Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Monikulttuurisen katujengin jäsenille tuomioita: Milan Jaffille kymmenen vuotta vankeutta, Cavallinille yhdeksän – kymmenelle muulle jengiläiselle pienempiä tuomioita

Kuva: Youtube

Helsingin käräjäoikeus antoi tänään tuomioita pahoinpitelyistä, tapon yrityksistä, ampuma-aserikoksista, oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta, törkeistä ryöstöistä, törkeistä vapaudenriistoista, huumausainerikoksista sekä törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmisteluista. Tuomion mukaan Kurdish Mafia on järjestäytynyt rikollisryhmä.

Räppärinä tunnettu 22-vuotias irakilainen Milan Jaff tuomittiin kymmeneksi vuodeksi vankeuteen. Tuomion mukaan Jaff on helsinkiläisen Kurdish Mafia -nimellä tunnetun ja tunnuksenaan numeroa 47 käyttävän järjestäytyneen rikollisryhmän johtohahmo. Tuomio annettiin pahoinpitelystä, tapon yrityksestä, ampuma-aserikoksesta, oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta, törkeästä ryöstöstä, törkeästä vapaudenriistosta, huumausainerikoksesta sekä törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.

26-vuotias afrikkalainen Yahue Mahdi Mohamud (Cavallini) tuomittiin yhdeksäksi vuodeksi vankeuteen. Tuomion mukaan hän on keskeinen henkilö helsinkiläisessä katujengissä. Tuomio tuli tapon yrityksestä, ampuma-aserikoksesta, törkeästä ryöstöstä, törkeästä vapaudenriistosta, huumausainerikoksesta ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.

Lisäksi jutussa tuomittiin tänään kymmenen monikulttuurisiin jengeihin liittyvää noin parikymppistä miestä ehdollisiin ja ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. Heidän tuomionsa tulivat mm. ravintola Kaivohuoneen tapauksesta ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta.

Käräjäoikeus kovensi tuomioita osin sillä perusteella, että rikoksia oli tehty osana järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaa.

Rikoskokonaisuuden taustalla on kahden monikulttuurisen katujengin keskinäinen välienselvittely

Syyttäjän mukaan jengit, Kurdish Mafia ja espoolainen L-City, olivat tehneet toinen toisiaan käsitteleviä musiikkivideoita, joilla ne ovat pyrkineet ”dissaamaan”, eli nöyryyttämään toisiaan. Koston kierre oli saanut alkunsa puukotuksesta, jossa L-Cityn jäsen puukotti itähelsinkiläisjengin jäsentä alkuvuodesta 2021. Puukotuksesta on annettu tuomio jo aiemmin.

Tuomion mukaan Jaff ja Mahdi Mohamud syyllistyivät tapon yritykseen ampumalla noin kymmenen laukausta kohti omakotitaloa 5. syyskuuta Espoossa. Ammuskelu katsottiin tapon yritykseksi, sillä omakotitalossa oli tapahtuma-aikaan kymmeniä ihmisiä juhlimassa. Oikeuden mukaan ainakin yksi luoti olisi osunut talossa olleeseen ihmiseen, jos luoti ei olisi pysähtynyt ikkunalasiin.

Poliisin rikostutkinnassa on edelleen samaan kokonaisuuteen liittyviä tapauksia. Tällä hetkellä Milan Jaff on vangittuna myös epäiltynä murhan yrityksestä.

Väkivaltaista iskua suunniteltiin Kaivohuoneelle

Törkeä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu liittyy Helsingissä ravintola Kaivohuoneelle suunniteltuun iskuun.

Tuomio törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta liittyi Jaffin ja Mahdi Mohamudin suunnittelemasta väkivaltaisesta iskusta Kaivohuoneelle viime lokakuussa. Mukana suunnittelussa oli myös muita helsinkiläisjengiläisiä.

Tuomion mukaan tarkoituksena oli tunkeutua teräaseiden ja ampuma-aseen kanssa Kaivohuoneelle, missä espoolaisjengin johtohahmona pidetty räppäri olisi esiintynyt. Tapahtuma peruttiin poliisin saatua tietää suunnitelmasta.

