Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Saksa vaatii Italian konservatiivihallitusta sallimaan 1 000 siirtolaisen rantautumisen Italiaan kansalaisjärjestöjen aluksilla

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Ggia.

Italia perustelee, että Saksan lipun alla purjehtivien saksalaisalusten pitäisi olla vastuussa siirtolaisista.

Kolme kansalaisjärjestöjen alusta, joissa on yli 1000 ihmistä, odottaa telakoitumistaan Italian rannikolla. Pääministeri Giorgia Meloni ja sisäministeri Matteo Piantedosi kieltäytyvät tiukasti Saksan vaatimuksista, joiden mukaan alusten pitäisi telakoitua Italian satamiin.

Rooman ulkoministeriö vahvisti torstaina, että se oli aiemmin lähettänyt Berliinille suullisen viestin, jossa se pyysi sitä ottamaan vastaan siirtolaiset Saksassa rekisteröidyllä ”Humanity 1” -aluksella. Italian ministeriö lisäsi, että saksalaiselta osapuolelta oli pyydetty tietoja aluksella olevista ihmisistä.

Julkinen televisiokanava RAI3 julkaisi 23. lokakuuta päivätyn diplomaattisen asiakirjan viime keskiviikkona. Berliinin ulkoministeriö kehotti vastauksessaan Roomaa antamaan mahdollisimman pian apua kansalaisjärjestöjen aluksella oleville ihmisille, joiden joukossa on yli 100 alaikäistä.

”Kuolemanvaarassa olevien ihmisten pelastaminen on tärkeintä”, luki Saksan suurlähetystön lausunnossa, jossa kehotettiin Italiaa sallimaan veneiden rantautuminen.

”Jos Saksa katsoo, että on olemassa humanitaarinen ongelma, sen pitäisi huolehtia siitä. Italiasta ei voi tulla kaikkien maahanmuuttajien turvapaikkaa”, sanoi suhteista parlamenttiin vastaava ministeri Luca Ciriani puhuessaan Rai3-televisiokanavan Agorà-ohjelmassa.

Piantedosin mukaan niiden Euroopan maiden, joiden lipun alla alukset purjehtivat, pitäisi toivottaa tervetulleiksi ne, jotka saapuvat näitä aluksia käyttävien kansalaisjärjestöjen kautta. Hän sanoi kuitenkin, että ainoa tapa ratkaista siirtolaisvirta on estää matkaanlähdöt kokonaan.

Ciriani tuki Piantedosin kovaa linjaa maahanmuuton suhteen ja sanoi: ”Emme voi olla vain muualla tapahtuvien valintojen päätepiste. Olemme vakavasti otettava maa. Italia on täysin suvereeni maa.”

Ciriani toisti myös Piantedosin kannan ja sanoi, että Saksan lippujen liehuttamisen pitäisi osoittaa, että Saksa on vastuussa kyseisillä aluksilla olevista siirtolaisista.

”Jos se aikoo toimia kansainvälisillä vesillä, sen on myös otettava vastuu sen lipun alla purjehtivien alusten tekemistä valinnoista”, Ciriani sanoi ja lisäsi: ”Emme voi hyväksyä, että Saksa päättää puolestamme.”

Kuten Remix News on aiemmin raportoinut, Välimerellä toimii lukuisia saksalaisten kansalaisjärjestöjen aluksia, jotka pelastavat siirtolaisia. Ne toimivat myös vetonaulana monille siirtolaisille, jotka uskovat, että heidät pelastetaan, jos jokin menee pieleen. Kansalaisjärjestöjä on myös syytetty yhteistyöstä siirtolaisten salakuljettajien kanssa ja siitä, että ne järjestävät tapaamisia salakuljettajien kanssa avomerellä siirtolaisten siirtämistä varten. Monet näistä aluksista saavat tukea Saksan protestanttisten kirkkojen varoista. Kuten Saksan lehdistössä on aiemmin kerrottu, valtaosa näistä siirtolaisista eivät ole todellisia hädänalaisia pakolaisia vaan täysin taloudellisista syistä tulevia laittomia siirtolaisia.

