Kotimaa Rikos

Katujengiselvittelyt jatkuvat – murhan yrityksestä epäilty vangittu

Kuvakaappaus Milan Jaffin Youtube videolta

Keskusrikospoliisi on yhteistyössä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen kanssa tutkinut elokuussa 2021 Vantaalla tapahtunutta epäiltyä murhan yritystä liittyen katujengeihin kytkeytyvään kokonaisuuteen. Tapaukseen liittyen on vangittu yksi henkilö.

Esitutkinta kytkeytyy katujengien väliseen laajaan väkivaltarikoskokonaisuuteen, jossa helmikuussa syyteharkintaan siirtyi muun muassa tapon yritys, törkeä ryöstö, törkeä vapaudenriisto ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. Rikoskokonaisuudessa epäiltynä tekijänä on someräppärinä tunnettu irakilainen Milan Jaff. Kansalainen uutisoi aiheesta 8.2.

Esitutkinnan mukaan epäilty murhan yritys tapahtui Vantaalla elokuussa 2021. Epäillyn murhan yrityksen uhriksi joutunut 23-vuotias mies jätettiin yöllä auton kyydistä Vantaan Peijaksen sairaalan eteen vakavasti loukkaantuneena.

Tapausta tutkittiin aluksi epäiltynä tapon yrityksenä, mutta esitutkinnan edetessä rikosnimike on tarkentunut epäillyksi murhan yritykseksi. Käynnissä olevaan esitutkintaan liittyen Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on perjantaina 18.3. vanginnut vuonna 1997 syntyneen miehen todennäköisin syin murhan yrityksestä epäiltynä.

– Poliisin tietojen mukaan epäillyllä ja uhrilla on kytkökset pääkaupunkiseudulle sijoittuviin katujengeihin, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Masi Puolakka Keskusrikospoliisista.

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Uki

Terveisiä näille ns.”pakolaisille,” teitä vihataan, vihataan enmpi kuin mitään muuta, menkin osaamme teeskennellä ja valehdella.

Juha

Heh. Eiköhän syy ole tässä kommunistisessa EU politiikassa jota maassamne on harjoitettu viimeiset 20 vuotta.

Punakaupungit, Tampere, Turku ja Helsinki ovat menetettyjä kaupunkeja. Eivät koskaan palaa ennalleen.

Kommunismi on ihmiskunnan syöpä. Luulisi Neuvostoliiton jo opettaneen tämän.. mutta ei. Yhä kansa äänestää kommunistista kokoomusta ja keskustaa ja muita vasemmistopuolueita. Sitä saa mitä tilaa ja Helsingin, Tampereen, Turun ja Oulun asukkaat ansaitsevat kommunisin mukana tulevat ongelmat, sillä ongelmia he haluavat.

Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella asuneena olen nähnyt ko hienojen kaupunkien tuhon ja syy löytyy ko. kaupunkien asukkaista. He haluavat kommunismia. Siksi asun nyt kaukana näistä ghettoista ja näiden kommunisteista normaalien ihmisten pikkukaupungissa.

Tomppa

MIksi länsimaat ovat niin sekaisin, että tuhoavat itsensä? Koska ne ovat kommunismin saastuttamia.
https://www.youtube.com/watch?v=E5T-7wqzv2U

vesku

Mitä tulee maksamaan noiden AASINKUSETTAJIEN ja KAMELIN PA..AN LAPIOIJIEN ELÄTTÄMINEN TÄÄLLÄ,,,,Järkevintä olisi lyödä samaan koneeseen ja sanoa hyvää matkaa,,,taatelit ja viikunat ovat kypsyneet syntymä maissanne,,,näkemiin,,,

Ilkka Forsten

Pas*****anaamat yhteiskuvassa, Olisiko jo aika hoitaa nuo pois lukujärjestyksestä, vai odotammeko että Putinin setä aloittaa jotain minkä voimme saattaa päätökseen ja kuopata sekä vihreät ja ruskeat äijät samaan paikkaan ?

Lieväasteinen

Kumpia vihreitä tarkoitit? Vai molempiako?

Ruupo Kustaa

Murhan yrityksestä epäilty vangittu. Onko nyt yrittänyttä laitettu vaikka sananlasku sanoo, että yrittänyttä ei laiteta

Kansalaisen verkkokauppa