Lisäksi Jaff tuomittiin muun muassa viime syyskuussa Omena-hotellissa tapahtuneesta pahoinpitelystä, jonka uhri, espoolaisjengin johtohahmona pidetty räppäri on yhdessä Jaffin kanssa epäiltyinä Vantaalla viime elokuussa tapahtuneesta ammuskelusta, jota poliisi tutkii kahtena murhan yrityksenä.

Milan Jaffin jengi on järjestäytynyt rikollisryhmä

Syyttäjä vaati syytetyille ryhmän järjestäytyneisyyden perusteella kovempia tuomioita. Syyttäjän mukaan ryhmän järjestäytyneisyydestä kertoo muun muassa se, että sillä on nimi, kokoontumispaikka, johtohahmot ja tunnukset.

Osalla jengiin liitetyistä henkilöistä on muun muassa konekivääriä tai numeroa 47 kuvaavia tatuointeja. Lisäksi rikoksia on suunniteltu yhdessä ja niiden jälkeen on kokoonnuttu.

Tuomion mukaan Kurdish Mafia:n toiminta täyttää kyseiset järjestäytyneen rikollisryhmän tunnusmerkit. Perusteluna tuomiossa mainitaan muun muassa, että rikollisen toiminnan motiivina on ollut ryhmän ja sen jäsenten pyrkimys suojelemaan ryhmän ja sen jäsenten ”koskemattomuutta” ja ”kunniaa” vakavalla väkivallalla ja sen uhalla.

Todisteena käytetyn keskusrikospoliisin asiantuntijalausunnon mukaan Kurdish Mafia -ryhmä on saanut alkunsa vuonna 2019 pääkaupunkiseudulla asuvien pääasiassa ulkomaalaistaustaisten henkilöiden ryhmän alettua käyttää 47-tunnuksia eri muodoissa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Kansalainen uutisoi aiheesta aiemmin:

Irakilainen räppäri Milan Jaff on Helsingin väkivaltaisen jengin johtaja

Katujengiselvittelyt jatkuvat – murhan yrityksestä epäilty vangittu

Milan Jaff jälleen käräjille – vangittu epäiltynä murhan yrityksestä

34 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
erkkielukka

Tollasen pellen kun näkisi snakarilla v..tuilemassa, voisi saada sinappia rektaaliin ja ketsuppia nenään.

tillintallin

Samaa mieltä. Kaveri on erittäin väkivalta orientoitunut ja porukka joka ympärillä pyörii on erittäin piittaamaton toisten terveydestä ja hengestä. Luulen että kun tavallinen juntti kohtaa tämän porukan, saattaa ketsupit ja sinapit löytyä jostain ihan muualta. Just saying. Talking is easy.

Eetu

Sitä saa, mitä tilaa.

Hyvä, Suomi!

karttakeppi

”Espoossa on koulu, jossa enää pieni osa lapsista puhuu äidin­kielenään suomea – Tutkija huolissaan koko seudun kehityksestä”Tuossa Hesarin jutussa joku tutkiskelija kehtaa vielä ihmetellä agendamarionettien tilaaman mokutuspaketin avaamisen seurauksia.

Jukka

Tuommosia kouluja on jo liikaa. Ne ovat katujengiläisten synnyttämöjä ja hautomoita. Jaffat muhii ja käy kukoistukseensa ja me maksamme kaikki tulevat ilot!

Ihmettelijä

Teoksessaan Valtiot ja terrorismi, teoksen kirjoittaja kirjoittaa suunnilleen näin, että:” järjestäytynyt rikollisuus ja terrorismi on valtioita hallitsevan eliitin (deep state) johtamaa”. Onko näin Suomessa, en osaa sanoa, mutta toivottavasti joku tutkija alkaa selvittää asiaa.

juha II

Tämähän kaikki korjaantuu sillä, että kaikilta aseenkantoluvan ja luvallisen aseen vastuultiselta ja lainkuuliaiselta kantajalta Suomessa (valkoiset) takavarikoidaan ampumwa-aseet pois.

Edellinen on globalisti-kommunistien ”kummilusikka” totalitaristiseen hallintoon, jossa ”globalistien viholliset” (vrt. kansanvihollinen) eivät voi puolustaa itseään ja läheisiään kun heitä tullaan hakemaan röyhkeän suurin elkein keskitysleirille koekaniineilksi tai suoraan hiekkamontun reunoille.

”Niin se maailma muuttuu Eskoseni!!!”

Vai muuttuuko?

Antioksennus

Puhutko nyt tuosta itärajantakan olevasta neuvostomaasta joka yrittää saada neuvostoliiton eloon noilla metodeilla ja jossa on totalitäristinen muka ex-kommunistinen hallinto joka on toiminut tuolla tavalla perustamisestaan lähtien kyydittäen kansanvihollisia leireille ja tappaen sekä tuhoten mitä jännimmillä tavoilla? Liitit suomalalaiset aseet tuohon mukaan vain jotta saisit venäjän propagandallesi uskottavuutta, eikö totta. Niin venäläistä tuollainen projektioharha jossa omat teot ovatkin muiden tekoja…

ville vallaton

Vuonna 2010 Suomen eduskunta hyväksyi Suomen historian tiukimman ampuma-aselain, laki tuli voimaan 13.6.2011. Tämä laki oli kokoomuksen sisäministeri Anne Holmlundin eduskuntaan tuoma ja sitä tukivat lähes kaikki kansanedustajat. Juha II on asiassa täysin oikeassa, sillä Poliisihallitus on järjestelmällisesti pyrkinyt lupia peruuttamalla mielivaltaisesti saavuttamaan tavoitteensa eli aseettoman Suomen kansan. Naton tavoite on ollut jokaisessa maassa missä Nato toimii kerätä siviileiltä aseet pois, siitä on pitänyt EU:ssa komissio huolen!

Antioksennus

Naton tavoite on vissiin myös korkea bensan hinta ja pakkoruotsi..

tillintallin

Rikollinen ei tarvitse lupia eikä osta aseita liikkeestä. Tyhmääkin tyhmemmät päättäjät ei tätä asiaa ymmärrä. Mitä vittua hyödyttää kerätä lainkuuliaisilta ihmisiltä aseet h..vettiin.. Tuskin kovin moni ottaa asettaan ja lähtee pahantekoon. Nämä jotka siihen ryhtyvät, edustavat äärimmäisen pientä osaa kansasta ja eivät koskaan saa ymmärrystä teoilleen. Jokin ikävä tapahtuma antaa tekosyyn lainsäätäjille kerätä varmaan kertakäyttöhaarukatkin pois ihmisiltä, koska voihan niilläkin satuttaa kanssaihmisiä.

murre riepunen

Jotenkin tuntuu, että jaffat ja mohametit ovat vihdoin oikeassa paikassa, kaltaistensa seurassa, voivat mölistä urakalla seuraavat vuodet.

Pojat on poikii

Ovat oikeassa paikassa, eli telkien takana. Vielä paremmassa paikassa olisivat karkoitettuina sinne lähi – itään.

Eka Kettunen

Kylläpä osaakin jutun kuva valottaa monikulttuurisuuden todellisuutta loistavasti, aivan toisin kuin Prav….Ylen julkaisemat tuotokset.

Munien haistelijat

Miksiköhän näillä on aina tapimus räplätä muniaan? Onko ne niin pienet että sännöllisin väliajoin pitää tarkastaa että ne on vielä sielä?

Eka Kettunen

Vaihtoehtoina voi olla sieni- tai hiivainfektio, silsa, sukupuolitauti, huono hygienia, satiaisia, haavaumat, rakkulat yms.
Kylmässä esiintyvä ”katkarapuilmiö” aiheuttaa alikehittyneillä surkastuneen objektin etsimistä karvojen ja näppylöiden seasta.
Kivesten laskeutumista odottavat tarkastelevat luonnollisesti usein jalkoväliään. Kyseeseen voi tulla myös miesten välistä seksiä harrastavien tapa viestiä toisilleen, jolla he ilmaisevat halukkuuttaan aktiin.

MARAKATTI

Tässä se taas ikävä kyllä nähdään, kun kaikenmaailman jaffat tulloo tänne loisimaan, niin ei tuota yhteiskunnalle muuta kuin harmia ja kuluja. Kenkää vaan maasta ja äkkiä, kiitos!

Titta

Ei saa lähettää pois koska vaikeat olot ja turkin sulttaani. Kyllä toikin viiteryhmä vielä hyödylliseksi muuttuu kun uskot siihen vaan kovasti.

Eka Kettunen

Vastahan joku poliisipomo nillitti ettei näitä katujengejä ole Suomessa. Mahtaakohan niin sokea ja ammattitaidoton olla vielä olla töissä ja jatkaa tapojensa mukaan silmitöntä valehteluaan veronmaksajien kustannuksella ?

Maila Laukas

Taposka sen kun vaan mussuttaa donitsejaan siistissä sisätyössä ruudun äärellä. Kentälle tuskin jalkautunut koskaan ongelmalähiöistä puhumattakaan, elää omassa kuplassaan.

jep

Kuvaa kun katsoo, niin ei voi olla ajattelematta, että miten me ollaankin tultu ilman näitä toimeen. Nipistän itseäni, kun tuli näin rasistinen ajatus päähäni.

Ilkka Forsten

Ja nyt sitten koko kaarti tuomion jälkeen pihalle Suomesta. Siis ensin koko kakku ilman helpotuksia ja potkut sinne pas****taniin mistä ovat tulleetkin.

Nationalisti

Ja näiden tuomioiden jälkeen oikea ratkaisu olisi kyseisten rotumuukalaisten karkoitus, aivan sama onko kansalaisuutta vai ei, kansalaisuus pitää pystyä ottamaan pois.

Mitä tekee PolPo? Alkavatko he vaatia kyseisten katujengien kieltämistä ”hyvien tapojen vastaisena”?

Kolmossivun tyttö

Mietin sitä, että kun nyt kerran natoon on haettu ja Turkki on mm vaatinut kurdien palautusta niin eikös tämä Jaff ole kurdi? No Jaff on muistaakseni Irakin kurdi, mutta ei kai se niin nöpönuukaa ole.

Kata

Voi kun ihqu räppäri!Ja kaikki olleet niin lääköllään jossain kinkereissä ja kehuttu niin maan pirskeleesti tuota jengiä alkkareissaan ja naamareissaan ja ah ja oh ja voivoi ja haastateltu ja silleen.Julkkis Jaffa ja Mahti mohametti ja söpö jengi…
Että nämä sattuu olemaan aina joidenkin lellikkejä kuten Oulunkin kouluuntutustujat ja silleen.

Voiko olla mitään älyttömämpää kuin näiden elättely?Maksaa se vankilakin!

Maila Laukas

Suvakeilla herahtaakin kellari kosteaksi näistä, harmi.

Ilkka Forsten

On niillä kosteusvaurio vintilläkin..

Kata

😀 Siis todella hyvä huomio hahahaaaaa!

Kata

😀

marko

Eikö tuommoisista pitäis tulla jo karkoituksia? Kumiveneellä takas sinne mistä tullukki

ville vallaton

Olisi mukava todeta tuomion myös pitävän hovissa mitä pahoin epäilen! Ihana llmava riisi ja muu mukava tekeminen saattaa tuoda uusia näkäkohtia hoviin!

Antioksennus

Jos nämä olisi venäläisiä ylistäisit maasta taivaisiin ja keroisit kaiken johtuvan esim. jostain maasta joka on arabimaiden ympäröimä…

ville vallaton

Pahasti vinttisi pimenee ennen viimeistä välähdystä, eli kirkas hetki ennen manalaan lähtöä. Sitä odotellessa!

Antioksennus

Älä selitä olet venäläisiä lastenraiskareita puolissa kommenteistasi puolustellut..

Uusimmat uutiset