Italian kanta voi aiheuttaa uuden kuilun EU:n sisällä. Kun Matteo Salvini toimi aiemmin sisäministerinä ja kieltäytyi vastaanottamasta maahanmuuttajia, niin silloin maahanmuuttajien määrä laski dramaattisesti Italiassa. Kun hän sitten menetti vallan, syyttäjät kuitenkin syyttivät häntä ”kidnappauksesta”, koska hän puolusti Italian rajoja. Häntä odotti ankara vankeustuomio teoistaan.

Italian hallitus ei aio perääntyä

”Humanity 1” -alus, jossa on 179 ihmistä, odottaa noin 18 kilometriä Italian aluevesien ulkopuolella. Maahan pääsyä odottaa myös Lääkärit ilman rajoja -järjestön ”Geo Barents” -alus, jolla on 572 ihmistä. Norjassa rekisteröity SOS Mediterranée -järjestön ranskalainen alus ”Ocean Viking” tuo mukanaan yli 200 ihmistä. Alukset ottivat ihmisiä vastaan kansainvälisillä vesillä 22. lokakuuta ja 29. lokakuuta välisenä aikana.

Italia kieltäytyy edelleen sallimasta alusten maahantuloa. ”Ocean Viking” oli jo torstaina pyytänyt samaa Espanjalta, Ranskalta ja Kreikalta, kertoo unkarilainen uutistoimisto Magyar Nemzet.

Italian sisäministeri Matteo Piantedosi sanoi Corriere della Sera -lehden haastattelussa, että uuden oikeistohallituksen myötä Italia ei enää ota vastaan ulkomaisten laivojen kyytiin merellä otettuja ihmisiä. Hän korosti, että kansalaisjärjestöjen alukset harjoittavat säännöllisesti toimintaansa viranomaisten puuttumatta asiaan juuri lainkaan. Hän totesi, että 16 prosenttia Italian rannikoille saapuvista ihmisistä kuljetetaan kansalaisjärjestöjen alusten kautta, kun taas paikallisten viranomaisten on tarjottava apua lopuille 84 prosentille.

Sisäministeri oli aiemmin julistanut ”Humanity 1” ja ”Ocean Viking” alusten maihinnousun turvattomaksi antamallaan asetuksella vedoten kansallisiin turvallisuussyihin.

Lähde: Remix

48 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Känkkä

Kuvassa taas valtava määrä ”naisia ja lapsia” tulossa Eurooppaan. Kristityt rahoittavat, sekään ei yllätä. Kristinuskon ja kommunismin ero on vain siinä, että toisessa esitellään kolmiyhteisen jumalan käsite.

John Quiman

Kirkko Suomessa ei liity juurikaan kristinuskoon, sillä kommunistit ovat vallanneet ja politisoineet sen. Saksassa on aika varmasti sama juttu.

Katolilaisen kirkon valtaaminen on vaikeampaa, mutta jotkut lähteet kertovat, että nykyinen paavi on ihan täysi sosialisti, joten senkin kristinusko taitaa olla aika heikoilla, jos se ylipäätänsä on koskaan ollut vahvoilla. Onhan Vatikaani aina ollut kova keräämään rahaa, eikä se ole erityisen kristittyä.

Määritelmäsi kristinuskon ja kommunismin välillä olevasta erosta on tavattoman epätosi.

Kata

Olet oikeassa kirkoista…ja paavin bullat on kuultu ja nähty eli ihan on komukka.
En voi ymmärtää palvontaa paaveja kohtaan..rikkaita kroisoksia ja ihan liikaa valtaa.

Tekopyhyyttä tulvillaan kun ajattelee niitä USAssakin paljastuneita poikien hyväksikäyttöä ja silti niiataan ja rähm rähm yäk.

Ilkka Forsten

Ottakaa nyt kaikki, ne ovat ” alaikäisiä ” koko ikänsä, ottakaa nyt ihan kaikki, muuten siellä on huomena raskaana olevia naisia ja lapsiakin… 🙄

C'mo Hewhey

Sitten kun se ISO pakolaisuus alkaa, niin Välimeri saattaa alkaa punertaa kuin Taipaleenjoki talvisodan kiivaimpina päivinä.

John Quiman

Eivät nuo ole mitään pelastusaluksia, ne ovat noutotakseja. Ihmissalakuljettajat ilmoittavat noille, missä odottaa lasti ja nämä sitten säntäävät paikalle ”pelastamaan”. Paikka tapaa olla Libyan rannikolla, juuri ja juuri Libyan aluevesien ulkopuolella. Tuo on ihmissalakuljetusten harrastamista ja nämä ”pelastusalukset” ovat sen ketjun viimeinen lenkki. Se on rikollista, joten miehistöt tuomiolle ja laivat tuomitaan menetetyksi valtiolle rikoksentekovälineinä.

Kansainvälisten sopimusten mukaan merellä pelastetut toimitetaan lähimpään turvalliseen satamaan. Se on Libyassa, ei Italiassa tai muualla Euroopassa.

Väittävät, että Libya ei ole turvallinen, mutta sinnehän nuo olivat ihan itse menneet hankkimaan kyytiä. Se oli heille tarpeeksi turvallinen siihen tarkoitukseen, että etsitään kyyti Eurooppaan. Riittävä turvallisuus oli heidän itsensä päätös, kun päättivät kulkea kotimaastaan Libyaan.

Tuo on täysin läpinäkyvää turvapaikanhaun väärinkäyttöä ja sitä se on ollut jo vuosia, mutta eurooppalaisista poliitikoista ei ole tuon liikenteen pysäyttäjiksi, koska heillä ei ole halua siihen. He nimenomaan haluavat, että Eurooppaan tulee elättejä ja ongelmallisia ihmisiä.

Ja jotkut vielä uskovat, että kansanvaihto on salaliittoteoria, vaikka se on koko ajan käynnissä. Teot kertovat, eivät selitykset.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

Niinpä…meneeköhän sitten taas yhtä kauan…1299-1923….

Härskiä on touhu ihan avoimesti Euroopassakin…kuten jenkeissäkin…mitä tällä saavuttaa joku viherpeippoporukka?
Mie vaan kysyn.

Tuumailija

Ex-libyan hallitsijahan sanoi että hän on afrikan lukko elintasoturviksille, ainoa toimiva ja tiukasti kontrolloitu reitti oli gibraltarin kohdalla aiemmin. Gaddafin murhauttamisella saatiin aikaiseksi tämä busines mahdollisuus.

Porukkaa valuu afrikasta ja lähi-idästä solkenaan, vaikkei kummassakaan ole juuri sotaa tms. Humanismin sorkkaraudalla väljistetään kansainvälisten lakien tulkintaa vaikka väkisin.

Observer

Kyllä. Ja siksi hänestä piti päästä eroon. Kultadinari, sillä maksettava öljy ja järkevä politiikka ei kelvannut ”liberaaleille”.

Hane

Saksa toivottaa lisää raiskareita tervetulleiksi maahansa. Mielisairasta touhua, vai onko saksassakin työvoimapula ja huono huoltosuhde. No nämä raiskarit auttaa.

sama täällä meilläkin, ikävä kyllä

pyylevillä ja useinmiten rumahkoilla saksalaisilla vajakki-suvakki-naisoletetuilla herahtaa kellari kosteaksi näistä matuista..

Sekoomus

Kokoomusnuoret: ”Kaikki huumeet dekriminalisoitava.”

Aivot kehittyvät 25-30 ikävuoteen saakka, joten voisiko ehdokkaiden ja äänestäjien ikärajan nostaa yli 30-ikävuoden, jotta päästään näistä kannabis-psykoosin jne. aiheuttamista typeristä ja lapsellisista avauksista eroon. Ei jatkoon!

tykkimies

Tuota päättäjien tahtotilaa täytyy pikaisesti hyödyntää ja on ohjeistettava se alkuperäinen sakemannien Pervitiini käytettäväksi varusmiespalveluksessa !

Se on selvä se

Saksalaiset ovat Euroopan kuspäisin porukka.

otto suni

Tunnet varmasti saksalaisen sanonnan ”besser wisser” ja sitä olemme saaneet kestää vuodesta 1945 lähtien sillä silloin alkoi Saksan miehitys eikä ole päättynyt edes nyt v 2022! Saksalaisten ongelma on juuri tuo paremmin tietäminen ja aina kun yritin opastaa saksalaista isäntääni tai autohuollon korjaamopäällikköä niin ainoa tapa oli käskyttää. Saksalainen ei ymmärrä ”kivapuhetta” lainkaan ja siksi nöyrä suomalainen jää aina toiseksi! Kun olet oikeassa sano se selvästi ja käskevästi niin voima on mukanasi!

myös Seppo R. oli oikeassa Saksan suhteen

Uittu, mitä k. yrpää touhua, saksalaiset roudaa potentiaalisia terroristeja ja muita uskontoja ja erilaisia ihmisiä vihaavia kemuja ihan vierailla vesillä Italiaan. M. ulkkuja tosiaan ovat!

