Kotimaa Maahanmuutto Politiikka Uutiset

Somaliräppäri vangittiin murhan yrityksestä epäiltynä

Kuva: Yotu Brownin Facebook

Somali Yusuf Arab, joka tunnetaan paremmin räppärinimeltään Yutu Brown tai YB026, on vangittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa 20.5. todennäköisin syin murhan yrityksestä.

Yusuf Arab oli yksi syytetyistä Helsingin käräjäoikeuden monikulttuurisen katujengin rikostutkinnas.sa. Syyte kuitenkin hylättiin. Tällä kertaa Arab on syytettynä 6.8.2021 Vantaalla tapahtuneen ammuskelun seurauksena epäillystä murhan yrityksestä. Ammuskelua tutkitaan kahtena murhan yrityksenä.

Asiasta uutisoi Iltalehti.

Kansalainen on seurannut monikulttuuristen katujengien rikostutkintaa:

Monikulttuurisen katujengin jäsenille tuomioita: Milan Jaffille kymmenen vuotta vankeutta, Cavallinille yhdeksän – kymmenelle muulle jengiläiselle pienempiä tuomioita

35 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Olin muutama vuosikymmen luokanopena. Näin ja koin kaikenlaista. Luokassani oli milloin ketäkin ja mistäkin. Opetin venäläisiä, virolaisia, kurdeja, somaleja, kiinalaisia, japanilaisia, iranilaisia, irakilailisia, dominikaalaista, nepalialisia, jne.
Kiitollisimpia olivat kurdit. Muistan aina kun 2004 syksyllä pidin vanhempaintapaamisen. Tyttö ei ollut islam-uskonnossa vaan minun evlutissa. Ihmettelin vanhemmille. Äiti sanoi, että he ovat tulleet hakemaan Suomesta turvapaikkaa ja saaneet ja ovat kiitollisia Suomen kansalle. Minulla herahti kyynel ja sanoin, että tuosta minä tykkään.
He halusivat kasvattaa lapsistaan täysin suomalaisia. Saharnaz-tytöstä kasvoi täysin suomalainen. Pari kertaa olen nähnyt Saharnazin.Lähetin terveiset kotiin.
Samoin venäläisperhe on jäänyt mieleen. Perheen poika oli ekasta kuudenteen, perheen tyttö pari vuotta 3-4 luokat. Vein 16.5.2022 yhden 4c luokan Nuuksioon. Tuon luokan oppilas Julia toi minulle lahjan perheeltään. Liikutuin.
On minulla ollut lukematttomia somalejakin. He ovat täysin kylmiä. He vain vaativat. Kiitoksen sanaa en koskaan kuullut, vaikka yhdenkin somaliperheen Shugria opetin kuusi vuotta.

Lieväasteinen

”Somali Yusuf Arab”

Eikä sille riitä, että on somali?

Somalian uusi sota

Ja kohta näitä n..kerien ja arabien jälkeläisiä on täälä lisää etsimässä pakopaikkaa kun USA lähetti joukkojansa Somaliaan ”rauhoittamaan kansannousua”. Saas nähdä mitä siitä tulee. Saiko Biden tästä oman sotansa.

Jukka

Somalia ei rauhoitu ikinä kuuna koskaan. Miksi rauhoittuisi? Somalit ei niin tyhmiä ole. Ulkomaat työntävät rahaa ovista ja ikkunoista. Meiltäkin pakoloiset lomailevat kotomaassaan.
Luokkani somalityttö kolmasluokkalainen kertoi, kuinka hän ja kolme muuta sisarustaan kävivät lomailemassa äitinsä kanssa Somaliassa. Tyttö tuli vasta syyskuun puolivälissä kouluun.
Mikähän oli käynnin syy? Kouluterveyden huoltomme olisi asian tsekanniut, Mutta eihän meillä. Me hyväksymme kaikki epäinhimelliset lasten silpomiset, kunniaväkivallat, naisten alistamiset ja monet muut tulijoiden jutut, jotka lakimme kieltävät kantiksilta, mutta tulijat saavat tehdä.

Ilkka Forsten

Huomatkaa miten älyn jättiläisen naama on kuin per***e. Hätää kärsivä lapsiparka, kaukana kotimaastaan rasistien kiusattavana, ja valkoisen ylivallan retuuttamana, yhy hyyyy ihan tässä alkaa tunteet aaltoilemaan. Voisiko umpirasistinen oikeuslaitoksemme jättää asian sikseen, kepposteluhan on aina kuulunut tiettyyn ikään, ja tekijä on alle 17 vuotias syrjitty hauraan vähemmistön edustaja.

John Quiman

He eivät ole väkivallan tekijöitä, he ovat väkivallan uhreja, tiesi joku poliitikkomme kertoa, ehkä useampikin.

Kata

Voi mahoton just…mikä hiton älynväläys! 😀

Bling Bling

Apeat verhot heijastuvat Ray-Baneista®.

Kata

😀 Se traumatisoi….

Jukka

Toimittaja Oskari Onninen ihmetteli, kun gangsta räppiä on arvosteltu. Siionin virsiä veisatenkin voi lietsoa vihaa ja väkivaltaa, jos sanotus on ”kohillaan”.

Rullahuuli

Banaanilastaajan laulut on laulettu tällä erää.

murre riepunen

Siinä saa maamme vankilat musikaalin vaikuttajien kirjavaa sakkia hoitoon. Matkaselli juttuna mainittakoon. Maamme vankiloissa siirryttiin nykyaikaan, ja päätettiin uudelle vangille tarjota siviliammattia vastavaa työtä, Kyösti päätti hiukan velmuilla kokeilulla, mestarin kysellessä Kyöstin siviliammattia hän kertoo olevansa pianonvirittäjä, noh mestari siihen, suolle vaan, siellä on jo koko orkesteri.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mahtaako moisia ongelmia olla esim. Murmaskissa, Leningradissa tai Moskovassa? Mitä teimme väärin?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mä ainakin kirjoitin väärin , Murmansk.

Piikkilampaat

Ryssissä on maailman isoin muslimi populaatio, jos et satu tietämään.
Eteenkin ryssät on erittäin hyviä islamistien perien nuolijoita, sotivat noiden kanssa terroristisesti Ukrainassa.

Ystävät

Itse asiassa, stetseenit lähtivät tappamaan kasaareja kiitokseksi siitä kun venäläiset syöksivät väärän johtajan aikoinaan maansa johdosta ja he saivat vapautensa takaisin.

Vaikka Suomessa mitä uutisoitaisiin niin venääiset ja tsetseenit ovatn nykyään hyviä ystäviä. Tulette näkemään sen että Putin ja Kadyrov juhlivat yhdessä kun natsit on putsattu Luhanskista ja Donbasista.

John Quiman

Mitkä natsit? Ei siellä ole kuin kourallinen, mutta venäläiset haluavat teloittaa koko kansan, jotta näyttäisi mahtavalta natsien hävitykseltä.

Nevö come bäck

Menolippua Mombasaan vaan. Tervemenoa!

Jukka

Vuosaaressakin poksuteltu hampurilaispaikan parkkiksella. Poliisi epäilee katujengiläisiä. Selvittelevät välejään. Ihan kuin eräässä tutussa maassa. Taposen mukaan katujengejä ei kuitenkaan ole.

Juha

Voitaisiin rakentaa trump tyyliin raja-aita kehä 3n ympäri estämään hallitsematon muuttoliike. Kommunistit saisivat rakentaa utopiaansa ja ottaa sitä cool aidia.

MongoMogoBogo

Ahvenanmaalle kaikki tulee halvemmaksi. Laivaan pääsevät vain jos kokka on kohti swedustaniaa.

Näin on.

Raiskaukset, ryöstelyt, joukkohakkaamiset, puukottelut, kouluh..vetti yms p..seilyt. Seuraavaksi nämä bad muthafukka pellet ja ongelmat siirtyvät ruotsin kaltaiseen toimintaan.

Ilkka Forsten

Jos ei ole katujengejä, ei ole Taposellakaan järkeä päässä. Nämä asiat muodostavat symbioosin.

Muoti-ikoni

Onko se cool poseerata mummon aurinkolasit vm-68 nenällä ja pöytäliina pään päällä? Onko se sexyä? Laita vielä kynttilä päähäs.

Huppa Tooli

Ja botoxia huulissa..

Tuumailija

Ja puhevika sopii hyvin rap-genreen, kukaan ei huomaa änkyttämistä.

Ilkka Forsten

Jos mietitään asiaa, niin Matti Vanhanen olisi mahtava räppäri.

Kata

Uunipottu-räp…räp…räp… 😀

Lieväasteinen

Tup-peen sa-hat-tu lauta-kasa
Tässä räppää gangsta-Masa
Sängyssä peto, Keskustan veto…

Kata

😀

Ilkka Forsten

Synnynnäistä..

Eka Kettunen

Eräät lapsenmieliset halusivat rikkautta ja voimavaraa, saimme rikollisia katujengejä.

Ilkka Forsten

Ne lapsenmieliset haluaa yhä lisää rikkautta ja voimavaraa, ei se ole siitä mihinkään muuttunut.

John Quiman

Kertovat haluavansa kansainvälisyyttä Suomeen. Rakentavat Suomeen kansainvälisiä slummeja, jotka elävät suomalaisten laskuun.

Kata

Voivoi on se ihqu tää Jutu…niin soma huivikin ja tuo ylimielinen ilme heillä aina…monesko tappaus vain muutaman vuoden sisällä???
Syyte hylättiin niin mutta olikin toinen bisnes toisaalla.Hylätäänkö sekin?Paljousalennus?

Oikeuslaitoksen alennus,hyi hitto.

Oikeusvaltioperiaaaaaaaaaaaate!

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa