsi-ideologiaan perustuvaa rotuoppia”.

Saksan poliisi teki kotietsinnän 28 Hammerskins Deutschlandin jäsenen kotiin useilla eri paikkakunnilla. Hammerskinsien Saksan osastolla on noin 130 jäsentä.

Hammerskins perustettiin vuonna 1988 Teksasissa. Järjestö on tunnettu musiikkitapahtumien järjestämisestä. Hammerskins toimii Yhdysvaltain lisäksi muun muassa Ruotsissa, Sveitsissä ja Australiassa.

Antirasistisen ADL-järjestön mukaan Hammerskins on parhaiten organisoitu skinheadryhmittymä.

Lähde SVT txt-tv

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Itse asiassa natseilla ei ollut oikein kunnollista rotuoppia itsellään, mutta he hankkivat huipputietoa Uppsalan rotuhygienian laitoksesta, maailman ensimmäisestä sellaista, joka tarjosi sen ajan huipputiedettä.

Ilkka

Siitä koituukin yhteiskunnalle hyvin turvallinen olo kun 130 kaljupäätä kielletään, mutta samaan aikaan suvaitaan ISIS ja Al Qaida sekä Al- Shabaab joissa on jäseniä ” vain ” muutama kymmenen tuhatta pelkästään saksassa. Kun nyt on päädytty kieltämään valkoisten järjestöjä, olisiko Marttaliitto syytä kieltää, mehän emme voi tietää kuinka monta marttaa siihen kuuluu, ja tietysti voisimme kieltää myöskin vasemmistoliiton ellei EU olisi kommunistinen kolhoosi.

Nythän EU yrittää esittää että tapamme kierrättää lasipullot ja alumiinitölkit olisi muutettava muotoon, jossa lasipullot on palautettava sisällön pullottaneille firmoille. Tämä ei vaadi kuin muutaman miljardin uudistuksen toimivaan palautusjärjestelmään, minkä ME kuluttajat MAKSAMME taas kerran jos direktiivi toteutuu. Somalit ei kanna yhtään pulloa tälläkään hetkellä mihinkään, ne päätyvät kadulle tai puistoihin, mutta tuo paremman geeniperimän omaava sakki saa varmaan kiitokset siitäkin. Taannoin seurasin kuinka hyvin systeemi toimii heidän kohdallaan. Kahdeksan puikulapäätä poltti norttia posket lommollaan marketin kulmalla, mutta yhtään tupakantumppia ei päätynyt vieressä olevaan astiaan, ne nakattiin kadulle.. Nyt siis valkoiset ovat taas olleet tuhmia ja palauttavat pullot sekä tölkit automaatteihin, laittavat sätkäntumpit niille kuuluvaan astiaan ja ovat vieläpä rasisteja, Hyi teitä, koska opitte tavoille ja alalhu alkoon taas akbar.

Uusimmat uutiset