Kotimaa Politiikka

Sinimusta Liike: Oikeusministeriö tahtoo lakkauttaa Sinimustan Liikkeen puolueena

Kuva: Kansalainen

Oikeusministeriö on aloittanut operaation Sinimustan Liikkeen poistamiseksi puoluerekisteristä. Ministeriöllä itsellään ei ole valtaa tehdä tätä, joten he yrittävät saada korkeimman hallinto-oikeuden purkamaan heidän oman päätöksensä puolueen hyväksymisestä puoluerekisteriin.

Tällainen toiminta kaventaa entisestään äänestäjien valinnanvaraa ja uhkaa kansallismielisen parlamentaarisen politiikan olemassaoloa. Tässä on kyse puolueen kieltämisestä, mutta se on vain naamioitu lakiteknisten temppujen taakse.

Sinimusta Liike aikoo taistella suomalaisten puolesta oikeusministeriön hyökkäystä kansallismielistä aatetta vastaan. Alamme valmistella lausuntoamme korkeimmalle hallinto-oikeudelle.

Sinimusta Liike

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Ei kenellekään enää pitäisi olla enää epäselvää että kyse on demokratian alasajosta Suomessa.

Ilkka Manttari

Muistakaa että diktaattorit (ja aika monet poliitikotkin voivat mielipiteidensä puolesta lukeutua heihin) ovat kuin lapsia. Sodat (myös sisällissodat) syntyvät aika monasti siitä että itkupotkuraivari kaupan kassalla ei enää toimi.

Jarno Tuominen

siinäpä sitä on perussuomalaisilla selittelemistä demokratiasta ja sananvapaudesta. perussuomalainen,Oikeusministeri Leena Meri mukana kaatamassa sinimustaa liikettä.mitähän seuraavaksi kun hakaristit,holokaustin kieltäminen ja epämiellyttävät puolueet on kielletty?

Marko Kristian

Vaikka nyt en ole minkään sinimustan kannattaja, niin on tää aika irvikuva sille mitä selitetään ”oikeusvaltiosta”
Ihan samaa sarjaa kun sanotaan että läpeensä korruptoitunut Ukraina taistelee länsimaisten arvojen puolesta kieltämällä kaikkien oppositiopuolueiden toiminnan.

John Quiman

En äänestäisi Sinimustia, mutta puolustan heidän oikeuttaan kertoa mielipiteensä vapaasti ja olla olemassa puolueena. On kansan asia päättää, keitä äänestävät, eikä sitä saa estää kieltämällä puolue, jolla on joidenkin mielestä vääriä mielipiteitä. Tällainen kieltäminen on demokratian vastaista, eikä tuolle kiellolle löydy kestäviä perusteita.

Eivätkä mielipiteet katoa kieltämällä, joten aate kuin aate säilyy ja ihmisten mielipiteet säilyvät. Vihervassut tekevät kyllä parhaansa manipuoloidakseen kansan heidän mielestään oikeisiin mielipiteisiin ja elämännäkemykseen. Vihervassut ovatkin hyvin epädemokraattisia ja diktatuuriin pyrkiviä, koska he haluavat kieltää kansalta mielipiteet, jotka eivät heitä miellytä.

Peter Kreisler

Tiedon ja mielipiteen jakamisen oikeus kuuluu demokratiaan, edustuksellinen demokratia ei voi toimia ilman tasapuolista oikeutta jakaa mielipiteitä ja näkemyksiä asioista.

Marko Kristian

Vähän sama asia on sananvapaudessa. Voin olla täysin erimieltä ihmisten kanssa, mutta puolustan heidän oikeuttaan olla erimieltä.
Mutta vasemmistolaiset hieman yleistäen haluaa kieltää ”eri mieltä olemisen”

Peter Kreisler

Oikeusministeriö on tehnyt virheen, se on noudattanut lakia ja hyväksynyt Sinimustat puolueeksi. Kuitenkin oikeusministeriön virkamiehiltä on unohtunut, että Suomi ei ole oikeusvaltio ja kaiketi tästä on tullut huomautus ylemmältä taholta. Niinpä ministeriön nöyrät palkkarotat nyt haluavat purkaa lainvoimaisen päätöksen.

Suomi on luisumassa yhä syvemmälle puna-vihreän-globalismin diktatuuriin kun sananvapautta ei enää rajoiteta vaan se poistetaan osa kerrallaan jolloin kokonaisuus ei järky yhdellä kertaa ja aiheuta kansassa vastareaktiota.

Nyt kaikkien on aika herätä ja estää tämä kehityksen kulku, niin Sinimustien kannattajien kuin vastustajienkin, sillä lopuksi sananvapaus kokoontumisvapaus viedään kaikilta. Silloin ollaan tilanteessa, jossa puna-vihreä-globalistisen hallinnon ei yksinkertaisesti tarvitse kuulla ketään kansalaista, sillä kaikki ovat heille yhtä arvottomia ja olemassa vain mahdollistaakseen eliitin ylellisen elämän.

Toni Lajos

Vihreät, Vasemmisto sekä RKP kiellettävä, ovat aiheuttaneet jo riittävästi vaikeuksia maallemme.

John Quiman

Nehän ovat sitä paitsi fasistisia ja rasistisia.

Fasistisia keinoiltaan, kuten väärien mielipiteiden ihmisten vainoaminen ja väärien mielipiteiden kieoltäminen sekä sensurointi. Fasismin ensimmäinen uhri on aina sananvapaus.

Rasistisia siten, että toimia ja puheita perustellaan rodulla eli mustempi saa paremman kohtelun kuin vaaleampi.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa