Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Politiikka

Sinimusta Liike vaatii konkreettisia toimenpiteitä Afrikan väestöräjähdyksen aiheuttamaa uhkaa vastaan

Maailman väkiluku ylittää vuoden 2022 aikana kahdeksan miljardin ihmisen rajapyykin, aiheuttaen tulevaisuudessa valtavia ympäristöllisiä, poliittisia ja väestötieteellisiä haasteita. Vuoteen 2050 mennessä joka neljäs maailman ihmisistä asuu Afrikassa.

Eurooppalaistaustaisten väestöjen kokonaishedelmällisyys ei ylitä ylläpitävään väestönkasvuun vaadittua 2,1 lasta per nainen enää yhdessäkään Euroopan maassa. Suomessa (1,35 lasta per nainen) suomenkielisen väestön kokonaismäärä pieneni ensimmäistä kertaa vuonna 2017. Maahanmuutto selittää tällä hetkellä 100 % Suomen väestönkasvusta.

Ensisynnyttäjien keski-ikä on tällä hetkellä monissa Euroopan maissa yli 30 vuotta, eli siinä vaiheessa, kun eurooppalainen nainen vasta harkitsee oman perheensä perustamista, afrikkalaisella naisella saattaa olla itsellään jo useampi jälkeläinen.

Synnyttäjien keski-ikää oleellisempi kysymys onkin se, miksi niin harva suomalainen enää ylipäätänsä perustaa perhettä, ja siten nakertaa valinnoillaan oman kansallisen kollektiivinsa olemassaolon jatkuvuutta.

EU-puheenjohtajamaa Ranskan johtaja Emmanuel Macron on toistuvasti viitannut puheissaan Euroopan ja Afrikan keskinäisen yhteistyön tiivistämistarpeille, sekä Afrikan maista saapuvan työperäisen maahanmuuton tarjoamille mahdollisuuksille.

-Nämä korkean hedelmällisyyden omaavat vieraskansat tulevat kuitenkin usein maista, joiden kulttuuri ei tunnusta liberaalidemokraattisia ja individualistisia ihanteita, joihin usein viitataan ”länsimaisina arvoina”, huomattaa Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru. -Nykyinen liberaalidemokraattinen valtajärjestelmä on siten ajanut itsensä tilanteeseen, jossa se joutuu ulkoistamaan syntyvyytensä niille kulttuuripiirille, jotka eivät kannata, saati toteuta sen edistyksellisiä, feministisiä ja egalitaristisia ihanteita. Näiden Euroopan ulkopuolisten kulttuurien koettu elinvoimaisuus syntyy paremminkin niiden puutteesta.

Eurooppa ei saa muodostua globaalin värillisen ylijäämäväestön loppusijoituspaikaksi

Sinimusta Liike toteaa tiedotteessaan, että se on kansallismielinen puolueprojekti, jonka väestöpoliittisessa ohjelmassa linjataan joukko toimenpiteitä, joilla puolustetaan suomalaisen kansan olemassaoloa myös tulevaisuudessa. Puolueemme vastustaa ajatusta Euroopan ulkopuolisesta siirtolaisuudesta, ja vaatii kaikkien Euroopan ja Afrikan maiden välisten integraatiosuunnitelmien välitöntä lopettamista.

Syvenevän yhteistyön sijasta Euroopan tulisi varmistaa, ettei siitä muodostu nyt eikä tulevaisuudessa globaalin värillisen ylijäämäväestön loppusijoituspaikka.

-Eurooppalaisten kansojen tämänhetkinen hedelmättömyys ei ratkea afrikkalaisten määrää lisäämällä. Puolueemme myös perää konkreettisia poliittisia toimenpiteitä kansamme luonnollisen hedelmällisyyden kasvattamiseksi, joilla pyrittäisiin aktiivisesti lisäämään kantasuomalaisten lasten lukumäärää, jyrähtää Kuru.

-Näihin toimenpiteisiin tulee sisältyä sen kaltaisten kulttuurillisten trendien ja elämäntapojen torjuminen, joita voidaan hyvin syin pitää lapsivihamielisinä.

Nykyinen tulonsiirtojärjestelmämme tulisi muuttaa sellaiseksi, että se nostaa suomalaiset ydinperheet sosiaalijärjestelmämme pääasialliseksi kohdeyksiköksi, ja pyrkii tekemään lastensaannista yhtä aikaa yhteiskunnallisesti toivottavaa, että taloudellisesti kannattavaa. Suomen kansalla ei ole enää aikaa tukea sen kaltaisia elämäntapoja tai muoti-ilmiöitä, jotka edesauttavat sen ajautumista sukupuuttoon.

Lue kannanotto kokonaan täältä.

Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

31 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Saman ongelman kanssa väänsi Itävaltalainen taidemaalari rautalankaa germaaneille, josta seurasi että germaaninen alkukansa käsitti asian. Tämän onnistunut toisinto pohjolan perukoilla, aikana kun LGBTQ+-She He pidetään normaalina kehityksenä, saattaa olla ” hiinä ja hiinä ” sillä kehäkolmosen sisäpuolella vaikuttavat voimat, vaikka ovatkin vähemmistö, luokitellaan enemmistöksi. Taidemaalari pystyi käyttämään diktatuuri nimistä valtiomallia hyväkseen, kun meillä jo pelkkä sana aiheuttaa vihersosialisteissa hyperventilaatiota.

On tietysti surkuhupaisaa katsella miten mekkoeinarit joukolla hypettävät maahanmuuton ihanuutta, vaikka maahanmuuton tulos on että einarit päätyy permaantoon parvekkeen kautta. Ei se pudotus, mutta se äkkipysäys, se siinä käy kipeästi niveliin.

On ollut hyvin valaisevaa seurata miten koronapandemia luokitellaan ongelmaksi, mutta maahanmuuttopandemiaa ei. Meillä on toki tilaa, etenkin jos laskemme mukaan järvi ja suoalueet, joten tässä tulee kuin itsestään ratkaistuksi mihin tulijat pitäisi sijoittaa. AH:n lankomies Herman Fegelein käytti suometodia jopa niin ansiokkaasti että siitä palkittiin rautaristillä. Suo siellä, vetelä täällä, hyvä ettei housuissa.

Me elämme valtiossa joka ei toimi, eikä sitä luottamusta siihen että alkaisi toimimaankaan saavuteta ennen kuin joudutaan tilanteeseen, mikä jättää vain yhden vaihtoehdon käytettäväksi. Tätä edeltää kuitenkin totaalinen romahdus ja suurin kysymysmerkki on, vieläkö siitä romahduksesta nousee tervehenkinen kansa jakomielisyyden tilalle ? Jakomäellä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, kuten ei myöskään jakorasialla. Jakomäen jakorasiat ovat tunnetusti jakomielitautisia, joten nyt pitäisi miettiä kuinka heidät poistetaan tuottamasta hiilidioksia. Ihan vihreällä siirtymällä tämä ei onnistu, mutta ehkä hiilinielu jota edeltää ”häkäkammiossa” käynti vaikuttaa tulokselliselta. Ainakin siitä tullaan repimään otsikoita seuraavat sata vuotta kuten edellisenkin kokeilun tuloksista.

Lopuksi todettakoon seemiläispaimenten ikuinen totuus. Kuusi miljoonaa tap***u, yksi kuollut.

Nationalisti

Todella hyvä kannanotto.
Surullista katsoa minkälaiseksi nyky-yhteiskunta on mennyt, onko suomalaiset todella täysin retardeja, kun eivät huomaa mihin tämä johtaa vai eivätkö he vain välitä?

Tämä johtaa väistämättä väestönvaihtoon, maahantunkeutujien korkean syntyvyyden lisäksi maahan tulee joka ikinen vuosi hirvittävä määrä vieraskielisiä.

Allekirjoita SML:n kannatuskortti, jos et sitä vielä ole tehnyt. Nyt tarvitaan radikaalia muutosta Suomen politiikkaan – suunta on käännettävä!

Ilkka Forsten

Suosittelen lukemaan AH:n perusteoksen. Teet takuulla ahaa elämyksen, sillä tämä kehitys oli jo 1920 luvulla yksi silloisten demarien tavoitteista.

jep

Miten ois tuommoinen muuri Välimeren pohjoisrannikolle? Voin lahjoittaa kolehtiin.

ike

Kun edes noudatettaisiin suomen lakia ja pidettäisiin huolta omista rajoista. Jää nähtäväksi muuten syttyy sota joka sitten muutaman sadan vuoden kuluttua muistetaan punavihreänä sotana. En ole ennustaja mutta kaikki merkit viittaa….

Kaalimaa

Tubessa ennen woketubea oli olemassa suosittu video: Why women destroy civilizations. Siinä kiteytettiin lintuperspektiivistä miten nämä hommat valitettavasti menee kun naisille enemmistönä annetaan valta, joka muuten alkaa jo lapsen synnyttyä, opetuksessa jne. Ja naisia saa miehiäkin vähemmän käännettyä johonkin poliittiseen suuntaan, ellei vetoa henkilökohtaisiin tunteisiin ja anekdootteihin, pelkoihin sekä hoivaviettiin. Jos haluaa korjausliikettä on turha yrittää logiikkapainotteisesti. Se on selkeä vähemmistö, niin miehissä kuin naisissakin jotka toimivat neutraalin järkevältä pohjalta, sulkien pois omat pienet kokemuspiirit ja emotionaaliset motiivit, kuten itsetunnon nostattaminen toisten kustannuksella.

”Edustuksellinen demokratia” (oksymoroni!) on ylipäätään osottanut luonteensa. Kyse on keskiverto-ihmisten ominaisuuksista, geneettisestä luonteesta eri demografioissa, kuten myös sukupuolissa.

Lasten syntyvyys on laskenut samalla kun elinkeinot, työt ja teollisuus on viety Suomesta.
Miehen merkityksellisyyden pääasiallinen perusta on olla perheensä perusta, elättää lapsiaan, eikä niin että neofeodaalien kommarivaltio ottaa pois sen roolin, varastamalla hänen rahansa tai yhteisönsä teollisuuden kannattavuuden.
Hän haluaa itsensä ja perheensä olevan itsenäisiä.
Naiset ovat halunneet laajentaa luonnon tarkoittaman pienyhteisön sosialistiseksi byrokraattivaltioksi koska turvallisuus. Se on biologisesta ja sosiaalievolutionaarisesta näkökulmasta ymmärrettävää. Se vaan että se ei toimi suuressa mittakaavassa jossa normaaliyhteisön lainalaisuudet ja valtasuhteet ovat totaalisesti hävinneet. Nyt ei edes synny lapsia eikä yhden miehen palkalla enää elätä. Avioliiton riskit ja kannattavuuden muuttujat. Avioerotilastot.

Tiedän muuten useitakin tarkoituksella yksinhuoltajiksi putkauttaneita femakkonaisia.
”Mannerheimin lastensuojeluliitto hakee isäkorvikkeiksi aikusia miehiä kaveritoimintaan”. Joo just.
Puoli-isättömästä, naisistuneesta sukupolvesta totaali-isättömään ja kastroituun sukupolveen. Pojasta isään sivuroolissa. Tähän ollaan tultu.
Ja pojut myyvät sekä lahjoittavat siittiöitään kelle vaan. Samalla yhteiskunta ei pidä viimeiseen asti vastuuvapaata seksikulttuuria muuta kuin upeana asiana.

Näin kauas olemme ajautuneet luonnosta ja terveestä yhteiskunnasta.

Ilkka Forsten

” Aatu ” sanoi saman niin että valtion tarkoituksena ei ole olla kansan palvonnan kohde. Valtion tulee palvella kansaa. Eikä mitä tahansa kansaa, vaan niitä joilla on parhaat avut ylläpitää tervettä valtiota.

Rotutaistelua

Se tosiasia että suomalaisia on Suomessa noin 4.6 miljoonaa, se on hälyyttävää. Loput ovat joko muunmaalaisia tai sekarotuisia. Aamulehtikin juhlisti että syntyvyys on saatu kasvuun mutta jos valtaosa syntyneistä on sekarotuisia niin ketä silloin syntyvyys palevelee?

Mikäli ei -70 luvulta lähtien oltaisi annettu kehitymaa- ja ulkomaanapua niin emme olisi nyt tässä tilanteessa. Jokaisen mantereen ja kansakunnan on kehityttävä omaa tahtiaan. Muuten tulee kulttuurihokki ja sen maan asukkaat taantuvat. Eivt halua tehdä töitä koska toisen maan asukkaatkaan eivät heidän näkemyksensä mukaan tee töitä. Mutta pienemmän ÄO:n omaavana eivät ymmärrä toisen valtion ja sen ihmisten työssäkäyntiä. Esim. sveitsiläinen pankkiiri ei näytä afrikkalaisesta maanviljelijästä tai lähi-idän vapaustaistelijasta tekevän työtä lainkaan. Hän vain ajelee puku päällä hienolla autolla ja puhuu puhelimeen kuulumisia, koska hymyilee ja nauraa. Niin se menee. Äkkiseltään myös naiset näyttävät paljon rintavimmilta kuin kotikylän tytöt. Mutta kun ei ole ymmärrystä silikonista tai push-upeista niin asiaa on vaikea ymmärtää. Eikä messinki sormissa ole kultaa.

Ja tällaisia kuvia (kuten Sipilän kotitalokuvia sekä blondeja olutmainosksissa) kun levitellään niin hyvin äkkiä se oma hiekkakasa jossa hikoiluttaa aina, tuntuu vieraalta. Onhan kaukana otetuissa valokuvissa paljon vihreää ja sileitä ihoja.

Totuus on se että afrikan väkimäärä kasvaa 6 miljoonaa vuodessa. Ja vaikka eurooppa ottaisi miljoonan vuodessa, niin se ei auttaisi afrikan kansoja mitenkää. Mutta euroopan se tuhoaisi.

No, miten sitten piskuinen Suomi tässä kaikessa… Artikkelissa mainittiin naisten hedelmällisyysluvuksi 1.35. Totuus on että mikäli luku yhtenäkin vuotena menee alle 1.3:n, niin se alue kuolee sukupuuttoon Ja sekä Tampereen että Helsingin alueilla lukuarvo on ollut monena vuonna alle 1.3:n. Pirkanmaalla alimmillaan 1.25. Eli, suomalaiset kuolevat sukupuuttoon ensimmäisinä Helsingistä ja sen jälkeen Tampereelta. Kaukana ei ole Turkukaan. Siihen väliin mantuu Vantaa ja Espoo. On siis helppo nähdä ketkä asuvat suomalaisten sijaan noilla alueilla 30 vuoden päästä. Sielä suomalaiset ovat vähemmistönä.

Mutta muualla Suomessa voi vielä elää valkoinen kansa.

ike

Olet oikeassa. Vaikka eurooppa ottaisi kymmenen miljoonaa vuodessa, tai vähän enemmän, ongelma ei ratkeaisi. Vielä vähemmän se ratkeaa sillä että otetaan kehittyneisiin maihin ihmisiä joilla ei ole mahdollisuutta elää täällä muulla tavalla kuin valtion kustantamana. Kun nyt vaikka ajatellaan näitä Sipilän ulostuloja niin onhan se aika selvää että ei kyseessä ole mikään tyhmä ihminen. On aivan toinen juttu se miten fiksu hän on asioissa joihin häntä ei ole koulutettu. Tuollaisissa asioissa tulee aika nopeasti mukaan talonpoikaisjärki, ei se että joku insinööri on töissä sanonut jotakin johon et voi yhtyä tarkoita sitä että olisit jotenkin kaukana todellisuudesta. Näinhän se yleensä menee että ne vähän ääntä pitävät ovat monasti oikeassa.

Ilkka Forsten

Jos liitetään yhteen alempi osaamistaso ylemmän kanssa, ei tuloksena ole muuta kuin keskivertotasoa joka ei koskaan pysty luomaan mitään uutta. Toisin sanoen, matalan ÄO:n tulokas joka saa tuottaa jälkeläisiä korkeamman ÄO:n kanssa, madaltaa laatua.

Ja mitä tapahtuu luonnossa, on, ettei leijona pariudu seepran kanssa, koska A) leijona tiedostaa seepran vain päivälliseksi, ja B) seepra karttaa leijonaa koska tietää päätyvänsä päivälliseksi.

Jostain syystä ihmisen kohdalla on tätä nykyä tarve ajatella että roduilla ei ole merkitystä, mikä johtaa siihen ettei seepran osassa oleva ymmärrä edes kaihtaa leijonaa, vaikka kaikki merkit näyttäisivät osoittavan häviön suuntaan. Tätä kutsutaan suvaitsevaiseksi ajatteluksi siitäkin huolimatta, ettei mikään yhteiskunta voi loputtomasti suvaita siihen kuulumattomia asioita. Vantaa ja Espoo ovat paikkoja joissa kiteytyy tyhmyys jo nyt, joten mitä se onkaan kun almakasta käännetään sivua ja reunassa on luku 2050 ?

ike

🤣

vesku

Suomi on Maailman Paras ,,,Kestävässä kehityksessä, Vähiten Korruptoitunut, Koululaisten oppimisessa,,, Puhtain ilma, Hiilinielut,, Syntyvyys kärkimaita,,, poistaen muriaanit,,,,Digi tekniikka kärkeä,, Ei lakkoja,, Hampurilais , ja KEPAP Kulttuuri korkealla,,, Perheet Onnellisia,, Verotus Eläkeläisillä kärki tasoa,,,,ei muuta kuin perinteiset Sauna-Ryypyt,,,,hyvää iltojen jatkoa,,,,

Lukija

Onko Kansalainen -lehdestä tullut Sinimustan Liikkeen äänenkannattaja?

meibi

Ainakin huomattavasti parempi niinkinpäin kuin persuinpäin. Ehkä jonkin verran VKK:ta supporttaava myös.

Lukija

Menee koko lehti pilalle jos alkaa tätä marginaalipuoluetta kannattamaan.

S.K.

Eli sellainen joka sisällöllisesti tuo jotain muuta kuin mitä Kokoomus, Keskusta ja näiden kyljessä kulkevat konsensuspuolueet kuten Perussuomalaiset, ovat uhka ja sinulta pois. Selvä, noteerattu.

Ilkka Forsten

Vihreätkin ovat marginaalipuolue, mutta istuvat tätä nykyä hallituksessa.

pvh

Pitäisikö sitten julkaista kepun ja demareiden kannanottoja ettei vaan mee lehti pilalle?

Nationalisti

Mitä sitten vaikka olisikin?
SML:n puolueprojekti on parasta mitä suomalaisella poliittisella kentällä on koskaan nähty.

Kaalimaa

Niillä on nyt hätä uppoavassa laivassa ja sen vuoksi haukkuu.
Viiden prosentin puoluekin on marginaalissa ja sitäkin enemmän jos koko väestöstä puhutaan.
Äänioikeutettujen tulos:
https://mobile.twitter.com/HalmeJus/status/1485508254440558593

Ilkka Forsten

Haittaako jos on ?

Miten on

Olet nyt kysellyt tätä monessa kommentissa. Mihin tulokseen olet tullut? Vaatiiko asioiden käsittely muiden mielipiteitä? Onko toimintasi tai ajattelusi muiden ohjailtavissa?

Ihmiset jotka koko ajan kyselevät eivätkä pysty silti muodostamaan omaa mielipidettään ovat… no, erilaisia.

Kata

Oikeaa asiaa mutta liian myöhään miltään taholta.Kehitysapu on turvannut elämisen mahdollisuudet,lasten kuolleisuus vähentynyt mutta perinne on paljoutua kerran vuodessa ja siitä nämä heimoajattelun omaavat eivät luovu.
Kuten eräs rouva totesi majansa edustalla naureskellen:”Mies ei halua käyttää kondomia”…Että silleen.
Mannaa taivaalta.

Se on se miksi ollaan nyt tässä.Maksamme jotain velkaa.To the end and beyond.

ike

On aivan selkeää missä mennään. On selkeää aivan talonpoikaisjärjellä että et voi hankkia enempää lapsia kuin voit elättää. Et voi tehdä lapsia kuten afrikassa että muiden on velvollisuus heidät elättää. No se aika kumma että vaikka monissa organisaatioissa on mukana aika ikääntyneitä ihmisiä niin ei tuo suhtautuminen ole mihinkään muuttunut. Ehkä se johtuu siitä että noihin hakeutuu ihmisiä joiden asia ei ole mikään maan oikeudenmukaisuus vaan oma etu, rahaa virtaa. Meissä ikääntyneissäkin on aika moneen junaan.No jotenkin tuo meidän hallitus ei voisi tässäkään suhteessa säästyä moitteilta. Pakko lopettaa , menee muten aika kovaksi.

Ilkka Forsten

Vaivaako sinua sama asia kuin itseäni. Olen keittänyt yhtä kanamunaa jo viikon, ja se on yhäkin kova ?

Kata

😀 Voi mahoton….

Horace Smith

Velka on tietysti se kuuluisa valkoisen miehen taakka. Mutta tuo syntyvyyden pieneneminen on ilmiö lähes kaikissa länsimaissa. Kehitysmaissa on myös huomattu sama, kun naiset pääsevät kouluun. Tämän takia islamilaisissa maissa usein estetään tyttöjen koulunkäynti, etteivät he vahingossa huomaa, että elämässä on muutakin tekemistä kuin toimia synnytyskoneena. Se ei sovi patavahoilliseen islamiin, koska lisääntyminen on pääase islamin levittämiseen. Sinänsä itse en näe mitään huonoa ihmismäärän vähemiseen. Ylikansoitus on syy useimpiin suuriin ongelmiin. Sen sijaan suomalaisten sukupuutosta puhuminen on 100% liiottelua.
Syntyvyyden väheneminen on kaiketi yhteydessä elintason nousuun. Sama tapahtuisi Afrikassa, jos elintasoa saataisiin nousemaan. Sehän ei tule tapahtumaan kivikautisten uskomusten ja tapojen ansiosta. Kehitysapu ei tee muuta kuin pitää yllä holtitonta lisääntymistä. Juuri se mahdollistaa, että kakaroita voidaan tehtailla, vaikka niitä ei pystytä itse elättämään. Ja jos pari kuolee tauteihin ja aliravitsemukseen, voi tehtailla lisää. Ylijäämäporukan valuminen Eurooppaan loppuu vasta sitten, kun viherkommunistit saadaan pois päättävästä elimistä. Vihreiden ja vasemmiston kannatus on matala, mutta silti pääsevät päättämään muiden asioista. Toinen vaihtoehto on laittaa Välimerelle kunnon valvonta, ja jokainen matuvene palautetaan lähtöpaikkaan.

vesku

MIKÄ ON KOMISSAARI URPILAISEN VAIKUTUS,,,,,PITÄISI TOSIAAN MENNÄ PAIKAN PÄÄLLE MOGADISHUUN ja KINHANSAAN,,,sekä näyttää kädestä pitäen,, miten ns. kumi asetetaan kuukerin kahvaan , eli aisaan,,,

Suomalaiset on pönttöjä - etenkin naiset

Sinimustat sentään kartalla, kun täällä Suomessa muutoin keskitytään Räsäsen 15 vuotta vanhoihin puheisiin.

Puolueeton

Tuo ei pidä paikkaansa. Suomalaisissa tosin on neroja hyvin harvassa, mutta keskimäärin ollaan Europan älykkäimpää väkeä. Ongelma on siinä, että suomalaiset ovat avuliaita, tasa-avoa kunnioittavia, auttavaisia ja hiukan skitsofreniaan taipuvaisia. Tästä syystä valitaan valanpitäjiksi matalaälyistä joukkoa. Tässä suhteessa en juurikaan näe suuriakaan puolue-eroja.
Uusien puolueiden jäsenet saattavat olla terävimpiä, koska eivät ole vielä tottuneet suomalaiseen vallanpitoon. Vanhat puolueet eivät vain halua jokkoonsa korkeasti koulutettua väkeä, koska silloin entiset syrjäytetään heikkolahjaisina.

ike

No olipahan aika jakomielinen kirjoitus.No peukutin koska haitat ajattelussasi ovat pienempiä kuin ehkä saavutetut edut, jos niitä pitkällä tähtäimellä on. Aika vaikeaa aikaa eletään.