Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Irakilainen räppäri Milan Jaff on Helsingin väkivaltaisen jengin johtaja

Kuva Milan Jaffin Youtube-videolta

Poliisi tiedotti tänään Helsingissä ja Espoossa toimivien jengien laajasta väkivaltarikosten kokonaisuudesta. Toinen Helsingin jengin johtohahmoista on someräppärinä tunnettu irakilainen Milan Jaff, joka on rikoskokonaisuudessa epäiltynä tekijänä.

Jaff on ollut keskeisessä roolissa suunnitellussa kostoiskussa kilpailevan jengin konserttiin ravintola Kaivohuoneelle, jonne oli tarkoitus mennä ampuma-aseen ja teräaseiden kanssa. Poliisi keskeytti suunnitelman lokakuussa ja vangitsi jengin jäseniä.

Jaff on ollut tutkintavankeudessa lokakuun puolivälistä saakka.

Jaff on epäiltynä myös useista muista väkivalta- ja raiskausrikoksista. Hänen epäillään yhdessä toisen jengijohtajan kanssa ryöstäneen Helsingissä toiselta mieheltä huumeita, vaatteita ja rahaa aseella uhaten lokakuussa. Juttua tutkitaan törkeänä ryöstönä, törkeänä vapaudenriistona ja törkeänä huumausainerikoksena.

Viime tiistaisten syytteiden mukaan hän on epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, joka tapahtui syyskuussa kotibileissä Kotkassa sekä omakotitaloa kohti ammuskelusta Espoon Lintuvaarassa ja uhkailusta juhlien järjestäjää kohtaan.

Oikeuskäsittely on tulossa maaliskuussa myös Tampereella tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Jaffia epäillään lisäksi elokuussa 2020 tapahtuneesta raiskauksesta ja huhtikuussa 2019 tapahtuneesta lapsenraiskauksesta. Tapauksia käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa elokuun lopussa.

Suomeen vuonna 2017 saapunut Irakin kurdi on kerännyt sosiaalisessa mediassa seuraajia yli sata tuhatta. Jaffin gangsta rap -musiikkivideoilla on Youtubessa satoja tuhansia katsojia ja niissä ihannoidaan rikollisuutta, väkivaltaa, huumeita sekä viranomais- ja yhteiskuntavastaisuutta. – Helsinki city, mä omistan tän kaiken, hän julistaa yhden musiikkivideonsa lyriikoissa.

Jaff on julkaissut sosiaalisessa mediassa myös videon, jolla hän anastaa 1 245 euron arvoisen Moncler-toppatakin Stockmannin tavaratalosta. Hän sai myöhemmin varkaudesta ja eräistä muista rikosjutuista yhteisen ehdollisen vankeustuomion.

40 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
I'm only assking

Ja lisää jengiläisiä kasvaa parhaillaan Espoossa…

https://www.lansivayla.fi/paikalliset/4470762#kommentit

Horace Smith

Kun häiriköinnille ja terrorisoinnille tehdä rasisimin pelossa mitään muuta kun ymmärretään, niin tyhmemmänkin suvakin pitäisi tajuta mitä siitä seuraa. Kemut osaavat myös hyödyntää rasistikorttia tehokkaasti, ja kukkahatut kumartavat syvään. Laittaako Ohisalo kakaransa kemukouluun, kun kouluikä lähestyy?

kunnollinen

Tälläiset maahanmuuttajat sitten pilaavat kunnollisten maahanmuuttajien maineen.

John Quiman

Niitä kunnollisia ei taida tuosta joukosta löytyä paljon, koska hän on suosittu omiensa keskuudessa. Suosiota ei saa, jos ajatukset eivät miellytä yleisöä.

John Quiman

Siinä onkin Ylelle loistava artisti, jota ylistää. Niinhän Ruotsissakin nostetaan rikoksia ihannoivat räppärit jalustalle, kunhan ovat oikean värisiä.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
kasimir

Aleksi Valavuori on näistä asioista uskaltanut puhua. Yksi seuratuimpia suomalaisia somessa. Ettei olis jopa seuratuin se Valavuori Live -podi. Siinä on asiallinen mies, joka vieläpä tavoittaa paljon suomalaisia. On inspiroivaa, että meiltä vielä löytyy näitä jotka sanovat miten asiat ovat, muttei ole kuitenkaan mikään rasisti tai kiihkoilija, jota ei kukaan kuuntele. On toki muitakin, mutta Valalla lienee eniten vaikutusvaltaa somen ansiosta. Jos ei poliitikkoja lasketa.

Puopolo ja Ukkkola ovat myös näitä harvoja fiksuja (toimittajia), joita ei ole korrektius, woketus tai rasismileiman pelko hiljentänyt. Etenkin Puopolo joka on saarnannut varmaan eniten sananvapauden (ja mm. Päivi Räsäsen) puolesta.

kasimir

Ei taida sopeutua yhteiskuntaan välttämättä enää koskaan. Halunneekohan edes? Pari vuotta vankilassa ei varmana lopeta näitä touhuja kun tuo taas vapautuu. Kaverit taputtaa selkään ja lähinnä kunnioittaa entistä enemmän. Ja nauravat Suomelle ja Suomen oikeuslaitokselle. Kalliiksi on tullut tämä jäbä.

Jotkut sarjarikolliset pitäisi laittaa linnaan min 20v ajaksi (ehdoton osa tuomiosta siis) vaikkei jotain henkirikosta olisikaan (vielä) tilillä. Hyysätty on, mutta kiitos on tämä. Eipä juuri tainneet vietnamilaiset tehdä tällaista. Olihan niitäkin, mutta enimmäkseen kyllä ovat eläneet ihmisiksi. Aitoja pakolaisia kun olivat.

Khmm

Vietnamilaisten hallussa oli pitkää-ää-ään suuri osa kovien huumeiden kaupasta eivätkä ole viattomia vieläkään.

John Quiman

Vietnamilaiset eivät ole muille ihmisille ongelma, eivätkä ole tunnettuja sossupummeina, jos vaikka heidän joukossaan joitain rikollisiakin olisi.

kasimir

Noilla meriiteillä pitäis jo pistää linnaan pitkäksi aikaa. Joku (moni) sanoisi että lopullisesti. Vaikea uskoa tuota rötöslistaa lukiessa että tuo jäbä parantaisi enää käytöstään. Lyhyiden tuomioiden puolestapuhujat vetoaa usein mm. siihen että vankilasta vapauduttuaan pitkään istuneet rikolliset eivät enää sopeudu yhteiskuntaan ja ovat entistäkin katkerampia yhteiskunnalle. Luulen että tää jäbä on jo sen osoittanut ettei sopeudu. Sitä paitsi Suomessa vapaudutaan ennemminkin hotellista. Ja olisikohan tuo jäbä ”katkera” ja vihainen jo valmiiksi. Ei liene mikään suomalaisfani tähänkään asti ollut.

Aivan vapaasti on saanut rötöstellä ja terrorisoida ympäristöään. Vuosia on tuotain jäbää taputeltu päähän ja säälitty ja annettu mahiksia – ja rahaa yms. Minimi 20v pitäisi olla tuomio (se ehdoton osa tuomiosta). Sitten neli-viisikymppisenä voi olla ehkä rauhoittunut tai mieli muuttunut. Ehkä. Ja jos esim kaverit on unohtanut tän jäbän tai jopa skarpanneet sillä aikaa kun Milan on istunut parikytä vuotta, niin tuossa ajassa hän voi ehkä tuurilla jopa ottaa itseään niskasta kiinni ja esim opiskella siellä linnassa tutkinnon tms. Parin vuoden tuomio ei nyt ainakaan tätä efektiä saa aikaan. Parin vuoden tuomioille nauretaan ja tuo ei ole riittävä pelote, etenkään suomalaisissa vankiloissa, etteikö moni voisi nostaa asemaansa rikollisten silmissä – vaikkakin joutuisi siis pariksi vuodeksi linnaan. Sieltä kun tulet ulos pikkutuomion jälkeen, niin kaverit on todnäk yhä samoja ja samanlaisia (rikollisia) täällä ”siviilissä” ja kunnioittavat entistä enemmän tällaista ”kovaa jätkää” joka ei pelkää ammuskella tuolla kaduilla. Joku törkeä ryöstä tai tapon yritys on lähinnä meriitti näille. Ja vankilassa istuminen myös.

En yllättyisi, jos tämäkin jäbä vielä joskus tappaa – kenties useammankin kerran, koska Suomessa se onnistuu, tuomioiden lyhyyden puolesta ainakin. Ties vaikka olis jo tappanut. Esim Ruotsissa jotakuinkin 90% jengimurhista jää selvittämättä eikä ketään tuomita. Ymmärtääkseni.

vesku

Maailman paras rumpu soolo on mielestäni,,,,,MIKE SHIERVEN, SANTANANAN VALKO-IHOISEN RUMPALIN,,,SOUL SACRIFACE KAPPALEESSA,,, TANGLEWOODISSA,,, 18.8.70, ,,, Kannattaa katsoa,,,,niin ovat ajat muuttuneet,,, oli itse Carloskin hyvä,,,,,Mike , ainoa valkoinen bändissä,,,,

vesku

OLI MUUTEN 21-VUOTIAS TUOLLOIN,,,,,

ike

No kun otit tuon Santanan puheeksi. Paras ikinä. Koko porukka aina laatua 1 vaikka kokoonpano on aina vähän vaihdellut. En nyt oikein usko että tuohon seuraavaan sataan vuoteen päätäisiin. No jokainen sukupolvi kai kehittää omat arvonsa, kuitenkin. Katsokaa Tubesta. Ei edes ole edes sieltä poistettu tekijänoikeuslakeihin vedoten. Lahjakkaiden ei sitä tarvitse tehdä.

juha II

Täysin identtistä Ruotsin kanssa, jossa vallankin Ruotsin radio ja SVT ovat märkinä kyseisten rosvopääliköihin ja komeilevat ilmeisen täynnä kommunisti terroristi naisia täynnä olevan Ruotsin radion soittettavien kappaleiden listoilla.

Ja kun todellisuus tulee julki ”sankarin” suhteen. ”Sika vain parantaa juoksuaan!!!”
Ja tyttöjen läähätys jättävät koirat varjoonsa. Kun kantaruotsalainen 19-vuotias valkoinen ruotsalais räppäri kidutettiin ja murhattiin somalijengin tekemänä. Maansuru ei ollut kovinkaan suuri kuin omaisten osalta. Maan poliittinen johto ”hillitsi” tunteensa ja piti päänsä kylmänä. Sillä murhaajien antama ääni sossuille on jopa arvokkaampi kuin päänsä pahasti palelluttaneen svedun, joka äänestää globalisti-sossua kuin ”kansankoti”-demaria.

Ruupo Kustaa

Rapatessa ja räpätessä tuppaa roiskumaan, laastit ja verethän ne em touhuissa paikkoja sotkee.

unto

Vika on näiden mulkkujen vanhemmissa. Antavat valita vapaa-ajan elämäntavakseen Sossun kustannuksella. Kautta aikain nämä vaapaa-aika loiset ovat puukotelleet, jo ennen 90-luvun invaasiota.

Kata

Eikös tämä tyyppi ollut myös Levelli-ohjelmassa…ihanaa.

Näistä tehdään staroja ja esikuvia….mihin tämä päättyy?

Ilkka Forsten

Siihen että jaffa kuopataan kaikessa hiljaisuudessa johonkin Espoon sorakuoppaan.

Kata

Mie pelekään että kulmahuoneisto näköalalla…ko pittää mieli rauhoittua ja silleen….räppiä tosin kulmahuoneistossa ei sallita…siinä rankku.

Aimo Laanti

Koska hän on kurdi, niin lähetetään Turkkiin pikimmiten, voisi vauhdittaa Nato-hyväksymistä.

Ilkka Forsten

Eikö olisi aika puristaa ” jaffasta” mehut pihalle ja laittaa se uurnassa kotipuoleen ?

Tuula

Ei .vaan poistaan maasta,tai lähettää Siperiaan ja sanoa Putinille että saat lisääkin näitä turhakkeita ilmaiseen työhön

Eka Kettunen

Grooming- ja gangstakulttuurit, siinäpä kaksi onnistunutta aikaansaannosta viime aikaisten hallituksien saavutusten listalle.

Koba

Se on sitä parempaa kulttuuria jota ilman ollaan Impivaaralaisia

kasimir

En ole ikinä tajunnut tuota sanaa. Rotherhamissa kun paljastui se satojen – tuhansien(?) – lasten raiskaus joista poliisi oli hiljaa ja jätti tutkimatta keissejä, syyllistäen jopa uhreja monissa tapauksissa, niin puhuttiin groomingista. Sana on rantautunut Suomeenkin ja sillä on ennemminkin positiivinen kaiku ja viittaa (esim) johonkin koirien turkin hoitoon ja lemmikkien hyvinvoinnin edistämiseen. Tuo sanakin siis jo vähättelee uhreja ja tekoja.

Khmm

No kun se sana aika hyvin kuvastaa sen katalan toiminnan mukavaa alkua kun ensin vaan paijataan ja silitellään.

Kata

”Groomingilla tarkoitetaan tilannetta, jossa aikuinen ihminen valmistelee lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä luomalla lapseen kiintymys- ja luottamussuhdetta. Prosessi voi lähteä esimerkiksi lapsen kehumisesta ja huomion antamisesta. Tekijät ovat tyypillisesti hyvin taitavia manipuloinnissa ja tästä syystä lapsi on yleensä vapaaehtoisesti mukana luomassa suhdetta.
Tekijä voi esittää olevansa eri-ikäinen kuin todellisuudessa on. Myöhemmin tilanteeseen voi tulla mukaan esimerkiksi kiristämistä ja pelottelua. Seksuaalinen hyväksikäyttö toteutuu verkon välityksellä, mutta tilanne voi edetä tapaamiseen ja fyysisiin tekoihin.”
Niinpä…12v tyttö-tai poika on altis kehuille ja jos ei ole vaarasta kerrottu heille kotona niin…tai kuten meillä että tehkää tuttavuutta vaan…
Kuten Rotherdam..parikymmentä vuotta ja noin 1400 lasta,enimmäkseen valkoisia tyttöjä…ja mitä he kokivatkaan??Järkyttävää.
Ja hiljaa oltiin tottakai…ei ollut vielä sitä oululaista tikkitokkia….

John Quiman

Tuo Britanniassa ollut järkyttävän massiivinen lasten raiskailu ja erityisesti se piilottelu poliisin toimesta, on kyllä vertaansa vailla olevaa ”suvaitsevaisten” sekoilua. Eivät suvaitsevaiset kai itsekään käsitä mitä ovat aiheuttaneet leimakirvespolitiikallaan.

Kata

https://www.instagram.com/p/CZx8jZ3MOA8/?utm_source=ig_web_copy_link

Ei suvakit ole tunne-elämältään terveitä…tässä on esimerkki Joelta…ihan sairasta touhua!
Crakkipiipuilla kohti vaaleja…veronmaksajien rahoilla.

John Quiman

No nyt siellä on seottu USA:n hallinnossa lopullisesti. Rokotustodistuksella saa sitä ja tätä. Eipä ole aiemmin hokuteltu mihinkään rokotuksiin, edes vakavien tautien rokotuksiin millään pakotteilla, rajoitteilla, lahjuksilla jne. Tämä rokotusvimma on vertaansa vailla, eikä roktouksen ottamiseen houkutella edes terveyteen liittyvillä tosiasioilla, vaan kaikenlaisilla vippaskonsteilla. Kuinka on mahdollista, että suurin osa kansasta ei tuota huomaa.

https://www.miamiherald.com/news/nation-world/national/article258225703.html
Miami Heraldin mukaan paketti on joku ”safe smoking kit”, johon ei sisälly piippua, mutta kaikenlaista muuta.

Kata

Näinpä.Vaikka on lapsia jotka tulleet kotiin pizzaa syöden koska sai sen kun otti piikin…vanhempien tietämättä.
Sairasta,minusta väkivaltamaista touhua ihmisiä kohtaan.

John Quiman

Tuosta lasten huijaamisesta tulisi laittaa syytteeseen jokaikinen, joka sitä on harrastanut. Käsitykseni mukaan se on rikollista olemassaolevien lakien mukaan, mutta suvakit eivät vaan lakeja noudata, koska ne eivät koske heitä ja tulevat ihmettelemään kovasti, jos joku päivä pääsevät oikeuteen tuomittaviksi.

Todellisuus

Teillä oli unelma.
Tämä on se miten unelmanne toteutuu.

Ps. Oulu

Mike drop.

Nationalisti

Ulos maasta, välittömästi —>
Tämä on vasta alkua sille, mitä pakkomonikulttuurisuus tuo tullessaan, jos suuntaa ei muuteta.
Poliitikot ovat vuosikymmenten aikana tietoisesti tehneet tästä maasta kehitysmaan näköisen ja kurjistanut tavallisten suomalaisten oloja.
Milloinkohan suomalaiset saavat tarpeekseen tästä kaikesta…

Jukka

Ei ole tarvinnut olla kovin kummoinen neropatti, että on osannut ennustaa, mikä tulee olemaan meillä edessä. Maahantunkeutuminen on ollut kolmekymmentä vuotta sen verran holtitonta ja yhä jatkuu ja pahenee. Naivit suvakkipuolueet idiootteineen tuhoavat tämän maan.

vesku

Ei muuta kuin sinne takaisin,,,missä kasvaa taatelit, viikunat,, ja kamelit sekä aasit hoitavat rahdin,,,kaapu tai huntu päälle ja paimenen töihin,,,,siellä saa jopa tuupata Aasi-tammaa,, sopivalla kallion kielekkeellä,, takaapäin,,,on olo autuas,,,,sekä ikuinen porttikielto tänne,,,,

Kiitos viherpunikit idiootit

Mukavaa monikulttuurisuutta.

Dupont

Ihan kuin ei olisi varoitettu jo 20 vuotta sitten.

John Quiman

Olisi ihan varoittelemattakin voinut nähdä mihin maahamuuttopolitiikka johtaa.

Itse älysin Ruotsissa jo 80-luvulla, että tulee liian paljon ja liian nopeasti, joten siitä tulee ongelmia. Silloin määrät olivat murto-osa nykyisestä.

vesku

Saman totesin jo vuodesta -78, kun seilasin HESAN ja VÄRTANIN väliä,,,päiväkävelyillä Keskustaan huomasi,,,tämä ei sovi Suomeen,,,,