Erdgas macht frei !

Saksalaisilla näyttäisi olevan jokin sairas kaipuu vahvojen johtajien alaisuuteen.

Tällä kertaa sitä ei ole saatu omasta maasta kuten 1930-luvulla, joten tuota riippuvuutta yritetään kovasti hakea oman maan ulkopuolelta:

Sellaisia ovat ainakin kaasu-Putin, satama-Xi sekä kemumaiden kivittäjäsatraapit

Lallukka

Eiköhän se ole ihan Italian omia heiniä, ottaako se hätää ja vainoa pakenevia pakuluisia vaiko ei ota. Saksa on nyt ihan hiljaa vaan.

Viherpesunkestävä

juu, über alles -matupatjojen aivot vaurioituneet vuosien oktoberfest biletyksen seurauksena.

juu

Saksa taas vaatii, ja kohta jaellaan taakkaa.
Jossain vaiheessahan Saksa hyvesingeerasi ottamalla kiistellyt siirtolaiset, ja hetken päästä pahimmat niistä jaettiin Suomeen ja muualle eurooppaan.
Saksa siis vaatii ”ovet auki” eurooppaan, ja sitten lähettää niitä Suomeen.

ike

Kovia ollaan nykyään vaatimaan kaikkea. Onkohan kehiin astunut uusi sukupolvi joka on jo kehdosta oppinut kiukuttelemalla saamaan kaiken haluamansa. Meilläkin on melkoinen määrä tuon tyypin poliitikkoja. Suurin osa maailmaa ei kuitenkaan toimi niin, se olisi hyvä huomata ajoissa.

Minä vaadin

Ukrainassakin Zeleskyi aina vaatii länsimailta lisää aseita ja rahaa ja sitä sun tätä, ei koskaan pyydä. Zelenskyi pitää kiireesti ottaa Sannan kaveriksi ”nuoriin globaaleihin johtajiin”, ellei sitten jo ole?

John Quiman

Kyllä se pyytää. Ei tarpeiden kertominen ole vaatimista. Tarvitseehan tarpeet kertoa.

Jaakko Palvi

Ilman Zelenskiä oloigarkkien ja USA sätkynukkea, Ukraina olisi jo tehnyt rauhansopimuksen.

DDR macht frei !

Saksalaisilla taitaa olla vielä huonompi ”herraonni” kuin USA:lla

(Merkel/Scholz vs. L. G. Brandon)

John Quiman

Kun Saksa haluaa kerätä ongelmia, on heidän elettävä niiden ongelmien kanssa ihan itse. Ei Saksalla ole mitään oikeutta vaatia toisia jakamaan taakkaa, jonka he ovat itse itselleen keränneet. Eikä muilla ole mitään syytä antaa Saksan kerätä ongelmia toisia varten. Pitäköön vaan itse hankkimansa ongelmat.

Runtiti-pou

Taikka sitten Saksa miehittävä S—ana vaatii ja orjat tottelevat

Runtiti-pou

Tai sitten Saksaa miehittävä demoninen ihmiskunnanvihollinen komentaa ja orjat tottelevat

Horace Smith

Sehän tässä erikoista onkin, että koko ajan puhutaan siirtolaisista ja maahanmuuttajista, ei pakolaisista. Tarkoitushakuisesti annetaan ymmärtää, että maahamuuttajilla ja siirtolaisilla on joku ylimaallinen oikeus tulla ja olla haluamassaan maassa. Oikeilla pakolaisillakaan ei ole sellaista oikeutta. Pakolaisuus on väliaikainen tila, jonka jälkeen palataan kotimaahan, eikä jäädä vuosikymmeniksi muiden ylläpidettäväksi.
Italialla on oikea meininki. Rahan perässä tulevien paatin nokka takaisin tulosuuntaan, ja avustusjärjestöjen laivat takavarikkoon, jos pelleily ei lopu.

John Quiman

Eivät ne ole pakolaisiakaan. Ne ovat sosiaaliturvapaikanhakijoita.

Jukka

Niin kauan kuin Eurooppa ottaa vastaan tulijoita ja avustaa merellä, tulijoita riittää hamaan tulevaisuuteen. Italia on itsenäinen valtio, joten se saa tehdä, miten parhaakseen näkee. Saksa on röyhkeä, kun vaatii Italiaa tahtoonsa. Saksa on suuri sotkun aiheuttaja.

Lallukka

Paleface-naama lauloi taannoin, että ovet ja ikkunat pitää avata ”pakolaisiille”.

Jukka

Kun tämä Karri-herra tulee kanavalle aukomaan naamaansa, kanava vaihtuu saman tien. En kestä kuunnella sen lässytystä.

Kata

No saksan sisäministeri,varmaan mariiiian serkku,se vaan vaatii ja vaatii ja kohta käy että pää jää vetävän käteen…niinkuin on ennenkin käynyt!
Saksa nyt vaan hiliaa ja äkkiä!Megalomania pois!

Eiku 100m päästä libyasta ”pelastetut”takasin afrikkaan!Mikä vatun himo noilla matameilla on tähän?Kouluttamatonta porukkaa josta ei ole kenellekään muulle kuin näille firmoille hyötyä jotka palkkaa pikkurahalla näitä ja myös vokkien pitäjät ja juristit.
Ja kansat maksaa loput voi vattu ja iso resetti!

otto suni

Saksan sisäministeri ei ole alkuperäinen saksalainen ja siksi hänen toimintansa perustuu eurooppalaisen ihmisen tuhoamiseen kansojen etnisyyden muuttamisella!

Puolueeton

Tukirahat ovat liian vähäisiä. Niitä on lisättävä.

Rahaa pitäisi olla riittävästi, että kuljetukseen käytettäisiin nopeita suuria risteilyaluksia, joilla tehdään huvimatkoja. Näin pakoturistit voitaisiin viedä turvallisesti hyvissä oloissa suoraan tukea antavaan maahan.
Ehkä Italialle tulisi halvemmaksi vuokrata tällainen alus, johon pikkualusten pakolaiset kerättäisiin ja sitten suunta tukimaihin.

Kimmo Leino

Aivan on ihmeellistä, kuinka paljon Suomeen ja Ruotsiin on tullut ”pakolaisia” läpi kymmenen ”turvallisen” maan ?
Samalla Suomessa omaa väestöä TAPETAAN; on tapettu 90-luvulta asti poistamalla ihmisarvoisen elämän edellytykset . ( Jorma Jaakkolan kotisivut 90-luvun valtiopetokset )
Euroon ja EU:niin mentiin valtiopetoksilla. On muistettava, ettei tämä nykyinen tila olisi ollut mahdollista toteuttaa ilman näitä kumpaakin.
Suomen kansalaisten kuolemat johtuvat rikollisesta toiminnasta; joka on saatava loppumaan .
Rikollisorganisaation ”pää” on hallitukset, jotka poistivat Suomen kansalaisten ihmisoikeudet, ja nyt koittavat sen peitellä lehdistön LAHJONNALLA !
Suomen ”julkinen” perustuslain 118 § 3 momentti : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.
Miksi julkinen perustuslain pykälä koitetaan piilottaa kansalaisilta ja julkinen keskustelu siitä on kielletty ?
Onko ITSELLE tehty suojalaki todellista voimassaolevaa lainsäädäntöä, vai lisä 90-luvun valtiopetosten jatkumoon ?
Nyt pankit on asetettu lain yläpuolelle: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Tätä pankeille ja vakuutusyhtiöille suoritettua VARKAUTTA siis ei varkauden kohteet voi syyttää; koska ”suojalaki”.
Ja lisää odotettavissa; Laki 2017 : panttikirjoja ei enää hallinnoi pankit; vaan Turun maanmittauslaitos ”sähköisessä muodossa”. Tällä tehtiin se, että kun ihmiset saavat lainan pois pankit voivat jättää panttikirjat ”omiin nimiinsä” ja saada niitä vastaan 7 kertaisesti lainaa Euroopan keskuspankilta näitä ”vapaita panttikirjoja vastaan”.
Todellisuudessa siis EKP omistaa jopa maksetut talot Suomessa ”ilmasta” tehdyllä rahalla. Pankit KAADETAAN ja EKP ”omistaa” puolen Suomea !
Koko mediakenttä hiljaa tästä Suomen satojen miljardien asuntovarallisuuden ”luvattomasta käyttöönotosta” ; poliisi ei tutki ja lehdistö ei kirjoita !
”Eduskunta” mukana tässä huijauksessa !

otto suni

Olet aivan oikeassa Suomi Oy on siirtänyt suomalaisten miljardivarallisuuden vakuuksiksi sekä EKP:hen, että USA:n pankkihuijareille. Suomessa on kaikki myytävänä ja ei ole vaikeaa ymmärtää miksi Jorma Jaakkolan sivuilla olevat totuudet ovat liian kovaa luettavaa nykyisille päättäjille!

Kimmo Leino

2 vuotta sitten ”hain” omani takaisin ja 7 ja 1/2 kuukauden väännön jälkeen pankki myöntyi ”pyyntöön” saattaa panttikirja minun omiin nimiin . Ilmeisesti OLI EKP:n vakuutena, koska kesti näin kauan antaa heille muuta tilalle !
Kansalaiset ymmärtäkää tämä; kun prosessoitte vapaat panttikirjanne pois samalla ajatte RAUHAA; eli USA ei ”anna” aseita ilman rahaa ja vakuuksia !
Ei ilmasta tehdyllä rahalla kuulu saada vapaidenmaiden asuntovarallisuutta !
Aseet maksavat ja ihmisten talot ovat vakuutena heidän tietämättään !

Eka Kettunen

Saksa voi tunkea vaatimuksensa sinne minne päivä ei paista, todella röyhkeää vaatia Italiaa osallistumaan omiin sotkuihinsa, pitäkööt tunkkinsa.

juu

Mikki hiiret taas merihädässä.
Ne ”kansalaisjärjestöt” todistettavasti harjoittaa laitonta ihmissalakuljetusta, eli syytteeseen vaan ja kaikki paatit takavarikkoon.

Sari Saarela

Jo 2016 itse YK myönsi, että 7/10:stä Välimeren ylittäneistä on pelkkiä elintasopakolaisia. Vastikään Friatiderin artikkelissa YK väitti, että enää alle 3 sadasta on tosiasiallisesti sotaa ja vainoa paossa. Joten Euroopalla ei ole minkään valtakunnan velvollisuutta ottaa näitä lasteja vastaan, ei vaikka ihmisoikeusidiootit kuinka vinkuisivat.

otto suni

On syytä jällen muistaa Soroksen olevan päärahoittaja ja kaikki ne hallitukset joiden johdossa olevat henkilöt hyväksyvät tämän toiminan on saatettava vastuuseen maanpetoksesta!

KEENERI

Voihan Niger! Tällaisten terroristi-meritaksien kokka takaisin kohti Afrikkaa ja laittomat tunkeutujat mistä tulleetkin. Lopuksi tällaisen laittoman toiminnan mahdollistavat alukset takavarikoitava tai upotettava. Ja näitä loisia tänne haluavat vajakkisuvakki-matupatjat voisivat itse painua sinne kemu-maihin ja pysyä siellä elämänsä loppuun saakka!

otto suni

Loistavaa Italia, kaikki alukset vain kohti Saksaa, kyllä Hampurin satamaan mahtuu! On hyvä asia Italialle muistaa se tosiasia, että 100 vuotta sitten Mussolini marssi Roomaan ja Italiasta tuli jälleen kansakunta! Toivon vilpittömästi nykyhallinnon jaksavan taistella globalistien mädännäisyyttä vastaan.

Tuumailija

Jos alukset ovat kuvan mukaisessa lastissa, niin en näe kyllä yhtään alaikäistä saati tyttöjä/naisia, tällainen asekuntoinen miespoppoo on juuri pelkkä kansallinen turvallisuusuhka.
Kaikki vesitaksit saisivat puksutella saksan satamiin, jos heillä on tällaisesta määrästä raketti-insinöörejä pulaa.

Runtiti-pou

Kv meripelastuslaki sanoo, että jos jonkun maan edustalla pelastetaan joku, hänet on vietävä tähän maahan eikä kärrättävä tuhansia tai satioja kilometrejä Euroopan taakaksi

Jukka

Monia kv lakeja rikotaan aivan röyhkeästi. Esim pakolaislaki ja meripelastuslakia. Varsinkin pakolaislaki on lähinnä naurettava vitsi.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa